Rekao sam treneru da sam spreman, biće borba neprestana

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.12.19. | 19:59

Vladimir Štimac po povratku u Crvenu zvezdu o očekivanjima i nastavku sezone

"Kao da nikad nisam ni otišao. Ovo je moja kuća i tu se osećam najlepše. Srećan sam što sam se vratio. Znaju ljudi sve o meni i šta mogu da dam, nema šta mnogo da pričam. Biće neprestana borba. Biće i grešaka, naravno, to je sastavni deo sporta, ali borbe neće nikad izostajati", rekao je Štimac na otvorenom treningu u dvorani Aleksandar Nikolić.

Šta Crvena zvezda dobija s Panterom i Štimcem

Izabrane vesti

Bivši reprezentativac ne krije radost zbog povratka u klub čiji je navijač od malih nogu...
"Uzbuđen sam zbog Zvezde, hoću da igram, dam sve od sebe. Imam 32 godine, tako da nema više euforije. Pre je bilo, ali sada znam svoje kvalitete, znam šta mogu da donesem. Kažem, biće grešaka, ali borba nikad neće izostati. Glavni cilj nam je da radimo dobro i da se borimo".

Štimac je protekla tri meseca proveo u Fenerbahčeu gde je igrao solidno u ograničenoj minutaži.
"Ovo je jako teška sezona, jer imamo i olimpijski turnir, a onda idu utakmice kao na traci. Uopšte nije lako izdržati taj tempo, reagovati i trenirati za sledeću utakmicu, tako da ćemo dati sve od sebe da budemo bolji", kaže iskusni centar i dodaje:
"Boravak tamo mi je mnog pomogao, bio sam sa jednim od najboljih trenera, on mi je pomogao dosta. Zahvalio sam mu i ovog puta mu zahvaljujem, dosta toga sam naučio za ta tri meseca tamo. Zahvalio bih se i klubu jer se prema meni poneo najbolje moguće".

Pošto je na klupskom sajtu najavljeno da će svoj treći debi u Zvezdinom dresu imati protiv Zenita u Kazanju (dvorana u Sankt Peterburgu zauzeta), Štimac potvrđuje da će biti spreman. 
"Spreman sam, rekao sam treneru da sam na raspolaganju i ako on želi, tu sam. Ako budem išao, sigurno ću dati sve od sebe, boriću se, kao što igram svaku, kao da mi je poslednja u životu".

Foto: KK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara