Komentari na vest

Šta posle Partizana? Neko u Evroligu, neko u Evrokup, četvorica i dalje bez kluba

O

Ok

pre 2 meseca

E moj Avramovicu e moj jadni tvrdoglavi Trifunovicu. Nemate pravo da se ljutite. Stavili ste interes trenera ispred svog. Nije vam bila opomena Zagorac, Dangubic onaj jadni Jovanovic. Tako ce da prodje i Lakic. Covek sipa lazna obecanja. Samozivi egoista. Pa snalazite se molite Miska da vas negde udomi ovi drugi poput Savica sto glume menadzere. Van komentara.
C

CRNO BELA

pre 2 meseca

💩💩💩💩💩💩💩💩💩
D

Durum hleb

pre 2 meseca

Hvala predsedniku što nam je obezbedio da budemo najskuplji državni projekat u istočnoj Evropi i doveo nam Željka. Nema veze što ne osvaja trofeje, on je znate Željko. Dovoljno je da se tako zove.

The Intersect

pre 2 meseca

kako vise smarate sa tim komentarima
B

Blaki

pre 2 meseca

Misliš Želimir?
i

igokeasi....

pre 2 meseca

...sta vas briga,jedan reprezentativac hrvatske Smit vam otisao iz kluba a dolazi drugi Nakic,tako da ne gubite nista sa svojim domacim maticnim igracima!
Z

Ziveo Efes

pre 2 meseca

Jedno pitanje za sve ove navijace kluba iz laktasa sto se i dalje smeju porazu Zvezde od Efesa u zadnjem kolu EL. Zapitajte se samo jednu stvar, ZASTO je upravo tada Zvezda tako Lagano izgubila sa tolikom razlikom upravo kad je vama ta pobeda donosila prolazak dalje u Evroligi, zasto recimo u zadnjih punih 12-13 godina koliko Zvezda igra redovno EL, nikad ali bukvalno Nikad nije izgubila sa toliko 45 razlike nego bas tad kad je vasoj igokei gorelo pod nogama haha...Stvar je jasna ko dan za svakog ko ima mozga,Sever i Delije su trazili od Covica, igraca i uprave da "odrade misiju" protiv Efesa sto su oni i ucinili! Sever celi porazu od Efesa se veseli u pivo 🍺
p

podesen

pre 2 meseca

Tesi se bice ti lakse.Ponizavali vas, Teodosic poludeo,seti se.
P

Ppp

pre 2 meseca

Poraz je i 10 razlike, jaki ste vi tim, sever izgleda traži da uvek budete fenjerasi.... .
n

ne laži

pre 2 meseca

brezovac ,smailagić je otišao za manje para jer mu je drtina napadala kumu na svadbi.
P

Pst

pre 2 meseca

Nemoguce nije tacno. To je jedan fuini gospodin koji samo ljulja balavice na kolenima. Fora je nesto drugo. Covek provaljen po Grckoj i Turskoj svi potpisu petorku Amera koji ako se uklope igraju kako hoce. Ne treba im filozof. Ovakvo uvaljivanje moze samo u JSD.
M

Metla x8

pre 2 meseca

Sve sto iole valja od igraca i domacih i stranaca Pobeze glavom bez obzira iz Dodikovog privatnog kluba nakon metlanja i kluba koji u zadnjih 15 punih godina Jedva osvojio samo Jedan trofej a pritom Pogubio cak 2 Triple krune u poslednje 3 godine i dobio metlu od cak 8-0 🧹 u svim derbijima u toku samo jedne sezone, i jos na sve to ispao iz EL i zavrsio u Top 12 ove godine,svim igracima u Evropi je prosto san da pobegnu od takvog kluba sto dalje!
F

Fenjeras vs Sampion

pre 2 meseca

Razlika? Sampion placa učešće 650.000 evra a Fenjeras 1.000.000 evra. Pitate se kako? Pa zbog fenomenalnog rezultata koji je Fenjeras ostvario zbog čega bi drugo. Fenjeras odnos pobeda i poraza 11:23 uz poraz od -45 razlike. Pametnom dovoljno.
S

Sale Kg

pre 2 meseca

Janis Resetopulos!
g

gost grobar

pre 2 meseca

ja stvarno vise ne razumem vas zvezdase stace te vise na nasim vestima i sta vas briga sta mi radimo sa nasim igracima gledaj te svoja posla vise
0

0403505

pre 2 meseca

brate vidis da se sprdaju s nama 😔
H

Hahahaha....

pre 2 meseca

.....mojne brate tako teatralno!
E

Efes trp@ 50 razlike

pre 2 meseca

Kako neko ko je toliko lošiji moze da se “sprda” sa boljim od sebe? Šifra f? Smejurija!
M

Maurinjo

pre 2 meseca

Moj ne tako ne pis meno
F

Fenjer

pre 2 meseca

decembar 2024 fmp skor u el 3-10, menjanje grka jedno 2,3 igraca, saopstenja krecu da se otme jos neka titula i da se time baci senka na jos jednu katastrofalnu sezonu u kojoj je potroseno previse, isto vazi i za fudbal, be ready.
S

Sofronije III

pre 2 meseca

Mlad si ti pa se ne sećaš pravih otimanja titula protiv BFC-a i Hemofarma.
N

Nanas

pre 2 meseca

Aj probudi se, dosta slatkih snova, doduse nije ti se "javilo" ,da li ste smanjili onih 0:8, ali potrudi se u sledecem snu, mozes ti to 😉
k

koskasb

pre 2 meseca

alooo....probudi se
Č

Čoveče...

pre 2 meseca

.....ovde je reč o igračima partizana,ti kao nešto da napišeš na tu vest,ti ono kao da isprozivam biće mi lakše.....
F

Final four

pre 2 meseca

Zamisli krades BFC pa odeš na FINAL FOUR, pa krades Hemofarm pa šest puta za redom prolazis u najboljih 16 a nakon toga tri puta za redom u najboljih 8 pa zatim odeš ponovo na FINAL FOUR. Naravno d ne možete vi to da zamislite jer od 9. mesta za 70 godina maknuli niste. Vi kada niste medju najgore 4 ekipe možete da slavite kao da ste osvojili Evroligu jer je tako retko da niste medju najgorima. I sledeće sezone dalje od 3-4 najgora tima teško da cete biti. Aj u zdravlje
@

@Fenjer ti samo ostaje

pre 2 meseca

Barcelona - Bayern 98 - 59, Fener-Zalgiris 76-43, CSKA - Partizan 77-50, CSKA – Pao 74-44, Fener-Zalgiris 76-43, Olympiacos - Montepasci 89-41, Fener - Maccabi 109 - 74, Olympiacos - Barcelona 92 - 58, Zvezda - Fener 87 - 56, CSKA - Partizan 88:46 itd. Sve ove utakmice porazeni su igrali da dobiju za razliku od Zvezde sta i sam znas nego pusta mrznja i kompleks, ta utakmica ti je jedina radost za celu sezonu :) Smanji dozivljaj, kako ces izdrzati brodolom sta dolazi uskoro, polako samo ;)
G

Gost Pera

pre 2 meseca

Hajde grobari zanemarite Zvezdu... jel stvarno vama normalno da odu skoro svi igrači i da dovedete 10-12-15 igrača !? Da ste ostavili okosnicu tima , onih kojima je stvarno stalo za ekipu (Panteru to nije) i doveli ono sto vam treba... ovo je stvarno cirkus. Koliko ce im trebati da se uigraju!?
M

Milojko Arsenic's

pre 2 meseca

Ima jedan klub koji se zove KK METLA I KK DRUGOLIGAŠ, taj klub drži Svetski rekord 31 godinu bez titule, više od 3 cele Decenije. Apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije.
M

Mr Dr

pre 2 meseca

Čova kad udari veliki reset ni dugmići ne ostaju... samo koprive🤣
P

Prdoje

pre 2 meseca

Ne znam da li je istina, svašta se piskara, da će KK partizan Mozzart metla se uskoro preseliti u jedno pitoreskno mestašce u Sloveniji? Mesto se zove Metlika i nalazi se u Dolenjskoj oblasti Slovenije.
M

Mosquito

pre 2 meseca

Ti si možda bio "Prdoje", ali odsad si "Kenjoje".
k

koskasb

pre 2 meseca

pa ko želi da uzme djubre od čoveka kao što je Nanely,niko ne želi da ulazi u problem zbog takve persone
T

Trtmrt

pre 2 meseca

Ne znam koliko je istina ali sam čuo da im je Kaboklo udario Bat i da zato nikoga ne potpisuju. E moj Bolti, trebalo je da tražiš parfem od Zokija a ne da te uhvate na aerodromu i tako nam upropastiš sezonu. Znaš da Dr. takve prilike ne propušta!
S

Sascha 2010S

pre 2 meseca

Kad budete procitali koja su jos 3 igraca potpisana,nece vam biti dobro
S

Sjjsje

pre 2 meseca

Evo me već na infuziji! Ne govori!
k

koskasb

pre 2 meseca

evo već sam hospitalizovan😂
G

Gost9

pre 2 meseca

Dzordan,Pipen I Kukoc.
h

hhhhhhhhhh

pre 2 meseca

@@@sjsje.... A bices skoro....
N

Najveća metla 23/24

pre 2 meseca

Najveća metla 2023/24 je naravno EFES:Zvezda 100:55!!! Takvu vrstu istinskog metlanja cela Evropa nije videla zadnjih 50+ godina. Takva vrsta bruke i poniženja nije zabeležena i na kadetskom nivou ili prilikom mečeva vrhunskih NBA timova i nekih nižerazrednih evropskih timova. Fascinantno, nikad ranije zabeleženo. Cestitke rekorderima!
a

arroyo

pre 2 meseca

samo se ti teši i skreći pažnju možda će ti i biti lakše. Pre toga se isplači
S

Siejjdkd

pre 2 meseca

Sine, koga to zanima? Ni ove ni prošle, ni predprošle godine ni Paćo ni Zvezda bisu predstavljali nista posebno u Evropi.S tom razlikom što je za to vreme Zvezda i uzela 8 trofeja Paćo 1.Ko je koga koliko dobio u utakmicama koje ne rešavaju ništa, ko navija za jedne a kod drugih uzima milione, Tango Argentino, Seltiksi, Dok palme njišu grane to su sinek, potpuno opisna, kafanska u sustini nikom bitna mesta.
Г

Групни

pre 2 meseca

ма каква 🧹 ради се о🌪️
M

Mile led

pre 2 meseca

Najveća metla će biti kada vas GLAVNI u svim sportovima 🔒🔒🔒🔒🔒 a polako se radi na tome.
Z

ZvezdasPula79

pre 2 meseca

Da se prisjetimo zajedno: CSKA – Partizan 88:46 – 2013/14. Evroliga CSKA – Partizan 93:57 – 2002/03. Evroliga AEK – Partizan 106:70 – Suproliga 2001/02. Makabi – Partizan 89:53 – 2000/01. Superoliga Partizan – Ulker 64:100 – 2005/06. Evroliga Lokomotiva – Partizan 99:64 – 2017/18. Evrokup Barselona – Partizan 119:85 – 1981/82 Kup šampiona CSKA – Partizan 84:52 – 2014/14. Evroliga Top16
N

Nanas

pre 2 meseca

Jesi li izbacio sav bes sad ??? Posle 0:8 razumem te 😉
u

uf

pre 2 meseca

cska - partizan 88 : 46, u doba dominacije institucije
J

Japi

pre 2 meseca

Ti ne znas ni sta je metla,cudi me posto ste skoro ometlani🧹🧹🧹
J

JSO

pre 2 meseca

Ma nema veze,bitni da vas deljemo gde stignemo. Vise nije bitno gde igramo,koda vas,ili nas. Metlamo i pred 20 000 grobara.
D

Dvadesetpetopolus

pre 2 meseca

Tako je! To je zenama u crnom, uz 11. mesto, najveci uspeh prosle sezone! A nama? Pa tripleta rodjaci 😂😂😂
E

Efes-CZ 100:55

pre 2 meseca

Najveća bruka evrolige ikad fenjeras sa 23 poraza i rekordnim metlanjem od strane turskog Efesa sa 45 poena razlike … tu su negde u grupi sa Budućnošću, Albom i Prokomom … i još to slavis kao uspeh, hvalis se time i kao praviš da te ne dotiče … koje ludilo, koji smehotres … hajde pa da se još unapredite sa tim uspesima ubuduce, malo je 23 poraza i -45 razlike nego da ih skupite bar 30 uz efesovanje od 60 razlike pa da to proslavite jer je to uspeh 😂😂😂😂😂
A

Ahahahahahahahahaha

pre 2 meseca

@namas kakav bes prijatelju?! To je kao kada bi navijač Ovijeda pisao navijaču Reala da li je izbacio bes. Sizofreno
@

@Ahahahahahahahahaha

pre 2 meseca

Pucas od muke i krijes se iza osmeha kao :)) tek ima da kukas druze, polako samo :) Inace u tvoj komentar samo vi mozete da budete Oviedo, Zvezda nikad nije igrala u drugoj ligi ;)
d

deda Avram

pre 2 meseca

Avram je pred vratima CZ. Samo je morala maska sa Makabijem
ž

željezara

pre 2 meseca

Još kad bi navijači Kk Gvožđa dozvolili taj transfer!
g

gunnersi

pre 2 meseca

Ne lupaj. Sta ce nam kada imamo Tea, Jaga i Kenana. A i ne mislim da je Avramovic bez obraza i da bi presao kod nas, najveceg rivala.
G

Gorostas

pre 2 meseca

Podrška za Zelja. Šta me košta da podržim Zelju u razmetanju? Nista. Nikad nisam bio na utakmici, znaci nikad nisam platio kartu, ali zato sam zaradio jer na Tviteru pisem svaki dan hvalospeve o Zelju.
D

DeksoniS

pre 2 meseca

Kakav je to sport gde ti opusteno zamenis SVE igrace iz prethodne sezone; stvarno me i intetesuje kako sad navijaci Partizana da se poistovete sa klubom, sa ekipom, sa nekim od igraca. Ovo nije sport, ovo je neki Aliexpres NBA. Samo da ze prodaju karte sezonske, i to je cela poenta, zato i sampion Eurolige dobije novca kao ekipe koje sada ispadaju u predpred kolu lige Konferencije.
S

Sascha 2010S

pre 2 meseca

Sta je tu cudno pa mnogi od njih su vise od 2 god kod nas neki su vrv dobili i bolje ponude realno kako su igrali prosle sezone ,sve je jasno nije trener kriv za mnogo promasenih suteva za pobedu ,tako da ostavio bi Aleksu i Nanelija
Г

Групни

pre 2 meseca

савршен опис навијача тзв звезде и тзв кошаркашког клуба "звезда" ! дође Човић и каже: ми се од данас зовемо "звезда" !!! не промениш играче, промениш адресу, назив и грб и пол клубу и роди се "ДИВА" ... а када смо код АЛИ експреса, прошле сезоне иста Легенда тзв звезде најави Ф4 (због сезонских, наравно...) а завршиш као вечити 16 ти ...
S

Skkdmdkd

pre 2 meseca

Mala crno bela nevesta, 326 episodes, ,,Remont"
L

Lololo

pre 2 meseca

Uzvajte dok mozete, Evroliga uskoro pocinje. A onda ce Alba i Asvel da krenu da utrpavaju po 100 poena, Efes da pobedjuje sa 50 poena razlike. A onda ce i Arena krenuti da se prazni, broj komentara ce da splasne a pudlica ce krenuti dobru staru mantru “ne lozimo se mi na Evroligu”. Tako da, opet ponavljam, uzvajte dok mozete Evroliga ce uskoro poceti, pa cemo videti gde je kome mesto. Nekome u TOP 8 a nekome u TOP 16!
N

Nanas

pre 2 meseca

Samo si zaboravio da napises da ce uskoro METLA, i da ce se ono 8:0 nastaviti.....kako li se toga nisi setio...😉
m

mrznja

pre 2 meseca

mi postojimo samo da mrzimo partizan.. Cilj je samo dobiti partizan, iscenirati, tuziti, lagati...kako god.. mi druge sportske ambicije nemamo.......hranimo se mrznjom prema partizanu...
Г

Групни&мржња

pre 2 meseca

све комплексе вучемо од Партизана, он је био првак Европе и то из Шпаније, он нас је 12 година понижавао, он је познатији у Европи, он више успеха имао, његова публика пуни Арену, за њега се широм света зна, њему не требају судије за победу, његови играчи не провоцирају уочи утакмице, он може да гарантује безбедност судијама, његови играчи не улазе у халу кад никог тамо нема ... ах, тај Партизан, та Институција ...
4

40505

pre 2 meseca

Nula trofeja, 11. mesto, pometlani....OK 😂😂😂😂
J

Jedjjf

pre 2 meseca

Kad se setiš svega, 5 slova vodoravno, čime se čisti, uklanja prašina xxxxx
R

Repac Plandište

pre 2 meseca

Mislim da bi Trifunović mozda mogao da se oproba u FMP. Zelimir ga je resetovao na fabrička, vratio ga u detinjstvo, kosarkasko mislim jer godinica već ima. Decko je bio zatrovan i instruiran ali ipak je njegov otac bio igrač, kapiten i trener Zvezde . Možda bi uz izvinjenje mogao da zamoli doktora robotike da urgira kod Filipa da se malcu pruzi nova sansa i da krene od početka. Sa ovim su se složili...
Љ

Љубиша

pre 2 meseca

Др.роботике?! Мислиш др.Пола пије пола доктору даје...
Х

Хаха

pre 2 meseca

Дајте бре 50 текст о партизану, а појачања никад срамнија
C

Cikago buls

pre 2 meseca

Mucenici otpustili ceo tim zarad pomahnitale babure koja odavno ne zna sta radi, kakav raspad sistema ovde sledi, dovedeni ek igraci a lozenje da imaju jaci tim nego pre, dozvolili da im jedan bivsi trener bude veci od kluba a to ce ih vrlo brzo skupo kostati
N

Nostradamus

pre 2 meseca

Slavice se dan najurivanja trenerskog maga
S

Sascha 2010S

pre 2 meseca

Da Zeljko Obradovic,nije dosao kod nas. Mi jos uvek ne bi igrali EL
U

U prolazu

pre 2 meseca

Tekst. Bućka. Železnik. Som.
M

MVPČAČAK

pre 2 meseca

Pali krpe,teraj zlotvore sa NAŠIH vesti...
t

to je bre ..

pre 2 meseca

Turcin kad sve rastera ...
E

Efes-CZ 100:55

pre 2 meseca

Ko bi to od vas bolje znao 😂😂😂😂😂
p

psyhhodelija

pre 2 meseca

Čitav tim pobegao od najvećeg trenera...Pa čekaj zar nije bio uspeh 11 mesto EL?? 16 je katastrofa ali je zato 11 mesto haos...Dobili ste trofej u Pioniru za to....A ovamo jedna velika metla 3-0...Kls ne računam to ne igrate,i u Kupu Koraća jaka pobeda rutinska...Nebitan super kup uzeli Studenti iz Pg.... i o čemu mi ovde pričamo? Žoc reče da mu je trofej Aba lige najdraži u karijeri...6-0,7,8 kako hoćete
M

Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Sa navijačke strane,puna podrška Željku.Sa sportske i takmičarske strane trebalo je po svaku cenu vratiti Trinkijerija,dati mu isti budžet i odrešene ruke da sastavi roster.Nažalost Željku su Ćoki i ovi njegovi iz Železnika ušli u kod i maltene mu nabili kompleks a Trinkijeri je sa njima igrao mnogo lakše i bio ispred njih sa mnogo jeftinijim timom.
d

d.g.

pre 2 meseca

Ja. kao Zvezdaš se slažem s tobom. Žoc je bivši.
T

TrinkiPljeskavicar

pre 2 meseca

Posebno u polufinalu kada je Trinki pljeskavičar, koji je izgubio u Litvaniji titulu od Ritasa, izgubio od Zvezde sa Filipom Covicem na pleju sa 30 razlike. Veliki je Trinki.
@

@Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Ma mn lakse je igrao Trinki nema sta, izbacila ga Zvezda jos u 1/2 a u EC jedva proso grupu pa vas je punila ona ista Alba sto stalno spominate i onaj Ritas, da vas nisu progurali da se uzme neki kup i to jedva, ucio zanat Tomic na njega :)
S

Sjejejd

pre 2 meseca

I u stvari, šta ti nama reče?
@

@pljeskavicar

pre 2 meseca

Ne zaboravi da vam uzeo 2 kupa, bio prvi u ABA ligi i to 4 mesta ispred vas hahahah. U EC prednost domaceg terena itd itd
G

Goros

pre 2 meseca

Čuo sam u kaficu da bi osvojili EC.
t

to je bre ..

pre 2 meseca

Turcin kad sve rastera ...
G

Guh

pre 2 meseca

Svakog dana isti tekstovi o igokei2
B

Boban Batke

pre 2 meseca

Verovatno imas 15 god ,pa ne znas sta je prava istina. Da li postoji Kk Czv ili je pre nekoliko god taj tim bankrot i sad se zove Kk czv Bg ,Samo odogvori sa Da Ili Ne
M

Monteroo

pre 2 meseca

Pa u kom timu mogu da igraju trifa i aleksa,kopriva i ponitka sem neke ABA kombinacije....igokea,buducnost,cedevita,mornar....evrokup...nemacka,italija,francuska....to ne moze jer lova je mizerna...mnogo se trenira...a klinci poluigraci grizu da naprave neke ugovore....neka prevara u turskoj i rusiji jedino...
d

d.g.

pre 2 meseca

Žao mi je što Čoki nije pokupio Aleksu. Ponitku ste upropastili.
D

Drvo

pre 2 meseca

Ostoja podneo zahtev da igraju NBA, kaže nepoštena Evroliga, hapsi im rođene sudije po aerodromima samo zato što ukradu poneki parfem. U zvaničnom zahtevu za prijem u NBA navedeno je da se zovu Partizan Broomsticks. Potpisano sa "srdačno vaš i Sašin"
z

zorge

pre 2 meseca

Uzbudjuju tvoje gluposti.
O

Ostojina kobila opet pobegla

pre 2 meseca

Zar turcina barem malo nije sramota zato sto je ostaovio najlosijeg kosarkasa ubedljivo i to samo zbog tate...
N

Nanas

pre 2 meseca

Ma kome je do kosarke na +45..., ne budite neozbiljni 😂, ostao je tu verni Androic, on ce da pusti suzu kad se zacuju trubaduri,i kad masa krene da skandira SVEVISNJEM....on ce da mu doda tablu, na njoj ce svevisnji da potpise ugovor do 2036....,a metla, i 0:8 , ma koga to briga....smislicemo vec izgovore do maja
Г

Групни

pre 2 meseca

играчи су прошли онако како су одиграли ! имали су своје шансе да се уздигну, нису искористили ! уговоре, лежерност, услове и подршку од стране навијача су имали на потребном нивоу, нека негде потраже боље услове, може ће боље и заиграти ! претходне сезоне Мадар је отишао на своју руку, није се усрећио .... видећемо, лично мислим да ће само пар њих пружити боља издања ...
R

Repac Plandište

pre 2 meseca

Gde god da odu u jedno sam siguran. Celog zivota ce njihovo srce biti crno belo i uvek ce pamtiti rad sa najvećim trenerom u istoriji i igranje pred najboljim navijacima a i parice nisu bile lose. Dobro sad na kraju se malo okasnilo ali su zato dobijeni cisti papiri. Sa ovim su se složili...
F

Figaro

pre 2 meseca

Svi pobegli iz lazne institucije
A

AKO NIJE TAJNA

pre 2 meseca

Koliko imate godina?
m

merllin_pfc

pre 2 meseca

Osvajaca Euroleague mislis ? Imate I vi onaj Kup Ljiljane Ronketi I play off Euroleague. Malo li je za takvog Giganta?
F

Figaro

pre 2 meseca

Kradeš nik, kod vas bakar navijača samo to postoji.

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Iz "lazne" institucije koja je evropski sampion, trostruki osvajac evropakog kupa Koraca, stpski tim koji ima najvise titula I bivsoj jugoslaviji u kosarci u format koji Danas poznajemo-liga sa 16 timova, na parketu I u hali,turnire na sljaci gde su uceatvovala 2-3 tima I gde se pucalo na kos iz muda a rezultate bili kao u vaterpolu ne racunam, "lazna" institucija koja je jedina sa ovih prostora igrala protiv nba timova, "lazna" institucija koji su voditelje americkog espna pozvali Partizana the Boston Celtics of Serbia, "lazna" institucija koja je igrala 4f4 EL, lazna institucija cije utakmice posecuju najveci svwtski sportisti, publika koja je zvanicno proglasena za najbolji na svetu... Zato je tu prava "institucija" ciji je najveci uspeh top 9 EL, prava institucija ciju su velicinu najbolje opisali navijaci Makabija I Pol Dzordz izgovorivsi onu cuvenu I watched a game between great Partizan and red something, prava institucija ciju su navijaci poznati po bacanju papaka I kondoma sa mokracom na Parker, pustanju gusli na razglas, kradji I lupanju pehara, pp aparatima i ispustanju neartikulisanih ulrika u pokusaju da nadjacaju himnu EL...To je prava institucija a Partizan je lazna!,
K

KK Metla

pre 2 meseca

Kada je Zvezda osvajala titule, kupove, Evropski trofej, nekoliko puta igrala završnice Evro takmičenja, tvoj klub nije ni postojao, bio je nivoa kulturno umetničkog društva i statističke greške. A i osetili ste čari igranja drugoligaškog ranga.
R

Rige od Fere

pre 2 meseca

trifo, zaboravi ruznu proslost i dodji u fmp, pa polako od pocetka
G

GorostasAteista

pre 2 meseca

Blistao je sa Ogijem protiv Belgije, Slovačke, Velike Britanije, veliki si Partizane, Jos veci si Zeljo.
F

Figaro

pre 2 meseca

Svaki dan isti tekst, jer znate da se botovi iz železnika najviše pale na ovo, pa da vam slučajno ne prođe dan a da niste ispunili kvotu u broju komentara...
p

psyhhodelija

pre 2 meseca

Odakle u Železniku 5 miliona stanovnika? toliko ljudi voli i bodri voljenu Czv...Mislio si na Mali Kalemegdan gde su svi osvojeni trofeji
p

psyhhodelija

pre 2 meseca

O čemu pričaš sine Figaro, jedna obična vest Zvezde u KK i Fk ima 300 komentara...Evo ti sad pročitaj "Duarte, Šerif ostaje" vest ispod ove..Zna se odavno ko je magnet,ko je brend u drzavi,ko najviše interesuje narod...Vi ste za zabavu,za METLU
M

Maestro

pre 2 meseca

Otisli punih dzepova ali sa malo osvojenih trofeja jer je Nebojsa tako hTEO.!!!

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Zasto kazes nebojsa a mislis na Oskara 🤔
R

Rade 123

pre 2 meseca

Ovo nije nikakvo iznenadjenje, svi igraci koji su bili u Partizanu su super igraci, ali nije do njih sto nisu nista osvojili. Glavni problem je u Zeljku cije vreme i metodi su odavno prosli. Zato sada svi beze od njega po cenu da igraju u evro kupu! Resenje je bilo mnogo jednostavno: trebalo je zameniti trenera a zadrzati igrace!
m

merllin_pfc

pre 2 meseca

Pa mijenate ih vi 3 po sezoni. I opet nikako ispod 14 mjesta. Jedino sto imate taj kontinuitet da ste medju 3-4 konstanto. Ali kada okrenete tabelu.
G

Gooxy

pre 2 meseca

Avramovica je trebalo zadrzati
F

Fontana9

pre 2 meseca

Vodi ga kuci,samo sizik neka ide
S

Sofronije III

pre 2 meseca

Medijski sponzor kida! Kida! Nabraja koji su igrači iz Partizana otišli u NBA ligu, pa kaže Doužer, koji se vratio, Vukčević koji je u partizanu igrao koliko i ja i Egzum koji je svojevremeno bio 5. pik na draftu.
R

Reciklaža

pre 2 meseca

Metla je čudna sprava, razbaca otpatke na sve strane.
P

Pedjahn

pre 2 meseca

Vujosevic je cudna zivuljka.Ugasi klub star 70 god dok kazes EFEMPE i natera njegove navijace da navijaju za privatni.Pa takvu iluziju ni Koperfild ne moze da stvori!
N

NoName1

pre 2 meseca

@Pedjahn..... Još isti taj klub natera da umesto grba sa buktinjom stavi nekakav zrpter koš i loptu nekakvu. Veliki je mag Dulo bio
B

Bingocka

pre 2 meseca

Zeljko Obradovic je za plasticne timove koji sipaju lovu do neiznemoglosti a da on kupuje,bira dok ne ubode dobitnu kombinaciju. Udjite na neku vest o Zeljku na fenerbahceovom sajtu,procitajte komentare,tacnije iskopirajte ih i prevedite da vidite sta misle o njemu. Ismejavali su njegovu izjavu kada je pociscen od Zvezde sa onim da su na boljem mestu u evroligi. Pisu da je tako i kod njih pricao kada ih je Efes gazio itd. Covek otpustio celu ekipu,ja ne pamtim da je neko nekada to uradio kao ovo Partizan sada. Hajde da odu 5-6 igraca ali 13-14 igraca...I svi se prave blesavi.Verovatno su duzni i ruznbi,ucutali se dok nekog ne prevare za lovu kao i dok mi drzava ne da za sve. Mute u tisini
s

smesan si

pre 2 meseca

Fener to sto je sa njime osvojio nece vise nikada..On je bog tamo..A ako ga neko ismeva to su neki iz predgradja ,ankaragucua, gde kresu koze..ima takvih u svakoj zemlji.

RealNo1

pre 2 meseca

Стварно незапамћено у кошарци. Чак је Звезда у најгорим финансијским проблемима успјела да задржи неке играче, Партизан поред оволиког новца не може ништа.
D

Di Marco

pre 2 meseca

Ko smo mi da analiziramo najveceg trenera Univerzuma?Ako ON nije zadovoljan...
C

Cveklomir rumenoglu

pre 2 meseca

🍅🌶️🧹 a cvekli nije do 🏀 pa promeni 15 igraca 😆 dok musliu sipa i casti lopatare
Г

Групни

pre 2 meseca

👍🐴
G

Gorostas

pre 2 meseca

IQ 🤏
P

Prdoje

pre 2 meseca

Imt
P

Prdoje

pre 2 meseca

Imt
M

Milantom

pre 2 meseca

Obradović rasterao sve igrače i okrivio njih za prošlosezonski debakl. Jedini krivac je on!!! A nema nijednog novinara da to napiše...
7

777

pre 2 meseca

Partizan ne planira da igra KRK i KLS ?
0

007James

pre 2 meseca

Ne,ne planira
F

Figaro

pre 2 meseca

Svaki dan isti tekst, jer znate da se botovi iz železnika najviše pale na ovo, pa da vam slučajno ne prođe dan a da niste ispunili kvotu u broju komentara...
F

Figaro

pre 2 meseca

Svaki dan isti tekst, jer znate da se botovi iz železnika najviše pale na ovo, pa da vam slučajno ne prođe dan a da niste ispunili kvotu u broju komentara...
Z

Zvezdanko

pre 2 meseca

mnogo pametnije radi, imaju kostur od prošle godine, nadograđen, Partizan nem neće ni primaći
A

Avenger

pre 2 meseca

Ovakve promene ne garantuju instant rezultat, ali pokazuju da iza kulisa imaju obećanu Evroligu neki naredni period.
J

Jašta

pre 2 meseca

Željko Obradović nije za Partizan, jednostavno je, njima trener tipa Radonjića koji će stvoriti tim a ne da se nabeđeni pojedinci kao Panter iživljavaju nad loptom
j

jaramaz jos i nekako

pre 2 meseca

ali ko ce Trifu uzeti..Rumunija/Bugarska
P

Poznavaoc

pre 2 meseca

Ovaj tim koji je ovako nabacan već na polovini sezone će da se raspadne i opet ništa neće uraditi
I

IVAN 82

pre 2 meseca

Ne mogu da verujem da nece bar Avramovica da zadrze. Koji je zasluzio da ostane kao i da dobije kapitensku traku!!
F

Fontana9

pre 2 meseca

Brate grobare neka siza ide kakva traka,ko bi ga tek tada obuzdao u budalastinama.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 2 meseca

Sve mogu nekako da razumem... ali za Aleksu i Smajlija mi je bas zao... svima sve najbolje u daljoj karijeri, ppgptovo ovoj dvojici i da nam se vrate jednoga dana... VOLIM PARTIZAN
G

Gde su mečevi s NBA ekipama?

pre 2 meseca

Šta je s utakmicom Partizan - Golden State?
7

79

pre 2 meseca

Nisu dovoljno veliki da kleknu i da se poklone najvećem treneru univerzuma.To je bio uslov,ali ovi iz GS izvadili negde podatak da je Fredi Gilespi uzeo više trofeja za 3 meseca nego Želimir za ove 3 god u Partizanu.
M

Mile g

pre 2 meseca

Jel si čuo možda da se igraju olimpijske igre? Ili pak u železniku opet nema struje.
B

Boltauzer se povredio

pre 2 meseca

Za sve je kriv boltauzerov parfem
Г

Геџа - Србијанац

pre 2 meseca

Али, најјаче ми је ово, као Аврамовић није више ту, али и даље има уговор?! Чекај, бре, па не може уговор тако да се гази. Ако неко плати обештећење, иде, ако не плати, остаје... Тако да, додајте га поред Копривице грдног и гледајте како игра код Карија, доктора кошарке, а како код милионера из Драгачева...
V

VAŽNO PITANJE

pre 2 meseca

Zašto nema zvaničnih objava tj. objava na zvaničnom klupskom sajtu da su došli igrači, koji su, po vama, odavno "dogovoreni"?
V

Vazan odgovor

pre 2 meseca

Pa ako si malo pametan mozes da vidis da su 3 igraca ozvanicena pre objave da je klub kaznio Kabokla. Pa je čak i menadžer izjavio da se duguju plate. Pa se sad ne zna ako mendater ima podatke sa su se kasnile plate i da se nije ispostovao ugovor BAT ima posla. Logicno ako imas takvu situaciju klub nema pravo da registruje igrace dok se taj celokupan proces ne istrazi i ne zavrsi. Sad ako je Ostoja nesto slagao i obrisao neke podatke to nece brzo da se resi. Sto znaci nece brzo ozvanicenje bilo koga!
2

24.232

pre 2 meseca

Jos jedan dan i jos jedna vest uz drugi naslov - ko je otisao, a ko dosao u kkp. Ovo vec postaje creepy.