Najdžel Vilijams Gos
Najdžel Vilijams Gos

Slučaj Vilijams-Gos i Partizan: Ostanak u Olimpijakosu najrealniji

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.24. | 18:45

Prethodnih nedelja se šuškalo o njegovom povratku u crno-beli tabor, ali to nikada nije bila realna opcija

Ako ste bili aktivni prethodnih dana na društvenim mrežama kada su košarkaški transferi u pitanju, onda ste jednu vesti videli više od drugih. Ona glasi: Najdžel Vilijams-Gos se vraća u Partizan. Neki su išli toliko daleko da su istakli da je nekadašnji plejmejker crno-belih čak i potpisao ugovor sa klubom iz Humske, međutim istina je znatno drugačija.

Kako su iz Partizana, ali iz menadžerske agencije koja zastupa Vilijamsa-Gosa istakli za Mozzart Sport, pregovora sa klubom iz Humske nikada nije ni bilo jer Vilijams-Gos i dalje ima važeći ugovor sa Olimpijakosom gde je najrealnije i da ostane naredne sezone. Ako je i bilo kontakta, oni su bili neformalni.

Izabrane vesti

Ovakvo saznanje je podvukao i sam Amerikanac koji očigledno nije ostao imun na razne spekulacije po društvenim mrežama pa se oglasio na Instagram nalogu.

"Nisam pričao ni sa jednim klubom čitavog leta. Previše je lažnih informacija", napisao je Najdžel Vilijams-Gos koji je evropsku odiseju počeo baš u Humskoj 2017. godine, doduše Partizan je tada bio u lošem stanju na svim nivoima, ali jedna od retkih pozitivnih stvari te sezone bio je baš Amerikanac. Od tada se često spekulisalo da bi mogao da se vrati, ali do sada je sve ostajalo na priči.

Posle Partizana igrao je za Olimpijakos, Lokomotivu Kubanj, bio je u Juti, potom u Realu, sada je ponovo u Olimpijakosu. Da bi Amerikanac napustio Pirej, potrebno je raskinuti ugovor, tek onda bi ozbiljnije moglo da se priča o eventualnom povratku u Humsku... Za sada od toga nema ništa.

Što se Partizana tiče, došli su Vanja Marinković, Frenk Entilikina, Ife Lundberg, čeka se ozvaničenje dolaska Arijana Lakića, dok su pregovori sa Isakom Bongom u podmakloj fazi i reprezentativac Nemačke bi trebalo da bude novi član crno-belih.



tagovi

Najdžel Vilijams GosKK PartizanKK Olimpijakos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara