Komentari na vest

Spartak izvukao deblji kraj u igri nerava – ostao bez Lige šampiona

G

Gost1958

pre oko 2 sata

Ispade ekipa koju veliki deo sačinjavaju igrači iz staračkog doma. Od ekipe sa puno mladih talentovanih igrača za nekoliko meseci pretvoriše de u legiju staraca.
S

SU botica

pre oko 9 sati

Svaka čast, ovom predsedniku kluba, koji je dao SVE, da se košarka vrati u Suboticu, na velika vrata. Kako će to izgledati, tokom i na kraju sezone sam bog zna. Kao navijač, nisam optimista iz prostog razloga jer ti igrači i način kako su vođeni od strane trenera Jovanovića ne ulivaju poverenje, a to se videlo i na sinoćnjpj utakmici, protiv jedne prosečne ekipe sa skromim ulaganjima. Neka nam je bog u pomoći.
B

Budi u blizini x3

pre oko 11 sati

Pozdrav za moje drugare Jtd i Immobile. Dobra utakmica, Spartak moze mnogo ove sezone. Gordic je imao preveliku minutazu 30 min, uz to dva amerikanca, plej i kombo, nisu ulazili. Ne znam razlog, ali verujem da je neki trenutni problem i da kad oni zaigraju to moze biti jos bolje. Uz to i Milisavljević morao da igra 10+ min, sto mislim kad zaigraju ameri ce ici na nekih max maximuma 5. Cerovina i Momirov se nisu videli na terenu, obojica 25+ minuta. Tejic i dalje nesnadjen na terenu, vise stete nego koristi. Rudan zahvalan, Miletic veoma koristan.
J

Jtd

pre oko 16 sati

Stara dobra sr prica, stranci kolo vode, iskusan plej koji igra 30+ minuta a ne moze da izdrzi toliko ali zamenu nema...i ako se po pitanju igre po jutru dan poznaje ne pise im se dobro