Komentari na vest

Pozicija 'četiri' nekada najveća snaga, sada najveća briga

g

gost101

pre oko 2 meseca

Petrusev, decko beton, a Pokusevski OK rezerva. O cemu pricamo? Ako Jovic bude spreman, onda je to najbogatija pozicija na raspolaganju. Odlicna ekipa za medalju. 👍
s

sa petrusevim na 4

pre oko 2 meseca

smo stigli do finala sp. zasto briga
M

Marko6789

pre oko 2 meseca

Ne znam kada je bila najveca snaga. Mogu reci da ako se oporave imamo bas mnogo izbora na toj poziciji. Podseticu da je tu igrao Birca jer nismo imali boljeg. Djordjevic je tu stavljao Jokica. U poslednjih 10 godina Bjelica kada je igrao i Macavan dok se nije povredio.
D

Danny10

pre oko 2 meseca

Kako bre mislite Petrusev neiskusan?? Samo se kod nas evroligaski igraci nazivaju neiskusnima.
н

непознат

pre oko 2 meseca

Невероватно је да Лука Митровић није на списку.
k

kkp barsa.

pre oko 2 meseca

prosli put odbio
G

GlavatiGorostas

pre oko 2 meseca

A Ogi Jaramaz nije briga?
D

Domaćin

pre oko 2 meseca

Voleo bih da kad budete trčali za Petruševim i saletali ga za izjavu, da vam kaže da je još neiskusan za intervju!
M

Metla 8-0

pre oko 2 meseca

PETRUSEV I DJURISIC U ZVEZDU! 🏆
M

Metla 8-0

pre oko 2 meseca

PETRUSEV I DJURISIC U ZVEZDU! 🏆

Proficap

pre oko 2 meseca

Ne zaboravite da smo najvece uspehe u kosarci imali bez cetvorke, igrajuci sa 2 petice. 1. Djordjevic. 2 Danilovic. 3 Bodiroga. 5 Divac. 5 Rebraca. Dakle sa 2 petice smo vladali svetom. Pri tome, napisati da su ova dvojica neiskusni? Petrusev vodja svake ekipe, ubija u ligi, ubija u EL, a ovaj drugi iz NBA. Dajte bre ljudi.
d

dežurn1kr1vac

pre oko 2 meseca

Ovo Partizan ili ?? Aaaa reprezentacija .. Vidim sad Bodiroga tu khm .. 😉 izvini ..
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Divac i Rebrača ne da nisu igrali zajedno u petorci, nego nikad zajedno na terenu nisu proveli ni minut. Zoran Savić je u petorci pored Divca bio "teška" četvorka, a u finalu protiv SAD na OI U Atlanti '96 je bio povredjen pa je prinudno na krilnog centra otišao Paspalj, koji je bio startna trojka, a Bodiroga, inače Paspaljeva rezerva na poziciji trojke je upao u startnu postavu. Divac se tada oprostio od reprezentacije u 28-oj godini i više nije ni imao priliku da igra sa Rebračom, jer se vratio u A tim samo još kod Pešića u Indianapolisu 2002, a tada Rebrača nije ni igrao. Doduše, tada jesmo igrali sa dve petice u petorci ali uz Divca nije bio Rebrača, nego Koturović. Sledeći put se malo informiši. Veliki pozdrav.
V

Valjevo

pre oko 2 meseca

Petrusev ne da nije vodja nego je cak i sekundaran igrac na svojoj poziciji u Evroligi. Rebraca i Divac nikad zajedno u petorci. Vidi se da o kosarci nemas pojma.
M

Metla

pre oko 2 meseca

Divac se posle zlata u Indijanapolisu 2002 (kad Rebraca nije igrao, tacno) oprostio od reprezentacije, na 33,34 god., inace par prvenstva sa repku nakon OI u 96te je propustio sta zbog povrede sta zbog „lokauta“ u NBA. Nego, interesantno je kako i on i Rebraca imaju srebrenu medalju bas iz OI '96 a nikada nisu igrali zajedno, interesantno.
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Pokuševski je čista trojka i ništa drugo ne može da igra, nemojte više lupati. Jović je čista i samo i jedino četvorka, iako je kao mladji igrao nisko krilo, ali to su davna vremena i on to više ne može. Davidovac je poput Bjelice sa godinama polako prelazio sa trojke prinudno na četvorku, a Petrušev je u osnovi fizički slabašna petica, opet prinudno na četvorci.
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

@fmp... U zadnje 3 godine izgubili ste cak DVE Triple krune i dobili metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,tako da PsssT...🤫🧹
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

To ne menja činjenicu da ste baš ovo iz mog nick-a.
K

KIMI 85

pre oko 2 meseca

Za pocetak, neka pise tekst neko ko je bar jednom igrao kosarku u zivotu. Ne mozes pisati da su Petrusev i Pokusevski neiskusni. Prvi igra evroligu vec par sezona, drugi dolazi iz Nba. Drugo, i da jesu neiskusni, to ne moze da bude minus. Mladi igraci na ovakvim takmicenjima rastu. Mi nemamo vise taj luksuz da na svakoj poziciji imamo po dva top igraca. Nema potrebe stvarati dodatni pritisak kako vi novinari umete niti preuvelicavati niti omalovazavati. Imamo dobru ekipu, dobra je atmosfera u ekipi. Daj Boze da svi budu zdravi, nadam se samo da ce se Jovic oporaviti do pocetka. On ce nam mozda i najvise znaciti. Takav igrac sa takvim predispozicijama na cetvorci je suvo zlato..
Р

РЕШЕЊЕ

pre oko 2 meseca

Позвати Вукчевића и Смаилагића.
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Trebali su od početka biti na spisku. Ne zato što su vanserijski, već zato što smo u deficitu.
P

PejaNS

pre oko 2 meseca

Ma jednostavno je - pozovite Aaron Gordona.
D

Dnvr

pre oko 2 meseca

Najbolji BigMen par na svetu
s

srki13

pre oko 2 meseca

A sta je sa Nedovicem?
I

Istina je

pre oko 2 meseca

Da su svi krila osum Petruseva i da prinudno krve poziciju broj 4.
6

66

pre oko 2 meseca

сребро златног сјаја?
M

Muljate

pre oko 2 meseca

A sto su ovi roviti iskusni !?
т

теодосије

pre oko 2 meseca

Сваки дан пљувачина звездаша и партизановаца на кошарци, на фудбалу на репрезентативним темама...То болесно, новцем и криминалом испреплетено ривалство, уништило је обе лиге и фудбалску и кошаркашку, а репрезентације ионако већ годинама нико и не гледа, па играју по иностранству. Ви не видите никога сем своје клубове. Вама, и једанима и другима, не сметају намештена првенства у фудбалу, већ вам смета што није намештено да ваш клуб победи. Немате срама када тврдите да баш Звезда и Партизан морају да буду привилеговани од државе, ваљда због титула у Југославији. Не смета вам што су други тимови ту тек да попуне број, што су и у фудбалу и кошарци уништени ценрти типа Ниш, Крагујевац, Чачак, Лесковац, Ваљево, Суботица, што Нови Сад добија мрвице. Ви звездаши и партизановци уживате у лигама петице јер знате да тамо ипак нема привилегованих, да су шампионати отворени и да свако може (и сме) да победи свакога, али вам не смета да гледате како вашим миљеницима намештају титуле, свирају пенале годинама и праве спрдњу од спорта. Звезда и Партизан, овако привилеговани, јесу тумор српског спорта. И директни кривци за његов пад, Јел вам се толико не гледа нормалан ненамештени шампионат у коме сваки тим мора да образложи одакле му лова? И у фудбалу и у кошарци. Јел вам не би било занимљивије да се ваши љубмци некада заиста потруде да освоје титулу? Јел не би било више људи на стадионима? Јел вм толико битно да буду ваши прваци па макар испадали у другом претколу треће групе по јачини не знам више чега..Еј, остарићете а нећете погледати поштен шампионат код нас у популарним спортовима. Јел вам није жао? Ок, уживајте у међусобним подјебавањима и чекајте нова првенства са предвидљивим исходима. Успут се добро исвађајте ко је већи лопов и курва.
D

Dajbrepare!

pre oko 2 meseca

Ceo sistem drzave je kao i sport! Veze i vezice, namestanje i pranje para. Koga bole uvo sto je gorivo 208? Sto je renta za stan 400e, sto je meso iz EU koje je isteklo jos pre 2 meseca? Bitno da se mi lozimo na Marku i slikamo za Insta! Sto nam svako poznat reklamira Kladionice kojih ima vise nego pekara i apoteka zajedno? Kako se drzava ne zapita u kom pravcu idemo? Bitno da se uhlebis i cao... Blago onom ko je imao m..a da ode i ne vrati se..
D

DarkoSrbija

pre oko 2 meseca

Petrusev neiskusan🙂pa on i ako ima 24 vec ima zavidno iskustvo i bolji od Davidovca,Jovic ce se oporaviti..a za buducnost imamo i Vukcevica pa Jovica iz Mege+Petrusev i NJovic koji su jos mladi tako da me ta pozivija najmanje brine..vise me brine plej i zamena za Bogija posto na tim pozivijama imamo samo dva super talenta..Topic i Djurisic a topic vec sklon povredama🙂
K

Khal Drogo

pre oko 2 meseca

На СП су позицију "четворке" покривали Јовић и Давидовац и тио су одрадили изванредно. Јовић ће бити спреман за Париз, нећр ту бити проблема, видјећемо ситуацију са Давидовцем, Петрушев је ове сезоне у Олимпијакосу такође показао да може ту позицију покрити квалитетно. Покушевски нема искуства, но чим је позван, а ваља знати да Пешић у ен-би-еју има своје људе, прије свих Стојаковићам, који ће знати препознати има ли ту материјала за дрес Србије, могао би бити од користи. Такође ваља знати да баш на тој позицији имамо плејаду изузетно перспективних јуниора у годиштима 2005-6 (Филип Јовић, богољуб Марковић, Лазар Гачоћ, Огњен Николић, Алекса Станојевић, Милош Шојић), вјерујем да ће 3-4 од наведеих израсти у велике играче, те ако нешто старији Вукчевић оствари напредак, у наредним годинама конкуренција за дрес Србије на тој позицији биће паклена. Нема бриге за будућност српске кошарке
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Sve nabroja, ali samo Dimitrijevića iz Partizana ne. Slučajno??? Plus, Bogoljub Marković je čista petica, za tvoju informaciju. Pozdrav.
z

zocova Igokeja

pre oko 2 meseca

To sta ti mislis da se sve vrti oko vas to je tvoj problem, od mrznje i kompleksa mislis da su svi protiv vas, covek mora da pazi i kakav primer daje i kako razgovara na ulici, da se ne uvredi manjina ako nisu procentualno zastupeni :)
D

Dojčilo

pre oko 2 meseca

Sinoć gledam dečake kako igraju tzv. "basket". Plastični teren, reflektori..U moje vreme mi ne bi odlazili sa igrališta...Igraju 3 na tri po američkim pravilima što znači da kad zabiješ koš daješ loptu protivniku. To nije klasični basket. Koje su prednosti klasičnog basketa: 1. razvija ti odgovornost u poziciji šutera jer ako promašiš protivnik na skoku zabija poen i preuzima loptu 2. u izvornom basketu imaš stalni ritam igre...nema čekanja predavanja lopte protivniku i sličnih gluposti 3. Da bi došao u posed lopte moraš da zabiješ koš...U ovoj varijanti primiš koš i dobiješ loptu....Gledam sinoć , i sam sebi kažem ovo je neka igra koju ja nikad nisam igrao....Da ne spominjem to da si znatno bolje morao igrati odbranu jer ako protivnik nakon postignutnog koša uđe u seriju onda si u velikom problemu..
z

zare15

pre oko 2 meseca

Slažem se u potpunosti.
V

Vlada 60

pre oko 2 meseca

Potpuno slažem sa tobom. Ovo su debilna pravila da svojim poenom častiš protivnika. Gubi se kontinutet igre. Kao stari basketaš nikad ne bih igrao po ovim pravilima.
F

Fksk

pre oko 2 meseca

Bravo majstore na objasnjenju!
D

Dojčilo

pre oko 2 meseca

E Srbijo šta si dočekala....Neće biti Davidovca i to je problem...Pa nekada samo prošetaj Zemunom, Voždovcem ili Čačkom takvih si mogao naći koliko hoćeš....
M

Marko6789

pre oko 2 meseca

Davidovac je specifican igrac koji u odredjenim situacijama moze mnogo da donese, tako da nikako ne mozes da nadjes takvog igraca ne terenima. Nije najbolji ali je specifican.
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Petruseva i Pokusevskog porediti je neozbiljno, Petrusev bar ima sezone gde je igrao i stekao iskustvo, a Pokusevski ne zna ni sam kada je vezao par utakmica
s

sgdp

pre oko 2 meseca

Petrušev ukupno klupskih utakmica u seniorskoj košarci (Mega, Efes, Zvezda, Filadelfija, Sakramento, Olimpijakos): 165. Pokuševski ukupno utakmica u NBA: 168. Dakle, Pokuševski je odigrao više utakmica od Petruševa. Ono što je problem, to je što košarka koju je igrao nije bila takmičarska i to što je igrao isključivo po NBA pravilima, tako da, iskren da budem, nemam pojma šta da očekujem od njega.
В

Вили Вонка

pre oko 2 meseca

Нови бисер младог Келића, који као да се намерно труди да напише што више небулоза. Након поређења Мекинтајера са Нејпиром и Маркусом Вилијамсом, бата пише да је Петрушев неискусан, а дечко већ три сезоне игра озбиљну кошарку. И као гробар најлепше молим гробаре да не пишу сад тину нину и бацају форе за полицију, јер није важно, причам само о кошарци. Добар, захвалан играч. Пустите коментар.
B

Bok

pre oko 2 meseca

A da uvedemo i tu pravilo 2 mlada igrača u startnoj petorci, jer ljudi, ostaćemo bez četvorke. Ovdje je sve prevara i radi se po sistemu ho ruk, samo da se kaže kako se nešto uradilo. U suštini nigdje veze.
M

Micko nis

pre oko 2 meseca

Da se ukine pravilo bonusa,da se vrati Tole,da se oslobodi belivuk,da se vrate bsk borca,hajduk kula ,zeta,sartid,metalac i ostale filijale
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Mićko nis, baš si objektivan, nema šta. Pravi objektivni i ni malo ostrašćeni "panter" iz Železnika, tako da ništa novo. Veliki pozdrav.
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Tekst na nivou, raspadamo se, kosarka nam je problemu, ne postoje igraci! Svasta, boze me savuvaj!
@

@Pjer

pre oko 2 meseca

Covek je samo uporedio kvalitet i iskustvo na visokom nivou nasih igraca i vec pomenutih imena. Nije rekao nista sto je netacno. Niko od nasih 4rki nije bio nosilac u svojim timovima i nije dokazan na najvisem nivou.
M

Montepaski

pre oko 2 meseca

Kao što sam juče rekao očekivano je da otpadnu Plavšic koji tek treba da se pokaže u Evroligi, Ristić koji igra u drugoj ligi, Radanov koji je slab i Davidovac koji je takođe slab. Ovo će biti i konačan spisak: Jokić, Milutinov, Petrusev, Poku, Jovic, Gudura, Dobric, Bogi, Marinković, Avramović, Micić i treća opcija Jaramaz. Ko ne veruje, uverice se za manje od dve nedelje. Lep pozdrav.
1

1989.

pre oko 2 meseca

ЈАРАМАЗ ХАХАХХАХАХА
@

@Montepaski

pre oko 2 meseca

Otkrio si toplu vodu. Ali, vodi racuna da uvek moze biti iznenadjenja zbog povreda. Tako da..
S

Simin1027

pre oko 2 meseca

Jaramaza i Pokuševski će ići pre Davidovca (ako sanira povredu)?! Smehotresno. Davidovac koji je bio možda i najbolji igrač finala ABA i KLS neće ići, već će ići Jaramaza koji nije ozbiljnije igrao od Nove godine i Pokuševski koji nije igrao ozbiljnu košarku u životu?! Jaramaza cenim, ali je cele ove godine, da li svojom ili zaslugom najtrofejnijeg evropskog trenera bio “u kanalu“. S druge strane, Pokuševski je, za sada, najobičnija "mačka u džaku“
@

@Montepaski

pre oko 2 meseca

A ja ti kažem danas, da Davidovac ako sanira povredu ide na olimpijadu 100%.
K

KARMA

pre oko 2 meseca

Selektore, gde su u timu Alen Smailagić (ex Golden State Warriors) i Tristan Vukčević (Washington Wizards)?
M

Možeee

pre oko 2 meseca

Jokić Na 4, na 5 Milutinov! Kratko i jasno
r

rea

pre oko 2 meseca

Najveća briga na 4? Pa Jović je već sada igrač na nivou Bjelice na vrhu karijere, a što se Kalinića tiče, on košarkaški nema ništa, ali je premazan svim bojama, pa je ekipi davao tu notu bezobraštine, Petrušev se recimo trudi da bude taj "loš momak", ali mu baš i ne ide - svaki put dobije po nosu.
K

Kaciga

pre oko 2 meseca

Pa Jovic vuce povredu u tome i jeste problem, ne ide u Dubaiji na turnir sto znaci da je ozbiljno, ako se oporavi za Pariz u kakvoj ce formi biti posle dugog ne igranja, to su sve normalna pitanja.
@

@reakrava....

pre oko 2 meseca

....dobije po nosu,po čemu li ti dobiješ?
r

rea

pre oko 2 meseca

@Kaciga, do utakmica kada nam on treba na OI ima još ravno mesec dana, to su profesionalni sportisti, o kakvom hvatanju forme nakon povrede od par nedelja pričaš? Nije to rekreativac za kog je iščašen zglob "poguban".
G

Goat997

pre oko 2 meseca

Ko sve danas nece pisati, Petrusev 24 godine, srebro na svetskom, evroliga osvojena plus jedan f4 i kaze NEISKUSAN, to samo u zemlji Srbiji ima, podsetio bih novinara da Jamal jos 17 nema punih oa je jedan od glavnih u Spaniji, u Srbiji odprilike treba sa 30 pocinjati karijeru do tad si NEISKUSAN
B

Bijela

pre oko 2 meseca

tako je, Jugović, Miha, Prosinečki imali 22 god. kad su postali prvaci Evrope, da ne spominjem SaletaĐorđevića, Divca, Kukoča, Dražena, Radju u njihovih 22-23 godine
@

@Goat997

pre oko 2 meseca

Neiskusan druze, nego sta je. To sto je osvojio par medalja ne znaci nista. Pa jedan Branimir Djekic ima jedan F4, isto koliko i Petrusev, pa jel to znaci da je Brana bolji od Davidovca, Jovica? Petrusev nigde nije bio lider, niti prva opcija. Cak ja mislim da to nije bio slucaj ni u Zvezdi. O tome on prica. Petrusev bi trebalo da igra negde nekih 2,3 godine i bude nosilac. Tek onda se koze reci da ima iskustva. Ne gledajte sve kroz klupske boje. Ovo je reprezentacija, nema tu ni crbenih, ni crnih boja...
t

tenkista

pre oko 2 meseca

Kad vidiš Davidovca, pomisliš da svako može da igra košarku
B

Blaki

pre oko 2 meseca

To su mislili i ovi Želimirovi plaćenici na čelu sa Lidejom!!!
l

loko89

pre oko 2 meseca

A kad vidis kako pametno nadomesti nedostatak fizikalija, shvatis ipak da ne moze svako da igra...
K

Kaciga

pre oko 2 meseca

Kad vidis Davidovca pomislis eno ga Dusko Savanovic, pa u tome je i poenta decko igra na kefalo, kad neko vidi Jokica kako se krece dal bi rekao ovo je najbolji kosarkas na svetu? U tome je lepota kosarke sto ne moras da budes zver fizicki, moze da se igra i na mozak.
@

@tenkista

pre oko 2 meseca

@tenkisto kad vidis sebe u ogledalu zapitaj se kako je bez mozga živeti
M

Micko nis

pre oko 2 meseca

To cveklica zelimir najbolje zna
s

sgdp

pre oko 2 meseca

Ne slažem se da nam je pozicija četvorke uvek ranije bila najveća snaga. Bila je, ali 2009.-2011. Nakon 2011., od pomenute petorice, Veličković i Savanović nijednom nisu išli na veliko takmičenje, Bjelica je igrao na Evrobasketu 2013. i 2015. i Mundobasketu 2014. i 2019., a Mačvan na Olimpijskim igrama 2016. i Evrobasketu 2017. Birčevića ne bih komentarisao u kontekstu vrhunske košarke. Dakle, mi ni na jednom velikom takmičenju nakon 2011. nismo imali dva vrhunska krilna centra da pokriju poziciju četiri, uvek smo morali da se krpimo, bilo minutima za Birčevića, bilo Jokićem na toj poziciji, bilo Kalinićem ili Lučićem koji su nominalno trojke (poslednjih sezona igraju i četiri, ali u ranijim fazama karijera su bili čiste trojke).
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Petrusev Svetsko srebro i 2 Evrolige, je vidim neiskustvo o kome pricate sa 23,24 godine.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 meseca

Nije 4 toliko loša, Petrušev i Pokuševski su dobri, sve i da se ne oporavi Jović, a oporaviće se i on i Davidovac. Čak šta više očekujem sa sva 4 upadnu u 12, jer će se sigurno Jović i Davidovac po potrebi spuštati i na trojku.
D

Dubl

pre oko 2 meseca

Pre će se Davidovac i Pokuševski spuštati na 3, Jović je preveliki za tu poziciju sada
S

Sferopulosov Dmp

pre oko 2 meseca

Poku se nećw spuštati na 3 jer i jeste čista trojka, i jedino trojka. Ništa drugo ne može da igra. A u kom smeru košarka ide, Jović će još malo pre biti streč petica. O spuštanju na poz 3 nema ni govora.
a

asas33

pre oko 2 meseca

Petrusev nije neiskusan, iza sebe ima dve EL i SP sa reprezentaciji. Pre nam fali neka snaznjja cetvorka.
H

Hanter

pre oko 2 meseca

Mogao je Mitrovic
D

Djosr

pre oko 2 meseca

Jovke povredjen a može da visi po Bohu i gužva se po rulji sinoć
Č

Četnici Sever 1989

pre oko 2 meseca

Vratite crvene dresove! To su pravi Srpski, nismo više jugoslavija! Crvena nam je prva boja na zastavi!
g

ghost11

pre oko 2 meseca

Kakve veze ima, plava je isto naša boja. Holandske i Brazilske boje ni nemaju veze sa njihovom zastavom
P

Paranoidna cepanja

pre oko 2 meseca

Kaže čovek vratite crvene dresove, nismo više Jugoslavija. A glavna boja komunzima i socijalizma je crvena boja (zbog čega jedan klub koji se zove CRVENA zvezda ne može imati navijače koji se zovu četnici sever, jer to je nonsens par ekselans)
V

Viki 60

pre oko 2 meseca

Na Hajneken pivu zvezda petokraka veća i sjajnija nego na bilo kom komunističkom artiklu. Mi smo bili većina komunisti i toga ne treba da se stidimo. Više nevolja su nam doneli monarhisti nego komunisti.
@

@ghost11

pre oko 2 meseca

A što vam u fudbalu smetaju dresovi? Jeli grobare? Tamo ne kažeš " kakve veze ima".
l

lazar a

pre oko 2 meseca

Dok nam je našeg bakdena na selektorskoj poziciji ne brinem. biće to još jedno izgubljeno takmičenje za ovu generaciju sa opet nekom frkom oko nekog igrača. potpisujem. očekujem lagano ispadanje u grupi.
o

ostojalim

pre oko 2 meseca

druze nije ovo fudbal
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 2 meseca

Да, бре, тачно је и СП прошле године био дебакл. Молим редакцију да уведе неку врсту теста за коментаре. Предлажем: тест личности, тест интелигенције и тест из правописа... Мало нас ни прошло, а ти би сигурно пао на макар сва три...
@

@gedza

pre oko 2 meseca

...sine, kako si elokventno sastavio ovaj tekst, sumnjam da si medju onima koji bi prosli taj test.
r

rsczz

pre oko 2 meseca

Pozicija 3 veci problem nego 4. Jovic i Petrusev su tu i to nam je taman. Jovic nije ozbiljnije povrijedjen i 2-3 meca uigravanja su mu skroz dovoljna.
D

Dusmanin

pre oko 2 meseca

Pa na 3 su Dobric i Davidovac plus moze Vanja da uleti, jednako je dobar na 3 i na 2. U krajnjem slucaju, mogu to da odigraju korektno i Gudura i Jovic. Nemamo ni nigde problem, cak i na pleju je ok, Vasa ima velike minute, Aleksa manje, ako dodje do neke povrede ili faulova moze da uleti Gudura, a u krajnjem slucaju i Bogdan. Jos ce cesto Jokic kreirati tako da mozemo sa 2 beka i bez pleja igrati u nekim trenucima. Na 2 smo najjaci, Bogdan sa velikom minutazom, jos to pokrivaju Gudura, Vanja, Aleksa i Dobric. Tu se mozemo prilagodjavati taktici i protivniku. Na 4 Petrusev kao najvisa opcija, Jovic kao klasicna cetvorka i Davidovac kao najniza opcija. A na 5 smo jaki kao beton. Jokic koji treba da igra 30 minuta, Milutinov koji je zver i Plavsic koji je i zver, a realno i mlad u smislu iskustva i prostora za napredak i zeljan dokazivanja. Tako da bismo mi ovo izgurali i da se Jokic povredi, posebno ako se uzme u obzir da i Petrusev lagano moze na 5, a u krajnjem slucaju i Jovic. Tako da na 2 i 5 bismo se lako nosili i sa povredama i nekim uzasnim izdanjima igraca na tj poziciji, a na 1,3 i 4 je korektno i krpice se bez problema svaki problem.
R

Realista1389

pre oko 2 meseca

Ma laganica, uz Jokaru moze cetvorku igrati i Ljuba Alicic. Napred, Srbija!
S

SUNĐER BOB

pre oko 2 meseca

Nema šanse, Ljuba je klasična jedinica