Komentari na vest

Savo Drezgić zablistao u Americi: Talentovani plejmejker nadomak tripl-dabla

K

Kad igramo opet s NBA ekipama?

pre 8 meseci

Produžiti Smailagića i Trifunovića, na leto vratiti Drezgića i Vanju i dovesti Pokuševskog, startnog centra i startnog pleja.
g

gostbre

pre 8 meseci

rano je za sansu u partizanu...eto sta bi sa topicem...mlada su to tela treba vremena
J

Ja tebi ti meni

pre 8 meseci

Ovde bi, igrajući EL protiv daleko jačih i spremnijih igrača, imao sličnu sudbinu kao što je imao Topić, i to u prvom ozbiljnijem i napornijem meču. Pravi izbor za mladog igrača je put koji je izabrao Drezgić.
C

Czv1999

pre 8 meseci

Jadna ova Srbija kad je bolje da mlad igrac igra u Americi u kvazi srednjoskolskim ligama od Evroligaskih meceva u klubu kom je ponikao!
@

@ja tebi

pre 8 meseci

Ako se secas Doncic se protiv Zvezde povredio u orvoj sezoni, iskrebuo zglob pa sta mu fali postade jedan od najboljih na svetu

D.V.

pre 8 meseci

Jos jedan od mitova da je Dule Vujosevic unistio karejere mnogim igracima sigurno sto ih je bacao u vatru i davao im veliku minutazu vec sa 18 godina ovi sada daju manju minutazu i vec na drugoj utakmici povreda, ipak izgleda da je i do lekarskog tima i drugih faktora.
N

Nikson

pre 8 meseci

Mali nije ni približno dobar za prvi tim Partizana. Da nešto vredi Miško( koji mu je i agent) bi ga odveo u Megu da zameni Topića ali zna Miško da samo preko Amerike i nabijanja statistike moze negde da ga uvali.
Т

Трикс

pre 8 meseci

Мени је боље дати њему шансу него довести оног Смита.
m

ma jel?

pre 8 meseci

Jeste, a ovamo se očekuje napad na F4 Evrolige i titula u ABA… To se ne napada sa momkom od 17 godina, osim ako nije u pitanju Luka Dončić. Kukate za domaće igrače pa ih posle pljujete prve kada odigraju slabije, prizivate mlade igrače pa kukate kada rezultati padnu. Slika i prilika srpskog naroda. Savo jeste talentovan, ali ima još mnogo da uči. Glupo bi bilo sagoreti ga zalud sada. Neka se razvija među vršnjacima, pa će dobiti priliku kada dođe vreme. Ne sumnjam.
Г

ГОРОСТАС

pre 8 meseci

То је због Жеље. После није Жеља направио.
h

hmmm

pre 8 meseci

kao neko ko ozbiljno ne voli duska vujosevica zbog retorike mogu da kazem ovo. drezgic bi kod njega vec bio u prvom timu. kod ovog nabedjenog strucnjaka, ce i tristan propasti
@

@hmmm

pre 8 meseci

Ne voliš Duška ali još manje voliš Željka. Nego je Žoc trenutno tu, pa ti je veći trn u oku. Inače, niko ko ima iole zdravog razuma i ko ima i trunku realnosti ne bi za trenera koji ima devet titula prvaka Evrope rekao da je nabeđen.

Bogdan

pre 8 meseci

Najbolja bi da je izvodljivo bilo upariti obojicu zajednicki su napravili od Bogdana onaku igracinu ne verujem da ce skoro neko dostici taj nivo da ne pominjem Jokica jer se takav rodi jednom u 100 godina.
T

The Black Crowe

pre 8 meseci

Ta liga koju on igra tamo je na nivou regionalne kadestke lige, nešto kao kadetska liga braničevskog ili zlatiborskog okruga. Ne palite se. Još je došao iz treninga sa seniorima.
š

šta sve neću da pročitam

pre 8 meseci

Jeste, Braničevo i Florida su tu negde po broju igrača iz celog sveta i njihovog kvaliteta… Nije seniorska liga, ali je bolje da se takmiči među vršnjacima iz celog sveta nego ovde da je. Pošto već Partizanov mladi tim nije u ABA.
g

gost u gostima

pre 8 meseci

cuo sam ja za tebe , prica se da si igrao tu ligu nekoliko sezona , pa si merodavan da uporedjujes
С

СРБИН007

pre 8 meseci

Он једино у америци и може успети у партизану су и чистачи паркета странци!
S

Sf

pre 8 meseci

Ahahahahaha oplakah. Bravo, al si im ga zavuka' mrčo.