Komentari na vest

Sferopulos pred Paiz: Imamo plan i spremni smo za njihov entuzijazam

ј

јел има овде

pre oko 1 sat

неко ко кроз ексел табеле може да израчуна колико Човић има функција,клубова,колико се накрао у задњих 30 и кусур година,и колика је то казна по кривичном законику????
N

Nikad

pre oko 1 sat

Veći budzet i nikad veća ulaganja, a ti nam pricačas neke price,ako ne pobedimo ovaj Pariz koji je medju slabijim ekipama, kakav bre Pariz pa do juce igrao Evrokup.
p

pera2

pre oko 2 sata

Zasto ovoliko opreza u davanju izjava...Ako ne pobedite Pariz u gostima koga cete??? Zbog cega je onda ulagano ovoliko u tim? Da pobedite borac u Cacku mozda? Grk je lose poceo sezonu, mora da ima vise vere u ovaj tim... Oni kao imaju motiv...a vi nemate..rekaretivna evro liga po obicaju??dosta nam je bilo rekreativne kosarke u evroligi... Ako nemate motiv i ako ne pobedite bolje da se ne vracate...
K

Kada

pre oko 3 sata

Te Dubai koji postoji pre 2 meseca dobije i Pariza se onda plasis, ovaj ako pocne da gubi u prva 5 kola eto ti njega nazad na giros😂
H

Ha dobro je momak

pre oko 2 sata

Dubai dobio zahvaljujuci nenormalnom procentu suta za tri koji nece ponovoti u narednih 100 utakmica! Plus dve trojke sa pola dali... Mnogo bre vi grobosi pametujete i opet ste se uspalili previse!
1

12345m12345

pre oko 4 sata

Cemu ovo pros++++anje???
1

12345m12345

pre oko 4 sata

Ovi svi na isti kalup daju izjave, pise im u ugovoru da su dosli u najbolji najmladji klub u Evropi. Dosadni ste vise, napisite zajednicko saopstenje svi.
C

Cokili

pre oko 4 sata

Dobro je da imas plan jer oni verovatno nemaju...
B

Budi

pre oko 4 sata

Ti spreman za otkaz do decembra, ima da te najure kao i sve do sada, plus onako socno sto ce da te izvredaju i pljuju.
G

Gerasim

pre oko 4 sata

8:0
G

Grobarcina

pre oko 4 sata

15:0
g

gunnersi

pre oko 4 sata

Navijam za Zvezdu i naravno najvise bih voleo pobedu sutra, ali mislim da ide glat poraz dvocifrenom razlikom. Svake sezone se pravi losa selekcija igraca i tu gresku uporno ponavljamo. Ovo je star tim, istrosen, nema te energije i motivacije kao u drugim ekipama, a i kvalitet je upitan. Najveci problem imamo na pozicijama 4 i 5 kao i uvek.
Z

Zelen

pre oko 4 sata

Sto se tice ovog trenera neznalice jednostavno ne vredi a dok ne popije otkaz nece biti bolje a to je trebalo da se desi odmah posle Dubaija, a nazalost sve ce biti mucenje pogotovo losa odbrana a on posle skoro svakog poraza nikada nije kriv a uvek veli treba da se nesto ceka evo vec celu sezonu,,,,, znaci svakako poraz od Pariza pa da se dobro razmisli sa kim promeniti neznalicu a cekati jos neki poraz u Abi ili tezak raspored u El to ne vodi nigde jer neznalica ostaje neznalica a kvalitet nece pasti sa marsa,,,,,
I

Imaju

pre oko 4 sata

Plan sto vise kmečanja i saopstenja i slati Aba ligi pisamca🤡🎪
C

CZV FAN

pre oko 2 sata

A ne grobrčiću,tu ste vi neprikosloveni i plus u drukanju i lazima nepobedivi! A za ovog sa nikom grobarčina mnogo sinko ti sanjas! Moras prvo iz pelena da izadješ i da naučiš nešto pa onda da pametuješ!
@

@CZV FAN

pre oko 2 sata

Pa ne znamo ko kmeci i salje pisamca Aba ligi da se kazni Zeljko Obradović, i ti pricas nesto ko je neprikosnoven, ajde bre smesan si.
E

Eto srece

pre oko 5 sati

ali ne mirise mi na dobro...
V

Vamos

pre oko 5 sati

Realno, mislim da decembar neće dočekati na klupi FMP-a
g

ggfgf

pre oko 5 sati

Ne brini se opet ce biti metla u maju i junu
Z

Zelen

pre oko 5 sati

Pa nece kada ni ne trenira famozni Fmp150 strasno sta uradi onaj antihrist sa tvea da je mozak totalno izvetreo, eto ti sinak Laza ili Toponica leci se nije blam i sram, a ja da nemam mozak a dobro je imam ga i dalje tvoje bi zvao KkSnsIgokea i to je veca istina od ovog tvog izmisljenog monologa,,,,,
@

@ggf

pre oko 4 sata

Ma ne brinemo mi, nego vi brinite da nece neki novi FMP da spojite 🤣🤣
O

Ode ti

pre oko 5 sati

Bato do decembra, kada budes vezao 3 izgubljene i ima da te ispljuvaju samo tako.
S

Saturn

pre oko 5 sati

Samo mi nije jasno zasto Dobric ne dobija vise minuta , ako moze sa Alama poput Curry-a , Booker-a , itd a ne moze protiv Evroligaskih igraca... Jedini u ovom timu koji ima tu ratnicku crtu uz Branka Ilica i ne koristis njegovu odbrambrenu sposobnost , dzaba Kenan da 4 trojke kad preko nje pljusti svaki napad , dace i Dobric uz to odigrati odbranu
N

NBGD

pre oko 5 sati

Nikad ne znas sta se desava na treninzima kako ko trenira, dal je bila neka sitna povreda ili nesto drugo. Bice to sve okej, samo treba strpljenja pocetak je sezone. Sportski pozdrav!
j

juLker

pre oko 5 sati

Da li ti covece vec pljujes nakon 2 utakmice? Sezona traje 9 meseci? Igraci ce imati uspone i padove kao i svake sezone. Igrace se drugacije u Aba ligi i u EL. Dobric ce imati i te kako minuta ove sezone. 34 utakmice EL + 30 Aba lige + KLS i Kup, uz utakmice plej ofa Aba lige i daj Boze EL, to je 80+ utakmica.