Šakota o Štimcu i Panteru: Veliki krug mogućih pojačanja, neke informacije su tačne, neke ne

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.12.19. | 14:05

Trener o mogućim promenama u klubu

Nije se na hitnoj konferenciji za novinare u organizaciji košarkaša Crvene zvezde govorilo samo o vanrednom stanju u odnosu klub-navijači, bilo je reči i o mogućim promenama u igračkom kadru. Konkretno - mogućim dolascima.

Od ranih jutarnjih časova košarkaškim nebom kruže priče o mogućem dolasku beka Olimpijakosa Kevina Pantera, ali i mogućem povratku Vladimira Štimca. Trener Dragan Šakota potvrdio je da će promena biti, ali da je trenutno sve još u fazi spekulacija. 
"Jedna informacija je objavljena, nije objavljeno dosta toga što se dešavalo u našim krugovima poslednjih dana", odgovara Šakota na pitanje da li će Panter Atinu zameniti Beogradom i nastavlja:
"Ono što mogu da kažem da jeste jedno ime koje smo gledali".

Izabrane vesti

Lazić: Nismo razmaženi, samo tražimo podršku, više ćemo postići nego uz kritike

Na pitanje o mogućim pregovorima sa Štimcem, kome je danas zvanično istekao ugovor sa Fenerbahčeom, uzvraća:
"Ista priča. Možda i mi razgovaramo s nekima, možda i menadžeri nameću neka imena, ima i informacija koje možda nisu tačne. Gledajte, prelazni rokovi su tek počeli. Mnogo je imena koja se pominju, ali daleko je od realizacije. Na nama je da probamo da iskorigujemo tim, jer treba da preguramo jako dugu sezonu, verovatno još oko 60 utakmica".

Filip Čović: Uvek smo bili tim, to želimo da ostanemo zbog rezultata

Nije Šakota ostao imun na sve što se dešava u timu poslednjih sedmica, pogotovo u smislu uvreda koje trpi Filip Čović.
"Svako to može da shvati kako hoće. Mi samo želimo da zaštitimo nas. Iskreno, više se čudim kada u kontinuitetu momci odigraju dobro, a ne kada ne odigraju. Mi uporno pokušavamo da objasnimo svima da očekujemo podršku, a ne da navijači budu protiv nas. Smatram velikim problemom ako nemamo podršku. Inače, teško da bilo ko može da odigra celu sezonu u kontinuitetu dobro, pogotovo kada imate tako gust raspored i još 60 utakmica do kraja".

Foto: Star Sport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara