Komentari na vest

Protivnici Srbije u Manili: Kina gleda ka Đorđeviću, Grand Theft Alvarado oslonac Portorika, Južni Sudan ima igrače u NBA

T

To je to

pre 12 meseci

Panter Jović Avramović Jaramaz Bogdanović Lučić Pokuševski Smailagić Milutinov Jokić Marinković Vukčević Koprivica

Avangardista

pre 12 meseci

Svaka cast Panteru, ima i drzavljanstvo ali mislim da to ne bi trebalo tako da se radi. Cast i Marini i kosarkasicama ali ono sa Danijelom Pejdz i ovo sad sa Ivonom Anderson (mislim da se zenska tako zove, neka me neko slobodno ispravi ako gresim) - ne treba.
M

MarcoDobrico

pre 12 meseci

Micic, Avramovic, Bogdanovic, Guduric, Nedovic, Kalinic, Lucic, Dobric, Petrusev, Bjelica, Milutinov, Jokic.
S

Sikiiiii

pre 12 meseci

Pokusevski za Lucica.

Crno Beli Partizan

pre 12 meseci

Bukvalno to je neki sastav, s tim da će verovatno da se lomi oko toga da li će ići Ristić ili Petrušev. Drugi generalno jeste bolji, ali opet ne previše. Rista još nudi jako dobar procenat šuta za tri, time širi igru. Da ne pričam da po zasluzi zaslužuje više poziv, a manje više i nije toliko bitno, kada pored sebe imaju Milutinova i Jokića. Druga problematika je da li Bjelicu zvati, ostario je, a koliko sam povatao muku muči sa povredama. Tu bi mogao Smajli da se pogura, mada možda zapravo budu pozvani Ristić i Petrušev zajedno. Ovo ostalo što si naveo je realan sastav, pod uslovom da se svi odazovu. Avram jednostavno mora da bude u timu, jer mi pored MIcića na pleju više nemamo nikog ozbiljnog. Jović je jedina solucija, ali mislim da je prošlo njegovo. Takodje ne treba isključiti ni da Nedovića zadese povrede ili da se jednostavno ni neodazove. Tu onda Dobrić ima prednost, ostali teško, ali ne i nerealno. Sve u svemu samo da svi budu zdravi, a i orni za igru.
G

Gost Host

pre 12 meseci

Dajte budite malo ozbiljniji. Uz fužno poštovanje kakvi bre Pelikani i Prometej, ili zvezde MZT-a. Ovo je sve kratko boranija titaničkih razmera. Pregaziti ih u grupi kao plitak potok, a onda u knoc out fazi ide ono pravo.
A

Ab

pre 12 meseci

Eee jadan ti je onaj narod koji pljuje po svome djetetu, reprezentativcu a zbog koga - divljaka iz Francuske... Kako će vas taj isti "Bugarin" karati u Areni, najstrašnije.... Stvarno je teško, ma nemoguće navijati za Partizan... Kad vidim kakvi mozgovi navijaju za njih... Neka hvala, Dinamo, Hajduk su manje antisrpski od vas... To vam je valjda ostalo od onog srbomrsca Vujoševića....Kakav ste klub i kako radite u "interesu srpske košarke" govori podatak da je jedini kandidat za reprezentaciju iz Partizana Panter... A vi ne bi imali ništa protiv jer nemate obraza... Na SP idu Nedović, Petrušev, Dobrić kao osvajaći triple krune i udarne igle najvećeg srpskog kluba CRVENE ZVEZDE!!! Vi sastavljate reprezentaciju Južnog Sudana, čuj mene Sudana, Kameruna...
M

Mba

pre 12 meseci

Druze ni 5 Nedovica ni 5 Petruseva nisu ni do kolena jednom BOGDANU BOGDANOVICU zato pokri se ušima plus pitanje hoće uopšte oni biti na spisku.!!!!

Avangardista

pre 12 meseci

@ab I jos nesto, kazes nemamo srpskih igraca u timu. Za tebe jedno pitanje - ko je menadzer vecini tih igraca? Da ti pomognem, odgovor je Misko; s druge strane imamo Zeljka za koga citava Evropa zna i sta sad, treba Zeljko da moli nekog 'e aj dodji u Partizan'?! Shvatas poentu sljepce ili da preformulisem na malo primitivniji nacin?
a

anti-Knindža

pre 12 meseci

Šta ti "avangardisto" iz lažne krajine vređaš čoveka sa nazivom "slepče" Što ne osta tamo gde vam je mesto u avangarda krajini. Dok sam ja mladost posle Barija 91 provodio u Baranji itd ti si pobegao za naš BGD, tamo smo shvatili ko ste i šta ste. Erdut xa xa .
t

tviter.glavonjero

pre 12 meseci

PrOformulisi mi na taj drugi nacin.
G

Gost nedragi

pre 12 meseci

Je l' zbog toga sto je Dinamo manje "antisrpskiji" klub od nas je gomila vasih navijaca isla u hotel u kojem su bili smesteni fudbaleri tadasnje Kroacije i molili ih da nas dobiju u Beogradu?! Bukvalno ih molili! Jul 1997. Nepune dve godine posle rata! Posrednici vam bili vasi heroji Goran Juric i Robi od Jezevice kod Cacka! Nisu mogli da veruju za sta ih mole u Srbiji. O cemu li ti pricas? Nauci nesto iz proslosti tvog kluba pa se onda javi! Ako imas mogucnosti za ucenje?

Avangardista

pre 12 meseci

@anti-Knindza Cim ti kazes da je Krajina 'takozvana' i jos uz to napises malim slovom jasno je ko si, sta si i kakav si tako da dalje ne vredi pricati...svi ste vi kvazi junacine ali samo na jezik a kad je trebalo stvarno da se ratuje nigdje nikog...mani me tih prica. Te bajke mozes da pricas svojoj djeci ako ih imas, mozda i povjeruju dok su mali i nezreli
r

rnda 72

pre 12 meseci

Navijajmo svi protiv "nas" jer se u našoj Srbiji sve radi u korist anti-SrBske organizacije jsd a protiv Srbske Zvezde, ceo jsd ima samo afrikance pa nek ubace i njih za ovu njihovu zemlju jugoslaviju neka igraju i nek im sad pomognu Bodika, Obradović, Danilović, Glikmman, sudije, razne organizacije, Divac, funkcioneri ABA, AV i ostali ali neće, oni svi samo za JSD rade kombinacije.
t

tviter.glavatan

pre 12 meseci

Zbog Partizana cu prodati Srbiju kao moj deka sto je prodao veru za veceru.
C

Cartel

pre 12 meseci

Samo bez stranaca u timu!! Makar bili zadnji,Nemoj da sramotimo pretke zbog gluposti!!
N

Nenad1246

pre 12 meseci

E ako će to osramotiti naše pretke pored svih gluposti u zadnjih 30-35 godina šta im priređujemo e onda smo na konju.
v

vi ste seljaci

pre 12 meseci

Ni ovi iz Kameruna?
k

koča popović

pre 12 meseci

samo da pantera zove i osvajamo
e

evo mog sastava

pre 12 meseci

Panter Micić Avramović Jaramaz Bogdanović Lučić Pokuševski Smailagić Milutinov Jokić Jović Kuridža
R

Rasputin

pre 12 meseci

Srecom pa se nista ne pitas… Cudno da si stavio Kuridzu i Micica posto su vas oni trpali u crveno belom dresu… Posto verujem da je Jovic onaj klinac iz Majamija a ne Stefan… Plus ti fali Gudura koji je silovao kamerunce u Areni
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Fale ti naneli, ledej, trifunovic i vuckovic

Avangardista

pre 12 meseci

@rasputin Ko li je 'srecnik' koji je silovao tvoju kevu pa si kao rezultat toga ti dosao na svijet....bolje da se lik odmah ubio nego da ima u kuci budaletinu
z

za ovog iz tzv

pre 12 meseci

"krajine avangardne kao što je i jsd" znamo ko mu je silovao kevu, hrvati, a njega komšija kad je bio mali.
l

lakop

pre 12 meseci

Ako budu igrali Nedović i Petrušev ja ću navijati protiv nas
R

Rasputin

pre 12 meseci

Ti i ne treba za nas da navijas nego za Kamerun tj Juzni Sudan
A

Ab

pre 12 meseci

Ti svako navijaš za Hrvatsku... Nemoj za nas Gospe ti...
h

has

pre 12 meseci

Nadam se da Petruševa neće zvati
0

09

pre 12 meseci

Valjda će Pešić imati hrabrosti da zove Pantera, bolji je od Gudurića i Nedovića
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Bolji je i devin buker od njih pa jel to razlog da ga zove?
H

Hahahaha...

pre 12 meseci

Pogledaj karijeru Gudurića i Nedovića...A pogledaj Pantera... Ćao, zdravo!