Komentari na vest

Sferopulos: Možda i nismo završili prelazni rok, želimo da budemo mnogo bolji u Evropi

S

Samo Zvezda Bre

pre 24 dana

Ako nije gotov prelazni rok onda ne znam sta se ceka? Imamo 20 igraca na spisku a samo 12 moze da bude na klupi. Ako dovedemo jos igraca ja ne znam ko ce da sedi na klupi a ko pored klupe. Samo molim Boga da se neki igraci ne smore zbog male minutaze, pa da krenu da urusavaju atmosferu u svlacionici. Ovo je sezona od koje se mnogo ocekuje, konacno mora da se napravi iskorak u Evroligi i to znaju svi, od igraca, preko trenera pa sve do upravnog odbora. Ako to ne uspemo ove godine plasim se da kola ne krenu nizbrdo. Ekipa je stara i potrosena, nemamo zalog za buducnost i sada je poslednja sansa da nesto uradimo u Evroligi. Ako ni sada ne udjemo u Top 8 suocicemo se sa odlaskom mnogih igraca koji su na zalasku karijere, a sada su nosioci tima a zamene nema ni na vidiku. Smejemo se Partizanu zbog stranaca, ali kad ova generacija ode u penziju, ja stvarno ne vidim koji su ti domaci igraci koji mogu da ih zamene. Bicemo u istoj situaciji kao oni, ili cemo da dovodimo strance koji su kvalitet za top 8, ili cemo uvek biti pri dnu tabele.
F

Fenjeropulos

pre oko 1 mesec

I sta kaze Fenjeropulos i matore prde jesu li spremni za repete Efes ?
A

Alempije

pre oko 1 mesec

Nema tog Partizana koji nije gledao Efes-Zvezda, tresao se kao prut, zavoleo Zvezdu kao majku rodjenu u nadi da cemo pobediti Turke a oni da prodju. E kad se to nije desilo mrznja prema Zvezdi je postala dvostruko jaca. Eto da resimo i to sto stalno pominju tih minus 46. Vise boli njih taj nas poraz nego nas, nama se fucka za to.
E

Efes 45

pre oko 1 mesec

Tradicionalno u Evropi, kako da ne...
X

X

pre oko 1 mesec

KK Rekreativo...
p

ppp

pre oko 1 mesec

8 0
G

Gost2724

pre oko 1 mesec

A sta ste vi uzeli u EL ove 2 sezone, sta ste uradili osim sto ste potrosili neki 15m vise, top8 po budzetima (bez kk ofi) ???
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Naravno da nisu.U decembru dovode tri,četiri pojačanja kao i svake godine.Možda i trenera.I to često radite.Zvezda je jedini tim u Evropi koji to radi.
M

Millllan136

pre oko 1 mesec

Sve istina...ali cu ti ovo reci...ove god.idu partizanovim putem...traze 50igraca...dovedu 20..rasoad u oktobru.. I onda kuku-lele kako nisu u igru za top 48...otkazi ..cuda...doci ce im buducnost glave do nove god..zapamti...sportski pozzz
D

Dusmanin

pre oko 1 mesec

Hocemo Filipa!!!
U

Uf

pre oko 1 mesec

Nešto baš sad gledam i razmišljam. Nije se brate ni Partizan proslavio, ali hajde, opet svake sezone bolje plasirani od kluba iz Železnika u Evropi ali brate evo već 10 godina im se sipa i šakom i kapom, mogu li nekad stvarno nešto da urade i da budu barem na mestu koje vodi u plej-in? Pa stvarno više, klub iz neke normalne države u takvim uslovima bi već par godina bio standardan učesnik plej-ofa a ne ovako.
@

@UfUfUf

pre oko 1 mesec

Tesko ti da gledas a bogami jos mn teze da razmisljas, ne lazi kako te nije sramota
I

Idiokratija

pre oko 1 mesec

Zvezda je svake sezone u evroligi imala budžet među četiri najmanja. Partizan je prošle godine, po Ostojinim rečima, imao najveći budžet u istoriji, u top 8.
@

@Idiokratija

pre oko 1 mesec

Koja cetiri, uvek je bila posledna sem jednu sezonu gde delili zadnjo mesto sa jednu ekipu ne secam se koja bese, tek kad se javio partizan sa po 20milke i bio u top10 po budzetu (i jaci jer na papiru nema kk ofi) je usla u tu listu i to naknadno dobije plus koju paru plus kad vec odu 10utakmice. Smesno je vise da se prica za budzeti, ok je bilo prvusezonu, u start, mada po igraci se znalo odma, ali sad da se prica je smesno, pa znaju se davno budzeti kakvi su bili.
h

ha_ha

pre oko 1 mesec

Da bi mogao da napises to "svake godine" mora tvoj zlotvorski tim da ima neki kontinuitet igranja EL. A posto igrate dve godine EL ne mozes nikako da koristis izraz "svake godine". Taj izraz mogu da koriste navijaci Zvezde
M

Moja Zvezda

pre oko 1 mesec

Po prvi put Zvezda nema najmanji budžet u Evroligi, i kao posledica toga, po prvi put Zvezda je uspela da zadrži svoje najbolje igrače iz protekle sezone. Na to se nadovezao dobar prelazni rok u kom smo opet po prvi put doveli kvalitetnije igrače od onih koji su napustili tim. Ako se sve kruniše dolaskom Petruševa (u šta lično ne sumnjam), ovo će biti ubedljivo najjača ekipa Zvezde. U ABA ligi i domaćim takmičenjima nemamo konkurenciju. U Evroligi ćemo moći da se nosimo sa svima, a naročito na domaćem terenu. Sve u svemu jedva čekam da počne nova sezona.
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Koliko dugo pratiš košarku ako ti je ovo najbolja ekipa Zvezde.Ovo je tek jedna prosečna ekipa.Realno je da opet budete oko dvanaestog mesta u EL.
@

@@ssss

pre oko 1 mesec

U svakom slučaju ćemo biti ispred vas u svim takmičenjima, bez obzira na to što opet imate veći budžet. Ove sezone nećete dobiti nijednu utakmicu koju budete igrali protiv Zvezde.
T

Trololo

pre oko 1 mesec

Sprema se opasna taktika za ovu sezonu. Pobegnu svi sa terena, pa kad igraci protivnicke ekipe odu iz hale, oni se brzo vrate i traze od delegata da zavede utakmicu 20-0. Ja mislim da je ovo odlicna taktika, i minimum 5 utakmica moze da se dobije na ovaj nacin. Treba probati, sto da ne, svakako nema sta da se izgubi.
M

Marko Srbija

pre oko 1 mesec

Idemoooooo...🤣🤣🤣
M

Metlanje....

pre oko 1 mesec

....igokeje ce biti nastavljeno i sl.sezone!
J

Jodas

pre oko 1 mesec

Prvo Vuk Karadic se stidi sto ti je dao pismo i slova.. Poslije njega.. Onaj sto te pustio iz skole.. A mi grobari smo navikli na tu vasu nepismenost i bezobrazluk
G

Guh

pre oko 1 mesec

@Jodas A jesi naviko i na Osam Nula?
M

Metlanje....

pre oko 1 mesec

....igokeje ce biti nastavljeno i sl.sezone!
D

Darko1101993

pre oko 1 mesec

Sta zna Grk sta je budzet od 40 m evra, pa on ovo nije znao da postoji a vodio je i oly i Makabi tamo zajedno kad sve sabere nije imao ko u fmp1 budzet samo za ovu sezonu, jos kad bi mu pudlica mogla srediti u Evroligi da mu sviraju devojcice uros nikolic, obrknezevic i jovicic pa to bi bila sezone bez poraza sa pola utakmica dobijenih za zelenim stolom a pola pokradeni hahahahahaha, e devojcice u crvenom kako je zalosno biti vi i navijati za fmp i coveka koji vam je ugasio klub e pokojna kkcz ko su ti navijači dosta si ti i postojala hahahahaha
@

@MOTMOT

pre oko 1 mesec

Pazi ti to, ne samo da mogu da igraju EL, vec da su na nivo za u 8, pa dobro i logicno, kad je budzet u top 8 treba i igraci naravno ;) Inace za imena nadji sam, otvori neku vest gde pise ko je napustio kk partizan i nacices :) pri tom i imali ugovor i nije ih trazila veca ekipa da vam otme ;) Eno ga jedan preko bare prica na sve strane kako je jedva spasio zivu glavu :)
G

Grobar992

pre oko 1 mesec

Evo ja jesam ostrašćeni navijač KKP ali imam svoje misljenje i smem da ga iznesem i ne idem kod tegija i Ostoje po njega. Kao neko ko se bavi kosarkom i ko je zaludjenik za sport mogu da kazem da Zvezda pravi lepu ekipu po ukusu navijača i svih normalnih gradjana Srbije! Ali misli da udju u 8 bas mora sreca da ih posluzi i da dodje Petrusev! Bez dobre četvorke nema sanse! Slabiji su i na poziciji 5, Joel je defanzini centar i preuzima sve bez velikih problema,Mitar je dobar u napadu i fantastičan short-roll igrac ali se tesko moze protiv Lesora, Tavares, Poarie, Ibake, Wilia... Onaj Plavšić ima fizikalije a izgleda i muda da se bije pod košem, on ako se uigra i razigra kako treba moze da bude jedan veliki + spoljnu liniju ne treba mnogo komentarisati stvarno su jaki, ali treba to sve uklopiti, nekako imam misljenje da je tu mnogo velikih glava, kako ce se uklopiti to je veliko pitanje. Iskreno kazem ako sad ne udjete u 8 batalite vi EL. A za svoju ekipu mogu da kazem da mi se svidja ovako na prvu kakvu ekipu nas Zeljko pravi, neko je rekao bas ratnici i to je tacno, ali opet sam siguran da ce trebati bar 3 4 meseca da se upoznaju,igraju,dobiju medjusobno poverenje. Po kvalitetu je Zvezda bolja ali po fizikalijama i snazi su daleko slabija ekipa. Jedino sto mi se ne svidja je to sto su sve stranci to nije nas PARTIZAN! Ja 20 godina borim klub svim srcem ali nikada ovoliko stranaca, nasi su uvek bili vodje tima, ko se seća Novice e takav nama treba. Ko ce ove kontrolisati, mislim da nam treba autoritet u svlačionici a mi to nemamo, ako stranac opet bude kapiten sve u kurac a Vanja nije taj lik. Dovedite nekog Domaceg da drzi svlačionicu i da bude heroj navijača!
M

MOT

pre oko 1 mesec

Hajde Anstajnu daj mi imena pet domacih igraca koji mogu igrati Evroligu na nivou top8.
c

chat gtr

pre oko 1 mesec

Slažem se sa analizom obe ekipe ali iako je prošle godine bila obrnuta situacija, jer su komšije dovele maltene ceo tim, oni su na kraju i pokupili trofeje (da ne ulazimo u cirkus zvani kls i šta se dešavalo u istom). Tako da čak i da im bude potrebno par meseci da se to sve iskristališe, verujem da ćemo biti neugodan protivnik za svaku ekipu. E sad, ja mislim da Vanja treba da bude kapiten jer on jeste taj lik, neko ko je prošao kroz Partizan, oseća tu emociju i zaslužuje tu čast. Ne treba njima pandur za kapitena da tu nešto postrojava ekipu (trener je tu da bude bad guy), već kao što sam i napisao neko ko razume tu emociju, ko će biti primer ostalima.
@

@MOT

pre oko 1 mesec

Pa gde vam je ta famozna škola košarke Partizana? Ko je kriv što vi niste uspeli da u prethodnih 30 godina izbacite iz svoje škole nijednog igrača koji bi bio dovoljno kvalitetan za Evroligu? Reci nam Ajnštajne, ko je za to kriv?
G

Grobar992

pre oko 1 mesec

Evo ovako, dali je Nilikina bolji od Alekse? Dali je Lakić bolji od Jaramaza? Dali je Bonga 40% bolji od Smajlija?? Realni samo budimo! Ima mnogo domacih igraca koji su dostupni i koji mozda kvalitetom nisu trenutno na nivou EL ali ja mislim da treba da se gaji kult domacih igraca, kako je moglo da se dovede 11 12 stranaca tako je moglo u tih 11 12 da bude bar 4 5 domacih kojih imaju neke karakteristike pa ih lepo gurnes i vatru i oni rastu! Jasno je da se trazi instant rezultat ali ovako na ovaj način se to ne dobija i nije lepo... Znaci da je ostao Aleksa, Smajli, Djusa, Jare, Vanja, dovedes Beslaca, Pokua, vratis Bertansa, i onda sa ostalim budzetom koga ima realno dosta, dovedes tri max 4 stranca da grme, eto Dejvis centar je odlican a nije mnogo skup, Lorenco Brown igra u Pao za manje od 2 mil.. Wilbekina da se neko malo vise cimao dobio bi ga bez obestecenja, i Tibora Plajsa koji je free agent igra i 4 i 5 sut vrhunski, odbrana dobra, nije skup... I hajde ovog Dzonsa i Naseg Balsu ekipa da grmi! Em sto je jeftinije, em sto ima nasih! Kada bi veci minuti i teret pali na Djusu i Jarete ja iskreno mislim da bi to bilo ok!
M

Maestro

pre oko 1 mesec

Realno bicemo bolji nego prosle sezone ali daj Boze da gresim jos uvek je to nedovoljno za ulazak u cetvrtfinale,fale startna cetvorka i petica...
g

gost4

pre oko 1 mesec

tesko je biti losiji od Zvezde u EL, reklo bi se ekipa koja tradicionalno drzi "fenjer" u EL. Ni ne sumnjam da ce biti bolje u EL, sistemom velikih brojeva morace jednom da se desi i to samo treba biti uporan
S

Srbobratele

pre oko 1 mesec

Fenjerasi, za svaki slucaj treba dovesti po 5 graca na svakoj poziciji. Ima 3 titule jadno je i da pominje na koji nacin su osvojene.
@

@gost

pre oko 1 mesec

Ako neko drži fenjer u Evroligi to ste vi. Zvezda nikada nije bila poslednja niti pretposlednja. Partizan je međutim tri puta bio poslednji, i dva puta pretposlednji i to u mnogo slabijoj konkurenciji. Možete da lažete koliko hoćete, ali istinu ne možete da sakrijete.
G

Guh

pre oko 1 mesec

Zeljko 8 komada za redom a Samrok Stanoje 6 komada....izmedju njih dvojice mrtva trka ko je gori trener!
G

Guh

pre oko 1 mesec

Zeljko 8 komada za redom a Samrok Stanoje 6 komada....izmedju njih dvojice mrtva trka ko je gori trener!
L

Lord Piksi

pre oko 1 mesec

Sta reci,čovek ništa nije promenio od kada je došao. Uzeo pare lagane.
P

Počnite

pre oko 1 mesec

Da pišete saopstenja kao u Aba ligi, mozda upali da budete bolji.
I

I dalje ce da radi metla

pre oko 1 mesec

Ajde legendo pa da nastavis onaj niz od 8:0, da i sledece godine ture dobije po turu....:))))
I

I dalje radi kompeks

pre oko 1 mesec

15:0🥱🥱🥱
V

Vidi ovog sto pise

pre oko 1 mesec

komentar na intervju Sferopulosa i pise o komplesu hahahaha
O

Objektivno534

pre oko 1 mesec

Hvala Janise za pravljenje ovog tima, koji je sastavljen po ukusu svakog pravog ljubitelja srpske škole košarke. 3 plejmejkera sa ukupno 16 asistencija u proseku po meču prošle sezone, pregršt igrača sa visokim košarkaškim IQ- Teodosić, Mitrović, Davidovac, Kalinić, veliki broj domaćih igrača. Velika je šteta ako ne uspemo da dovedemo Petruševa, i za nas, i za njega, i za reprezentaciju jer je najbolja opcija da bude nosilac u Zvezdi. Nadamo se u pregovaračke moći Miška i Čovića, da ubede Olimpijakos da ga pusti.
r

rsczz

pre oko 1 mesec

Petrusev je kaparisan vec i ceka se ozvanicenje nakon OI. On je zadnji igrac koji dolazi i realno najjace pojacanje (svaka cast KMM,Kenanu,Kalini i ostalima) ali Petrusev ima potencijal da bude opasna igracina ako nastavi ovako da se razvija.
п

паћино

pre oko 1 mesec

Ништа није капарисано јер је Олимпујакос објавио тим за следећу сезону и Петрушев се налази на њему.
J

JSO

pre oko 1 mesec

Od Petruseva nema nista. Juce je predsednik Olimpijakosa rekao da je za njih prelazni rok zavrsen dolaskom Vezenkova. Nece biti dolazaka ni odlazaka. Steta,vise bi minuta dobio u Zvezdi.
@

@rsczz

pre oko 1 mesec

...niko ne moze da bude vece pojacanje od kalinica, pa lebron da dodje.
@

@jso

pre oko 1 mesec

...nema sanse da misko dozvoli da petrusev bude treca opcija u oly. a popunjeni su i na centrima, tako da ni tu nema minuta za njega. on premesta igrace cim nemaju minute, a petrusev mu je sada jedan od najvaznijih igraca trenutno.
E

Evo banke

pre oko 1 mesec

@rsczz Petrusev ostaje tamo gde je sada,a ekipa domacih veterana ce da pocisti kasu sa najvecim ugovorima u svojim karijerama pred penziju.
V

Vala

pre oko 1 mesec

Koliko ste para, i para potrosili za ovih 10 godina za 16 mesto, stvarno bi bio red da uradite nesto makar plej - in da dogurate, stvarno je sramota i bruka biti toliko godina na margini i da vas bije ona poslednja Alba non-stop.
R

Roki 333

pre oko 1 mesec

Manje nego Vi,za ove tri sa Zocom.
@

@vala

pre oko 1 mesec

...smesno je sto je zvezda sa 3 puta manjim budzetom u vise navrata bila iznad 11. mesta. tako da je mnogo glupo da neko iz tvoje pozicije prica o parama ili plasmanima.
E

Ej bre volino

pre oko 1 mesec

Pa visite dan i noc na nasim vestima i sad ti smeta par komentara.
K

Komedija

pre oko 1 mesec

Imaju u tim 19 igraca i nisu zavrsili, pa vi ko ovi u fudbalu imaju 50 igraca a 20 daju na pozajmicama, da necete i vi tako pa da saljete posle na pozajmicama u FMP1.
E

Ej bre

pre oko 1 mesec

Ma ne komentarisu grobarcici vesti Zvezde samo nam se cini
B

Brale

pre oko 1 mesec

Vidis da se sprdaju sa nama.
0

055005

pre oko 1 mesec

brate nemaju cime da se sprdaju..titule u fudbalu nisu videli 7 godina, kanta ih ko stigne, u kosarci ih Čovke pometlao, raspustio tim, rumeni pocrnio, suza suzu stize 😔
@

@055

pre oko 1 mesec

Pa jedino ko pusta suzu ste vi, bilo da neko dolazi ili odlazi iz Partizana, Partizan kad osvoji Aba ligu godinu dana balavite i kmecite sto osvojio.
P

Pozdravodstrine

pre oko 1 mesec

Bežite cigani idu Turci-45!!!!!
B

Beži....

pre oko 1 mesec

....grobare idu 11 ukrajinca🥶🥶
H

Hahaha...

pre oko 1 mesec

....ćuti evo vrtić se sprema...
J

JSO

pre oko 1 mesec

Metla 8-0,pa 6-2 od nejakog Dinama i imas obraza da ovo napises?! Klasican grobarski mozak obraza bez!
P

Pozdravodstrine

pre oko 1 mesec

Uplašio si se...jos 15-tnaest igrača....hahahaha....Doktor Obradovic...
D

Doktor...

pre oko 1 mesec

.....obradović,tačno tako očistio ga gospodin i pokazao u el aba ligi kupu Srbije i ligi Srbije,sve je on pokazao doktoru!
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Može li neko da napiše kad počinju pripreme i kad igramo prijateljske? Hvala, skoro svaka ti dala.
N

Ne moze drvence

pre oko 1 mesec

I tako ne bi upamtio.
M

Mile Zeleznik

pre oko 1 mesec

Koja je poenta fmp-a u Evroligi? Da nije mozda borba od 16-18 mesta, ili lozenje na fajnal for do Nove Godine, a posle nebojsa posteni prica navijacima fmp-a koji imaju IQ kao sobna temperatura, kako su ih pokrali CIA , BIA ,FiBa, a ne kaze da imaju budzet u top 5, koji placaju gradjani Srbije! Ja da sam navijac fmp-a , a da imam mozga, a takvih je 5% , ne bih navijao za fmp-a , dok posteni nebojsa ne da ostavku, jer je on rak rana Srpske kosarke, covek koji treba da je na robiji, a ne na funkciji nekog privatnog kluba!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Poenta svakog kluba na svetu je da se bori i osvaja trofeje. Sve sem partizana, vas je zelimir ubedio da to nije bitno…
b

blejac

pre oko 1 mesec

Nabio je tebi Covke teske komplekse opusti se lep je dan procitaj neku knjigu odradi nesto koristno u zivotu;)
3

321121

pre oko 1 mesec

Poenta je da gazi partisai gde god stigne. Placi mala placi :D
N

Nemanja02888

pre oko 1 mesec

Poenta svakog kluba je da se osvajaju trofeji, to je tačno, ali validni trofeji, a ne namešteni Čović-Grujin trofeji gde ih osvajate sa -12 😂, sa vašim sudijama koji vam sude 20 bacanja više kako bi dobili pola koša razlike 😂, ne trofeji gde kažnjavate najvećeg trenera ikada sa 4 utakmice dve uzastopne godine kao da je Jabusele lično a ni vi sami ne znate zašto 😂. Ono što znate i što osećate samo ne smete glasno da kažete jeste to da bi sve dali da je on vaš i da bi sve dali da možete da zamenite te nameštene seoske "trofeje" za to da budete ispred nas u Evroligi, igrate sa Realom 5 utakmica itd, pa vi u svojoj istoriji bili Zvezda ili FMP nemate jednu jedinu plejof pobedu u Evroligi, učestvovali ste jednom samo u top 8 u svojoj istoriji i izgubili od CSKA 3-0, što se tiče metlanja koje pominju vaši navijači to nije ništa jer smo mi vas metlali sa 15:0 🤣, obrni okreni boli vas činjenica da kada odete malo do Evrope budete najgori klub uz Asvel i Albu otkad postoji Evroliga, da ne pričam kako vas kantaju sa 50 razlike 🤣, hvala ti Bože što sam navijač osvajača Evrolige, 4 puta učesnika fajnal fora i ko zna koliko top 8 plejofova.
P

Poenta je

pre oko 1 mesec

da vas razvaljujemo i Evroligi, kao u poslednjem mecu u tom takmicenju... Samo 15 razlike
@

@nemanja

pre oko 1 mesec

...prvo moras da naucis da partizan nikada nije osvojio evroligu, ako za njega navijas. a u kupu sampiona je zvezda prva usla u top4. cisto da znas o cemu pises, kada vec pises. a o ovim bacanjima koje nisi brojao sezonu ranije, i titula ti je bila "validna" glupo je i komentarisati sa nekim ko ostavlja ovakav komentar. vi onda nemate "validnu" titulu od raspada jugoslavije covece omadjijani.
@

@jadni nemanja...

pre oko 1 mesec

....se kao smeje,znaš te lige su ok kada ih parizer osvaja,sve ok dok Tom Ford nije pao sa police,ovde kao čović,grujin to valjaš mesecima tj od kada smo vas oprali da kažem ometlali....
p

pupi

pre oko 1 mesec

Zvezda će nas razbiti
F

Fmp3

pre oko 1 mesec

A kad pocne Evroliga i kad prodje 7 kola bice kuku lele sta je ovo, na tabeli se deli poslednje mesto sa Albom sa skorom 0-7 ili 1-6. Izgleda ce ove sezone malo ranije da se krene sa mantrom “ne lozimo se mi na Evroligu”. Samo sto ove sezone Partizan nece igrati domaca takmicenja pa tako nece biti ni legitimnost na privatna takmicenja podorice Covic. Cela petorka sa domacim igracima 35+. Hteo na 1, Nedovic na 2, Lazic na 3, Kalinic na 4 i Mitrovic na 5. Sve igraci u cvetu mladosti. Bas se pitam sta ce biti sa zvezdom kad se rusi vrate u EL i kad dodje smena generacije. Mozda se opet ugase, pa oforme fmp3. Mada pudlica je iskusan igrac, kad se sve nade ugase u EL ove sezone on ce da pokupi stvari i da ode, a posle njega potop. Do duse i za vreme njegovog mandata je potop, za 12 godina 0 uspeha u Evroligi, blamiranje svake sezone. Tako da mozda i bolje da se ne igra Evroliga, jer dokle vise da se brukamo?
A

Alternativa

pre oko 1 mesec

Ako se stvarno desi takva katastrofa kakvu predviđaš, onda jedino da otpustimo ceo tim i dovedemo igrače iz Ugande, Ruande, Nigerije, Južnog Sudana i Demokratske Republike Kongo.
J

Jaoooo

pre oko 1 mesec

Jaoooo....koliko si jak na rečima tako si i juče pričao,kad ono ja dodjem nema nikog....
c

czbg1

pre oko 1 mesec

Odlican tim za aba ligu za evroligu tesko. Vratili smo sve povratnike posle losih sezona i pritom su neki vec u godinama i tako funkcionisemo svake sezone. Mekentajer ima jednu dobru sezonu iza sebe, pitanje kako ce dalje. Kenen je odlican igrac al i on je vec u godinama. Kalinic imao jako losu sezonu u Barsi, Dobric ispao iz rotacije u Virtusu. Nisam optimistican
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Ејтнопулосе кад ми победимо ...судије помогле,титуле опет судије . Они кад победе ,све уреду. Рокај Ејтнопулосе ...па да мењам и даље.Севенопулос,Ејтнопулос ...драго ми је да су сви прихватили ове надимке које сам доделио нашем тренеру.
P

Pozdravodstrine

pre oko 1 mesec

Pa sta se desilo,trta-mrta....ovi Grobari znaju zvezdin roster pa bi bi sada sa 18 igrača da imate 25!!! Pogresno. I sa ovim rosterom vi ste u problemu....svadje i nezadovoljstvo.... a Partizan pravi ekipu za Fajt!!! Vi sa gerantologijom mozete samo na aparate za oživljavsnje...budite opusteni 16-esto mesto u EL.je vase!!!!
S

Spijun

pre oko 1 mesec

Grk, daj potrudi se za EL. Obnovi ove sezone ABA, a sto se tice KLS I KRK neces imati problema. Prateci portale KKP izgleda da ce u ekipi imati samo crnce I par belaca (SRBA). Tako mozes opusteno da razmisljas o EL I ABA ligi.
d

dajte kvotu

pre oko 1 mesec

Mozzart, daj kvotu da ovaj nece sacekati N.Godinu.
m

mzt

pre oko 1 mesec

kvota 2
I

Iskreno

pre oko 1 mesec

Manja je kvota da vi oterate Zeljka do decembra nego mi Ioannisa do kraja godine!
3

321223

pre oko 1 mesec

Kvota 8.0
F

Fenjerasi nasi

pre oko 1 mesec

Dalje od fenjera? Teska posla.
H

Hladan Efes za -45

pre oko 1 mesec

Bas prija hladan Efes na ovu vrucinu
K

Komentator

pre oko 1 mesec

🎱
k

kk pobegulja

pre oko 1 mesec

Prija, prija 🧹🧹🧹🧹🧹druze moj 😄😄🤣🤣
k

kk sns

pre oko 1 mesec

🧹🧹🧹🧹🧹 Sine moj 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹Metlica 🤣🤣🤣🤣
N

Niko123

pre oko 1 mesec

Sve to mi plaćamo!
z

zvezdas!

pre oko 1 mesec

A kada ce jednom da se otvore za jednog kvalitetnog igraca i da kazemo ok sad se otvorili to bi privuklo i publiku ali ovako smo tu na granici za top 8 ...Slabiji od konkurencije
P

Prosto je

pre oko 1 mesec

Za Evropu treba cist kvalitet i nista vise od toga, a kvalitet kosta duplo vise od Petruseva i Dobrica ma koliko oni bili dobri igraci nisu na nivou igraca u konkurenciji koje imamo
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Gospodin pre svega.
J

J3.. te

pre oko 1 mesec

Takav gospodin,a kad se raskmeca po naredjenju cokija...tartufa je to.