Komentari na vest

Šta se dešavalo na Zapadu NBA lige? Portland i Lejkersi napravili dobar posao, a Finiks haos, Denver mirovao

Z

Zmi Zmi

pre 7 meseci

Ne vidim da bi iko mogao da ugrozi Nagetse na prom mestu regularnog dela sazone, ali niko.
k

khanbg

pre 7 meseci

Portland ove sezome tu i tamo, treba vremena da se poslozi sve. Ali u godinama koje dolaze, plus ovi silni pikovi koje su dobili, bice ozbiljna, bas ozbiljna ekipa.
B

Boogy

pre 7 meseci

Dobar tekst. Hvala
K

KKP & SAS

pre 7 meseci

Neverovatno je kakvu su Spursi imali dinastiju i koliko je trajala. Ako se ne varam, 22 sezone ili tako nešto su uzastopno igrali plejof. Najbolja i najlepša timska košarka ikad. I što je najjače, to bi i dalje vrlo verovatno trajalo da nije bilo povrede K. Leonarda, nakon koje je zatražio trejd. Uz to su imali i peh da ih je u poslednji čas ispalio Morris nakon što su pustili Bertansa da ode (mislim da je Bertans u tom trenutku statistički bio u vrhu NBA lige po % za 3 poena). Ali neće proći još mnogo vremena i institucija će biti opet u vrhu. Vratiće se dani pobede.
D

DzoniKejdz

pre 7 meseci

Sve to stoji, al imali su i oni dosta srece na draftu. Da imas tri prva pika na draftu u istoriji tima i da ti naidju Robinson, Dankan i sad ovo cudoviste Vembanijama treba bas dosta srece. Al u svakom slucaju prvoklasna organizacija.
G

GrobarNS

pre 7 meseci

Prvih sest timova: denver, finiks, lejkersi, sakremento, oklahoma, i memfis Plej in: klipersi, golden stejt, juta, dalas Poslednjih pet: minesota, portland, pelikansi, san antonio i hjuston
n

nemanja1512

pre 7 meseci

memfis okc i sac pre gsw u prvih 6 hahahahahahahahahahaahahaha idi tledaj balet
G

GrobarNS

pre 7 meseci

Mislim da se Pol nece dobro uklopiti, Ker mi na ovom svetskom izgledao ko da nema vise motivaciju za trenerski posao. Kari, Tompson videcemo dal ce biti bez povreda. Slabija im je klupa no prethodne dve godine. Jednostavno meni su jaci Memfis sa svim problemima, Oklahoma sa Aleksanderom. Sakremento i Lejkersi su za klasu iznad gsw, a Denver i Finiks za jos po jedan stepenik iznad njih...