Komentari na vest

Roketsi otpustili Marjanovića, ali će ga vratiti i častiti sa oko 1.000.000 dolara

A

Ako tako treba

pre oko 1 godinu

Marketing nista vise
B

Borac

pre oko 1 godinu

Takvi igraci u modernoj kosarci, nisu vise potrebni. Bobi je investicija za marketing. Kvalitetan igrac u pogresno vreme. Ali toliko godina u NBA to je za svaku pohvalu!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Nije lose Boban Ernest Marjanovic jos jednu sezonu u Hjustonu mada sam siguran da su navijaci Zvezde hteli da ga vide u Zvezdi.Mogu jos uvek da dovedu Gogu Bitadzea doduse.
B

Bobi Delija

pre oko 1 godinu

BOBI DELIJO VRATI SE U ZVEZDU!
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Bobi je dobar kosarkas i dobar covek . Sam se izborio za sebe bez guranja. Samo napred ljudino..
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

@bibi porez na nagrade se u tenisu odbije i plati po mjestu nastanka prihoda. Na RG od silne nagrade ostane za pobjednika koliko i na mastersu u Rimu

bibi

pre oko 1 godinu

@fizioterapeut92 nije platio toliki porez zato sto je rezident monaka, a u teniskim okvirima porez se placa prema prebivalištu

jimbelushi28@gmail.com

pre oko 1 godinu

U pizdu materinu vise, vrati se u Evropu i igraj kosarku, nemoj da te pamte kao klauna.
M

Meni

pre oko 1 godinu

Je neverovatno, kako on uvek ima klub, a nigde ne igra. Ono što je zanimljivo, on udje u igru da nekih 10 poena, uhvati koju loptu i onda ga nema na deset utakmica, ne ulazi u igru.
S

Svedok

pre oko 1 godinu

Meni je interesantno to sto je bas tebi interesantno a da nije neka igrica. Kad pominjete ovu ljudinu pogotovu vi kojima je nesto interesantno stanite mirno.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

NBA je raj za parazite
K

Kyle Korver

pre oko 1 godinu

Nevjerovatno koliko je NBA nakrcan parama. U Evropi najbolji igrači gledaju kako dići platu za 300-400 hiljada po sezoni, a Bobi dobi milion usputno. :) Kakvi sve "prosječni" igrači imaju 150 miliona $ ugovor petogodišnji (jedan Novak u tenisu je od turnira zaradio rekordnih cca 165), shvatiš koliko su jaki.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Ali Americki sport neto zarada na sve te cifre je na 50% a 50% je porez zato su I velike te cifre.
f

fizioterapeut92

pre oko 1 godinu

Pa svakako je i Djokovic pola dao za poreze, fudbaleri isto placaju masno poreze, zavisi od drzave isto maltene 50posto, tako da su cifre svakako bolesne.
g

ga

pre oko 1 godinu

Tacno. Prosecni ili kad je rec o Bobiju, cak i ispodprosecni NBA igraci... Ali ne zaboravi da je i takav ispodprosecan, u Evroligi ipak bio najbolji. Bio je MVP koga niko nije mogao da cuva