Komentari na vest

Saša Đorđević kandidat za novog trenera Virtusa

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

@Srecno Salo Sta lupas on kad je doso oni igrali Fiba ligu Sampiona osvojio je 2X pa onda presli u Eurocup izgubili od Monaco Finale.
T

Top Gun

pre 12 meseci

radonja ništa? nećete da probate hrkljuš da igrate?
P

Polivač

pre 12 meseci

Šta je sa Zvezdinom "čuvenom" trenerskom školom? Oni su do sad izbacili mnogo jakih trenera, kao što su....da se slikamo?
P

Polivač

pre 12 meseci

Šta li je sa Radonjom aka strong difens-ofenziv tranzišn? Negde čuh da je i on jedan od kandidata...da preuzme Studentski centar. Ako ne prođe kod studenata, tu je Zvezda sigurica. Taman da padne još jedno gašenje....
M

Mile led

pre 12 meseci

Jednom ako se zvezda vrati u Evroligu, verujem da ce je Sale opet vratiti u Evrokup
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Sale Djordjevic je odlican trener bilo bi lepo videti ga ponovo na klupi Virtusa.
V

Varela

pre 12 meseci

Veliki Sale Djordjevic legenda evropske kosarke i veliki grobar!
S

Srećno Salao!

pre 12 meseci

Odličan izbor. Pogotovo kad se uzme u obzir da ovog puta nije prioritet da se udje u Evroligu kroz Evrokup, jer to je nemoguća misija za Sala.

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

GDE si ti trener majke ti verovatno nisi sav svoj ako si se ti naso da kritikujes Jednog Sasu Djordjevica Koji je I kao igrac I kao trener osvojio veliki broj trofeja paceru.
S

Srećno Salao!

pre 12 meseci

Veliki trener sa ubedljivo najjačim ekipama Evrokupa nije uspeo iz 4 navrata da se kvalifikuje za Evroligu. Toliko. Sad su srećom obezbedili to mesto pa može rekreativno da odradjuje sezonu. Srećno u svakom slučaju!