Komentari na vest

Prvi Indijac u Srbiji sanja NBA ligu: Novi Pazar će navijati za Satianarajana

V

Vukimt

pre 2 meseca

Igrao sam protiv ovog momka prosle sezone na Malti, i rekao bih iskreno, koliko mogu objektivno, bez zelje da ga omalovazim, da je ispod proseka kosarkas. Izuzetno cudan potez NP da dovedu ovakvog igraca...ne znam da li su ikada videli kako igra, da se pati cak i u slaboj ligi kao sto je malteska... Mozda je imao par poena u proseku.
J

Jtd

pre 2 meseca

I cudimo se sto nam propada liga, kosarka...covek je platio i dosao da igra i zauzeo nekom mesto. I to da igra ligu koja je leglo mesetarenja i namestanja utakmica
Ф

Филип Вишњић

pre 2 meseca

одличан играч....
P

Pavleee

pre 2 meseca

Ma kakva Španija. Nije on ni video Španiju. Čovek je u prošloj sezoni igrao "košarku", ni manje ni više nego, na Malti. Bravo Pazarci!
M

MarkoPK

pre 2 meseca

Da li je realno da Novi Pazar nije mogao da dovede negog naseg iskusnijeg plejmejkera ili bar da pruzi sansu nekom talentovanijem mladjem igracu nego dovode Indijca... Pa oni vise nisu ni za IT support a kamoli za kosarku i sigurno ne u Srbiji.
P

Perun91

pre 2 meseca

Kao da je u svakom Srpskom timu plejmejker Srbin ili neki mladi igrac. Prestanite da budete toliko providni sa mrznjom...
S

Svuda tuda

pre 2 meseca

Moguce je, ali ljudi ne daju sansu talentovanoj deci vec deci od roditelja koji imaju lovu da sve to malo poguraju i deci visokih funkcionera u samom klubu. nazalost to je cinjenicno stanje, prosle je bio Japanac tj pretprosle sad iImndijac. Ocekujem Pakistanca na polusezoni
g

gosto

pre 2 meseca

Ваљало би некад проверити шта копирате. ПреДходно је играо у Спанији ... и биљежио је 10 поена.
С

СРБИН007

pre 2 meseca

Доводимо индијца из молдавије да игра кошарку у Србији! То је као да индија доведе Србина из кореје да игра крикет! Непостоје речи и псовке за овакав потез!
G

Gaga Gagic

pre 2 meseca

Sve se slazem, cak sam ti dao plus, ali zasto pises malim slovima Indija i Koreja (i to Indija na dva mesta), a velikim samo Srbija? Cemu to?
i

igor978

pre 2 meseca

Samo teški kompleksaši pišu imena drugih država malim slovima. Lek za takvo stanje uma ne postoji
С

СРБОН007

pre 2 meseca

Земљо отвори се!!!