Komentari na vest

Sale Đorđević odgovorio Mišku Ražnatoviću: Veštački kuk, zglobovi, tetive, kolena, stentovi... Premda...

d

djdj

pre 12 meseci

Ubili bi danilovic i djordjevic i bez da se zagrevaju
G

Goss

pre 12 meseci

Naravno ovo je rekao na nogovor ćoravog kepeca miša se liže sa konzervama
S

Sta radis

pre 12 meseci

Sale Ivo, Sale, Rebro i ostali LEGENDE
J

Joakim

pre 12 meseci

Šta je Misko rekao loše? Pa sve se menja i evolvira samo sto nije rekao kako treba! Pogledaš onu kosarku koliko je bila spora i sad. Tako i fudbal i sve..
G

Gostioničarr

pre 12 meseci

Nekad su samo najbolji igrači Evrope išli u NBA, sada ide ko stigne. Partizanova ekipa iz 90-ih bi pometlala bilo koju ekipu sada sa bar po 10 razlike.
R

Radovan IV

pre 12 meseci

Poznato je da Miško iz njemu znanih razloga patološki mrzi Partizan. Ova izjava je totalna glupost. Ta titula koju je Partizan tada osvojio ostaće upamćena kao najdragocenija ikada iz više raloga. Počevši od toga da je bio ubedljivo najmlađi tim u takmičenju pa preko toga da zbog sankcija nije mogao igrati u Beogradu već u Fuenlabladi itd. Zalizani može samo da pukne od zavisti i muke…
b

bije dareglo

pre 12 meseci

Bravo za Miskov komentar,pravo u centar!👌
u

u centar

pre 12 meseci

debilizma
s

srxx

pre 12 meseci

Centar čega???
P

Pogodio

pre 12 meseci

kao prstom sebi u ljubu.
D

Decenija bez EL

pre 12 meseci

Misko covek lepo rekao pravu istinu,a ovaj najgori selektor u zadnjih 20.god se sad kao pravi "pametan" a da igraju ovu EL sad imali bi jedno 5 pobeda za cele sezonu,jer oni ni onaj raspali Huventud nikad pobedili ne bi da nisu imali vise srece nego pameti!
Х

Хм

pre 12 meseci

Најгори селектор, а има две сребрне медаље хахах. Морам да престанем да читам ове коментаре...
R

Radovan IV

pre 12 meseci

“Raspali Huventud” koji je već sledeće godine osvojio Evroligu?! Daj malo saberi se sam sa sobom.
A

Ab

pre 12 meseci

Glupo je pričati, tada je sport imao dozu romantike... Sada nema, ko ima novac, ima i igrače... Tada se istinski i navijalo za srpske timove i to nije bila floskula, sada nažalost jeste, al logično...
X

X

pre 12 meseci

Smekerski.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Da je Misko Parzizanovac kao sto nije ovako nesto nikad ne bi rekao iz postovanja prema tim ljudima i njihovom podvigu.Devedeset druga ce se pamtiti zauvek,Saletova trojka pogotovo.Fuenlabrada.sankcije,mladost,neiskustvo sve je to tadasnji Partizan prevazisao i uzeo titulu koja je bila vece iznenadjenje nego kada bi je Partizan osvojio ove godine.Ono sto je najgluplje u ovoj izjavi je poredjenje dva vremena i dve potpuno razlicite epohe,nesto sto se nikako ne moze uporedjivati.
B

Baba Vanga

pre 12 meseci

Nego kako ti isti bise nosioci reprezentacije toliko god posle toga i dok oni igrase mi osvajasmo medalje,po njemu mozda ni Dzordan nije na nivou ovog danas al ne pojavi se dosad bolji i kad god se vraco kosarci posle golfa on i onako mator drza predavanje!

Sale

pre 12 meseci

Kao sto bi rekao Silvester Stalone u legendarnoj fransizi za svog prijatelja : ,,Vreme ga je pobedilo ono nas sve pobedjuje" ,taj tim Partizana je pravio cuda Sale i Danilovic individualno najbolji u tom vremenu i u sadasnjem bi da su mladji sigurno bili u vrhu.
c

cr24

pre 12 meseci

Pa ni ti u ono vreme nebi mogao da budeš menadzer, ali jbg.....promenila se vremena...., na žalost.
A

Allianz

pre 12 meseci

Vremena se ne mogu uporedjivati, kao što se ni treninzi, tehnika i medicinska pomagala ne mogu uporedjivati u ono i ovo vreme. Ali da neki Misko Raznatovic proziva onu generaciju Partizana je u najmanju ruku tužno. Trgovac igracima nema znanja kao igrač, i nije superstar.
V

Vrh...

pre 12 meseci

...grobarski smisao za humor uvek na nivou. Nivo peti razred, prvo polugodje.
S

Seoul

pre 12 meseci

To je da bi vi mogli da skapirate
Š

Šta god

pre 12 meseci

Rekli ali Miško je u pravu kakav god da je.
d

d. g.

pre 12 meseci

Čovek ne sme da kaže istinu. Đorđević, Danilović, Rebrača na početku karijere(veoma uspešne) ostali suvi prosek. Danas bez dugačke klupe nemaš nikakve šanse. Ja sam Zvezdaš i realno tim Zvezde iz 91. sada u ovom sistemu lš ne bi imao nikakve šanse. Drugačiji sistem takmičenja i drugačiji fudbal. To ne znači da neko može da omalovaži uspeh i jednih i drugih.
@

@ssss

pre 12 meseci

Druže ja sam Partizanovac,ali onaj tim Zvezde ne da bi imao šanse nego bi se prošetao ovom Ligom šampiona.Sa Dejom,Robijem,Darkom,Jugom,Sinišom…..laganica bi bila.A igrači kakvi su bili Đorđević i Danilović danas ne postoje.
m

mikuli

pre 12 meseci

Zamisli da Rebracu cuvaju smajli i petrusev, dao bi im 100 koseva hahahaha
a

arnaut čečen

pre 12 meseci

Kako je Srbija barabski postupila sa ovim čovekom ! To je nemoralno !
M

Mateo st

pre 12 meseci

Hahahahaha nije mogao bolji odgovor....ali zaista sramotna i podcjenjivačka izjava Miška...
B

Bojan_11

pre 12 meseci

Ipak je Sale malo veći mangup…
S

Seoul

pre 12 meseci

Ma za ovog ne da je mangup, nego mangupčina
1

11

pre 12 meseci

Hahahahaha... Doktorski Sale! Kao i na terenu. Vozi Miško... :))
P

Pera genije

pre 12 meseci

Svako gleda iz svog ugla i komentariše kako njemu odgovara. Mnogi se ovde prave pametni i kao ne razumeju šta je Miško rekao ili hteo da kaže. Na stranu sve i da su Sale Đorđević i Danilović bili zaista vrhunski igrači i da je bila to vrhunska ekipa u sadašnjem vremenu bi bili pri dnu EL. Isto mislim i za onaj Zvezdin tim iz '91 (fudbalski). Sport pre 20,30... godina spram današnjeg je kao usporeni snimak. Imalo se limitiran broj stranaca, pravila se u mnogome promenila, broj utakmica možda i za 40% manji sve je bilo drugačije.
K

Kocka2015

pre 12 meseci

A da li misliš da bi onako kvalitetan tim sa današnjim načinom treniranja, oporavkom nakon utakmica i samim napretkom tehnologije bio još bolji. I oni bi bili još bolji fizički, a samim tim bi i igrački bilo još bolji.
M

Miško R

pre 12 meseci

Jake fore kursadžijske ali, prošlo je tvoje odavno, moje još traje i trajaće 🤭
P

PFC

pre 12 meseci

Ti si Sale takva veličina i toliko si zadužio naciju da i nemaš potrebu odgovarati na ovakve stvari. Al' dobro, kad si već, neka si. Ova Miškova poređenja i kvalifikacije su krajnje infantilne, toliko da čak sumnjam da neko ko je toliko u ovom sportu i može da ih prevali preko usta. Sve mi ukazuje na to da je morao, da je dobio napisano...i to sve baš u ovom trenutku, uoči druge utakmice u Madridu i ovakvog početka serije četvrtfinala...Čuj on našao porediti sport nekad i sad...kao da smo svi blesavi pa ne znamo kako sve napreduje u određenom smislu...ni Pele danas ne bi pravio one driblinge onako... ako bi prošao prvog, drugi bi ga zakucao u rekleme klizećim...lad je Partizan uzimao Evrotitulu nije bilo mobilnih, danas ima...i šta ćemo sad?Mislim, stvarno je bespredmetno o tome više i pričati, mnogo interesantniji je upravo taj trenutak kad se plasiraju ovakve stvari..Miško, neka je na čast i tebi i nalagodavcu.
S

Sale UGRINOVCI

pre 12 meseci

Čekaj Sale Nacionale... Pa nije se to desilo posle 1992 godine 🙂 Kukovi, stentovi, tetive, operacije.... Znam, jasno šta si hteo da kažeš... Sećam se jedne moje prijateljice kad joj je sin doživeo povredu leđa... Lekar joj je odgovorio... Gospođo, Vi mislite da je profesionalni sport zdrav ? Profesionalni sport nije zdrav, TAČKA. Posledice tek posle slede... Eno ga Bati Gol šta je pričao o nogama... Hteo je da mu ih lekari amputiraju zbog bolova... Mnogo je takvih primera ali... Koliko ljudi zdravstveno strada (naknadno) u svojim profesijama, rudari, lekari, smenski radnici, visokorizični poslovi... Ima svega... Želim ti dobro zdravlje i dug život. Srećno i živeli selektore. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇨🇳🇨🇳🇨🇳
S

Sale pošteno

pre 12 meseci

Obrisao pod sa menadžerom
A

Alo bre

pre 12 meseci

Sale LEGENDO,nemoj da se spustas na nivo ovog izbeglice miska.Zbog ovog vredjanja prema prvacima evrope treba PROTERATI MISKA IZ SRBIJE.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Izbeglice? I zasto tako pises o njima?
A

Alo bre

pre 12 meseci

vladarizsenke EJ OVO JE SRBIJAAAAA BREEEEE
L

Levatu

pre 12 meseci

Misko je iz Krusevca
s

stari merkator

pre 12 meseci

Dragi nas, dragi moj, Sale, the one and only, more 1995, crna gora, celo odmaraliste na jednom TV, deca, babe, dede, svi gledamo, Litvanija sa Marculjonisom, Sabonisom, Karnisovasom, pa Homicus koji sipa sa 9 metara kao kap bez koske a telo mu u balansu kao da sutira zicer, a ti Sale nas dragi 41 im spakovao. A ono sankcije, nema se, frustracija. Udahnuo si nam zivot, radost, srecu. Tog Jula 1995 me Gospod dotakao sa tvojom rukom !!! Hvala Majstore. P.S. Taj tim bi razbio sa 65 razlike Efes iz 2022.
N

News

pre 12 meseci

Misko je menadzer i on kosarku posmatra samo kroz novac. On misli ako danasnji igraci zaradjuju 10 puta vise od bivsih igraca da su i kvalitetniji.
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Jeste Miško a znaš šta još npr? Da si se rodio kao žensko bio bi Miška, da l' veruješ? A da nije presušilo Panonsko more evo bilo bi tu. 🤣🤣 komedijaš sa gelom koji curka
M

Misko Zalizanko

pre 12 meseci

Spustaaanjeeeeee ! Hahahahahaahaa ! Sale ti si nas!
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Kakvo gospodsko brisanje patosa menadžerom, kolorizovano 🤣🤣

Bojank91

pre 12 meseci

TSC-Cukaricki u toku, borba za LS, a nema u Live-u ovde?
p

pancevac 92

pre 12 meseci

Koliko je smešan ispao Miško
g

gna

pre 12 meseci

Maestrov dzordanovski odgovor...
M

Miško R

pre 12 meseci

Nije skapirao pa ga pogodilo. Partizan iz '91 je rang Zadra iz '23, to je fakat, sport napreduje.
P

Paco

pre 12 meseci

On je skapirao i lepo mu odgovorio,ne mozes da poredis kosarku tada i sada i ko moze da kaze kakve bi igracine bili sada Djordjevic,Danilovic,Rebraca i ostali i koje bi mesto zauzeli u sadasnjoj evroligi,onaj prevarant ih podcenjuje.
@

@misko r

pre 12 meseci

Uh baš je pogodilo jednog Saleta Đorđevića, da stojiš dok kucaš njegovo ime. Ali vidim da je tebe ne pogodilo, nego rascopalo na komadiće ovaj Partizanov povratak gde mu je mesto, u vrh evropske košarke 🤣🤣
@

@Paco

pre 12 meseci

Miškova poenta i jeste bila da to ne može da se poredi. Ko je ovom kriv što se uvredio.
G

Gost nedragi

pre 12 meseci

Ne samo da je vise nego legendarni kosarkas,vec Sale valjano ume i da naostri pero! Genijalan odgovor na dzulovski komentar!
N

Neko slavi

pre 12 meseci

Nedovica i trojku za top9, a neko Djordjevica za titulu prvaka Evrolige! Dzaba im Andjusi,Sarape,exceli,Zalizani menadzeri,predsednici,stranka,Sofranci… Partizan je i stitucija i uvek ce biti! Sale magupe! 😎
M

Megisa89

pre 12 meseci

Sreca pa ne pratite više fudbal...
@

@Megisa89

pre 12 meseci

Kakve veze ima Sale Đorđević sa fudbalom?
R

Rade B.

pre 12 meseci

Muško RAžnatović, prepotenti kešolovac.
M

MVPČAČAK

pre 12 meseci

Pun kao brod a reprezentacija nam u kanalu. Čudna podudarnost, zar ne?
P

Pandjo

pre 12 meseci

Sale je jedan odlican kosarkas, ali veceg egoiste nema. Covek uvek prica pricu kako je sve nekad bilo bolje, tako su on i kum mu, rekli kako Jokic i Doncic ne bi mogli da igraju u njihovo vreme...Istina je takva da su Jokic i Doncic vec sad na visem nivou nego sto je iko ikad bio s ovih prostora.
h

hjk

pre 12 meseci

Istina je da Predrat i Sale imaju za sad 50tak vise trofeja od pomenute dvojice, 1 ima evropsko drugi nema nista, eto to je jedina istina :) Ne zelim da sporim ogroman kvalitet Luke i Nikole, ali.... 1 trofej a nije da imaju 18 god
S

Srdjan88

pre 12 meseci

Jokic ima srebro sa OI. I to sto nema osvojeno EP ili SP, kakve to veze ima? Svako takmicenje nam fali po 4-5 igraca, Doncic sa kime da osvoji? Gledao sam i Djordjevica i svu tu generaciju 90-tih i odgovorno tvrdim da nijedan od njih ne moze da se uporrdi sa Doncicem i Jokicem . Individualno reci da je Djordjevic bolji od Doncica moze samo neznalica. Ili Divca sa Jokicem.
@

@ogdovor

pre 12 meseci

Uporedi ekipe u kojima igraju, tj saigrace. Doncic je jednu Sloveniju doveo do zlata na EP. U Evropi je osvojio svaki trofej do 19. godine. Jokic je rano otisao u NBA, vrlo verovatno bi i on imao EL da je otisao u Barselonu kako je bilo planirano. Ljudi Jokic je 2, 3 godine zaredom najbolji igrac na svetu. Da li je ijedan nas igrac ikada bio u top20 u NBA?
h

hjk

pre 12 meseci

Sve to stoji, nikad niko nije imao tripl dabl maltene u proseku po tekmi i rano je otisao u NBA, ali nema potrebe omalozavati Djordjevica i druge koji su bili u egal zavrsnicama hladni i resavali bitne tekme za zemlju i za timove, meni je to lepse da gledam kad Danilovic ima sut 2 od 10 i onda u zadnja 3 min sabije sve bez promasaja, nego ovu eleganciju 35p 20sk i 10 as, eto, moje misljenje, naravno nekom je draze da gleda ovo drugo.
I

Istina

pre 12 meseci

Istina je da nemate pojma o nicemu, da nije bilo jednoga Djordjevica, Danilovica, Divca, Petrovica, Sabonisa, Novickoga, Bodiroge, Stojakovica cak i Zeljka Obradovica kao trenera i mnogih drugih ... NBA se ne bi igrala danas kako se igra a to je otvorilo put jednome Doncicu i Jokicu i drugima evropljanima... ne kayem da su losiji od pomenutih ali ne bi sigurno bili to sto jesu bez predhodnih koji su menjali NBA. I tako promenjena NBA jos uvek ima predrasuda prema evropljanima a primer su ti Jokic kojeg vise od 90 posto NBA novinara jedva ubraja u top 5 a i Doncic koji je izabran kao treci i to yahvaljujuci Novickom i Dalasu a inace bi bio i dosta niye i ako je za klasu bolji od komplet tog drafta
e

epox76

pre 12 meseci

Srđan 88 Znači ti si majstore rođen 88 godine i gledao si Divca i Đorđevića 90-ih? Ajde pali bre,pa nije sve juče nastalo i u košarci i u fudbalu u to vreme je bilo više majstora tih sportova nego danas. Mogu samo da zamislim kako ni oni uz sve ove novotarije i sadašnje uslove.za trening i oporavak izgledali. Nisu današnji igrači vanzemaljci u odnosu na one ranije,malo realnosti nije na odmet. A ovog zalizanog i zadriglog.Ražnatovića neću ni da komentarišem,klasičan reketaš. .
g

gost333

pre 12 meseci

Bez namere da osporavam Jokica,ali NBA je cirkuska predstava za narod, 140 koseva po utakmici,gde je tu odbrana ? U vreme leteceg Majkla Dzordana maksimum je bio do 90 koseva, o cemu pricamo. Slavni američki košarkaški as Majkl Džordan naglasio je da bi, sa sadašnjim pravilima i tendencijama u tom sportu, na vrhuncu svoje karijere postizao i po sto poena na jednoj utakmici.... Greg Popovic :"Nadam se da će liga da uvede šut za četiri ili pet poena pa da se sve pretvori u pravi cirkus. To više neće biti košarka, nego gomila smeća - cinično je prokomentarisao trener San Antonio Sparsa. Jokic postize u NBA po 30 - 40 koseva,a sta se desava u reprezentaciji na EP,SP, OI ? Zasto tu nema Jokicevih NBA partija, koseva, tripl dablova ? Zato sto se igra odbrana. Slobodno lupajte minuse,to je jednostavno tako.
@

@gost3333

pre 12 meseci

Kad je igrao Leteci napad je trajao 24 sekunde, a sad se igra 3x brze
m

mikuli

pre 12 meseci

Zamisli jokica i sabonisa hahahaha ubio bi ga arvidas kao macku hahahah, ili seka i jokica hahahaha
K

Kakav smeker

pre 12 meseci

Hvala Sale za najveci trofej koje klub moze da osvoji! Mnogo ih boli i bolece ih vecno!

agentpeca@gmail.com

pre 12 meseci

Hahaha ti se verovatno vodiš time što te boli zvezdina evropska titula u fudbalu, pa misliš da je i obratno. Naprotiv, treba da budemo ponosni na uspeh i jednih i drugih. I bravo za Saleta, šmekerski odgovor Ražnatoviću. A onaj komentar o poredjenju nekad i sad to je po meni već, stvar ukusa, subjektivno mišljenje svakog pojedinca.
b

blablablablaaaa

pre 12 meseci

jedan od najvecih nasih ikada. u godinama kada je ceo svet bio protiv nas , vi ste bili najbolji a nasi. ja sam zvezdas, a ta partizanova generacija, a zatim i reprezentativna je upisana zlatnim i najvevim slovima za sva vremena. i da, iako sam bio mali u to vreme, dozvoljavam sebi da napisem tako nesto. sibmol nacionalnog jedinstva. zemlja kosarke. veliki si Sale, sad i zauvek! cekamo vas u aba grobari, neka pobedi bolji. a sledece sezone idemo jos jace, sa par pojacanja, i D.Ivanovica koji ce ostati u klubu. vreme je da srpska kosarka dodje na zasluzeno mesto! ZEMLJA KOSARKE!