Komentari na vest

Saša Obradović za Mozzart Sport: Zajedništvo nosi nadu u čuda; Bez dobrog Vase ne možemo u borbu za medalju

j

just

pre oko 1 mesec

Sasa Obradovic sto je oterao sve Srbe iz Zvezde Igrao sa 9 amerikanaca u rotaciji
r

rustu redzber

pre oko 1 mesec

Mene sami interesujue kako nse oseca prosecni navijac Americkig tima,da li je ponosan.Njih ima preko 300miliona, uz to ako je istina to za mimoilazenje doping kontrole,pa na sve to jos ,,naturalizuju" top igrace poput Embida.Medjutim ni tu nije kraj ,cesto i sudije guraju za njih,kao i za pojedine jos reprezentacije...Da sam ja njihiv navijac stvarno ne bih osecao ponos....Kad se sve gura na tvoju ,,vodenicu" mimo tog kvaliteta koji imas,gde je tu car nadmetanja?Mislim da tamo nema srece i da se ne raduju medaljama kao mi ili zemljama slicnim nama...Za njih je to samo dokaz da dominiraju i iskazu svoju nadmoc kao i u mnogim drugim sferama mimo sporta.
S

Statler

pre oko 1 mesec

Mislim da prosečnog Amerikanca savršeno boli uvo za olimpijadu. Ljudi gledaju svoja posla, bave se sobom i sasvim sigurno ne poistovećuju uspehe svog olimpijskog tima sa svojim ličnim.
B

Branko Maj

pre oko 1 mesec

Rođo , Amerikanac gleda svoja posla , savršeno ga boli briga . Toliko se opterećuju ovim OI glupostima , ma beži😏🙄
T

Televizor

pre oko 1 mesec

Amer koji zna za olimpijske igre dodje na iste da se zabavi, ne gubi zivce kao mi.
a

asas33

pre oko 1 mesec

"Pitaa" Bogdanovic izlazi na 17-19, a Pesic ga vraca na parket na 17-37 umesto Marinkovica, Avramovic izlazi na 8-12, menja ga Davidovac, a Pesic ga vraca ma 17-37 umesto Gudurica. Uz to Bogdan je pogodio jedine 2 trojke iy 4 pokusaja u I cetvrtini od ukupno 6 upucenih suteva za tri u istoj. Svi ostali znaci 0/4. I da taj sto NIJE POVUKAO ima 17 poena 5 skoka i 6 asistencija.. Ti i tebi slicni ste videli samo 3 izgubljene lopte i doneli zakljucak tipican za nekog ko mrzi nekog. Od koga li ste to naucili.
P

Princip

pre oko 1 mesec

tvoj borgdsn igra svaku dvadesetu da valja.
B

BistarGaleb

pre oko 1 mesec

Bice dobra košrka , treba uživati . Ladno Pivce , Pečena krlica milina😋🥰
D

DarkoSrbija

pre oko 1 mesec

E tooo brt..Krilca na rostilju i ladno pivce je zakon🙂👍
H

Herakle

pre oko 1 mesec

Protiv Australije je naravno uz Jokica koji je kljuc, svako dao svoj napadcki doprunos u odredjenim delovima meca i poneo odgovornost, Guduric, Dobric, Avramovic, Bigdan, Micic, Jokic, Petrusev. Znaci, timska pobeda. Veceras je vazno usporiti mec, daviti loptu, ne ici na brzu kosarku i jurnjavu, nervirsti ih tempom i probati da se izbace iz koloseka i da im se malo uvuce nerovoza. Jeste tesko, jeste problem sto se oni u mi u pregrupisu i dovoljno im je 2 puta po 2 minuta da naorave seriju 14:0 i tako dva puta i rese mec. Ceo kec mora koncentracija na max , tvrdo, odgovorno pa sta bude
P

Pitaa

pre oko 1 mesec

Šta je Bogdan poneo? Krio se kao protiv Nemačke
S

Statler

pre oko 1 mesec

U tome i jeste problem: mi ne možemo ceo meč tako odigrati. Po pravilu se dešava neka "crna rupa", protiv Australije smo se izvukli, imali smo problem i protiv J.Sudana.
b

banence

pre oko 1 mesec

DA LI VAM JE NESTO U RODU...ILI STE OZBILJNI...BILI STE KOREKTAN KOSARKAS JER C.Z. JE ZA POSTOJANJA IMALA SAMO JEDNOG VELIKOG IGRACA A TO JE D.SIMONOVIC I JEDNOG KOGA NAZALOST NEMA I KOJI JE BIO VAN SERIJE TALENAT A TO JE B. JANKOVIC..OSTALI IGRACI KOJI SU PROSLI REPR. SU KOREKTNI..TEODOSICA NE RACUNAM JER ON NIJE BIO IGRAC ZVEZDE DOK JE IGRAO U REP. KAZEM KOREKTNI JER VELIKI I NAJVECI NISU BILI NIKADA ZATO JE REPREZENTACIJA I FUNKCIONISALA BEZ GRESKE...TAKO JE DODUSE U SVIM SPORTOVIMA..
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Ma vi ste bre avangarda. Vi ste drzava u drzavi...oce li nestati vise ovi likovi sto non stop popuju kako je za sve krivo unistavanje partizana? Budi ti sine medju cetri najbolja u svom selu, pa ovde popuj.
N

Nemanja02888

pre oko 1 mesec

"Sine" bili smo mi među najboljih 4 četiri puta, bili smo i prvaci Evrope, samo što ti kao navijač Zvezde a sada Fmp-a to ne možeš da shvatiš jer nikada nisi bio tamo, iz prostog razloga zato što si konstsntno kroz istoriju u 4 ali otpozadi sa Asvelom i Albom.
P

Princip

pre oko 1 mesec

tole?
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Znači po tebi Zoran Moka Slavnić i Dragan Kapičić nisu bili veliki košarkaši a doneli Zvezdi evropski trofej i gomilu medalja. Aleksandar Nikolić, Bora Stanković, Nebojša Popović i Radomir Šaper, šta su oni? Pioniri ovog sporta koji su stvorili košarku ovde i osvojili prvu medalju za Jugoslaviji. Šta je Vladimir Cvetković strelac poena za prvu olimpijske medalju Jugoslavije.Vređate i pljujete Čovića i njegovu ženu isto kao i Pešića a svi ste slavili naše dve poslednje zlatne medalje sa velikih takmičenja kada je Pešić za selektora postavio predsednik košarkaškog saveza Čović. I šta je sa tom istom reprezentacijom uradio najveći trener svih vremena u naredne dve godine? Ispadanje iz grupe na EP u našoj Srbiji i 11 mesto od 12 učesnika na OI u Atini. Od te godine kreće vaše zlatno doba i vladavina Duleta Vujoševića i krah reprezentacije. Za vreme te vladavine od 2004 do 2014 ili deset godina nemamo učešće na Olimpijadi i jednu jedinu osvojenu medalju srebro sa EP 2009 godine i ništa više. Vaši Galaktikosi Tepić, Tripković, Veličković, Krstić i Perović imaju osvojen jednu jedinu osvojen medalju sa reprezentacijom. Od kada su Zvezda i Čović preuzeli dominaciju srpskom košarkom redovni smo učesnici svih velikih takmičenja i ako osvojimo medalju na ovim OI to će biti četvrta osvojena medalja. A mene mrzi sada da ti nabrajam koliko igrača je poniklo ili prošlo kroz Čovićeve klubove i osvajali te medalje da bi se svi mi zajedno radovali. Uzmi pregledaj vikipediju pa ćeš videti. Samo ću ti još ovo napisati svaka čast Čoviću, Mišku Ražnatović i Svetislav Pešić u. Da njih nema ne bi ni videli OI a kamoli sa nestrpljenje čekali devet sati uveče. A vi ih i dalje vređate i pljujete i vređate i napadajte Petruševa, Gudurića i Micića a veličajte i branite Lesora, Nanelija, Egzuma itd itd.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Pardon:Ako bude, ovo će biti peta osvojena medalja za 10 godina vladavine Čovićeve Zvezde srpskom košarkom.
S

South Park

pre oko 1 mesec

Bobi snima novi nastavak John Wick-a.
4

4454555

pre oko 1 mesec

Gdi ga je Bobi Marjanović? Plavšić?