Komentari na vest

Selektor Brazila otkriva: Bruno je specifičan, ne želi previše pritiska

I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Ne znam kako i zasto se stvara takav naboj u nekim timovima, ajde očekuje se mnogo to mogu da razumem ali zar se ne misli ni malo na drugu stranu? Ipak su ti igraci ljudi od krvi i mesa, mora da se uzme vise faktora u pitanje. Ne mogu da razumem da ti očekujes od Igraca da on bude top na terenu a unutar kluba tenzija na max. Nemam idola ali Čović ipak kapira neke stvari, uveo je tog psihologa u tim i sa tim sto je lepo zensko jos mozda lakse otvorio igrace, hemija i poverenje unutar tima su jako bitan faktor, mozda Jago nije neka igracina ali on kao pojava je smesan i donosi neku pozitivu u ekipu. Tako je i Madar bio omiljen medju igracima. Iskreno mislim da mora vise da se radi na raspolozenju igraca. Pa pogledaj Atamana on je osvojio EL a kako je osvojio zato sto je dozvolio igračima da rade sta god hoce na terenu ali ipak kada vidi da grese samo ih izvede napolje. Igraci znaju gde su pogresili i zasto su izvedeni i ako zele da igraju mora to da srede i to ga je dovelo do prvaka EL.
G

Goran 22

pre oko 2 meseca

Onda nije za Partizan
W

Wue

pre oko 2 meseca

Drugar iz Brazila mi prica o njemu,igrali su zajedno ovaj imao tada 15 a Bruno 12god i naravno bio najbolji.Al kaze i tada pravio probleme..
6

61616

pre oko 2 meseca

I moj drugar igrao sa Kakom u favelama, Kaka imao 11 moj drugar 9,kaze da je proturao Kaki kroz noge kad god je stigao ali je ovaj voleo alkohol zato je i postao jedan od najboljih na svetu
Z

Zakula

pre oko 2 meseca

Ali stvarno je fascinantno koliko ste optereceni Zocom....ili Coki zamolio Sefa ako moze malo botanija da pise i o Zocu :) Jadnici pravi, nadam se da vam to bude posao zauvek
J

Jadniče

pre oko 2 meseca

Boli nas uvo za žoca, a toliko smo opterećeni da ga gazimo i metlamo gde stignemo. Žoc se svojim odvratnim ponašanjem i licemerstvom namešta sam da ga tovarimo ovde, isto kao i tebe i takve iz sekte. A sada zaveži žvale nebitni ste. Volimo samo da vas tovarimo, zabavljate nas jer pi*dite od muke a vi umislili da ste bitni. Uvek ste živeli u iluzijama da ste mnogo bitni.
N

Noramlno

pre oko 2 meseca

Da su opterećeni kada su puni kompleksa od takve velicina kao sto je Partizan, pusti ih mogu samo tako da balave kao i do sad.
K

Krme

pre oko 2 meseca

U bre ala si besan, hahahahah!
s

sasa70

pre oko 2 meseca

Kaboklo je jako dobar igrac ali bi mogao da bude MNOGO bolji i da sigurno igra u NBA. Prosle sezone podpisao sa Venezijom pa nije ni bio ni minut u klubu nego igrao pripremne utakmice za nekim Izraleskim timom po Americi. Posle dolazi u Partizan gde sam mora da plati obestecenje Veneciji. Pocetak u Partizanu vise nego dobar, posle mesec dva ogomni propad. Ne moze da se snade na terenu, nepotrebne faulove pravi kao iz puske i ne pogada manje vise NISTA! Na kraju sezone dobije poverenje da igra KLS i onda samo nestane bez traga. Pre pocetka olimpijskih igra on u mesto da se malo odmori (valjda su zato igraci dobili 9 dana slobodno) on ode na NBA kempove i "ubija se" da bio mozda dobio neki ugovor. Mislim da nije sam u glavi i da ima dosta problema sta je realnost i samo misli na sebe. Ima neki razlog zasto je vec proveo 7-8 godina u Americi i do sada nista nije pokazao. Mozda je njegov agent totalna neznalica ili radi na stetu igraca i samo gleda da zaradi neku lovu na Kabokla?
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Drugim rečima pobegao iz one ludnice Mordora,,i polako mu se vraća osmeh na lice.
Z

Zvezdaš 73

pre oko 2 meseca

Blizu sam da se složim sa Acom Petrovićem. Kad je Kaboklo došao u Partizan, delovao je mnogo dobro. Vremenom je bivao sve lošiji. Tek po nekim potezom pokazivao koliko može. Po meni je on još jedan trenerski poraz Željka Obradovića
A

Astoria

pre oko 2 meseca

To i jeste najveći problem. Što nijednog igrača Obradović nije unapredio. On jednostavno odbija da se prilagodi savremenim trendovima u košarci. Ostao je zarobljenik sopstvene sujete. Nastupajuća sezona isto ne obećava, pogotovo sa rosterom koji u ovom trenutku Partizan ima. Daj Bože da grešim.
z

zamislite

pre oko 2 meseca

koliki je tek pritisak imao kod rumenog…okruzen negativnim vibracijama gde je momak morao da trpi svakodnevno dranje cveklimira na njega,nije ni cudo sto zeli da ide…
H

Hulio

pre oko 2 meseca

Sta kaze zoc ?? Ko je kriv? Sudije ? Igraci ? Putin? Bajden ?
K

Kmeeek

pre oko 2 meseca

Mislim da je najviše kriv sudija koji mu ne kaže vi i ne pokloni se Cveklimiru do zemljice crne. I još mu kaže sedi dole i pusti me da sudim, stvarno nema poštovanja a svi znamo da Cveklimir voli i da sudi na utakmicama.
G

Goran 22

pre oko 2 meseca

Slabić, niko mu nije kriv. Kad je rastao medju ped.... i ostalim nakazama