Poslušajte kako Španci doživljavaju zvezdaško grotlo: Majko moja, ovo je religija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.10.24. | 13:48

Dvadesetak sekundi komantatorskog i novinarskog savršenstva kolege sa španske televizije

Jedan od najvećih evroligaških trilera ove sezone, sudar titana, fontana različitih emocija... Može duel Crvene zvezde i Barselone da se opiše na brojne načine. Sigurni smo da se i danas u i ispred Beogradske Arene oseća miris spektakla, posle 45 minuta vrhunske košarke...

Žaliće danima navijači i igrači Crvene zvezde za pobedom koju im je u nekoliko navrata katalonski velikan nesebično nudio. Posebno, što je euforija u zvezdaškoj javnosti bila na najvišoj mogućoj tački. Sve je podsećalo na one mečeve iz 2013. godine u okviru Evrokupa, kada su u krcatoj Areni gostovali Budiveljnik i Uniks.

Izabrane vesti

Pamtiće se, ako ništa drugo, i atmosfera u najvećoj dvorani na Balkanu. Verovatno je najbolji opis svega viđenog pre utakmice izašao iz usta kolege sa španske televizije. Iako je reč o veteranu evroligaških prenosa, komentator sa Apeniskog poluostrva nije mogao da ostane ravnodušan.

Bilo je to 20 sekundi komentatorskog savršenstva, počev od trenutka kada je kamera zumirala Huana Njunjeza.

„Evo Huana Nunjeza koji će početi kao starter. Ova utakmica je njegovo vatreno krštenje na ovom terenu. Kakav ambijent, kakva scena! Kakva scena!Gledajte kako grmi Arena! Majko moja! Kako cse na srpskom kaže Paquito el Chocolatero (španska muzička kompozicija). Impresivna slika, ovo ne može da se objasni. Slušajte kako se košarka doživljava u ovoj zemlji. Prava religija“.




tagovi

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara