Komentari na vest

Saša Đorđević: Da su Virtus i Fener strpljivo čekali kraj sezone ne bi me otpustili, pokazao sam šampionski mentalitet

J

JUZNI FRONT

pre 5 meseci

SALE jedini kao igeac i trener igrao svecko prvrnstvo evropsko i olimpijadu ziva legenda
N

Nasa lepa srpska jezika

pre 5 meseci

Svecko i Olimpijadu, ccc...
g

goooo

pre 5 meseci

sva finala kao igrac i trener
O

OOiO

pre 5 meseci

Za sve je u pravu u vezi te cetvrtfinalne serije osim za to da su oni zasluzili plasman na F4, nije tacno, upravo Partizan je zasluzio i niko drugi.
d

djole grobar

pre 5 meseci

po cemu smo zasluzili, da li smo zaista bolji tim od reala ? aj budi objektivan....
O

OOiO

pre 5 meseci

Nisi ti Grobar tako da ne moram nista da ti objasnjavam.
j

jesam ali sam

pre 5 meseci

objektivan...imamo titulu prvaka evrope, trojka u zadnjoj sekundi, znaci moglo je i ovako i onako..imaju ih i macabi yugoplastika bosna zalgiris..cibona fener .real barsu efes panu olimpijakos izostavljam i te velikane i opet nas neko lozi da smo najbolji u evropi i da nam se f4 svake godine podrazumeva...pa kako brate moj..nismo jedini.. a zvezdu da ne spominjem, oni se tek loze na evropske uspehe a jedini su klub evrolige bez pobede u top 8 u svojoj istoriji, koja nije bogzna kakva, ali opet nula pobeda..takp da spustimo se svi malo na zemlju.. opet smo dobri, nismo doziveli sudbinu mnogih sampiona evrope
S

Sale legenda

pre 5 meseci

Čovek je hodajuća legenda, jedan od najboljih igrača u istoriji Jugoslovenske/Srpske kako god hoćete košarke uz Kićanovića, Dalipagića i Bodirogu. Kao igrač reprezentacije zlato sa svetskog prvenstva do 19 godina, a onda u A selekciji svetsko zlato, tri evropska zlata, srebro na olimpijadi. Evropski trofeji sa Partizanom, Barselonom, Olimpijom Milano (uz domaće lige i kupove koji se podrazumevaju, ima jednu ligu i sa Realom iz Madrida). Trener reprezentacije svetsko, evropsko i olimpijsko srebro, evropski trofej sa Virtusom, šampion Italije i šampion Turske.
O

OOiO

pre 5 meseci

A Danilovic? Pogledaj sta je on sve osvojio sa Jugoslavijom.
k

koje poredjenje

pre 5 meseci

pa sve Danilovicevo ima i Djordjevic, plus trenerske uspehe
G

Gost123321

pre 5 meseci

A što u Bajernu nisi ostao?
ć

ćkomi

pre 5 meseci

A zasto kum posle njega nije nastavio sa istim timom u feneru, nego su morali da mu za dve sezone dovedu 20igraca...sale je nas najbolji trener i to je pokazao sa reprezentacijom kad niko nista nije ocekivao.
d

djape11

pre 5 meseci

Nije bas level Piksija, al koliki narcisi obojica , za ne povjerovat
Z

Znik

pre 5 meseci

Za mene najveca legenda naseg kluba, cak i nas reprezentativac ikad. Nakon Zeljka, cekamo Saleta da produzi dominaciju i donese jos jednu EL
S

Sale legendo

pre 5 meseci

Zauvek u nasim srcima za 1992. i za sve sto si dao za nasu otadzbinu!
r

reebok

pre 5 meseci

Ovaj i Piksi sami sebe hvale. Koja je to prepotentnost. Kaze igraci nisu bili svoji zbog desavanja u skoli. Da bas je to Realove igrace i sve strance u Partizanu dirnulo. Smesno.
r

rea

pre 5 meseci

Prijatelju, Piksi je u karijeri trenera uradio ništa, nije uzeo kup Kine, Đorđević kao trener uzeo titulu u Turskoj (u kokurenciji EVROPSKOG ŠAMPIONA u tom trenutku Efesa), uzeo titulu u Italiji (u konkurenciji Armanija koji je u tom trenutku F4 ekipa), osvoji srebro na OI, osvojio srebro na SP, osvojio srebro na EP... kao igrače ih ne bih ni poredio, Piksiju je igrački najveći uspeh titula sa Zvezdom i igranje na SP i EP, dok Đorđević zlatno nije uzeo samo na prvenstvu Sunčevog sistema.
O

OOiO

pre 5 meseci

@rea, Sale nema olimpijsko zlato kao igrac:-D
s

srebro sa OI

pre 5 meseci

u kosarci je kao zlato
O

OOiO

pre 5 meseci

Nije, srebro je uvek samo srebro ako te je protivnik posteno dobio.