Komentari na vest

Širina koju treba negovati zbog iskustva sa Evrobasketa

S

Shabi1999000

pre oko 1 godinu

Nikad necu prezaliti sto nam Sale jos uvek nije selektor. Uz duzno postovanje Pesica, neosporno je da je veliki trener BIO. Godine, ne moze vise. A ovi momci koji su tu treba da imaju punu podrsku svi do jednog. Licno sam zadovoljan da doguramo do 1/4 finala.
г

геца

pre oko 1 godinu

А шта би Сале донео. Ај доста плакања више. Кари је боље тренерско име, оно име у премијум класи. Сале то није. Доста плакања више. Да је Пешић стар, јесте и то му је једина мана у поређењу са Салетом, све остало у корист Карија
S

Sve je jasno

pre oko 1 godinu

Gregg Popovich ima godina koliko i Kari, ne vidim da neko u Spursima plače što je on trener. Niti su Amerikanci plakali dok su osvajali zlato u Tokiju. Možda od sreće doduše.
@

@@@

pre oko 1 godinu

Ovog tipa je Zvezda 2x pedalirala.
S

Soichiro

pre oko 1 godinu

Da bi se drzao intezitet mora se igratii sa 12 igraca, u nba se prvo poluvremenu igra skoro rekreativnu da bi se treca cervrtina igrala furiozno u pokusaju da se prelomi me.
G

Gost nezvani

pre oko 1 godinu

U nekim momentima pomislim da je samo pozvao Bobija kao iskusnog centra da odigra makar 5-10 min da rastereti Milutinova koji se mnogo trosi i bice mu tesko sve to izdrzati na svojim ledjima.
V

Vare

pre oko 1 godinu

Ma koja širina u svakom timu igraju najbolji igrači celu utakmicu skoro jedino pešić nešto rotira glumi nešto tako je i jokića držao na klupi kad je bilo najbitnije
S

Smešni ste

pre oko 1 godinu

Juče ste plakyili zašto je igrao Milutinov do kraja. Rizikuje se povreda, rekoste. Aj se presaberite malo (opet).
G

Gost "

pre oko 1 godinu

Vidi se da momci igraju bez pritiska rezultata ( ako se moze tako reći za nas ) i meni za sad deluju odlično! ŽIVELA SRBIJA!! IDEMO DO POLUFINALA, A POSLE JE SVE MOGUĆE!!