Komentari na vest

Samo pobeda Srbiju zanima

Z

Zrebanje

pre oko 2 meseca

Dakle, ako dobijemo bilo kojom razlikom, idemo na Australiju pa na Svabe u polu. Ako izgubimo do 8 (dakle 7 i manje) razlike idemo na Francuze i onda na Svabe. Ako izgubimo 9 do 21 razlike idemo na Kanadu pa na Amere. Ako izgubimo 21 ili koji poen vise razlike, nijanse su u pitanju na koju stranu zrijeba idemo, da li na Njemce ili Amere odmah u cetvrtfinalu. Sa 23 minusa smo na tankom ledu sa Grcima, preko toga ispadamo sig (sa porazom od 24 i vise). Ako izgubimo 8 razlike, Juzni Sudan i Francuzi ce biti egal sa +2 kos razlikom, i onda ce biti zanimljivo vidjeti ko je tu bolji (ima u pravilima Fibe ali mrsko mi gledati kako ide haha). Ako budu Francuzi bolji, idemo na njih pa na Svabe, u drugom slucaju idemo na Kanadu pa na Amere.
p

podesen

pre oko 2 meseca

Karlig Dzons nam sigurno ubacuje od 15-20 koseva.
K

Kraljević Marko

pre oko 2 meseca

Sudan če večeras imati mnogo navijača u Srbiji. Jel tako partizani?
G

Gost19283

pre oko 2 meseca

Tako je, ajmo Karliče! U inat Čovi!
T

Tegusigalpa

pre oko 2 meseca

Gde je taj zreb o kojem ste pisali toliko puta? Kako unapred znate da idemo na Australiju u slucaju pobede?
O

Opa Miki

pre oko 2 meseca

Zato što Australija ne može da se sretne sa reprezentacijom iz iste grupe odmah u 1/4 finalu.
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Ako pobedimo večeras (a hoćemo 99,99%) u polufinale idemo na Amere 1000%. Jel vi stvarno mislite da će ovi što rade žrebanje staviti Francuze, domaćine igara da igraju sa Amerima već u polufinalu (pod uslovom da prođu Kanađane)? Ni ja....
D

Druze

pre oko 2 meseca

Jel ti stvarno verujes da francuzi imaju bar 5 posto sansi da izbace kanadu ahhahahh? Dere ih ko stigne i gde stigne ljudi igraju kao da su se juce prvi put sreli u zivotu
L

Laktasi

pre oko 2 meseca

Ako zavrsi danas kako se ocekuje parovi sa jedne strane su USA-Grcka* i Canada-Fra, sa druge strane Nemci-Brazil* i Srb-Aus, tako da, pod uslov da prodju favoriti i Srbija, polufinale su Ameri i Kanada / Nemci i Srbija.
@

@Laktasi

pre oko 2 meseca

Sve dobro samo sto ako vec recimo idu Grcka i Brazil, moramo zarotirati njihove pozicije u cetvrtfinalima. Tj. Grcka bi isla na Svabe kao G2 jer je losija od Brazila, a Brazil na Amere, kao G1.
V

VALJAK veritas

pre oko 2 meseca

Pobedjujemo i idemo na AUSTRALIJU ! LAGANICA !Lakse no KANADA I SAD
А

Алрксандар1

pre oko 2 meseca

Не ваља што већ мислимо о финалу. Најпре да победимо Судан и да се са Аустралијом боримо за полуфинале. Све остало је предалеко.
B

Brankoni84

pre oko 2 meseca

Grci drze palceve i govore "In Serbs we trust" (U Srbe se uzdamo) da pobede sa tri i vise razlike.😂😂😂
D

Dajbrepare!

pre oko 2 meseca

Ukrstamo ako smo 2 sa Australijom a onda u polufinalu na koga idemo? Opet na Amere ili na Nemce?
B

Brankoni84

pre oko 2 meseca

Amerikanci moraju da pobede sa minimum 5 poena Portoriko da bi bili najbolja prvoplasirana ekipa. Ako pobedimo sa 3 i vise poena Grcka ide na Nemce a mi na Australiju u nasem delu kostura, u slucaju da izgubimo idemo na Kanadjane pa na Amerikance.
M

Milan Nbg

pre oko 2 meseca

Aman ljudi, zreb ce veceras odluciti na koga idemo u polufinalu, na Amere ili Nemce
@

@Brnkoni84

pre oko 2 meseca

Ne pisi gluposti kad ne znas. Ako pobedimo veceras, zrebom ce biti odluceno da li idemo na Nemce ili Amere u polufinalu. Ako izgubimo, idemo sigurno na Nemce u cetvrtfinalu a samim tim izbegavamo Amere do finala
@

@@Brnkoni84

pre oko 2 meseca

Dakle, ako dobijemo bilo kojom razlikom, idemo na Australiju pa na Svabe u polu. Ako izgubimo do 8 (dakle 7 i manje) razlike idemo na Francuze i onda na Svabe. Ako izgubimo 9 do 21 razlike idemo na Kanadu pa na Amere. Ako izgubimo 21 ili koji poen vise razlike, nijanse su u pitanju na koju stranu zrijeba idemo, da li na Njemce ili Amere odmah u cetvrtfinalu. Ako izgubimo 8 razlike, Juzni Sudan i Francuzi ce biti egal sa +2 kos razlikom, i onda ce biti zanimljivo vidjeti ko je tu bolji (ima u pravilima Fibe ali mrsko mi gledati kako ide haha). Ako budu Francuzi bolji, idemo na njih pa na Svabe, u drugom slucaju idemo na Kanadu pa na Amere.
M

Mi smo ta ekipa!

pre oko 2 meseca

Polufinale Ameri?
U

Ub Ub Ub

pre oko 2 meseca

Predaja nije opcija! Igrajte za Srbiju! Za sav narod! Za našu decu!
f

fikarbc

pre oko 2 meseca

Ne kenj*j
D

Dajbrepare!

pre oko 2 meseca

To kad vidim za nasu decu odma me asocira na AV! Pakao...