Raspored Evrolige: Zvezda startuje u Parizu, Partizan u Vitoriji

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 12:08

Sezona počinje 3. oktobra

Odahnuli su svi u Srbiji kada je Evrolige ozvaničila da ćemo sledeće sezone ponovo imati dva predstavnika. Crvena zvezda i Partizan Mozzart Bet su ponovo u eliti, a nova sezona startuje 3. oktobra. Sada je poznat i kompletan kalendar. Crvena zvezda startuje protiv novog člana takmičenja u Parizu, dok i crno-belih takođe gostuju u prvom kolu i to protiv Baskonije u Vitoriji.

Partizan Mozzart Bet otvara sezonu u četvrtak 3. oktobra u Španiji protiv Baskonije. Crvena zvezda dan kasnije igra u Parizu protiv istoimenog kluba.

Izabrane vesti

Prvu domaću utakmicu igra Crvena zvezda, odmah u drugom kolu i to baš protiv Baskonije. Partizan sa druge strane gostuje ponovo u drugom kolu, ponovo u Španiji, ali protiv moćnog Real Madrida. Crno-beli prvu domaću utakmicu igraju u trećem kolu kada u Arenu bude došao Bajern iz Minhena.

Prvi večiti derbi u Evroligi naredne sezone je zakazan za 21. novembar kada Crvena zvezda bude domaćin u okviru 11. kola. Dok će Partizan biti domaćin 31. januara u okviru 24. kola.

Kao i do sada igraće se 34 utakmice. Prvi šest timova na tabeli idu direktno u plej-of, a ekipe od sedme do 10. pozicije igraju plej-in.

Kompletan kalendar takmičenja pogledajte OVDE


tagovi

KK Crvena zvezdaKK Partizan

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara