Komentari na vest

Posle prvog kruga pakla, Zvezda jasnije vidi vrata raja

D

Dajvak

pre 24 dana

Ko je Čovića poznavao ni pakao mu neće teško pasti.
P

Profa bata

pre 25 dana

Onome što je isključio sat treba dodeliti Nobelovu nagradu za prevaru ! Tako nešto nije viđeno na košarlaškoj utakmici ni u beton ligi .
M

MNM

pre 24 dana

Da bre,prema velikom treneru,razlog poraza je u vredjanju na koje je navikao i u tome što je neko zaustavio sat..a 3 sezone najbolji stranci i toliki br asistencija..propaganda,to nije istina:)))))
O

Obraza bez

pre 25 dana

Slika i prilika napredne Srbije. Kradi bez imalo srama. Ali proći će i vaše zlo.
G

Gostgost

pre 25 dana

Vidim da Grobari kukaju na sudjenje, i to pre svega na broj bacanja, a ne da li su bila ili ne. Majstori, ako vi bijete kao sumanuti, pa mora sudija da svira, to je prosto tako. I ako trrba 100 bacanja, onda toliko i da se izvedu. Pred vasom publikom ce vise da vam gledaju kroz prste, ne brinite. A od sutra ocekujem Ostojinu ofanzivu na sudije da osigura povlascen tretman. Zvezda losa veceras, a vi jos gori. Toliko kukate na sudije, a oni su vas odrzali u igri do poslednje sekunde. Sve u svemu, naucite pravila, naucite i da budete objektivni, znacice vam dosta. Sudije nisu briljirale, ali nisu na kraju ni uticale na rezultat toliko da vi svi zapenite zbog broja bacanja. Neverovatno je koliko ste navikli da se navlaci za vas, da kad je posteno, vi ne mozete da prestanete da kukate. Lazna institucija i avangarda, samo skup licemera i mrzitelja Zvezde.
p

pacifista

pre 24 dana

Ne mrzimo mi zvezdu, mi mrzimo vase bahaćenje i nepoštenje, to što uništavate murale, što vas sve pozitivno u vezi nas boli pa ste zavidni kao mala deca, što ste ravni gestapou sa izvestajima i saopštenjima i što konstantno iste igre mržnje forsirate. Po principu "hiljadu puta izrečena laž postaje istina". Kao Kalimero glumite žrtvu a ovamo vršite pritiske i manipulacije. Da je bila obrnuta situacija u vezi sudjenja sinoć, onaj vaš bipolarni bi sad bio na turneji sa svojim saopštenjima. Napredno nema šta.
R

Rebel

pre 25 dana

Ogadili ste sport u ovoj zemlji. Sram vas bilo vise
P

Partymaker

pre 25 dana

Ko o čemu, Partizan o sudijama i krađi. Nebitno koji sport je u pitanju. Cia, bia teorije zavere
L

Lania

pre 25 dana

ma da tako je,42 bacanja su teorija zavere
K

Kon

pre 25 dana

@Partymaker,Ako je neko pričao o sudijama to ste vi pričali. Čović pravi analizu slobodnih bacanja u Aba ligi, suđenje, Savić, teorija zavere, preti svima. Krađa je očigledna, lopine musave.

Mi volimo i bodrimo

pre 24 dana

Od Covica i vas sa njim nema vecih teoreticara ajde sto ste lako svarili pricu da je Dule gepekovao i ko zna sta sve radio to je bilo nekada nema materijalnih dokaza sigurno su ih uklonili oni koji su dozvolili da Zvezda bude FMP.Ali vi ste dopustili da vas Covic ubedi da je cela Evroliga okrenuta protiv vas koji je Zvezda faktor koji ste vi faktor na koji nacin ste im trn u oku .Da niste mozda 2 puta ponizili Real u Madridu i naterali ga da koristi najprljavija sredstva kojima bi se provukao protiv vas ili je to radio Partizan pa smo opet mi sacuvali dostojanstvo za razliku od vas.
G

Gost 2244

pre 24 dana

Mi volimo@ sta ste vi ponizili Real, ponizili ste sami sebe jer se desilo ono sto vam mi govorimo i ukazujemo sve ove decenije unazad, dakle imate sve dve dobijene ali se ulazu u frku samo vama svojstvenu koja vas na kraju mnogo kosta, i Real je vas ponizio jer je napravio nemoguce i vratio se iz mrtvih. Ali jedna stvar je interesantna oko te utakmice kad ste doneli 2-0 iz madrida odma je rts organizovao okrugli sto i pozvao Sarenca, Vlade Djurovica i jos neke ljude pa pevaju ode radosti o Zeljkovom remek delu zvanom ponovo veliki Partizan. Vlade Djurovic je otisao dalje od svih sa izjavom da Partizan ne treba sa nulom da oobedi Real vec da pusti jednu taman da se vrati Panter iz suspenzije da se bez njega ne ide na prvu utakmicu na f4, na kraju se desilo sta se desilo i nijedan debil nije izasao da iz rupe da kaze svoje vidjenje nakon poraza. Eto to ste vi, to je vas potlaceni klub, to je ta nepravda prema vama a zapravo je samo Zvezda trpi jer nika cuti neces ni najavu da ima evroligaski mec na rtsu ali ces zsto cuti udarnu vest kada dozivimo poraz. I na kraju ako nesto ne znas pitaj jer mi smo Real dobilibu evroligi u Madriduva vi niste nikada, bese to sezona kad je nastupao Pero Antic, eto, Zvezda sama protiv svih jeste i bice, na zemlji i dostojanstveno sa srcem junackim 💪👊.

Mi volimo i bodrimo

pre 24 dana

Ja sam zadivljen zaista sta vi pamtite izjavu Vlade Djurovica koji je bas veliki grobar.Sve sto je Partizan uradio protiv Reala ponistili su gestovi nekoliko nasih igraca ali igraci Reala su to prvi zapoceli.Da iza Partizana neko zaista stoji ne bi mu bili iskljuceni Lesor i Panter sa kojima bi Partizan rutinirao Real i u trecoj utakmici koji je bio na konopcima toliko nemocan o tome ja pricam i ostace upamceno da su njegovi igraci morali da padnu previse nisko za jedan najveci klub u Evropi da bi se provukao protiv Partizana.Da je Zvezda sama na ovom svetu nema nikoga osim Covica i velikog vodje mislim da je to i vas izbor neke legende koje su nekada igrala jedan od njih vas se ne moze se reci odrekao ali zazalio sto nije bio u Partizanu od pocetka jer je video ogromnu razliku u ljudima lojalnosti dobroti i kvalitetu.
B

Bida

pre 25 dana

Ovoje nista za pakao od grobara smejurija znaju oni sta ih ceka od 20 h hell south
K

Kk 9 Asistencija

pre 25 dana

9 asustencija za celu utakmicu ? Poslednji u EL u asistencijama ? timska igra ?????
G

GostV

pre 25 dana

Za ove što pišu da je Partizanu više odgovaralo zaustavljanje sata da kažem da su u pravu da je ostalo 24,7 sek. Međutim sudije su nekim njima poznatim metodima maltene prepolovili vreme na 14, 7 sekunde, pa vi vidite kome je to odgovaralo.
H

Hahahaha.....

pre 25 dana

Magija prepolovili vreme joooj Bože dragi.
G

Gost 2244

pre 24 dana

Sat je stao akcija ide i zamisli i vreme. Kada to vreme koje je proslo u nastavku akcije oduzmes od onoga koje je stalo dobijes konacan rezultat. Eto nadam se da sam ti pojanio.
L

LXXII

pre 25 dana

Kada razmaženom čedu države, EL i ABA lige oduzmu se uobičajene sve igračke i podele ih sa drugom decom ravnomerno, nastane opšta dreka mezimčeta koja se svu noć čuje po Srbiji i dijaspori. Jeste da smo se već navikli na dreku ali prođoše godine i godine i nikako da osmislite nešto što nije samo poklanjanje.
D

Diara

pre 25 dana

Ono je bilo remplovanje kad je mesar uleteo u Nanelija.
M

Mnm

pre 25 dana

Jel' ga remplovao kad je bacio air ball kad je bilo najvažnije?
@

@diara

pre 25 dana

...on je bar dobio faul. kada je smajli remplovanjem izbacio tompkinsa u aut sa loptom, nije sviran faul vec aut za partizan.
G

Gostza

pre 25 dana

Ka raju ih povele sudije. Nikad ovoliko nakaradnih i bizarnih sudijskih odluka u korist domacina. Ovako neceg nigde nema. I na kraju se vade, njnjanjacu nesto, ali svi u glas isto: pa Partizan nije pet minuta dao kos iz igre, vec samo iz bacanja. Zvezda izvela 42, znaci 35 minuta drzali prikljucak bacanjima nakon smesnih sudijskih odluka. Otimate bre u svim sportskim disciplinama, samo vratice se bumerang.
J

Jašta

pre 24 dana

Kad si bio dete malo ka raju te povele komšije
V

Vuk Č

pre 25 dana

Džaba vam novci moji sinovci. Rezultat sinoćne utakmice kad su u pitanju domaći igrači je 49:14.
G

Gooxy

pre 25 dana

Fmp se izvukao ovaj put uz pomoc sudija i klizacice jaga.sljedecu dobijamo,jasno je i njima to.
r

rajaram

pre 25 dana

mozemo li da jednom se vratimo kosarci, da uzivamo u njihovoj igri..zar nije vise dosadno to fmp, ne znam pominjanje zena, majki slicno...imam 43, nije mi jasno to poimanje i ta mrznja..dodjem da vidim komentare, ocekujem, eto, neki drugi pogled, analizu..ono nastavci pljuvanje... ne razumijem, al eto.pozz
Т

Тузор

pre 25 dana

Једино што ми је баш засметало, јесте досуђивање прекршаја пред крај утакмице над Нанелијем пре шута, који је био виђена тројка. У НБА судије не би уопште реаговале на такав минимални контакт по руци у току дриблинга. Било је очигледно да Нанелија треба онемогућити да постигне још једну тројку. А баш га је хтео шут. Све остало може да се гледа и овако и онако. Борили су се мушки и једни и други, и утакмица је била баш занимљива за гледање.
n

nkv

pre 25 dana

Klasican faul koji se pravi da se ne da trojka... posto bi malo jaci faul vrv bio 7celendz Zeljka...i namerna... u kosarci koliko znam jos nije uvedena prednost...kao ni zuti karton kada igrac Partizana povlaci za dres igraca Zvezde...

Dusan Micanovic

pre 25 dana

Klizanje Jaga faul Aleksi Krađa Nedović se odbije od Zeka koji stoji sa obe noge na parketu faul Zeku Krađa Laziću kečeri samo 1 faul sviran a svaki start kečerski zahvat IMA LI OVO VEZE SA SPORTOM.
D

Dusane

pre 25 dana

Razumem da si tuzan zbog poraza ali ajde malo da budemo realni, prvo od svega sto ti i tvoji napaceni grobari navodite mozda je upitan ovaj faul nad Yagom ali obrati paznju na lakat Avramovica kako ga namerno povlaci unazad, drugo nesto niko ne prica o situacijama kada Tomkins udara cistu rampu a svira se faul, Kada se isto to svira Bolomboju, kada Tomkin uhvati skok a gurne ga igrac partizana u aut i svira se lopta za partizan, kada tuku Mitrovica pod kosem celu utakmicu i pola od toga nije svirano...a da ne pricamo o tome da je zeljko promasio dva celendza i da se jos 5 puta gledao snimak kad god se on naljuti
G

Gile78

pre 25 dana

Mafija Lesor 21 sl.bacenje!
G

Gorostas

pre 25 dana

GOROSTASE nema te da čestitam četvrti puta za redom. Piš.m ti u usta i tebi i Že.ju
I

Immobile

pre 25 dana

Navlačilo se za Crvenu zvezdu 3 četvrtine, poslednja četvrtina kada su videli šta su napravili krenuli su da navlače za Partizan. Imala je Crvena zvezda domaćinsko suđenje, ali ne treba gledati ove faulove i reći kako je to ogromna razlika, navuklo se ali Partizanovi igrači prave više faulova nego igrači CZ. Igrači Partizana se šlepaju u odbrani, većinu faulova koju prave, prave telom jer ne mogu da stignu, nisu dovoljno u stavu. Željkov Partizan opet bez plana i sistema igre, čista individualizacija... Sferopulos ga je taktički opet pocepao i dobio 4. put zaredom, ako ga dobije 5. put zaredom sa ovakvim rosterom i ovako skraćenom rotacijom, sa ovim krševima i rekovalescentima, većina treba mu sagraditi spomenik, ja mislim da ne postoji niko ko je Željka dobio 4 puta u derbijima, a pritom mu uzeo i trofej, a sko ga dobije u sredu to je 5 puta zaredom. Navijači Partizana ne treba da razgovaraju i bave se sudijama u toj meri, pogotovo nakon Budućnosti već igrom njihovog tima koja ne postoji, a ovo nimalo nije jeftin tim. Avramović igrač na kojem se Željko iživljava bez potrebe, menja ga, izbacuje na grešku, čak i kada rezonski pogreši, a da ne pričamo da je njegov doprinos u odbrani ubedljivo najbolji. Realnost je da se Partizan jako muči, ne samo u mečevima sa CZ nego sa svima, oni su prošle godine digli formu u martu, ali ove godine totalni haos. Ako Partizan ovako bude igrao, a Sferopulos izvuče maksimum iz ove rotacije uzeće Sferopulos fenomenološki titulu. Zašto fenomenološki? Gilespi neupotebljiv totalno. Tompkins spor, nespreman, svaki mis meč neviđeni problemi, buše ga prave protok lopte ili poentiraju preko te greške. Smart i Tobi se ne skidaju... Hanga povređen. Čak je i Giedraitis daleko od neke sjajne forme. Nedović koji treba najviše ds donese poena sa individiulanog aspekta, nema kontinuitet, s vremena na vreme zapali sa utakmice. Ostaje Teodosić koji je uz Luku Mitrovića i Bolomboja koji je takođe limitiran, bez igre leđima najveći gazda ove ekipe, a kada je zdrav i najkonstantniji pogotovo u toj kreaciji, čovek je genije. I zamislite da je Duško Ivanovič oterao njega, a onda dobio otkaz... Dejan Davidovac unakazio Ledeja na oba kraja terena, takođe igrač koji mnogo donosi, koji se izvlači, pokupi defnazivni skok pa otvoei teren... Ali sve u svemu kada poredimo ekipu Crvene zvezde i Partizana, pogotovo individualno, CZ nema ni blizu taj kvalitet.
r

rajaram

pre 25 dana

mislim da Zvezda ima potencijala jos, da nijesu svi bili na nivou, vec sjutra ocekujem doprinos i Nedovica i Tompkinsa i Litvanca, uz Jaga i Tea koji znaju sta je derbi i igraju mudima, sasvim dovoljno, da Bolomboj je odlican na centru i konstantan cijele sezone. Sta reci za Dedu, DOMACI IGRACI DONOSE PREVAGU, TAKO JE BILO I KOD rADONJICA..
S

Sviraj penal sudac

pre 25 dana

Kiša pada,ja se klizam,sudija druže sviraj penal za Partizai..
B

Bum pobjedite treću tekmu

pre 25 dana

Kad nema Boltauzera da gura raspali parni valjak nikoga ne možemo pobjedit’,aaa momčadi?
F

Figaro

pre 25 dana

Gde nam je Boltauzer? kako cemo bez naseg Parfem Boja
J

Jöle 39

pre 25 dana

Nismo se tako dogovorili sudije izdali ste nas
I

Igokea2

pre 25 dana

Nista bez sudija
b

bljuc

pre 25 dana

Igokea2 i 30 miliona narodnih para
S

Sto bi

pre 25 dana

Sto bu rekao delija nasa celava glava sa severa Zoran Savic... Unisticemo ih da ne mogu da se oporave nikada
B

Bolestan klub

pre 25 dana

Isto kao u fudbalu, njima je svaka zvezdina pobeda nepoštena, ispran im je mozak od Tegeltije i Pantića, njima ni jedan faul nije bio oni nikad penal, ni u jednom sportu nisu napravili faul, teško ludilo
J

Javorizan

pre 25 dana

VALJO IM PUKL KAD JE SA JAVORIM POKRO BUDUCNOST,A SAD CIM IZGUBE ONDA VISE NE VALJA...😂
B

Bnm

pre 25 dana

4 PORAZA ZA REDOM U DERBIJU,ISPALI IZ EL I ZAUZELI TOP 13,IZGUBILI KUP...NASTAVICE SE!
D

Don Vito Corleone'

pre 25 dana

Rutiniranje 4 puta u nizu. Plačite samnom jesenje kise život se nastavlja, moja me mala ne voli više sreću zaboravlja. 😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭😢😭
V

Voždovac

pre 25 dana

Imaš bar 40 godina, troluješ godinama na Mocartu, a još nisi naučio da se piše SA MNOM.

Delija

pre 25 dana

KAKO SNO VAS ODRALI AUUU BRUKA! Ni sva pomoc drzave ne pomaze!
P

Preža

pre 25 dana

Jago se nije okliznuo, već je njegova desna noga zapela o levu nogu Alekse. Očigledan kontakt. Nedović se okliznuo, to stoji. Ali ono što nije svirano Ledeju protiv Budućnosti, e to je za anale.
p

psyhhodelija

pre 25 dana

Kaboklo je levom nogom pokosio Nedovića po nozi,i ja sam mislio da se poklizao ali je ipak faul..Ima snimak zumiran,nađi pogledaj...Faul Avramovića nad Jagom, lakat po ruci...Proveri pa mi javi
F

F dijagnoza

pre 25 dana

Nedovic jeste bio kao bambi na ledu celu tekmu, ali ga je Kaboklo sapleo nogom kada je sviran faul, vidi se i na snimku. A niko ne spominje "faul" nad Kaboklom od strane Bolomboja...
M

Mnm

pre 25 dana

Rekao Tegi da nije bio faul :)
P

PARTIZANOVCI

pre 25 dana

Ako je ovo sudijski kriterijum veceras,onda sledecu istu ovako,a nasima u timu reci samo da se klizaju,valjda ce svirati i nama ako padnu sami i okliznu se?
n

neshha

pre 25 dana

Malo nezgodno kad se sudi posteno,a vi navikli na povlascen status.
Z

Zizula

pre 25 dana

Placi, bice ti lakse.
k

kurajber

pre 25 dana

Vaš je plač muzika za moje uši!!!
S

Sale Kg

pre 25 dana

A poruka za Želimira i grobare...
s

samo placite

pre 25 dana

Ja uzivam dok ti places, places i tugujes
Ž

Željko Šašić

pre 25 dana

Tako jeeeeeee.
i

igokea...

pre 25 dana

...NIKOG DA POBEDI NE MOZE KAD SE SUDI POSTENO KAO VECERAS,TO JE CINJENICA!
S

Snka

pre 25 dana

Ovo je pošteno samo iz panterskog ugla a zna se kakav je to ugao.Videli smo na fudbalskom derbiju i sada se nastavilo sa fmp2.Vi stvarno na pošteno ništa ne umete.
f

fmp2

pre 25 dana

posteno je kad vi imate 50 bacanja...jel tako
s

sms

pre 25 dana

"Osim standardnih zvižduka i uvreda.." Kao nije bilo nestandarnih(!) uvreda, tako da ove standardne nisu problem..Koliko smo bolesni..
Z

Zauvek zvezdaš

pre 25 dana

Zvezda je pobedila zato što je imala 18 asistencija a Partizan 9,Zvezda 9 osvojenih i sedam izgubljenih a Partizan obrnuto. Indeks korisnosti Zvezda 96 a Partizan 70.Ovo je razlog pobede Zvezde. Suđenje-dva faula nad Nedovićem i jedan faul nad Jago nisu bili isto kao što nisu bila dva faula Bolombaja, jedan u skoku za loptom a drugi u zadnjem minutu utakmice kada uzima čistu loptu Panteri i nije bio faul Tompkinsa a isto je sviran i faul Davidovca nad Ponitkom u skoku za loptu a bilo je međusobno guranje u borbi za poziciju pri ćemu je najpre Ponitka napravio faul a potom ga Davidovca odgurnuo. Avramović je izbacio loptu u aut i to se vidi iz svih uglova po položaju ruke i pravolinoskom odlaženju lopte u aut. Da li je bio nameran faul Lazića kada utrčava u putanju trčanja Pantera. Za tako nešto se retko sudi nameran faul a pogotovo u ovakvim utakmicama. Što se tiča broja slobodnih bacanja, Obradović je namerno želeo da igra tako jer zna da mu igrači imaju spore noge i u otvorenoj igri bez puno faulova i gde se puno trči nema puno šanse i sa takvom igrom je izgubio tri derbija za redom a i skače adrenalin publici pa je hteo u sporoj igri sa dosta faulova da uvede utakmicu u ritam kako je i odigrana i prevario se jer nije očekivao ovakav kriterijum suđenja i tu ga je Čović nadmudrio današnjim saopštenjem u popodnevni časovima. Čović bukvalno sve zna i ko se kad sa kim sastao i o čemu su pričali, a niko ko je prozivam u njegovom saopštenju nije čist i zbog toga su sudije sudile sa ovakvim kriterijum om da nebi Čović izneo dokaze da je sve istina od onog što je napisao. I još nešto za kraj, Zvezdini igrači imaju veću želju da osvoje Aba ligu zato što su većina Srbi. Partizanov im igračima odnosno strancima nije toliko stalo do pobede i bili su baš ravnodušni za događaje na terenu. Prva utakmica je najteža u Seriji, Zvezda će drugu utakmicu duplo bolje odigrati i šutira ti to je sigurno.Svaka čast publici koja je vređala ali nije ništa ubacila u teren. Takođe sve čestitke Davidovca, Mitroviću i Laziću za onu trojku iz ugla, oni znaju kako se igraju ovakve utakmice i osvaja Aba liga a Dejan Davidovca je kralj finalnih seriji. U svakom finalu je bio najvažniji i najsigurniji naš igrač.
K

Krme

pre 25 dana

Čović izneo dokaze...majko moja. I Mirin mali julovac ima botove. Veštačka inteligencijo, preuzmi nas što pre...
B

Bgbg

pre 25 dana

Čoveče da li si ti uopšte normalan?
R

Realno istina

pre 25 dana

Ovako treba da se pisu komentari . Hvala od mene.
P

Pst

pre 25 dana

Bravo za komentar. Za klasu cemo biti kvalitetniji naredne sezone sa Kalinom i Segijem. Jos nesto, mi se bavimo Srpskim igracima. Veliki je u panici igrao samo sa strancima. Par minuta Avramovica ciji me pogled i tikovi brinu i Smailagica. Mi od ovog ne mozemo gore. Ubrzamo li igru nema ih na terenu. Ostavite Nedovica na miru pokidace ih sutra. Steta sto nema Hange vise fali nego Topic. Nadam se da Topiceva povreda nije takva kako izgleda na prvi pogled i da cemo ga imati na terenu vrlo brzo. Opet Ledej, ona povreda Lazica u derbiju sada Topic. Ono sto odlucuje finale. Gorimo od zelje da ovo dobijemo. Plakanje velikog ima cilj. Ne moze da veruje da ne sudi utakmice. Nema kvalitet da bi ovo dobio a gori mu pod nogama.
s

sve je to zbog toga...

pre 25 dana

A prica se da partizan ima para...
k

kkk

pre 25 dana

molim ljude iz kluba da izađu sa podacima
N

Nema F4 ni Berlina

pre 25 dana

Ni najezde na Berlin planirane. F4 na Tv se gleda. Debakl sezona za Partizan
.

.!.

pre 25 dana

Ocajno sudjenje tendenciozno na stetu Partizana veceras... Legenda ti Covic, maskota Nesa Ilic kapiten mesar Branko Lazic i niko ne moze da ti zabrani kako ces da se zoves.
B

BokiUSA

pre 25 dana

A ti na sve to places I cvilis za medalju....
G

GOROSTASE

pre 25 dana

Jel si se krstio ?
p

plačeš i tuguješ aaa

pre 25 dana

E, ako si nam reko
b

b200

pre 25 dana

.I.
Z

Zulu

pre 25 dana

Plači mali Zaircu. Roni krokodilske suze. Da vas sudije nepoguraše Budućnost bi se borila za trofej.
@

@

pre 24 dana

Pa i tebi niko ne odredjuje cime ces da se hranis.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 25 dana

zivi zid nas 13 metara 41 slobodno bacanje Zivela Srbija Kukate na nepavdu u savetu Evrope, kukate na neprsvu Kvinte, kukate na nepravdu u Hagu, kukate na nepravdu ko Solca, Moljca, Markona i slicnih. Zapomazete na prljavstvinu i nepravdu Kurtija i Murtija. A vama je pravda strani pojam. Vasa pravda je Kurtijeva pravda. Vasa propaganda je CNNovska. Vasi heroji su Covic i Terzic. Zivela Srbija. Pozdrav iz Beca odakle se pametni srbi javljaju onim manje pametnim preko vibera. Zivela Srbija
T

Tuhgvg

pre 25 dana

Idi spavaj veliki Srbine iz Beca!
R

Realno istina

pre 25 dana

Srbin iz BiH. Prosao Njemacku Rusiju istok zapad. Pa ovaj evrosong je za normalne neki reper. Uzivaj u zivotu na zapadu a nas pusti da se mucimo.
G

Grobar NBG

pre 25 dana

Najlakše je pobeći, i komentarisati sa strane!
M

Mister M

pre 25 dana

Ovde nema iskljucenja na pocetku trece cetvritine najboljeg protivnickog igraca. Ovde toga nema. Ovde ima samo 4 U NIZU. Idemo bre
9

999/999

pre 25 dana

Štekaj eure i mani se Srbije.Šifra pobegulja !
m

ma

pre 25 dana

Idi gledaj Rapid,sta imas rivsa Srbijom.

Sliks17

pre 25 dana

Spavaj sine, cek te baustela ujutru, ne pravi se pametan
F

Familija

pre 25 dana

Ako me malo više naljutiš znaš ovo je zemlja Dušana i Teslina ostaćeš bez vibera bez telefona bez komunikacije dok ti vitlaš sa viberom mi Srbi radimo sa talasima a kosmološki zakoni su jači od zakona Bečai to Beč zna i to Beč priznaje jer za njih ovo što ti pišem jeste zakon a ti seljan neobrazovan zabrinjavajuće psihološki ograničen ostaješ seljan a Tesla čovek sela i sveta gazio najvećim mogućim intelektom vidiš ipak si mnogo manji i manji i manji a zašto je to tako pa zato što ne čitaš ne ideš na škole ne učiš jezike ne prepoznaješ kulture ne voliš svet ne obilaziš starine ne učiš istoriju matematiku nikada nisi ni znao isteralite sa časa zato i jesi otišao u Beč da radiš na skeli da krečiš da variš slobodno koristi viber ne razumeš ti ništa oko talasa magnetnih ili gravitacionih ne znaš ni radioaktivno jezgro ne razumeš ti viber ali te naučili da ga koristiš ti si sprava vibera ti misliš da je viber alat tvoj nije naprotiv ti si alat vibera a ipak Bečka gospoda stvarno su gospoda za tebe Tesla je lepo govorio da najgluplji su i najbučniji jer njihov intelekt ne dozvoljava kreativan i napredan nivo i usled takvog nedostatka da bi zadovoljio osnovne prirodne porive mozak takvog čovek sa izuzetno niskom intelektualnom sferom i frekvencijom ne može da odstupi od primitvnog stepena rada čak i kada mu ukažu priliku da uči i nauči njegov intelekt će putem naučenog režima tražiti mogućnost ne učestvovanja u organizovanim i komplikovanim funkcijama iz razloga jer takva zahtevnost traži vreme odricanje i napor a od dva ili tri ponuđena dela mozak ne može da pređe tu granicu napora zato i traži minimalne šanse za sopstveni opstanak putem brzog prelaza na momente izazvane primitivnim osećajem da isticanje putem mogućnosti čula posebno glasnog čula opravda sopstvene intelektualne nemogućnosti tako čuva čoveka da ne padne još niže i gore u stanja koje vode do depresivnosti očaja i ne snalaženja i svim ostalim komplikovanim uslovima zato njihova galama mora biti razumljiva jeste glupa i odslikava njihov mentalni nuklearni kolaps ali ih morate razumeti jer žive sada sa nama i žele da sadašnjost bude njihova iako ne znaju da definišu sadašnjost e zbog toga ih treba razumeti i pokušavati da ih reprogramiš intekektialno i duhovno jer takvi ljudi ni u crkvu ne idu jer i takva stvar za njihov intelekt je komplikovana situacija zato mi odavde ti kažemo ima leka za tebe ui Beča Crkva i škola jer ova gore pomenuta gospoda iz Beča to rade ceo život a ti nisi njihov nivo
g

gostPokusaj

pre 25 dana

Verovatno si ponosan i na zemljaka austrijskog slikara, koji je vise poznat po Drugom svetskom ratu al nema veze
a

ako su ruze, procvetace...

pre 25 dana

ha celu poentu ste promasili. Vasa pravda je pravda Kvinte kad ste vi u moci kao oni. Vasa propaganda je CNNovska kada ste u moci. U cemu se razlikujete od CNNa i Bajdena? Samo u imenu i velicini teritorije nad kojom sprovodirte nepravdu. Za ove o bezanju, sa 19 sam sluzio vojsku u Djakovici 99' a vi, u kom podrmu ste piskili u pampers? Pobego nigde nisam, samo sam se 16' izmakao od takvih kao vi. Dosta he bilo pola zivita sa vama . previse. Mirno da stojite kad to citate. mozda i biste ali sram i pravda ne stanuju u vasim dusama.
Р

Раја

pre 25 dana

Остани тамо и не браћај се случајно!
B

Batistuta1

pre 25 dana

Kome ti prijatelju objasnjavas🤣🤣🤣,to su deb..i
M

Minvenska.Cucla

pre 25 dana

Pozdrav iz srca Šumadije.
A

Austrijanska

pre 25 dana

Ko je prvak Austrije u košarci ?
P

Pametan srbin

pre 25 dana

ti si rob zapada i para tebi zivota tamo nema budalo...
Z

Zulu

pre 25 dana

Prepametni taksista iz Beča se uzbudio. A zašto? Jel je K…. P!
A

Aca Lukas.

pre 25 dana

KAP KISE U OKEANU,DZABA SVE PARE PRTIZANU,KOGA BRIGA KO NOCAS PLACE,SIPAAJ NEK IH BOLI JOS JACEE...
B

Brrtugiicca

pre 25 dana

Sudije po zvezdinoj meri rekao bih
n

neshha

pre 25 dana

A ja bih rekao,sudije po meri postenja veceras!

Welcome to Srbija

pre 25 dana

Covic pre utakmice danas pretio sudijama hapsenjem i da im nece garantovati bezbednost takve otvorene pretnje mogu proci nekaznjeno samo ovde,
P

Pa.nije on

pre 25 dana

Beli Vuk pan da ga se plaše-ps magacin im bio na JNA...Mojne meni to....Ma znamo se...Mali je ovo grad u njemu sve se zna.Ostoja vredno radi za Beograd za 2 jun. Stipu gatibo priče šuplje !
m

ma

pre 25 dana

To ti rekao Pantic?
A

Auresko

pre 25 dana

Kako je moguce da bude 5 situacija koje su 50/50 i sudije idu da pogledaju situaciju i svih 5 puta bude u korist zvezde Hahahahahaha
M

Ma da bre to

pre 25 dana

A gle cuda svaki put se vi bunili. E vidis ta buna prolazi u areni, ovde nije i nece, navikli ste da vam se nesto poklanja.
P

Pitaj

pre 25 dana

Zorana Savica i Jogi Farela
e

evo

pre 25 dana

Tako,sto nisu bile 50/50,nego 99/1.
B

Brine

pre 25 dana

Ti hitno kod doktora dok nije kasno
M

Mgkkkk

pre 25 dana

Kakvo sramno sudjenje, ovo nisam video odavno. Utakmicu odlucio sudija, poslednji napad bio za Partizan ne za Zvezdu, loptu je izbacio Nedovic a ne Avramovic.
X

XD

pre 25 dana

Da li si toliko slep ili toliko bezibrazan?
N

Ne, nije

pre 25 dana

Nego Jogi Farel
e

evo

pre 25 dana

Nedovic nije bio ni pola metra blizu lopte.
B

Brine

pre 25 dana

Tako je kada si osrašćen ,a i nevidiš dobro ,zato kod očnog i kod psihića hitno dok nije kasno
d

doVla89

pre 25 dana

Broj slobodnih bacanja ZBIRNO za obe ekipe, u prva 4 meča serije Denver-Minesota: 32, 32, 45, 42 Večeras, 42 sl bacanja SAMO za Zvezdu.... Pritom, u NBA se igraju brutalne odbrane u ovom playoff-u, nekad bukvalno na granici tuče. Ovo večeras - Jago i Nedović se klizaju, Jago pravi i korake, nikakav kontakt ne postoji od igrača Partizana prema njima u tim situacijama, 4 poklon sl bacanja, samo to je bilo dovoljno u ovako neizvesnom meču da presudi u konačnom rezultatu, a bilo je još odluka na štetu Partizana....
L

Lično ja

pre 25 dana

Lepo si to primetio, znači bukvalno tuča Denver Minesota, pogotovo prve dve. To sam baš i ja pomislio. Aleksa pipnuo nije Jaga na polaganju, faul. Smit pipnuo nije Jaga na polaganju, faul. Pogledajte snimak, lepo se vidi. Neda se okliznula na svoju menstruaciju, faul Kabokla. Da ne pričam o zalatenju ramenom Lazića na Nanelija, običan faul. A, da, Lazić dva faula, prvi na početku, drugi na kraju utakmice. A ko misli da je zapisnički sto slučajno blejao deset sekundi taj je lud.
e

e

pre 25 dana

Medjutim nisi naravno video,izbacivanje Tomkinsa iz terena,a lopta Partizanu,cista rampa Tomkinsa naravno bacanja za Partizan,cista blokada Bolomboja,ponovo bacanja...
R

Reč je reč

pre 25 dana

Kod tog faula Avramovića kažete nije bilo kontakta... sada lepo vratite snimak i pogledate ulazak Avramovića u putanju Jaga i kontakt lakta i podlaktice u predelu grudnog koša pre klizanja i pada Jaga. Smit zaista nije napravio pomenuti faul ali je isti napravio Panter pa je i to za neku vrstu analize.Zašto faul nije sviran Panteru kako je trebalo već manje bitnom igraču.Kod faula nad Nedovićem isto slična situacija.Kaboklo igra odbranu rukama i pravi faul a sudije iz nekog razloga isti ne sviraju odmah već tek kada je Nedović kao posledica kontakta proklizao i pao pa i tu ispada da se samo okliznuo a da ne govorim o tome da je u tom istom napadu na Nedoviću taj isti Kaboklo deset sekundi ranije takodje napravio faul koji sudije nisu svirale.Morate da shvatite da odbrambeni igrač ne sme da igra odbranu rukama i čim spusti ruku na igrača koji ga prolazi da je to faul a nije faul kontakt telom nakin kog se igrač praćaka kao riba na suvom što rade svi igrači partizana na svaki dodir.Druga stvar je još bitnija a to je da igrači Partizana očigledno smatraju da oni nikada ne orave faulove jer se na svaki nešto bune,iščudjavaju,kolutaju očima ,traže čelendž i slično.Niko ne podigne ruku i sportski prizna već je tu odmah neko glumatanje i pritisak na sudije.
d

doVla89

pre 24 dana

Kažu ljudi vidi se neki kontakt kad se situacija vrati na snimku, uspori i pogleda iz 17 uglova....😂 nisam bezveze spomenuo utakmice playoff-a u NBA, i ne mislim samo na Denverove.. u svim utakmicama se dopušta mnooogo jači kontakt i niko nema ni blizu ovoliki broj slobodnih bacanja, bio on Jokić, Edwards ili Tatum, ovakve stvari se nikako ne sviraju kao faulovi, ovde bukvalno sudije ne daju da se igra košarka kažu bunili se igrači Partizana na sudijske odluke,faulove... dovoljno je pogledati Lazića posle svakog faula, po njemu on u karijeru nije na jedan faul...😂 a onaj njegov bodycheck kad šalje protivnika u 1. red tribina, ne znam kako nije nameran faul
G

GOSN.BOGDANOVIĆ

pre 25 dana

SUDIJE NIKAD NISU NAPRAVILE TOLIKO GREŠAKA NA ŠTETU NEKOG TIMA KAO ŠTO SU OŠTETILE PARTIZAN NA OVOJ UTAKMICI, YAGO JE DOBIO IZMIŠLJENA TRI FAULA POSLE KOJIH JE SVA TRI PUTA IMAO SLOBODNA BACANJA…NEK IMA NEKO OBRAZA DA KAŽE DA JE NEKI OD TIH FAULA BIO, PUSTITE SNIMAK I GLEDAJTE, NEDOVIĆ SE OKLIZNUO A SUDIJA POKAZUJE DA GA JE POČISTIO CABOKLO I OPET BACANJA POSLE TOGA, LEDEJ STOJI VAN KRUGA ISPOD KOŠA SA OBE NOGE NA ZEMLJI I NEDOVIĆ PRAVI ČIST FAUL U NAPADU I SUDIJE TO GLEDAJU I OPET BACANJA ZA NEDOVIĆA POSLR TOGA…KATASTROFALNO I SRAMNO SUDJENJE!!!
K

Kalcopoli pod hitno

pre 25 dana

Srpski sport je pao na najnize grane…ovo sto se kod nas desava stvarno nema nigde! mislim stvarno ti faulovi na Jagu, dajte ljudi..jahahahaha prejadno i presmesno
@

@ BOGDANEEE

pre 25 dana

eeehhh da je samo to sto si nabrojao nego je bilo jos 10 nenormalnih gresaka!
i

izgubili derbi 4x

pre 25 dana

@gosn... Potpuno iste ove sudije samo sa dodatkom Javora opljackale Buducnost i direktno vam obezbedule finale,onda vam bili dobri a sad 'ne valjaju' haha....Cirkus!
G

GOROSTAS

pre 25 dana

Reče čovek koji po ceo dan sedi u kafiću
L

Lago di Como

pre 25 dana

SUDIJE ODRADILE POSAO, AJDE UZMITE SAD TITULU AKO VAS NIJE SRAMOTA .......
G

Gorostas

pre 25 dana

Krsti se ako te nije sramota
P

Pa da

pre 25 dana

nije sudija igrala bi buducnost sinoc ...
u

uuuuuuuuu

pre 25 dana

da sam zvezdas bilo bi me sramota i bogu bi zahvalio na pobedi
M

Ma da bre to

pre 25 dana

Jel si zahvalio bogu za pobedu na marakani rezultatom 2:2?
P

Pozdravio te

pre 25 dana

Učitelj sveti predsednik JSD popularni Limar.
u

uuuuuuu

pre 25 dana

jaro pricamo o kosarci
m

mitar.

pre 25 dana

i onda zvezda ode u evropu kod neutralnih sudija i ispadne kao iz voza... zauzme sigurno 15to mesto.....
a

ako su ruze, procvetace...

pre 25 dana

eh da je 15....bilo bi dobro
s

senseimaster

pre 25 dana

Kod neutralnih sudija🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣......
h

ha_ha

pre 25 dana

I ode prepostena Igokea u Evropu i zauzme jedanesto mesto...
G

Gost 033

pre 25 dana

Sve su uradili da dobiju ovu prvu ujedno i najvažniju utakmicu u seriji,saopštenja,pretnje sudijama i to KRUPNIM SLOVIMA NAGLAŠENO DA NE GARANTUJU BEZBEDNOST,pokvarili sat na kraju,Jago i Neda kao na umetničkom klizanju a ne na košarkaškoj utakmici i za to dobijaju faulove ma bruka i sramota,dajte im pehar da ne gledamo ovu bruku.
A

Alooooo

pre 25 dana

Decko da li ti znas sta pises? Kome je vise odgovaralo zaustavljanje sata? Pa Partizanu, Zvezdi je odgovaralo da vreme tece, razmisli malo! A jel su vam sudije ukrale asistencije i nabroj mi ne jednu, nego dve uigrane vase akcije! Prosralo Nanelija i on vas drzao u zivotu, inace ne bi imali uopste prikljucak u igri, mada posteno i Zvezda je igrala u grcu
D

Dadada123

pre 25 dana

Grobosi se zale kao 42 bacanja a 10 ih namerno napravili sad na kraju.A faul na Nedovicu je bio i to pogledajte na Instagram profilu czbg_info.
I

Iskreno

pre 25 dana

35 na kraju napravili
K

Krme

pre 25 dana

A dva faula nad Jagom? Ajde da kažemo da je onaj Doužerov za 2 plus 1 bio, ali onaj Aleksin i onaj Smitov veze nemaju, bukvalno ga dotakli nisu. A ona puta po dva bacanja. Inače, mi celu sezonu ne umemo da potrošimo bonus kao ljudi, poludeo Željko od njih, a sad u prva dva minuta već u bonusu...zanimljivo.
G

Goxyyy

pre 25 dana

Dzaba sudijska kradja, Cista pobeda zvezde
P

PLJACKAAAA

pre 25 dana

HOCE LI SAD COVIC POSLE OVAKVE KRADJE DA IDE U JUTRARNJI DA KUKA…NECE NARAVNO JER NJEMU JE SVE OVO NORMALNO KAO I 50+ PROTIV EFESA… DNO DNA JE SRPSKI SPORT !!!
T

Top 12 klub

pre 25 dana

@pljacka... Iste ove sudije samo sa Javorom opljackale Buducnost i direktno vam obezbedule finale,onda vam bili dobri a sad 'ne valjaju' haha....Cirkus!
J

Jgdvghv

pre 25 dana

A sta je opljackano? Reci, nabroj? Jel su sudije krive sto ste imali 4-5 asistencija, sto od 82 kosa, 30 poena postize jedan igrac! Reci, kad si toliki mozak! Jel Saso Pukl trebao da asistira? Pogledaj koliko ste uigranih akcija imali?
P

Placi jace....

pre 25 dana

@pljacka Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u FK i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!

@Placi jace....

pre 25 dana

Kao sto smo mi izgubili tako ste vi uzeli ono sto vam je obecano i pre pocetka sezone obecali bi vam oni i nesto vise ali za to nisu oni svemocni da mogu kao u Ling longu ,Aba ligi ,Kls i ostalima da i u Evroligi kontrolisu sudije ,kalendar takmicenja i igraju sa svojim filijalama i da od gotovo svih imaju bar 5 puta vise para onda bi nesto uradili i u Evropi.
a

auu covece

pre 25 dana

koliko grobarskih botova
I

Iskreno

pre 25 dana

Drago mi je da nije bilo nikakvih incidenata! Kao sto se i ocekivalo, prva utakmica, Zvezda domacin i normalno u grcu, dok Partizan igra rasterecen i u tim prvim utakmicama uvek je neizvesno! Nije mi se svidelo igranje u Pioniru, OK zbog akustike navijanja, ali velika je vlaga bila i videlo se dostavklizanja po parketu! Inace, sudije su se jedno vreme pogubile bile, pogotovu onaj Hrvat, dok nas Jovcic doktorski je odradio posao, nemesajuci se u nijedan celendz ili gledanje snimka! Uglavnom, da je sve proteklo mirno, vredjanja i pevanja ce uvek biti i da se mali Topic sto orevoporavi!
G

Grobar NBG

pre 25 dana

Neverovatno, ali je tako...Dobili su nas, zbog borbenosti Mitrovića i Lazića, umetnosti Teodosića i sigurnosti Davidovca. I kraj priče! Žoce, brate...MORAŠ neke akcije ubaciti...Završili smo opet meč sa jednovifrenim brojem asistenvija, sramotno.
R

Realno istina

pre 25 dana

Hvala brate na komentaru.
R

Robert Lewandowski

pre 25 dana

A sudijsku kradju nećeš da spomenes? Smesan faul Kabokla na Teu, sviranje faula za klizanje Jaga i Nedovica...
G

Grobar NBG

pre 25 dana

@Robert Lewandowski Neću da pomenem sudjenje! Samo želim da te pitam, hajde iskreno...Jesmo li zaslužili pobedu sa ovakvom divljačkom igrom? Hajde iskreno mi reci! Naneli na minut do kraja, kada se lomi meč, prenosi loptu, šutira iz trka SVE MAŠI, niko još nije stigao na skok...Iiiiii...Žoc ništa! Došlo mi da uletim u teren da obojicu išamaram! Ovog što to radi...A žoca jer ćuti kao p**ka!
K

Krme

pre 25 dana

E, obavezno ti objasni Željku da neke akcije mora da ubaci...i idi gledaj FMP.
J

Jöle 39

pre 25 dana

Pazite šta pišete Grobari, svirace faul.....
@

@jago

pre 25 dana

Pokusavas biti duhovit, onako kroz suze...???
N

Nece svirati faul

pre 25 dana

Nego izbaciti iz dvorane Jogija Farela

VecaBg1971

pre 25 dana

Svako ce se zaliti na sudjenje kad izgubi, logicno. Realno, koliko je bilo situacija protiv Zvezde toliko je bilo i protiv Partizana. Toliko ste tukli u prvom poluvremenu da je to bilo nerealno, sekire po Bolomboju svaki put kad je pod kosem i onda jos skacete sa klupe kao nenormalni na svaki faul. Onaj Kaboklo skloni nogu Nedovicu i raskreči ga i vice da ga nije pipnuo, da li ste realni ?! O Avramovicu i njegovom trcanju kroz celu halu cudeci se, necu ni da pricam. Jedan faul su mu sudili koji realno nije bio a on divlja celu utakmicu.
@

@VERICEE

pre 25 dana

CAST I ISKRENOST ZA TEBE NE POSTOJI… CABOKLO SAPLEO NEDOVICA…. SRAM TE BILO, PUSTI PONOVI SNIMAK I ZAPITAJ SE DAL TE SRAMOTA DA OSTAVIS OVAKAV KOMENTAR…AVRAMOVIC DIVLJAO…DECKO KOD SVAKE SITUACIJE BIO U PRAVU STO SE BUNIO DOK JE VAS TEO HISTERISAO I NIKO NE ZNA ZASTO COVEK HISTERISE I NIKO GA U TOME NE SPRECAVA…SUDIJE KATASTROFA.
S

Sta, sta

pre 25 dana

Lupas, Nedović sam proklizao pored Kabolka nije ga pipnuo, kao sto proklizao i Jago pored Avramovica, dal realno sa toliko lazete.
Z

Zigafica

pre 25 dana

Danas je ovaj sajt objavio intervju sa Scepanovicem i Simonovicem i obojica su bila u pravu. Vlado je rekao da sudije treba da imaju isti kriterijum i imali su od pocetka do kraja. Zvezdi je sviran svaki kontakt i svako klizanje, Partizanu samo ono sto se vidi iz aviona. Marko je bio u pravu kad je rekao da bi voleo da utakmicu odluci domaci igrac, ispunila mu se zelja Milivoje Jovcic je bio danas na vrhuncu. Vec na pocetku utakmice na metar od njega je pokazao da nece svirnuti nijedan faul Partizanu, pa je morao sudija sa polovine terena da reaguje. Bez obzira na cistu kradju, zelim da cestitam navijacima CZ na fer i korektnom navijanju, bez prekida i gadjanja, uvrede smatram uobicajenim koloritom derbija. Dace bog da sve utakmice proteknu u ovakvoj atmosferi i igraci oba tima zasluzuju pohvale za ponasanje.
G

Godzila

pre 25 dana

Jedini klub na planeti koji svaku utakmicu izgubi zbog "kradje". Inače bi bili nepobedivi od osnivanja kluba.
Z

Zigafica

pre 25 dana

@godzila Mozes ti momak pisati sta hoces, ali ovo ti je cista istina, pogledaj sta je vama svirano kao faul na ulazu, a sta nama. Pogledaj samo taj zadnji napad CZ kad se lopta posle Nedoviceg suta odbija od obruca i pogledaj rvacki zahvat Bolomboja nad Avramom. Sta bi bilo da je Avram dobio ta 2 bacanja na -1
m

milutin 15

pre 25 dana

samo da pitam ostrašćene navijače titinih blizanaca,koji bi usput i da prikolju nešto,sto reče Bekim Fehmiu u kultnom filmu "specijalno vaspitanje",nije li vas malo sramota,koliko pljackate ovu napaćenu zemlju,a igra,kvalitet košarke čista nula,a sad nastavite da pljujete i mrzite jedne druge
R

Realno istina

pre 25 dana

Groblje!!!! Dvije tekme ste sigutno domacini. Ocekujemo da sve prodje kao veceras. Ali sta god da se desi mi se necemo povuci sa parketa. Nadam se da nisu daleka vremena kada ce navijaci oba tima biti u dvorani.
R

Realno istina

pre 25 dana

Zasto dislajkovi? Necete zajedno na tekmu a onda cestitka na pobjedi boljem pa pljeska i pivo. Dace Bog da i to dozivim.
L

Laki Pfc

pre 25 dana

Teska pljacka od strane uplasenih sudija.
B

Bsi

pre 25 dana

Da nije bilo pljačke ovih istih sudija na vašoj prošloj utakmici mi bi sad igrali protiv ekipe Budućnosti.
s

srgsgbv

pre 25 dana

bsi@vi decko ne bi prosli studenstski centar da vam nisu izmisle sudije pobedu u pioniru nad njima,to smo zaboravili?
P

Publika

pre 25 dana

Za 10,bez ijednog incidenta,sa solidnim sudjenjem! Bravo Zvezdo idemo po 2:0.
D

DDF

pre 25 dana

Jago klizanje faul...Nedovic klizanje faul...zaustavljanje sata ne treba komentarisati
J

Jfgjgvv

pre 25 dana

Zaudtavljanje sata je vise odgovaralo Partizanu, prijatelju! Zvezdi je odgovaralo da vreme tece, razmisli malo!

VecaBg1971

pre 25 dana

Alo bre druze, pogledaj snimak kako mu je Kaboklo sklonio nogu ako mislis na tu situaciju, probaj da budes realan.

xc

pre 25 dana

vecabg,apsolutno nemaju kontakt,snimak sam pogledao vise,puta,koje raskrecenje bre,srmai se..nemate obraza ni stida,al sta ocekivati od takvihg..pola metra od njega
m

mika iz mase

pre 25 dana

42 bacanja.....nadi te jedan faul da nije bio 100%......jedan samo......20 godina igrate kao ragbisti jos od onog Dukljanina.....samo na snagu i kukanje
d

dxg

pre 25 dana

evo ti prvi,nasao,faul kabokla nad nedovicem koji se sam okliznuo,u glavnom momentu meca?
M

MIKO.MIKO

pre 25 dana

Miko, reci Bati da dodje da me uhvati za kurci.u
S

Srbija Majka

pre 25 dana

Laku noc...
5

529

pre 25 dana

Težak kriminal od suđenja, za klizanja i mrke poglede se svira faul, jel sad možete da garantujete bezbednost bedo od kluba, Željku zameram samo što sa ovima ne može gospodski, moraš pokazati muda i vršiti pritisak ovo nisu gospoda već kartel...
A

Alex20

pre 25 dana

Ma da,te vase fore da igrate stalno sa prekidima i prekidanje momentuma publike,nismo mi veverice alo.Nek bude da je 6 faulova upitno,to je opet nista.
G

GoranT80

pre 25 dana

42 slobodna bacanja za CZ. Da li su sada sudije dobre? Hahahah
U

Ububuvu

pre 25 dana

Nisy
B

Brine

pre 25 dana

Grobari još bi vas za...... ali idem da slavim ,a i biće prilike imaju još samo dve utakmice
F

Familija

pre 25 dana

NAPRED ŠAMPIONI odlična utakmica niti jedan predmet ubačen na parket vrhunska ustvari najbolja atmosfera navijačka evropska najjača na svetu pesma koja ne staje da se niko u hali nije mogao čuti e ovo je najbolja publika na svetu najveća najorganizovanija navijačka armija ovo samo CRVENA ZVEZDA ima i ako nekome nije bilo jasno sada više nema niti jedan jedini mogući argument PONOSNO I DOSTOJANSTVENO čestitke igračima na pobedi na borbi četstike navijačima i simpatizerima na najboljoj atmosferi na emocijama prema klubu i igračima na odanosti na vernosti i lojalnosti NIKO ZVEZDO NEMA TO ŠTO IMAŠ TI prosto najbolji sa najboljima čestitke stručnom štabu na pripremljenoj utakmici čestitke kompletnoj upravi na organizaciji utakmice i ono najbitnije čestitke malom Nikoli Topiću bićeš brate ti naš najveći heroj nadamo se da nije ozbiljno i brz oporavak još jednom čestitke svima i samo napred gazi familijo
M

Ma

pre 25 dana

sudije.
F

Firer Bg

pre 25 dana

Zeljko, po meni si ti izgubio ovu utakmicu mnogo lose izmene praviš. Držiš Kaminskog u igri dok Zvezda nije otišla na plus 9 a pre toga si vodio sa Kaboklom. Aleksa ti ne igra zadnjih minut odbranu ubaciš Douzera i napravi čovek faul kos Zvezdi
d

darko1977

pre 25 dana

koje su ocene dobile klizačice Neda i Jaga za one svoje umetničke piruete??? šta kažu sudije???
j

jackie

pre 25 dana

Dobili su nagradu u vidu slobodnih bacanja. Pogotovo je bitno sviranje za klizanje staklenog pred kraj utakmice. Čovek ne vidi tablu od Kabokla, pokušava podlakticom da ga gurne kako bi dobio neku prednost i oklizne se. Kaboklo od njega metar, nema kontakta, ali tu su spasioci sudije koje sviraju faul. To ne može da se podvede pod "nisu dobro videli", to je namera.
B

Babaroga

pre 25 dana

Zašto je Avramović igrao samo 15 minuta, i ušao u poslednjih 37 sekundi a bio uz Nanelija najbolji igrač???
Х

Х Х

pre 25 dana

Завера. И у кошарци вас као и у фудбалу буши тренер, да не освојите титулу.
B

Brine

pre 25 dana

Iste sudije sude dve različite utakmice ,u prvoj ih slave u drugoj kude ko bi vama ugudio
G

Goost1818

pre 25 dana

Protiv Partizana sviran 31 faul 😶
B

Brine

pre 25 dana

I to je malo
D

Don Vito Corleone'

pre 25 dana

Šta ima da izjavi gospodin Silvester Stalone ahahaha ahahaha ahahaha 😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳 Rutiniranje 4 puta u nizu ahahaha ahahaha 😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳
s

scarecrow

pre 25 dana

извршили притисак на судије пре почетка серије и сад им се то исплаћује, може им се јер тако су у могућности
B

Brine

pre 25 dana

Jos dve i eto 5000000 din
M

Mитт

pre 25 dana

Је ли оно Лесор против Звезде сам извео 21 бацање или сам ја то сниво ;) ?

Fuenlabrada

pre 25 dana

Nadam se da su delije zadovoljne suđenjem...ja lično nemam zamerki. Čestitam na pobedi i to je to. Živeli.
I

Istina je negde tamo

pre 25 dana

Što se suđenja tiče, da je suđenje kako treba Zvezda bi sad igrala sa Budućnosti
b

blizanci lopovi

pre 25 dana

tacnije igrali bi studentski centar i buducnost,i jedni i drugi ste pokrali oba crnogorska tima
1

12345ss

pre 25 dana

4:0 u seriji... pametnom dosta ... za dva dana biće 5:0 u seriji.
N

Nanas

pre 25 dana

Je li se javio lesor ??? Sta kaze ??? Aj malo nas zabavljajte tim objavama klovna....je li ukljucio video poziv ??? Sanjace DEDU...specijalistu za derbije,je li zaboravio kako ga je pre dve godine na petici odradio 😃😃😃
B

Brine

pre 25 dana

Bilo je grešaka sudija ,ali utakmicu su rešili sami igrači može svako od nas da komentariše ali ok utakmica
u

uzicanin

pre 25 dana

A zapisnicki sto i ne pustanje vremena u zadnjem napadu? A fauli nad Nedovicem i Jagom u najmanju ruku komicni,nr sviranje namerne Lazica nad Nanelijem,pa.namerna Teodosica nad Kaboklom?Ne bi ja bas mogao.da tvrdim da je sudjenje bilo dobro.
S

Sima Arauho

pre 25 dana

Jel sudjenje bilo o.k?!
P

Pixy

pre 25 dana

Može li sad stalno pošteno suđenje?
R

Realno istina

pre 25 dana

Pa ti ne vidis da vam je samo Naneli bio na parketu.
M

MNM

pre 25 dana

Da da sudije a to što Želimir ima 3 sezone zaredom trojicu najboljih stranaca a opet ceo tim 4 asistencije haha prosto teče igra uigrao ih samo tako,ovog danas išao šut i samo zato je bilo neizvesno,sledeću će pantera i to je sve,nikakva igra samo kamerun pa jednog će da krene:)Uzmi željko majkl dzordana:))))
Ž

Žorž44

pre 25 dana

Uz grobarsku kuknjavu pobeda je još draža! 1/3, idemo još dve pobede.

gemathegreat

pre 25 dana

Svaku za samo pola koša da leleču do sledećeg finala.
S

Samo jako Zvezdo

pre 25 dana

Do kraja!
F

Figaro

pre 25 dana

Sva sreća pa se u Evropi vidi ko kosi a ko vodu nosi. Zato nikada neće ni videti dalje od 16 mesta.
B

Brine

pre 25 dana

Vi ono idete na f4 pa ste se čuvali ,to je to dobro si nam rekao
U

Uvuvuv

pre 25 dana

Pokosili ste do 11 mesta...Pa fino
L

Lakrdija

pre 25 dana

Smešno je jedino da na 14 sek do kraja ne žele da pogledaju da li je Ledey pravio faul pri podbacivanju, a na 6 sek kada Aleksa skače po hali idu da gledaju..Okej je da verujes u Aleksinu čestitost, ali Ledeju???
p

psyhhodelija

pre 25 dana

KK Budućnost je isto rekla to... Lakrdija
@

@gost32y27383

pre 25 dana

Nije bio faul nad Nedovicem i Jagom koji klizaju, a iz jednog od tih faulova je došlo do 2 slobodna i plus jedan. I nesportska čista Lazica koji ni ne gleda loptu, a možda čak i Mitrovica. I Tompkins bez tehničke koji skače kao poni ispred sudije dok se buni. A dobili 3 razlike, mooozda, ne kazem sigurno da je iz tih izmisljotina moglo doći do plusa za Partizan. :) 41 slobodnjaka, Branko Lazić dva faula u celoj utakmici... heheh.
G

Gost1818

pre 25 dana

Zvezda 42 slobodna bacanja, coveceeeee...
S

Sima Arauho

pre 25 dana

Trecu cetvrtinu su imali 4 faula!4 faula celu cetvrtinu?!
G

Gost3126516

pre 25 dana

Nabroj jedan falu koi nije bio faul, vi ste poznati kao jaka odbranbena ekipa inace pa sad kad igrate na granicu faula, a drugacie i ne bi mogli, nema sta da te cudi broj, inace opet, nabroj jedan koi nije bio, recimo kao ferel-panter i slicno.

VecaBg1971

pre 25 dana

Pa nemojte da bijete
D

Dusko 27

pre 25 dana

Pa mora Zvezda imati 40 slobodnih kad njihovi igraci 5 dana pre meca najavljuju da dolaze da igraju ragbi u hali...Sudjenje solidno.
S

Smejem se...

pre 25 dana

DOBAR IM BIO PUKL KAD JE PLJACKAO BUDUCNOST A SAD KAD IZGUBE ONDA NE VALJA😂
a

alibaba87

pre 25 dana

željko sad odjednom cuje vredjanja celu tekmu,a kada je obrnuta situacija nikad da prizna...jako jako plitko i sramotno
R

Retro

pre 25 dana

Nije zvezda izgubila od Efesa, nego joj nisu svirali 50 slobodnih bacanja.
B

Burek

pre 25 dana

Zvezda se piše sa velikim Z, to da znaš
R

Retro

pre 25 dana

Nije zvezda izgubila od Efesa, nego joj nisu svirali 50 slobodnih bacanja.
Г

Групни

pre 25 dana

звезда је мање грешила, звезди су грешке мање свиране, грешке Партизану су више свиране, победиле су грешке оба тима и грешке судија
S

Srxx

pre 25 dana

42 slobodna bacanja za 40 minuta. Jel sada odgovaraju sudije, jel sve po planu???
S

Sabre

pre 25 dana

Da, jeste, posto kada je faul svira se, za razliku od polufinala. BTW, vas Pukl koji vas je i u uveo u finale je bio, u cemu je problem?
Z

Zaza Paculia

pre 25 dana

Faul nad Yagom nije bio, faul u napadu Nedovica, gledali i pogresili, namerno ili slučajno, ko to zna. Zvezda izvela 42 slobodna bacanja, Lesor prosle godine sam 21! Ali Dozer, decko je stvarno talentovan momak, ali kolicina gluposti koje pravi, kakve faulovre, izgubljene lopte, to dugo nisam video.
a

aaaaaaja

pre 25 dana

Za sledecu utakmicu treba da zovu duljaja i natha da jos malo i oni kukaju,i da duljaj poleti opet..... Faul Avramovića nad yagom nije postojao,to im je greska bila, kaboklo je zakacio nogom nedovica iz ponovljenog snimka se videlo. greska je isto sto nista nisu svirali kad je ledej povukao davidovca za rame na podbacivanju posle mrtve lopte,nego su ponovili podbacivanje.....
N

Nanas

pre 25 dana

Kada partizan ima po 15 bacanja vise,grobari ovde pisu ekspertize,kako ne znamo pravila,kako to zavisi od odbrane,taktike itd...,a danas samo to broje i racunaju, pa daj dogovorite se sami sa sobom sta je tacno...uz to,aj da neko kaze od statisticara,kako to da najbolji trener svemira izgubi 4 meca uzastopno od nekoga,prosto nemoguce,to ste pisali...ali ne brinite,bice i peti za 2 dana 😉
C

CZV FAN

pre 25 dana

Sigurno! A mozda bude i 6 zaredom...

Brine

pre 25 dana

Predlažem da aba liga izmeni pravila i da se kkp na svakoj utakmici da neograničen broj čeledža kao i da se protivničkim igračima odmah svira nameran faul
n

nadrealnooo

pre 25 dana

Ko igra NBA večeras? Da se to pogleda i da se covek malo uravnotezi posle ove lakrdije!!! Ko god izgubi sudije krive saopstenja se pisu,krivci traze...Ja msm da ne postoji derbi u zadnjih 10 godina da je neko izgubio i rekao svaka cast zaslužena pobeda!!!Lakrdija i cao!!!
M

MIRKONI R

pre 25 dana

Utakmica lepa,sudije malo za domacina navlacile,To je to.
B

Brine

pre 25 dana

A tebe navlačili
1

12345ss

pre 25 dana

85:82 !!! Ko gubi može da se ljuti. Sto se mene tice očuvali smo vas. Džaba vam sve. Kukajte jer drugačije ne umete jer vi ste takvi. Vi ne možete da izgubite a ako se to slučajno dogodi o da su krive: sudije, Vucic, BIA, CIA,MOSAD,HAMAS,HEZBOLAH, ISIL, MI6, KGB, BRD, FSB.... SMESNI STE ALI BAŠ .
D

Decko

pre 25 dana

Vi kukate cak i pre utakmice na sudjenje. Ako urade sto vi zelite onda mi kukamo. A ako sviraju normalno to je liga Savića i Obradovića...
P

Princip

pre 25 dana

Uz očajnu igru dobili. To je to. Partizan nedorečen. I hoće i neće.
D

Don Vito Corleone'

pre 25 dana

Vi niste ni trebali da igrate finale, ali jedan ulazak u sudijsku svlačionicu je sve promenio. Rutiniranje 4 puta u nizu ahahaha ahahaha ahahaha.
I

Ivan3583

pre 25 dana

Auuu, kakva kradja..Velika kradja! 3 bezkontaktna faula samo u zadnjoj četvrtini.
1

12345ss

pre 25 dana

🤣🤣🤣 sidji do reke i oladi se.. 85:82 . 3 VINJAKA I 2 BROMOZEPAMA I ODMAH CE TI BITI BOLJE.
U

Uvugu

pre 25 dana

Uzmi ti bolan beskontaktna sočiva!
K

Karma je cudo

pre 25 dana

ONI KOJI SU POKRALI BUDUCNOST SAD KUKAJU NA ISTE SUDIJE..NEPROCENJIVO!🤣
j

jjjjjjjjjjjj

pre 25 dana

utakmica mnogo isprekidana i evo nije bilo nikakvog ubacivanja a videcemo kad bude neko drugi domacin ksko ce da bude
C

Cuti

pre 25 dana

Prosle sezone za svakog derbija ni jedan predmet u Areni nije pao. A sto se vas tice, ne treba komentarisati sve ima na Youtube.
R

Raki Delija

pre 25 dana

Veoma bitna pobeda za nastavak plej of finala jos dva koraka do titule
Z

Zeljko 12

pre 25 dana

Evo ovako, na stranu sudjenje,Zvezda meceve mora da dobije lako, ovaj Partizana je skroz divlja ekipa,kad sam video Kabokla ispod kosa a cuva ga Nedovic, a pored Jago i Kaminski i covek vraca Smitu na sut za 3 Ljudi moji ko ih trenira i kako, pa imali su mis mec 10 puta, a to je siguran kos ili bacanja, ali ono to ne znaju, Zvezda ako izgubi ovu seriju treba da se ugasi
M

Mile led

pre 25 dana

I pored sudijske kradje zvezda je pobedila Bravo zvezdo
S

Si dobar

pre 25 dana

Sta si ti gledao
l

lako je tako...

pre 25 dana

Odnos u slobodnim bacanjima, Zvezda 42, Partizan 25...
P

Pa

pre 25 dana

Mozes da gledas to sa par strana, prva niste ulazili u reket, niste imali protok lopte, 8 asistencija... Dosta bacanja bukvalno dobili na poklon, ledej, ponitka, koboklo ova poslednja dvojica kad se lomilo. Imate po 3 napada vezana ne mozete da date kos, sa druge strane i mi smo imali nekoliko pokllonjenih slobodnih bacanja yago, gedraitis ali sve u svemu mi smo napadali obruc polaganjima dok Partizan retko kad. Pogledas odnos u asistencijama, pogledas ruke smajlija kad igra osbranu, u prve 3/4 kad god je bio na parketu Koboklo rad nogu na svaku izolaciju i tromost Doziera na prvom koraku. Ima jos dosta tih sitnica ali npr ja bi pre reko da je Partizan izgubio jer Smit nije igrao dovoljno minuta nego sto su sudije "pokrale" partizan, pre bih rekao da konstanto igranje 1 na 1 u skoro svakom napadu bez neke izgradjene akcije semnposle tajmauta Zeljka. Sve ostalo na off skok i na trenutnu inspiraciju pojedinca iz Partizana koji vezuju po 5-7-8 poena u 3-4 napada... Mozda i gresim ali ja sam tako vido utakmicu, svakako neko cr da se slozi neko nece
B

Brinr

pre 25 dana

Lice žoca na konferenciji NEPROCENJIVOOOO
E

Enky

pre 25 dana

Ovo je Partizan trebao glat dobiti deset razlike,ali nisu dale sudije,Lazić izbacuje namerno Pantera na tribine nema namerne,dva puta igrači zvezde se klizaju suci sviraju prekršaj,Nedović izbacuje loptu u aut suci ne vide i daju zvezdi pobedu,neviđena krađa i navlačenje da pudla pobedi.
@

@enky

pre 25 dana

I Buducnost je trebalo da pobedi u Beogradu trecu utakmicu polufinala, ali je brutalno opljackana...tada nisi plakao o postenju?
h

hhhhh

pre 25 dana

Avramovic ti lici na Nedovica?Promeni naocare.
Г

Гост Зрењанин

pre 25 dana

Ти си видео да је Недовић избацио,10х иде успорени снимак и колико год се сви трудили не види се ко је задњи играо,баш се не види. Али ти си видео.. Ајде молим те,пријави се за ванредне квалификације за Париз у стрељаштву,како вид имаш.
u

ukica5

pre 25 dana

gaziii
M

Mile led

pre 25 dana

Ovoga bi se postideo i Pavle Ilić.
@

@mile

pre 25 dana

Ne i partizan!

Gradinaboys

pre 25 dana

Ulog je preveliki. EL je u na talonu i zato nije lako igrati ove utakmice. Suđenje solidno, teško je suditi ovakve mečeve. Odlučila je timska igra Zvezde puno više asistencija i puno više borbe u odbrani. Partizan gubi kao i u svim bitnim mečevima EL . Besomučno šutiranje sa distance i soliranje. Da nije krenulo Nanelija lagano deset razlike za Zvezdu. Ne mogu se ovakvi mečevi dobiti sa jednocifrenim brojem asistencija. U stvari možda mogu ali rijetko. Da je recimo Panter ili Avramović šutirao trojke kao Naneli Partizan bi dobio, ali da dva igrača tako odigraju to se dešava 1 od 100 puta.
Х

Хахахахахахахах

pre 25 dana

Суђење солидно 😂😂😂😂

Gradinaboys

pre 25 dana

Možemo ovdje diskutovati o suđenju, ali da bi dobio slobodno bacanje moraš ubaciti loptu pod koš. I ako zbog odnosa slobodnih bacanja misliš da je suđenje loše nisi u pravu. Zvezda je imala duplo više asistencija pa je zato i šutala više bacanja. Prosto je to ako hoćeš da vidiš. Sva igra Partizana se svodi na soliranje i šut za tri. Nemate dvije uigrane akcije i previše se oslanjate na Pantera i Avramovića koji nisu igrači odluke.
N

Nikšić

pre 25 dana

Šta kaže ABA liga? Noćas sve regularno? Neće biti nikakvog saopštenja? Ee sramotnici...
@

@Niksic

pre 25 dana

Protiv koga je igrala Sutjeska??? Sta se desilo??? 😂😂😂😂
D

Deka PG

pre 25 dana

Sprema se rezolucija UN protiv Zvezde
B

Burek

pre 25 dana

Ako smo stvarno bili večeras pogurani, neka - vratilo im se za Budućnost
5

56789

pre 25 dana

HRABRA ZVEZDA OPET OBORILA REKORD SA 42 SLIBODNA BACANJA
Z

Zaza Paculia

pre 25 dana

Prosle sezone, Lesor sam sutnuo 21! Aj sad pali.
D

Djuradj

pre 25 dana

Nije. 2016 je imala 49, ali bili su blizu. Da ne pricam o onim klizanjima i faulovima bez kontakta, ili kad lopta izlazi od Nedovica i Teodosica, i poklanja se Zvezdi. Uz 42 slobodna, dobila i 8-9 poklon lopti. To je veci problem.
1

14

pre 25 dana

Partizanovi domaci kosarkasi postigli 14 koseva,a Zvezdini 53 . Sta reci ...
N

Nista

pre 25 dana

Da se zahvalite sudijama za Nedovićevo i Jagovo proklizava nje i dosudjivanju 4 slobodna bacanja.
B

Brine

pre 25 dana

Pa reći da smo dobili sa preko 30 rszlikeeee😂😂😂
F

Figaro

pre 25 dana

Prošle godine kada je bilo obrnuto nešto se nisi čuo
p

pedja986

pre 25 dana

ocigledan faul nad panterom u 1/4, gde jovćic gleda i ne reaguje, sekira po ruci, koraci jaga, a sviraju faul, nedovic dobija faul u 4,/4 sam pada i kruna zaustavljeno vreme...ali Srbija, opet su navlacili za Part, to su oni. Ne pricam uopste o broju bacanja...
j

jjks

pre 25 dana

dobro je da nekad i za vas ne navlače
Б

Блок

pre 25 dana

"фаул" томпкинса ,кад је скакао јер није био фаул већ лопта ..."фаул" над Кабоклом где судија показује неко гурање . Да је суђење било фер ... Вероватно би смо вечерас играли са Подгоричанима.
D

Dexl

pre 25 dana

Jeste i Smailagic na faul aplaudira sudijama..za to su neki nedavno ako se sjecate dobili tehničku u Aba
G

Grobarijus

pre 25 dana

Ima li ko da otera onog Doziera vise iz luba,pa majku ti..Imali smo svakakve strance al onakvog panja nikad
D

Dare_cz

pre 25 dana

Bozija pravda na kraju.Nevetovatno da su ponovili ono podbacivanje opet .Bravo Zvezdoo ,lep pocetak i velika psiholoska prednost za dalje
m

ma bravo bre

pre 25 dana

Bravo za sudije, 42 slobodna bacanja ste šutnuli, ej 42!!!! Ma sjajan kriterijum, sviraš svaki kontakt Partizanu i nema problema, pa neprijatno bre i onom Jakovljeviću u studiju! Pretnje i pljuvanje sudija od strane Čovića i Bokana su očiglesno dali rezultat, sve što je 50/50 je išlo na stranu Zvezde, faulovi su svirani i kada dres igrača Partizana zakači dres igrača Zvezde, a tek oni faulovi Kabokla nad Nedovićem i PJ Dožera nad Jagom na samom kraju, pa ono je sramota za košarku kao sport.
j

jago

pre 25 dana

ahahaha,plačiiii
M

Mile led

pre 25 dana

Saviću šalji ovo u Evroligu. 42 nigde viđeno nije.
G

GROBAR CACAK 032

pre 25 dana

Ma i to cOVek da proguta nekako,ali dva izmsiljena faula za slobodna,jago,nedovic,a pogotovo nedovic koji samse kliza na 30 cm od kabokla//ma svaku situaciju su im davali lopte,aut od njihovog igraca,lopta z za njih..one sudije preplasene,..ja ne vidim poentu izlaska na drugi mec sa ovakvim sudijama..
G

Gost74

pre 25 dana

Dje ste bili protiv Buducnosti, tada vam nije smetao kriterijum.
z

za cacak

pre 25 dana

Mislis da Avramovic zato sto je Zvezdas ispada nas igrac.Ne vredi imaju i drugi oci,mozes samo sebe da lazes.
@

@grobar

pre 25 dana

Ne bi vam bio prvi put da pobegnete! 😂😂😂
Z

Zaza Paculia

pre 25 dana

Prvo, ako ovakva bude i druga utakmica, nemam nameru da gledam, ovo je ragbi. Drugo, Zeljko je jos jednom pokazao da zna posao, kapa dole, i bio je blizu, zeleo je da faulovima srce ritam, ubija atmosferu, i uspeo je skroz. Trece, Partizan je uspeo da izgubi utakmicu u kojoj je Zvezda promasila 9 slobodnih bacanja, a Jago, Nedovic, Teodosic i Gedraitis su sutirali za 3, 4 od 22, PAKAO!!! Cetvrto, samo 9 timskih asistencija Partizana, jasan mi je sistem igre, mnogo izolacije, mnogo 1 na 1, ali u ovoj situaciji, Partizan mora mnogo vise da koristi Kaminskog, on ispod kosa moze da resava u velikom procentu. Peto, uvek je prva utakmica u seriji najteza, i sad polako pritisak menja vlasnika, Zvezda gore od ovoga ne moze da sutira, Partizan mora da nadje unutrašnju igru... I najvažnije pitanje za sve navijace Partizana, ja to nisam, pa mi je extra, sta se desi sa Ledeyom u derbijima, nije mi jasno.
D

Dane daca

pre 25 dana

Steze za ona traka oko vrata pa ne moze da dise kako treba.
П

Праја

pre 25 dana

Свака част за анализу! Без пристрасности и са чињеницама ... Звездаш сам и признајем да је Звезда имала домаћинско суђење, али сматрам да то није битно утицало на коначан исход, јер Партизан није искористио катастрофално шутерско вече Звезде. Атмосфера сјајна, али крајње непотребно вређање противника. Конференција за штампу након утакмице је посебна прича. Обрадовић најзад прави господин са својим ставом и коментаром утакмице и искреним честитањем противнику на победи, иако је могао имати примедбе на неке детаље. Оправдано је прозвао навијаче због вређања. Све укупно тешка утакмица за гледање и евентуална победа Партизана не би била незаслужена.
o

onako usput

pre 25 dana

Ne mogu da se otmem utisku da bi treneru partizana bolje pristajalo prezime Modrić ? (dal' zbog boje kose ili boje očiju ne mogu da se odlučim...a možda je i nešto treće u pitanju (:
В

Војо

pre 25 dana

Сенка због Николе Топића, играча кога дижу у небеса, не знам зашто, а не због пљачке у режији Судија....
h

hhh

pre 25 dana

sami ste rekli da će biti američki fudbal
M

Milojko Arsenić

pre 25 dana

42 bacanja alal vam vera, šta bi tek bilo da nisu Grobari sudili
g

gost033

pre 25 dana

jel pošteno Čoviću?
M

Mile led

pre 25 dana

Pitaj to Bokana.
Č

Čović

pre 25 dana

Jeste.
Č

Čović

pre 25 dana

Naravno ,ali biće i bolje
S

See

pre 25 dana

Pokusaj kradje nije prosao. Otimaj!
F

Figaro

pre 25 dana

Sva sreća pa su sudije grobarske inače bi bilo tvrdo.
6

666999

pre 25 dana

42 СЛОБОДНА БАЦАЊА КМЕЕЕ КМЕЕЕ КМЕЕЕ :ЛЕСОР ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ САМ ИЗВЕО 21:
2

210570

pre 25 dana

A ledej sto namerno gura topica kao slucajno to se ne vazi.
M

Maksim divizija

pre 25 dana

Ne lupetaj. Povreda Topića nema nikakve veze sa Ledejem.
2

210570

pre 25 dana

Kad si corav levom rukom slucajno ga gura dok je u skoku ko sto uvek namerno radi.
M

Mare21

pre 25 dana

Vrata RAJA? Nisam znao da lopovi prevaranti zavrsavaju tamo.. Gore sudjenje nisam video odavnk, toliko ne postecih slobodnih bacanja je svirank zvezdi da to strasno, Nedovic, Jago, Teo itd komedija od sudija seckaju igru jer zvezda bez njih ne moze da dobije..
R

Realno istina

pre 25 dana

Cestitaj i da idemondalje
A

Aleksanferr

pre 25 dana

Druze sto tako pricas. Ista sudijska Trojka je sudila protiv Buducnosti 2 teh Farelu pogotovo druga odlucile su taj mec covek sam do tada dao 18 poena dobijate 4 bacanja a iste te sudije veceras sude i kukas. Pod drugo imali ste 9 asistencija Jago sam imao 6 mi smo vise isli pod kos i pucali zato je bilo toliko faulova. Bilo je greski faul Avramovica nad Jagom i jos par situacija i naravno za vas Lazic izbija loptu dobijate slobodna Tompkins blokira Bruna 2 s bacanja. Gresaka je uvek bilo i bice Zvezda odigrala mnogo bolje kao kolektiv zato je i dobila.
@

@ssss

pre 25 dana

Da li se i sada računaju slobodna bacanja?Pitam pošto je to bio manir Zvezdinih navijača da računaju koliko Partizan ima slobodnih bacanja po utakmici.Pogotovo su zanimljiva ta slobodna bacanja kada se Jago i Nedović sami okliznu pa padnu.Bacanja koja je Nedović dobio kada je sam pao su direktno odlučila utakmicu.
P

Pobogu...

pre 25 dana

Misliš da su ta bacanja više uticala na utakmicu nego Panterova noga zbog koje je sama ABA liga rekla da je trebao da dobije tehničku, a on, gle čuda, dobio 3 bacanja i Ferelovo isključenje?
@

@ssss

pre 25 dana

Pobogu pričamo o ovoj utakmici.Ne o prvoj vašoj protiv Studentskog centra ili našoj protiv Budućnosti.Obično kada se nema argumenata onda se daju takvi komentari poput tvog.
P

Pobogu...

pre 25 dana

Moj argument je da vama uopšte nije bilo mesto u finalu. P.S. tako to ide kod vas, kad pokrenete kao PAO, Monako ili Budućnost onda ste institucija i najjači, a čim izgubite, plač do neba.
r

rocky1985

pre 25 dana

cestitam navijacima i kosarkasima zvezde na pobedi nadam se da vcs isto imate komentar na sudjenje tipa faula cabokla nad nedovicem ili obicnog faula za klizeci start lazica nad nanelijem 42sl bacanja itd itd
D

DS1989

pre 25 dana

Imam i ja komentar na tipa dva faula Bolomboja jedan u skoku nad Kabolkom i jedan na Panteru gde mu izbija cistu loptu... Dabogda Zvezda imala ovakvo sudjenje kada budete vi domacini i bice onda metla 3:0
S

Skeptik

pre 25 dana

Najlosija partija Zvezde od svih derbija ove sezone,i ipak pobeda...Cini se da je na Tvezdi bio mnogo veci pritisak moranja u ovom mecu...Drugu ce Zvezda dobiti glat,10-15 razlike...Dva puta zaredom ovako kriminalno odigrati je gotovo nemoguce odigrati...Sudjenje sve u svemu korektno...
H

Haahh

pre 25 dana

Brate kakva aba liga. Ovakvim sudjenjem osvajate EL i obarate rekord reala sledece sezone🤣🤣🤣🤣
D

Danilo911

pre 25 dana

Evo ja ti korektno zelim da vam sudjenje bude korektno kao sto je Partizanu bilo veceras na svakoj sledecoj utakmici.Znaci sram vas bilo da vas bilo, sa ovakvim sudjenjem igrate na jednu loptu slepciiii
R

Riđobradi

pre 25 dana

Pa baš i nije bilo korektno, samo 42 bacanja ste dobili
R

Realno istina

pre 25 dana

Pa moze mnogo bolje. Ali dok oni imaju jednog dva igraca na terenu lakse sve ide. Naneli ih je drzao ovo vece. U kupu jos Ledejl koliko se sjecam.
I

Ivan...

pre 25 dana

Kako je Partizanu dozvoljeno da trazi toliko celendza? Za svaki nisu imali ni jedan promil sansi, a sudije im sve prihvataju unose nervozu
V

Vlax

pre 25 dana

Ono što smo videli na dva derbija u fudbalu, večeras smo gledali u košarci.
@

@vlax

pre 25 dana

Dominaciju Zvezde!? Tako je sine!!!
U

Urgh!

pre 25 dana

Svaka čast našima na pobjedi, ali što me je onaj Nedović nervirao čitavu utakmicu, pa to je nevjerovatno. Kakav je luzer postao, čudo jedno... Ne ide, pa ne ide, a čovjek sili konstantno. Nije on više igrač za velike klubove, prošlo je i njegovo, a bio je nekad dobar. Naneli u Partizanu nevjerovatno dobar, čupao ih je čitavu utakmicu. Očekujem sve utakmice kao ovu, na jednu loptu.
7

7500

pre 25 dana

Kome je sada do košarke!
@

@vazduh

pre 25 dana

Vazduh ima isti broj licnih kao i Lazic.. hahahah
e

e

pre 25 dana

4x. 4x. 4x. 4x
r

rea

pre 25 dana

Uništi nas Davidovac :( Željko odlazi, uprava napolje !!!
R

Repac Plandište

pre 25 dana

Ako Zvezda ima ovakvo sudjenje u Areni metla. Mada nisam bas siguran. Sa ovim su se složili...
N

Nisam

pre 25 dana

ni očekivao da će biti glatko ali pobeda je pobeda.
B

B.C

pre 25 dana

Pretoria Partizana na početku nigdje srbina! .... Al zato Mitrović i Davidovac uz pomoć Jaga pokazaše im kako se igra košarka!
D

Dejan 2222

pre 25 dana

Pretoria je grad u Južnoj Africi
B

B.C

pre 25 dana

Pa Dejane daj sebi mašte u glavu ! Znam ja verloren dobro i šta je i gdje je Pretoria!
A

Aca LJotic 89

pre 25 dana

Dobro je izgurali smo kako treba sad samo pametno u narednoj utakmici i korak po korak.
R

Realno samo

pre 25 dana

Zeljko Obradovic i Kevin Panter su ubice Partizana i njegovih ambicija.
O

Ok

pre 25 dana

Kad smo dobili sa ovako lose odigranom utakmicom narednu bi trebalo da obeleze oni od kojih se ocejuje najvise. Nedovic, Giedraitis . Bravo za Dejana pokazao je da je najbolji kad je najbitnije. Steta sto nema Hange ovo bi bilo mnogo laganije.
D

Dzi

pre 25 dana

Ako ti je Nedovic najbolji....tesko tebi za tvoju pamet... Jedina sreca je sto je ostao sam, otisao mu Vildoza...
I

Ide zeksonja

pre 25 dana

Ljudi koji si bili u hali, vodite računa na raskrsnici
3

383922929

pre 25 dana

Svaka čast sudijama, odradili su posao za domaćina rutinski, 41 bacanje, 3 faula totalno izmišljena, klizanje Jaga, klizanje Nedovića, prodor Tea kojeg ne dira niko, Mitrovića ko pogleda, odmah faul... Ponavljam Real Madrid bi sa ovakvim suđenjem izgubio večerašnju utakmicu, a nama je falilo samo malo sreće...
j

jjb

pre 25 dana

vi ne bi trebali da ste u finalu uopšte
R

Realno istina

pre 25 dana

Jos jedan Naneli. Nista vise. Jedan tesko da moze dobiti nekoga ko igra timski.
c

cule87

pre 25 dana

žao mi samo malog Topića, nije bilo vredno ovoga... nije ga Zek povredio, normalan duel!
s

samo

pre 25 dana

Nije,ali je baksuz najveci na svetu.Pored njega uvek neko nastrada.
m

moralni patuljak

pre 25 dana

Zao mi Nedovica. Decko ne zna gde se nalazi..
O

Oto

pre 25 dana

42 bacanja 🤡
O

Ovo se zove

pre 25 dana

Epska pljacka
D

Drvo

pre 25 dana

opljačko vas Deda
J

Jeli Davidovac

pre 25 dana

ili Davi-dovac ......
D

Drvo

pre 25 dana

Davidovac brate, onako je kako se izgovara u Beogradu, a ne kako je u njegovom kraju, inače svako prezime moraš da razvlačiš, ko god da je iz Pirota Čačka, Vojvodine, jbš to, samo najnormalnije kako zvuči logično i to je to.
Ч

Чокот

pre 25 dana

Оно прво. Мада најчешће изговарају као ово друго.
G

Guh

pre 25 dana

Bolje suđenje u Montevideo

radonjica

pre 25 dana

Sramna kradja! 41 slobodno bacanje za mezimicu i bar 10 odluka koje su 50-50% sudjeno u korist zvezdane. Bacakanje i klizanje nedovica po parketu se sudi kao faul. Ovo nema nigde, samo u drzavi Srbiji, Tuzno i zalosno. Ceracemo se jos, ima jos da se igra. Vratice vam se sve ovo, karma je cudo!
G

Goxxx902

pre 25 dana

Vi nam kazete da je karma cudo?
D

Dejavu metla

pre 25 dana

Vec vam se vratili od prosle utakmice hahah
M

Mile12

pre 25 dana

3:0 metla..
O

Oskar je ponosan

pre 25 dana

Sa ovakvim suđenjem hahahaha i Denver bi pao. HAHAHAHA komedija Nedovic sam pada faul hahahahaha
R

Realno istina

pre 25 dana

Indija Pakistan....
K

Koš i lična

pre 25 dana

Meni je drago što si ti razočaran a za onoga što vam daje pare se ne sekiraj.
K

KKIdeaZvezdaU

pre 25 dana

Stvarno su se isplatila pojačanja ćoravog. Ova tri pojačanja što stoje sa strane i zvižde su presudila meč.
R

ROIC

pre 25 dana

Znaš kako se kaže u biznisu, najbolje je kupiti zakon, a u košarci sudije. Povrat na investiciju neverovatan.
m

micaga g

pre 25 dana

napravili ste takav linc sa sudijama za Partizan da vam treba...Kaboklo pola metra od Nedovica,ona panjina sama pada,kliza se,dva bacanja,detalj koji je odlucio veceras,sudije partizan jedan nula..
G

Gost 978

pre 25 dana

Niste takve komentare imali posle Budućnosti tada je bilo sve regularno
p

psyhhodelija

pre 25 dana

Zasluženo ! 1-0...Jedan korak napravljen,idemo dalje..Ako bude 2-0 sve je gotovo,sve je pijano
М

Мрцина

pre 25 dana

Страшан дерби,али један од коректнијих.Суђење није било сјајно,али није било ни лоше,овакве мечеве је претешко судити.Мислим да ће сваки меч у овој серији бити егал.Браво Звездо,идемо даље.Честитке играчима Партизана на фер игри.
e

evo banke

pre 25 dana

17 bacanja vise,sat staje kad ne treba ,nijedna sumnjiva situacija na stranu KKP-a,prekidi i non stop protesti,....dobija ipak KKP na kraju 1-3,videcete.
A

Aleksa bre

pre 25 dana

Laganih 3-1 za Partizan. Ljubi brat
N

Nenad1246

pre 25 dana

Di je onaj što je uložio 500 evra na 2?
J

Ja i ti

pre 25 dana

Vidi se kako je Zvezda izvršila pritisak na sudije onim saopštenjem. 3-4 sumnjive odluke dosuđenje u korist Zvezde. Onaj faul Lazićev, namerno ramenom na Ledeja je nameran faul iz udžbenika.. Ono je sramota, nisu smeli da sviraju.
k

konj

pre 25 dana

Sta kaze Covic, jel sudjenje najzad bilo kako treba? 42 slobadna bacanja, klizanje jaga pa sviran faul aleksi. Sudije direkno uticale na rezultat poklonjenim bacanjima jagu i nedovicu, da li ce to gledati ovi iz aba lige, pa nece sigurno, zbog Coviceve sigurnosti, pretnje su ipak urodile plodom
I

Ivan..

pre 25 dana

Zasto je Zvezdi oduzeta lopta kod prvog podbacivanja? Morao je Davidovac dva puta da vam je uzme.
@

@Ivan

pre 25 dana

Zato sto su obojica pali na zemlju pre nego sto su je dodirnuli. A sledece je Davidovac sam sebi nabacio, sto su koraci.
s

sin dragan

pre 25 dana

brate prvo podbacivanje je ponovljeno zato sto se davidovac okliznuo a onda je iz drugog sam sebi odigrao pas
B

Bijeljinac

pre 25 dana

Je li sada sudjenje korektno? U utakmici na jednu loptu jedna ekipa ima 16 slobodnih bacanja vise. Faul Pantera u napadu, faul nad Nedovicem, Jagom, faulovi nad Mitrovicem cim ga pogledas…
N

Nenad1246

pre 25 dana

Nije vam smetalo kad ste imali 24 bacanja više sad vam smeta 16.
P

Perinco

pre 25 dana

Au sine kakva je ovo otimacima bila veceras!Pa ovo Zvezdi da je sudjeno sto je sudjeno Partizanu,mislim da bi bilo mrtvih!!!
G

Grobarcina

pre 25 dana

Gotovo sam siguran da drugu pravimo brejk sreca je nedostajala
G

Goxxx902

pre 25 dana

"Gotovo sam siguran.." Znaci izgleda da ni ti ne verujes u to sto si napisao...
P

Pobogu...

pre 25 dana

Pet dana si svakodnevno ostavljao komentare kako nas razbijate u prvoj utakmici. Sad je već udrugoj. Pojma ti nemaš sa košarkom.
Ü

Ü

pre 25 dana

Sa 40+ slobodnih bacanja, jasno se sve videlo...
U

Ua žabari

pre 25 dana

Nema veze sa temom, ali da ponovimo: broj 4 zadnji vezni, broj 6 štoper
R

Repac Plandište

pre 25 dana

Poheba ve sudija. Mada jos nije sigurno da ste izgubili. Treba da potvrde puma i Ćuja. Sa ovim su se složili...
B

Burek

pre 25 dana

Sad kad Puma optuži Duljaja da je uticao na ovaj meč
i

ionako

pre 25 dana

Partizan je igrao 4 utakmice sa ekipom Budućnosti, u sve 4 imao vise slobodnih. Tad se nisu bunili
@

@ionako

pre 25 dana

Al ste se bunili vi. Sad se ne bunite. Sad je ok. Malo licemerno, zar ne?
r

rea

pre 25 dana

Prva stvar, igrale su se 3 utakmice. Druga stvar, da li je 1000 puta izgovorena laž istina? Prva utakmica u ARENI, Partizan 18-14 bacanja u korist Partizana. Druga utakmica u MORAČI slobodna bacanja 22-21 za BUDUĆNOST. Treća utakmica u ARENI, slobodna bacanja 29-25 za Partizan. Dakle u 2 je partizan imao više u jednoj Budućnost, a u svakoj utakmici je manje više bio egal, 3-4 bacanja razlike, večeras to je bilo 20 bacanja razlike. Na 80 postignutih poena, 40 izvedenih bacanja.

bebs

pre 25 dana

u bg prijavljeno da se oseti miris topljene plastike
L

Ludilo23

pre 25 dana

Ceo mec zeljko i partizanovi igraci jasu sudije, nismo mi Buducnost pa da kradete
J

Japp

pre 25 dana

Mocni Davidoooooovaccccccccc
R

Realno istina

pre 25 dana

Nadam se da poslije ove veceri necemo De Da vise prozivati. Cestitke za sve. Nedovic???? Jago Bolomboj Mitrovic...
P

Pobogu...

pre 25 dana

Kako je Grobarčina, zna li se šta?
R

Realno istina

pre 25 dana

Ziv. Ostavio jedan komentar vezan zacl srecu a ne konta da jedan Naneli ne moze da nas dobije.
m

marios

pre 25 dana

svaka 50-50 situacija je otišla na zvezdinu stranu, da ne govorim 31 faul partizana, a ovi 20....sve jasno ko dan
c

cule87

pre 25 dana

pa šta je sporno sa faulovima, mi smo od starta igrali agresivnije... Ponitka je usrao na kraju, niko drugi
D

Deminaur

pre 25 dana

Ovaj lebranko ga udari svom silom i nema nesportske... 41 bacanje. Ovo će ući u anale kao i ilicevi penali.
G

GostCzv88

pre 25 dana

Da nije mozda nameran faul?
G

Gost "

pre 25 dana

Kao Lesorovi prošle godine i oni faulovi Kampacu , ali tada je bilo sve super....
D

Deminaur

pre 25 dana

Ovaj lebranko ga udari svom silom i nema nesportske... 41 bacanje. Ovo će ući u anale kao i ilicevi penali.
q

q33

pre 25 dana

Lazić je za nedovića profesor košarke.
O

Objektiv

pre 25 dana

Odnos u asistencijama pokazuje ko igra timsku košarku a ko zavisi od sjajnih šutera... Ne bi bilo nezasluženo da je partizan pobedio jer je zvezda odigrala lošu utakmicu, mnogo nervoze, promašaja... Pritisak ih je pojeo.
R

Realno istina

pre 25 dana

Idemo dalje.
D

Dadada123

pre 25 dana

Da se razumemo nisu bili faulovi na Jagu i Nedovicu ostalo je sve u redu.Zeljko je faulovima zeleo da sece ritam utakmice i to je odlicna taktika u teskom gostovanju jer ubija ritam i igraca i navijanja i odma se lakse igra.
r

rea

pre 25 dana

Znači da rezimiramo, FMP kada šutne 20 slobodnih više od Partizana, to je bila taktika željka, sudije fenomenalno radile posao. Partizan prošle godine šutne 12 slobodnih bacanja više od FMP-a sutradan se piše saopštenje o krađi - nismo isti.
@

@Dadada123

pre 25 dana

Nista Zeljko nije hteo. Partizan ponovo nije igrao odbranu, ali sudije sude sve protiv Zvezde, pa i faule. Parket je napravio dva faula (Jago i Nedovic), isto koliko i Lazic. Sramota.
@

@rea

pre 25 dana

Niste isti ? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha
D

Delija NBGD

pre 25 dana

Laganica 🔴⚪🔴⚪🔴⚪
G

Grey

pre 25 dana

Naravno, sa ljudima u sivom uvek je laganica.
G

Gost iz Grocke

pre 25 dana

Zemlja nam se raspada koja kosarka koji timovi kada su obe ekipe luzeri
Д

Да ли препуштени

pre 25 dana

пАРТИЗАН игра ове сезоне КЛС ?? Мсм кад већ нема казни за њих да ли ће ...
I

Ivan3333

pre 25 dana

42 slobodna bacanja
7

7500

pre 25 dana

Nedović nije košarkaš.
@

@7500

pre 25 dana

On nije dosao na utakmicu...
D

Dadada123

pre 25 dana

Da se razumemo nisu bili faulovi na Jagu i Nedovicu ostalo je sve u redu.Zeljko je faulovima zeleo da sece ritam utakmice i to je odlicna taktika u teskom gostovanju jer ubija ritam i igraca i navijanja i odma se lakse igra.
@

@dasasa

pre 25 dana

I nije bio nesportski Lazica koji loptu ne da nije gledao??? A čak i Mitrovica? Da ne pričam da je iz klizanja "faula" došlo do 2 plus 1 za Zvezdu. Taman za toliko pobeda.
n

nikako

pre 24 dana

Na Jagu jedino nije bio, Nedovic je bio sapleten ako pogledas usporeni. Ovo plakanje vise nema smisla...
D

Djuradj

pre 25 dana

Brutalna pljačka. Poklon 8-9 lopti i 42 bacanja. Uz ovako suđenje ne bi dobio Denver, a ne Partizan.
R

Realno istina

pre 25 dana

Niste vi navikli na regularno dijeljenje pravde.

Sliks17

pre 25 dana

Druze imas obraza da spominjes slobodna bacanja? Pa prosle godine je Lesor sam izveo 26!!! Ja to za 40 godina nisam video
R

Robert Lewandowski

pre 25 dana

Velika sudijska kradja...
r

rea

pre 25 dana

Uz ovakvo suđenje, utakmica na jednu loptu. Poslednjih 20 sekundi - ukradeno 10 sekundi sa sata, Davidovac koji prilikom podvacivanja sam sebi odigrava loptu i sudije to dopuštaju, aut za Partizan koji sudije daju Zvezdi. Poslednjih 20 sekudi 3 skandalozne odluke, ne greškice, nego direktno povređivanje košarkaških pravila.
Y

Yaya Sanogo

pre 25 dana

Svaka cast majstore 0/3 nije lako ni ovo. Sve odluke bile tacne od tih kojih si naveo
@

@rea

pre 25 dana

Nije ni trebalo da se ponavlja, kod prvog ga je Ledej povukao levom rukom... znam da ti je tesko ali imaj bar malo dostojanstva!
@

@rea

pre 25 dana

...a sto je kod prvog podbacivanja ledej frajer levom rukom povukao za rame davidovca i nije sudjen faul? tako da do tog podbacivanja nije trebalo ni da dodje. ali dobro, ko gubi...
D

DV91

pre 25 dana

Nedoviću, brate... Bravo Zvezdo!
h

hahahahaha

pre 25 dana

partizan za klasu bolji i bolje odigrao znaci uz svu pomoc navijaca zvezde i sudija toliko o tome pozdrav
P

Pristrasni posmatrač

pre 25 dana

Недовић и Рокас у тешком контраритму, победа порођајним мукама освојена, Тео класа за све на терену али човек физички не може да игра оволико, фалиће много Топић, одбрана мора много боље... Све у свему, 1:0 и идемо на наредну победу, домаћи терен морамо да искористимо!
m

mikoo

pre 25 dana

čeka se konferencija robinja pa specijal pume
B

Bravo bre Zvezdo

pre 25 dana

Gospoda gospodski otpočela seriju. U sredu 2:0 i onda da vidimo u kojoj utakmici da završavamo. Mnogo bolja atmosfera u Pioniru, bravo Nebojša.
C

Cirkus

pre 25 dana

Bruka i sramota. Kad god diletanti ne znaju šta će sa loptom, nabij se u igrača Partizana i idu slobodna bacanja. Napad traje bez vremena, koliko oni hoće
H

Heavy metal

pre 25 dana

Fantastičan derbi. Bravo za obe ekipe. Biće gusto do kraja. ZVEZDA!
D

Drvo

pre 25 dana

I opet ih ubi Deda tandžarom.
M

Milantom

pre 25 dana

Sledece godine ce Partizan biti tim sa ubedljivo najvecim budzetom u istoriji Evrokupa!!!
R

Rubikova kocka

pre 25 dana

Pregolema je tuga grobarska ! Bravo Davidovac ❤️🤍❤️🤍🏀👊
B

Bjorn89

pre 25 dana

Za sta su ostali da sude,to su i uradili! 42 slobodna bacanje eeej! Sto ne sude strane sudije?! Jer Coravi ne bi mogao da radi ono sto radi. Nek uzmu oni titulu,neka im je na cast!
m

madmix

pre 25 dana

aj ne mlati,odlično sudjenje
j

jel

pre 25 dana

A ovo nisu strane sudije?
S

S...

pre 25 dana

Deco draga samo treba voditi računa na raskrsnici
b

baskoo

pre 25 dana

Prvi put da Partizan ima manje slobodnih od protivnika. Ko hoće nek čestita
r

rea

pre 25 dana

Svega 20 manje. Dok je rival ekipa koja igra najprljaviju, najagresivniju i najnekošarkaškiju odbranu u Evropi.
M

Milojko Arsenić

pre 25 dana

42 bacanja alal vam vera, šta bi tek bilo da nisu Grobari sudili
L

Llllll

pre 25 dana

Deda kog smo cekali citave sezone Ledej ce ga sanjati.
S

Samo istina

pre 25 dana

Obradović po ko zna koji put izgubio utakmicu ove sezone ovog puta time što je uveo Doziera umesto Alexe u završnici meča
Z

Zoran18

pre 25 dana

Apsolutno si upravu.
M

MiskoR

pre 25 dana

Idemo jos jedna titula 🔴⚪️🔴
D

Disco cigareta

pre 25 dana

Ja sam za to da u kafanu prvi udje Deda
G

Globus

pre 24 dana

ahahahahahaha bravo za repliku!
b

brt

pre 25 dana

dobra neizvesna kosarka,bolje ovako nego plus 20 za nekog
B

Burek

pre 25 dana

S druge strane, za nekog ko ne voli stres je večerašnji meč bio pakao
F

Figaro

pre 25 dana

Hoćemo bacanja za zvezdu!!!!
u

ujsa

pre 25 dana

Vredi Davidovac svih 700k po sezoni
r

rea

pre 25 dana

Oboren je rekord po broju slobodnih bacanja jedne ekipe u ABA ligi.
B

Burek

pre 25 dana

Oboren je takođe rekord u bezobrazluku sudija u petak. Plači !!!
a

ae

pre 25 dana

Zoc dimi
J

Jöle 39

pre 25 dana

Auu druze kakvo sudjenje , igrace zvezde ne smes pogledati odma faul. Ljudi se okliznu nikoga pored njih oni sviraju faul
B

Bjorn89

pre 25 dana

Daj jos jedno 30 bacanja molim lepo! Kakvo sudjenje,svaka cast!
Z

Zeleznik

pre 25 dana

ORUŽANA PLJAČKA!
g

gost iz Draznja

pre 25 dana

Grobari, jedini trofej koji ćete da osvojite je kup u rukometu hahahaha
D

Dkal

pre 25 dana

Ni Real ovde nebi uzeo ništa,baš ste se osilili.Ako...
C

Clyde the glide

pre 25 dana

Pa kada igrate sa 8 igrača u terenu. Pobedili biste i Denver sa Jokićem. Nedović kao u umetničkom klizanju i dobija faul.
0

09

pre 25 dana

Srbi donose Aba ligu, strancima se igra samo El
6

616116

pre 25 dana

DEJAN DAVIDOVAC !!!!!!! ZOCE OSTANI !!!!!! Bez Hange i Topica vas dobijemo hahaahahaaha. KAKVOG TRENERA IMATE AUUUUU.
Z

Zeleznik

pre 25 dana

Inače Topić vam je bio mnogo bitan igrač ove godine...... Kao nama Jaramaz.
@

@

pre 25 dana

Topić bitan ko semafor u GTA
Л

Лазар

pre 25 dana

Звездаш сам, али се слажем да је Топић тотално небитан играч у ростеру. Чак га не бих нешто ни рачунао као играча ЦЗВ.