Komentari na vest

Sprema se debi Vasilija Adžića za Juventus

D

Della Vale

pre 5 dana

Decko je sigurno talenat jer da ga klub kao Juve uzme i ostavi u roster od 25 igraca sa samo 18 godina…Plus je dosao iz crnogorske lige sto je naucna fantastika za danasnje vreme. Mota je inteligentan, mora ga relaksirati i dati mu slobodu da gresi, jer breme dresa je ogromno za njega ali mali ce sigurno pokazati da zna i ume.
S

Sacramentos

pre 5 dana

Ih idealno, Empoli ce mu doc ka protiv Sutjeske da igra hahah, idemoo Vaske! Ponos Buducnosti i Crne Gore
F

Fino alla Fine

pre 5 dana

Lutka nasa!! Crna Gora je uz tebe i grande Juve!!!
J

JovanD

pre 5 dana

Kakvih sve penala ima na ovim komentarima, a ne tiče se fudbala, vou!! Ja znam da u Crnoj Gori ima mnogo nepismenih, neukih, al' kod vas, to je za tugu. Prvo srbovanje vaše, nema veze, sa vašom državom, a ni našom, nije to remprezentacija srba, nego Srbije, države. Vama je i dalje najveći talenat, i lomi sve u vašoj 1. Ligi Adam Ljajić, a nije srbin, nego srbijanac. Tako da, samo pošteno pa ko koga zajebe...
G

Gost Djape

pre 4 dana

@JovanD, Prvo Adem Ljaljic je srbin ali nije pravoslavac nego islamske verouspovesti, a naravno i srvijanac po drzavi u kojoj zivi, a tebi ako se sa imenom Jovan ne svidja da budes srbin ti onda budi hrvat ili bosnjak ili jos bolje milogorac. Drugo super za dete od osamnaest godina, sa nasih podneblja da se probilo u 25 odabranih za ligu sampiona u klubu kao sto je Juve, a to da li je on srbin ili nesto drugo to pitaj njega, nama njegovo ime, prezime i slavno poreklo Adzijica govori kom plemenu pripada, i nikakvi moderni miloklizi nam nece nametati i menjati misljenje. Neka nam je ziv i zdrav, i neka postane slavan kao sto su svi njegovi pretci iz srpskog roda.
n

nije nego

pre 4 dana

Gost Djape I amebe su srpskog porijekla, negdje pročitah.
D

Daj faul

pre 5 dana

A zbog cega vi mislite da je mali toliko dobar, zbog potpisa za Juventus!? Pa i Filip Stevanovic je potpisao za Siti pa se vise ne bavi fudbalom… mozda je decko i dobar, ali sacekajte da ga vidimo! Na kraju krajeva, igrace za CG, a Srbija ce imati svog Vasilija…Kostova!
N

NN3

pre 5 dana

Samo što se znalo da će Stevanović da bude slat na razne pozajmice i da neće prići prvom timu, a Adžić je kaparisan pre više od godinu dana i već je u prvom timu i čak registrovan za Ligu Šampiona.
k

kendisport

pre 5 dana

Gle ovi što se lože da mali igra za Srbiju. Kako da neće, rođen u Nikšiću, Budućnost ga fudbalski stvorila, agent mu Crnogorac i sad će da igra za Srbiju evo samo što nije. Ajde mi da napravimo nekog našeg za Juventus, a ne da pokušavamo da otimamo drugima, nego sreća ni Adžić kao ni Pavlović neće u ovu muljčinu fudbalsku
G

Grupa JNA

pre 5 dana

Stvorili smo jednog za Juve, zove se Dusan Vlahovic. 😘
l

lolololo

pre 5 dana

Mogao bi tu Vlahovic da odradi posao i da ubedi momka da izabere jedinu pravu i ispravnu pricu 🇷🇸
H

Hjulsen

pre 5 dana

Nema mjesta za njega u ovaj vas drim tim galaktikosa hahahahahhaha
D

Delija NBGD

pre 5 dana

Jel Vasilije imao dodir sa reprezentacijom Mila Gore do sad ili nije? Ako nije ajde sta se ceka u FSS, ocemo novog Krunica da ispustimo?
r

rea

pre 5 dana

Ne vidim zašto ne bi on igrao za nas, sada kad je CG na nivou Farskih Ostrva, ako već gomila naših, koji nemaju veze sa CG, igraju za istu.
B

Brigateeri

pre 5 dana

Neka ga, neka igra Crnogorac malo i za svoju zemlju, dosta ih nasih igra za vasu, Vlahovic, Pavlovic, Tadic, Mitrovic…hahahahah
Н

Ненад

pre 5 dana

Ја не могу да верујем да ови из Савеза нису успели дечка приволети да игра за нашу репрезентацију.
J

Just

pre 5 dana

Momak je zeleo da dodje u Zvezdu Ali zna da je lakse debitovati za Bajern, Barsu, Juve Ovde bi ga prebacili u Graficar
L

Lzzzr

pre 5 dana

Zovite decka da igra za nasu reprezentaciju, bas nam takav igrac i fali. Pratio je i FSS i sve nase igrace i Djokovica... Znaci 100% je nas, sad je trebao da debituje za CG a nije zbog povrede.
N

Ne mlati legendo

pre 5 dana

Ne da nije vas, nego nikad nije bio niti ce biti...momak ima svoju reprezentaciju a vi svoje dvoriste gledajte.
d

djomla13301130130

pre 5 dana

Ja kako znam crnogorci su Srbi oduvijek bili i bice
L

Lzzzr

pre 5 dana

Dobili ste Marusica, Rubezica..itd. Dajte nama ovog kad vec niste Vitkora Djukanovica i to je to. Svakako nemate sanse, mi sa njim, Samardzidem, Vlahovicem, Pavlovicem imamo cemu da se nadamo.
@

@ne mlati legendo

pre 5 dana

Ma jaka vam je reprezentacija ta koju vi imate. Komiti postrojavaju igrace u nekom islandskom kamenolomu, kaze milogorac "vas cjela naacija gleda, jeste li vi svjesni togaa?" 😂😂 opste je poznato da ono sto nasi odbiju nazalost zavrsi u Crnoj Gori ili Bosni. Fakticki obe ekipe na pogon srpskih ispustenih talenata ili srpskih otpadaka. Mada vidim i Albance ste poceli da ubacujete, fino 😂
D

Delija NBGD

pre 5 dana

@Ne mlati legendo Dali smo vam previse kvalitetnih igraca. Ivanic i Marusic pogotovo koji bi nam danas itekako prijali. Sada je vreme da i vi nama nekog prepustite. Kao da cete SP ili EP ikada igrati? Ovako, mi ih uzmemo, odemo na prvenstvo a po Budvi srpske trobojke. Pa to je mnogo bolje iskreno. 😉