Komentari na vest

Savez potvrdio: Pešić završava dužnost selektora

A

AmanVise

pre 6 dana

Da je izgubio protiv australije Pesica bi ovi sto ga hvale,bacali u Savu. Ceo sport je klackalica od pokojnika do bogs,ocas menja misljenje o nekome. Jos covek ne ubacuje u kos. Davno je rekao jedan dobar svetski trener u fudbalu,citiram..necu vide da mi posao i srce i mozak, zavisi od centarfora koji od 5 sansi da ili da gol. Pustite Pesica doci ce drugi,igrace se kosarka i dalje. I svabe promenile selektora i nista strasno. Cak im spanac sada dosao Mumbru,nista poseban niti neka mega izvikan trener.
B

BubreguLoju

pre 6 dana

Pešić je GOAT !! Doso je u najgorem trenutku kad je reprezentacija bila u rasulu i podigao je nanoge i postavio neke nove temelje . Bez trunke kuknjave i omalovažanja i prigovara ... Čovek je svo ali svo vreme govorio o najvećim problemima za Srpsku košarku i to jasno i glasno ali svi se prave gluvi . Ee , sad počinje kraj jedne zlatne generacije , a da je ostao Pesic mogli su do zlata u Los Andjelesu . Jokic ce se tesko nekom "klovnu" odazvati . Pitanje je sta ce biti dalje , sobzirom da je KSS u ogromnoj krizi .
A

Ahahaha

pre 6 dana

😂
K

Kari's on fire

pre 7 dana

Siguran sam da se nakon svega Pešić zapitao, a šta dalje? Čovek je u svojoj karijeri osvojio sve, svetski i evropski je prvak, ima medalju sa Olimpijskih igara. Zaslužio je zlato u Parizu, naša reprezentacija je bila bolja od Amerike, ali nažalost drugi faktori su uticali na to da oni prodju dalje, u finale. Sa druge strane, takmičenje je uvek lepo završiti pobedom, a njegova poslednja utakmica na klupi nacionalnog tima biće ona protiv Nemačke, u kojoj je toliko dugo godina radio i čiju je košarku praktično i stvorio. Vrlo verovatno je to i poslednja utakmica jedne prelepe sportske karijere. Pa gde ćeš lepše, da dodješ sa najveće svetske smotre, sa medaljom i da izadješ pred svoj narod, koji ti kliče podno balkona. Uz to, probleme srpske košarke koje je on apostrofirao godinama niko nije uzeo da reši. U ovom trenutku je sve bajno, ali mora se misliti i na budućnost. A u toj borbi je on ostao sam, dok su se svi smeškali i gledali samo kako da se ovenčaju uspehom koji je on napravio sa ovim timom radeći danonoćno 24/7. U pravom smislu reči full time job selektor. I za to takodje jedan veliki respect i kapa dole. Posvetio se potpuno i stavio u službu svoje zemlje, i nije mu bilo teško da ni sa 75 godina leti sa jedne na drugu stranu planete da priča sa igračima i da osmišlja stalno iznova kakav plan igre treba postaviti kako bi Srbija izgledala MOĆNO! Uživaj sada majstore - zaslužio si! Pokazao si još jednom ko je Svetislav Pešić, usudiću se da kažem i najbolji selektor svih vremena (jer i sami rezultati to dokazuju)! A odgovorni u srpskoj košarci nek se zapitaju neke stvari.
1

123123123

pre 7 dana

A sta se to desava iza kulisa? Na koga je to ljut Pesic i ko mu se mesa u posao?
P

Palačinkar

pre 7 dana

Se meša!
K

Ko je Palačinkar

pre 7 dana

?
P

Palačinkar

pre 7 dana

Onaj što peče palačinke.
N

Nemanja5643

pre 7 dana

Gospodinu Kariju Pesicu,velikom majstoru ove igre,vrhunskom strategu i pedagogu,veeeliko HVALA! Uzivajte u penziji i cuvajte se stresa.
J

JSO

pre 7 dana

Itudis Dimitris!!! Nadam se da ima pameti u KSS.
К

Кљаки

pre 7 dana

Онај што је јео пасуљ у касарни и што је пекао палачинке је дипломирао за кошаркашког тренера. Све десетке у индексу гледали смо сви. Био на пракси код Мишка у Меги. Избор није много тежак.
P

Pumpek

pre 7 dana

Piksija za selektora!
G

Grupa JNA

pre 7 dana

Aj cao deda. Briga me za ovu covicevu reprezentaciju. Jokic i Bogdanovic grobari da te vuku a ti nama kroz nos da guras polovnjake Petruseva, Davidovca, Dobrica itd. Aj cao..
D

Delija NBGD

pre 7 dana

Jebote...🤯🤯🤯
D

DraganKojic

pre 7 dana

Kad ometlaju Žoca i ove godine tebi ostaje samo skok s mosta.
N

N81

pre 7 dana

Zašto ovakav komentar za gdina Pešića? I ne mešaj Jokića u navijačko blato.
B

Bkvhchcg

pre 7 dana

Grupa crno belih tubaša...
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre 7 dana

Ала си ти ЈНА пукао ...🤐