Džejlin Smit (©Star Sport)
Džejlin Smit (©Star Sport)

Smit: Spremni smo da im isprašimo zadnjice pred 20.000 naših navijača

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.05.24. | 22:54

“Imali smo dobre šanse za brejk u obe utakmice. Dešavale su se stvari koje su lomile naš ritam i sada idemo kući sa minusom“

Partizan Mozzart Bet je u velikom zaostatku posle dva meča finala i ima težak zadatak, da pred 20.000 svojih navijača pokuša da ostane u životu i vrati seriju u majstoricu koja bi se igrala u Pioniru.

Jedini igrač crno-belih koji je pokazao konstantnost u ove dve utakmice je Džejlin Smit. Pogađao je trojke u visokim procentima, bio čovek koji je pokušavao da udahne život Parnom valjku, ali nije oko sebe imao saigrače raspoložene da povuku kada je najpotrebnije...

Izabrane vesti

“Biće kao u Evroligi za nas. Biće napeto, znam da će nam navijači dati jaku podršku, spremni smo da odemo kući i da im isprašimo zadnjice pred našim pristalicama. Idemo kući, da pobedimo obe utakmice. To je jedino što možemo. Za početak, da dobijemo treći susret“, rekao je Smit.

Partizan Mozzart Bet je propustio svoje šanse da odnese bar jednu pobedu iz ova dva susreta.

“Imali smo dobre šanse za brejk u obe utakmice. Dešavale su se stvari koje su lomile naš ritam i sada idemo kući sa minusom od dve pobede. Idemo kući, da probamo da rešimo ovo“.

Šta je moglo drugačije, da bi šanse za brejk bile veće?

“Mogli smo da pravimo manje faulova. Ali to nije na nama, pogotovo kada se igra agresivno. Ovo je plej-of, trebalo bi da igramo što je agresivnije moguće bez posledica. Igrali smo jako dobro, ali stvari se dešavaju“.

Smit je počeo da igra mnogo više, Obradović mu veruje.

“Počeo sam da pogađam veliki broj trojki, da razigravam druge. To je verovatno uticalo da ima veće poverenje u mene. Igram odbranu i jako sam nesebičan“.

Nije bilo lako pogađati trojke u oba meča pred tribinama krcatim protivničkim navijačima.

“Igrao sam u ovoj atmosferi u Evroligi sa Albom, u ovoj hali, pa je ovo sada kao svaka druga utakmica. Atmosfera je vrela, publike je sve više, ali i dalje je ovo igra koju mnogo volim“.

Treća utakmica je u nedelju od 20.30, a domaćin je Partizan Mozzart Bet.



tagovi

Džejlin SmitKK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaFinale Jadranske lige

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara