Isak Bonga (©Star Sport)
Isak Bonga (©Star Sport)

Partizan Mozzart Bet blizu dogovora sa svetskim šampionom!

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.24. | 13:04

Sve bi trebalo da bude rešeno uskoro

Novo pojačanje Partizan Mozzart Beta po svemu sudeći biće Isak Bonga!

Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, klub iz Humske je jako blizu dogovora sa svetskim šampionom iz Manile i sve bi trebalo da bude realizovano uskoro. Ugovor bi trebalo da bude na dve godine.

Izabrane vesti

Crno-beli su tako nadomak još jednog važnog rešenja u spoljnoj liniji. Bonga je poslednje dve godine proveo u minhenskom Bajernu sa kojim je postao šampion Nemačke, dok je prošlog leta sa reprezentacijom osvojio zlato na Mundobasketu u Manili!

Momak rođen u Nojvidu je na Svetskom kupu bio važan deo rotacije kod selektora Gordija Herberta, prosečno je igrao 20 minuta uz 7,8 poena, 2,3 skoka i 1,4 asistencije. Minule sezone u Evroligi je kod Pabla Lasa odigrao 31 utakmicu, 21 kao starter uz prosek od 5,8 poena, 4,2 uhvaćene i 1,2 podeljene lopte.

Bonga će izvesno postati četvrto pojačanje Parnog valjka, posle Vanje Marinkovića, Gabrijela Ifea Lundberga i Franka Nilikine. Krasi ga izuzetan raspon ruku, dobra igra u tranziciji, solidan je defanzivac, mada nije konstantan šuter. Defanzivno može da pokrije više pozicija, od pleja do krila, a čak i u napadu se ne libi da prenese loptu i bude sekundarni kreator za ekipu.



tagovi

Isak BongaKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaKošarkaški transferiKK Bajern Minhen

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara