Komentari na vest

Ponedeljak i utorak ključni dani za večite u Evroligi

S

Strašno

pre 8 dana

Čitam ova prepucavanja i mržnju jednih i drugih. Moje skromno mišljenje je da i jedni i drugi treba da kažu: Nećemo da platimo milion da bi učestvovali u vašem privatnom takmičenju! Igraćemo Evro kup a vi nađite druge ovce za šišanje pošto Srbija i Balkan nisu interesantno tržište za gospodu iz evrolige.
B

Brašno

pre 8 dana

Pa i EuroKup je njihovo takmičenje
I

Iznajmljeni09999

pre 8 dana

Navijac ufurao se da je uman...kad ono ispred uman fali malo...
P

Paa

pre 8 dana

Realno je izgleda da će Partizan u EK.
0

09999

pre 8 dana

GDE JE I KO NEGDE IGRAO U NEKOJ LIGI ZBOG NAVIJACA I PUNE HALE JER DRUGE SPORTOVE I NEMAJU ILI NISU KONKURENTNI. ZATO OBJAVITE ISTINU DA KK PATLIDZAN METLA BET IGRA EVRO KUP. SRECNO UGNJETAVANI

Sas

pre 8 dana

Evroliga je merilo nju ne zanimaju oni koji bi pustili da ih neko nabije 45 razlike samo da ne bi prosao dalje drugi tim iz iste drzave. I sta ce Evroliga timo koji se zali da je ugnjetavan od strane sudija da ga stalno neko saplice pa zato je cesto blize da dobije fenjer nego da prodje dalje a njegovi navijaci nepostuju himnu tog takmicenja.
J

Jedes

pre 8 dana

Sto se ne jede...valjda sendvic dosadio.
0

09999

pre 9 dana

VALENSIJA APLICIRALA ZA EVROLIGU. PRODUZILA PAR IGRACA DOVELA PEDRA MARTINEZA ZA TRENER A. DOVELI I PAR EVROLIGASKIH POJACANJA. A VI DAJETE NEPROVERENE INFORMACIJE DA IDU U EVRO KUP. PATLIDZAN METLA BET IDE U EVRO KUP. TO JE ISTINA. O TOME PISITE. ZASTO KRIJETE TO?
K

Konjino09999

pre 8 dana

Idi na livadu iskaci se...
M

Metlasky

pre 9 dana

10 godina metlas nekoga ,uzimas 10,titula srbije 7 kupa, 7 aba lig. Ove godine tek razbijas slucajnu ufur ekipu iz 2022ge sto usla kao sa marsa u EL i sad kao se neko pita ko ce da igra. A taj neko uvek pričao da pobednik aba lige igra EL. Grobari svakako pre Albe treba da igraju jel oni su dno dna deceniju celu.
0

0oiii

pre 9 dana

KK PATLIDZAN METLA BET OVE GODINE IGRA EVRO KUP. INFORMACIJA MILION POSTO TACNA JER I VALENSIJA I SLBA I VIRTUS APLICIRALI U PETAK ZA EVRO LIGU.TO I ONI ZNAJU ZATO I LAKIC NAKIC ARANITOVIC I OSTALI VRAPCI.
r

realista007

pre 9 dana

Javio ti Covke 🤣
K

Kad pametnijeg

pre 8 dana

posla nema dalabu menja nikove i lupeta iz ocaja sto je iznajmljeni navijac.
Г

Гостгост

pre 9 dana

Мислите за гробаре.Ми смо Шампиони АБА лиге и наше место се подразумева.
E

Enky

pre 9 dana

Tišina minus 45,vama treba zakonom zabraniti igrati Evroligu koliko se brukate

KLS

pre 9 dana

I to mesto za samiona nije sigurno bilo je do pre koju godinu kao sto je nekada i vicesampion isao a pre toga prvak Srbije to je rezultat politike i njenog uplitanja ne bili se nekada Partizan skinuo po bilo kakvu cenu.
@

@Enky

pre 9 dana

Toliko ste i vi gubili uprkos sta ste se trudili, sta i nije bio slucaj sa Zvezdom, bili veciti na dnu tabele u grupi pa nikom nista, evo ve, tu ste, jes da za dzabe ali tu ste, nije kraj sveta.
R

Realno istina

pre 8 dana

@enky i ti vas gaze gdje god stignu. U cemu je kvaka?

Laxaa

pre 8 dana

Kako objasniti poredjenje Partizan kada je sa mladim timom generacijom Bogdana gubio 42 razlike od CSKA i Zvezda sa milionerima i iskusnim igracima gubi od Efesa 45 razlike a moglo je biti i +60 sprdnja jedna bila samo da Partizan ne prodje dalje.
R

Reč je reč

pre 9 dana

Koliko lažnih vesti na portalima svakodnevno.Jedan dan Zvezda i Partizan sigurni u EL drugi dan nisu,treći dan već uplatili po milion za učešće ,četvrti niko nije siguran i tako u nedogled.Ovi nazovi novinari svi postali zavisici od broja pregleda a istinitost nula bodova.Sve rekla-kazala.
p

publika

pre 9 dana

Ovo je kao u doba korone, ponedeljak i utorak su ključni. Maj je bio ključan, sada je jun ključan... Kakva smejurija od takmičenja, zaista nije vredna ni jednog centa a kamoli pola miliona evra. Voleo bih kao Zvezdaš da i Zvezda i Partizan uopšte ne apliciraju, i pridruže se drugoj strani. Kraj juna meseca a još se ne zna ko će uopšte biti sledeće godine član EL?! Kako da praviš tim, kako da planiraš novac, kako da pokušaš da napraviš projekat na duže staze kada sutra mogu da kažu "e znate kako, evo Dubai plaća 3 miliona evra, igraće oni sledeće sezone", što će očigledno i biti. Ova naša sirota KLS je za ovu EL ozbiljna instituciona organizacija. Zaista se treba istupiti odatle.
p

podesen

pre 9 dana

Druze upravo to i zele da placas i da uvek cekas ,poslednji kupujes sta ostane.
m

miki34

pre 9 dana

Vodecemo sta ce biti, izgleda da niko ne zeli da odustane, a najavljivalo se da ce ipak valensija otici u ek i tu sad nastaje problem. Ako kzbace Zvezdu kao osvajaca aba lige onda aba liga kde u raspad i dzaba je dosao dubai, dakle dzaba su krecili, ako otpadne parrizan ispasce da su pogazili obecanje dato zeljku tako da ostaje da se vidi ali na zalost ako ovako ostane neko ce morari da otpadne od nasoh klubkva, ako ste primetili zato se i ceka sa promocijom igraca koji sj vec bili dogovoreni, mainkovic, kenan ...
S

Sale84

pre 9 dana

E ako su dali obecanje Zeljku onda ne sme da se izbaci partizan hahahahah koji komentar strasno nemam reci. Ovamo za Zvezdu ako izbace onda dzabe osvojen trofej ( kao da je to nebitno totalno) ali ako pogaze obecanje Zeljku onda propast haahaah
G

Gost1234

pre 9 dana

Kakvo bedno takmicenje je ova evroliga sunce ti zarko!!! Tuzno i bedno!!!! U eri ovolikog novca u sportu nisu sposobni da obezbede novac i normalne uslove za klubove. Trecerazredno takmicenje i trecerazredni sport u Evropi.
m

milos carina

pre 9 dana

Da smo slozni kao sto nismo Povucemo se iz abe oformimo domacu ligu I igramo fibinu ligu sampiona A ne ovi iz evrolige da se izdrzavaju na nas racun
Љ

Љубиша

pre 9 dana

Квалитетно кошаркашко такмичење. Најбоље после НБА. Али све друго је упитно. Нема проходности на основу резултата,нема испадања. Права приватна лига по принципу-дођеш ми,дођем ти. Лига у којој се никад не зна унапред ко игра,ко не игра.
D

Domaćin

pre 9 dana

Dodaj i 'nema prihoda' !
D

Dre

pre 9 dana

Znas sta ja ovde vidim, vidim Pariz koji u fazonu ma ne bih ja kog evroliga moli da ucestvuje, vidim Virtus i Albu koje evroliga vuce za rukav ajd resicemo finansije ajde ovamo i imas Zvezdu i Partizan koji molimo za licencu svake godine a 10 puta su kvalitetniji klubovi od svih pomenutih i od 5-6 ovih sa licencama na milion godina.
m

markocm79

pre 9 dana

zamislite da smo slozni pa da kazu ako. e mogu oba kluba nece ni jedan…

ercov

pre 9 dana

Gospodo, mislite da će samo Bajern biti iz Nemačke? Valensija da odustane ili da je otpišu? Bolonja da ispadne? Sve ovo je ne realno. Zvezda ili Partizan,...

Fear The Beard

pre 9 dana

Zvezda kao prvak regiona,a ovi pometlani u EK
l

leledum

pre 9 dana

alba mora da igra koji partizan ko su oni.napravice cirkus ako njih pozovu
r

realista007

pre 9 dana

Partizan je Partizan! A ovi iz Zeleznika da li su Zvezda ili FMP pitanje je sad?!
O

Ok

pre 9 dana

Kad autoritet posle deset godina kaze da nema veze sto je pometlan u ABA ligi i pokusa da se ugura umesto pobednika regionalne lige. Nema dileme urednistvo. Izvesno je da pobednik ABA lige igra El. Ovaj vas ako neko odustane. Laze ovaj vas favorizovani klub. Sva je prilika da ce se dokazati kvalitetom u Ek.
Е

Е...

pre 9 dana

... шта уради један снимак са фри шопа. А таман су све осмислили. Брејк у Пиониру, титулу у Арени, Бодирогу који честита Партизану пласман у Евролигу, одлазак играча из Звезде, паре у Партизану, освајање свих трофеја догодине, кризу у Звезди, одлазак Човића... Ипак, доктор машинства је мало већа њушка од ваших.
B

BokiUSA

pre 9 dana

Bravo za komentar. Iako bih voleo oba kluba u EL sledece sezone mirise mi vise na to da Partizan ide u EK.
O

Ok

pre 8 dana

Ovo pricam cele sezone. Pisanje po domacoj ligi. Podcenjivanja, vredjanja. Maniri nesposobnih ljudi koji tuguju za privilegijama. Kompleksi od poraza na terenu jer tu nisu konkurentni. Cuvena Coviceva teren, samo teren. I jos nesto privilegovani finansijama tri sezone. Teza da zato sto njima odgovara pobednik ABA nema garantovanu pozivnicu. Bezobrazluk. Krivac za kataklizmu Zoran Savic, nesposobni lazov, menadzer u pokusaju. Svita staraca u strucnom stabu. Ponizavanje domacih igraca. Ponistavanje njihovih karijera. Na drugoj strani dolaskom Janija vracen porodican duh u klubu. Uvazavanje svakog igraca. Nismo isto rece Covic.
A

Alba ili Zvezda

pre 9 dana

Realno najvise sansi da ispadne ima Alba a odmah za njom Zvezda obzirom da su oba zavrsila na dnu tabele a Asvel ima dugogodisnju licencu.
П

Па...

pre 9 dana

...то можда кад би се гробари питали. Осећа се неки страх у вама, чак и овако виртуелно.
g

gost23 #

pre 9 dana

To je najbitniji kriterijum !
B

Borky10

pre 9 dana

Hehe tuce mrznja. Pa vi ni tim nemate. Koga bili k sta je bilo prosle god.? Cuj bili smo 11 pa nesto zasluzujemo hahaha.
M

Milan Cacak

pre 9 dana

To se vidi i po trenutnom rastera, ko koga dovodi i čiji je strah veći.
D

Dz. B. M

pre 9 dana

Ti Milane imas sve predispozicije da dodjes u Partizan, jel Partizan je Cacanski klub, pa ce se naci i neko mesto i za tebe! Ugasili ste Borac, sto vam je simbol grada a podizete Partizan, smesno? Pola Cacka u Partizanu, ponekad se zapitam zasta pojedinci primaju debele plate u Partizanu, ali sta da se radi! Najsmesniji mi Androic, pomocni trener, samo neznam koga trenira, covek ustane sa stolice samo kad nekom daleko bilo daju minut cutanja i kad se zavrsi utakmica, ali tu je da zaplace, kad se skandira kumu Zeljku! Emotivac!
p

player

pre 9 dana

Kako visegodisbja licenca, a treba da plati milion
Š

Šta više

pre 9 dana

Šta objašnjavati ljudima koji i dalje veruju da je patrijarh urgirao da im ne dodje igrac u klub 🤣🤣🤣
S

South

pre 9 dana

Alo braco informacije koje smo danas saznali su uzasne... eto toliko samo... ali Partizane sa tobom i Zeljkom i u petu ligu ako treba
J

JUZNA STRANA

pre 9 dana

LEPO SAM VAM PRE NEKI DAN REKAO DA CEMO NAREDNE SEZONE IGRATI EVRO KUP..OVDE STRUCNJACI KOJI NE VIDE DALJE OD NOSA LUPETAJU I PRICAJU KOJESTARIJE, ZVEZDA IGRA MILION POSTO KAO OSVAJAC ABA LIGE I TO JE DONESENO NA SASTANKU KLUBOVA DA CE PRVAK ABA LIGE IMATII PRIORITET... LEPO SAM VAM OBJASNIO ABA LIGA NEMA DIREKTNO MESTO JER MLZE DA SE DESI IAKO.JE MALA VEROVATNOCA DA BUDE SAMPION NEKO KO NE ISPUNJAVA USLOVE KAO NA PRIMER CIBONA ONE GODINE ... IZ ABA LIGE MOGU DA IDU SAMO BG KLUBOVI EVENTUALNO CEDEVITA I BUDUCNOST ... SA DRUGE STRANE EVO I DA NE VERUJETE PRICAMA A JA ZNAM STO POSTO DA IGRAMO EVRO KUP VIDITE BRE KOGA MIII DOVODIMO VEC JE POZNATO TO I SAMO VAS SE LEPO GOVORI... DOVODIMO IGRACE ZA EVRO KUP PA NEKA SADA LEPO UZMU I PRESABERU SVOJE PLANOVE STA I KAKO JER SMO SAMI KRIVI U STA SMO SE UVUKLI... CIGANI SU NA VREME PROSLE GODINE ODUSTALI DOK SMO SE MI LOZILI VIDELI DA JE EVRO LIGA PROPALA I USREDSREDILI SE NA ABA LIGU DOK SMO MI ENERGIJU TROSILI ZA JE..NO DESETO MESTO I NA KRAJU BILI 11 ... IMALI SMO LEPUU PRILIKU NISMO ISKORISTILI I TO.JE TO
P

Pixy

pre 9 dana

Realni grobar, eeee, da dočekam i to.
"

""""""

pre 9 dana

Ako gledas po plasmanu EL , i da smo se plasirali dalje niko nam ne bi garantovao sigurno mesto u EL. Iza nas je Valensija,a Alba poslednja. Nemci moraju da imaju dva predstavnika kao i Italijani. Valensija je najbliza kao 4ti Spanac da leti u EK
G

GostO

pre 9 dana

Neki cemo da igramo, a neki cete da ispadnete.
П

Па...

pre 9 dana

... доласци и одласци из ова два клуба показују ко ће играти ЕЛ а ко ЕК.
p

podesen

pre 9 dana

A zasto zvezda hrli u EL i sladi se ako KKP ne igra istu, kad Covke rekao da se ne pale na EL.
П

Па...

pre 9 dana

... зато што смо шампиони. Ове сезоне се изгледа изједначују буџети, тако да ћемо се борити за десето место као ви ове сезоне.

Samo ladno

pre 9 dana

Zasto za 10. mesto zar vi niste sa manjim budzetom nas pometlali koliko ne samo 3 0 nego 8 0 pa trebalo bi onda da ste bar duplo jaci a kada dobijete isti budzet da budete 3 puta jaci sto onda ne napadnete tu Evroligu da pokazete silu.A da vama tamo ne daju strane pokvarene sudije tamo ne moze da prodje mnogo toga sto moze ovde u ovoj ,,slobodnoj" zemlji.
n

nerobiancoo

pre 9 dana

Ko će igrati EL odlučuju klubovi sa licencom. Pitaju se Real,Fener,PAO...Željkovi klubovi. Grobari, bez brige. Partizan je najsigurniji. Ostali neka strepe. Mora da se poštuje institucija iz Humske.
П

Па...

pre 9 dana

... колико видим, гробари су у очају и паници, а ми смо опуштени. Толико о вашем утицају.
D

Dz. B. M.

pre 9 dana

To si u pravu, sve Zeljkovi klubovi! Janakopulos nevoli da vidi Zeljka a u Feneru je ostavio dubok trag, da su jedva cekali da ga se otarase! Imate i CSKA, pitajte Vujosevica da ih on pozove da urgira, i on je ostavio dubok trag!
r

realnost10

pre 9 dana

cz sledece sezone igra evrokup u kosarci, to vam je 100% tacna info. Blizak rodjak mi je u vrhu evrolige, malopre nam je javio. Videcete za par dana.
g

gost23 #

pre 9 dana

Dobro je da nije neki daleki rođak.
D

Domaćin

pre 9 dana

Ahahahaahahahhaahahahahahahah
S

Sale Kg

pre 9 dana

Za partizan je bolje da igra ove godine Evrokup i popravi onu bruku od pre 3 godine kad smo sa milionskim timom i Želimirom na čelu dobacili samo do top17. Minimum da probamo da dobacimo do polufinala kao Zvezda pre 10 godina. I da molimo Boga da do tog polufinala ne naletimo opet na Alimpija, da nas ne pometla kao onomad pred punom Arenom.
S

Srboljub Sns simpatizer

pre 9 dana

Bilo bi lepo da nas presednik lepo da dobre novce Zvezdi i Partizanu i da oba kluba odu na F4..pa da sledece sezone B licence na 5g..da se zna da smo mi srbi najjaci ..ko ima bolje navijace od nas srbi ?? Zato je zapisano u vremenu da ako se srbi ujedine kuku lele ostslima
R

Repac Plandište

pre 9 dana

Sav onaj hajp koji se je oko Partizana stvarao odmah po dolasku Zelimira, u poslednjih mesec dana raspršio se je kao mehur od sapunice. Kao i svaki napredni projekat bilo je to Potemkinovo selo koje je na korak od urušavanja a najveća briga Ostoje, Zorana pa i Zelimira je da se ne nadju pod ruševinama makar se i radilo o zidovima od kartona. Evo ja vama kazem da ce Partizan mozda i igrati EL jer Alba ili Valensija nece ali da budzet Partizana nece biti ni prineti ovogodišnjem. O igrackom kadru necu ni da pričam. Sa ovim su se složili...
p

podesen

pre 9 dana

EL odgovaraju luzeri kao mi.Plate po milion,tv prava dobiju 0 evra,dizu gledanost EL,KKP 1. po gledanosti zvezda 2.To niko ne bi prihvatio sem nas.Alba ako treba da plati milion e nece igrati nikad, Nemci su to.
N

Navegante

pre 9 dana

Evrokupe širi svoje grane i prihvati mlade partizane...
t

treba_

pre 9 dana

da prihvati i zvezdu i partizan da je ovo binzis bez drzave, propala bi oba kluba a paljevina od navijaca bi plakali... to ce se desiti jednog dana sto posto
К

Косингас

pre 9 dana

Црвена звезда игра сигурно Евролигу. За онај други клуб и нисам баш сигуран. Париз, Виртус, Валенсија и Алба су у предности у односу на клуб који је био други у АБА лиги. Тако бар кажу извори из Евролиге, распитајте се, без навијачког успаљења како овај аутор зна да пише.
H

Hahahha

pre 9 dana

A gde si se ti raspitivao? 😂😂😂
Z

Zoran 91

pre 9 dana

Moje je mišljenje dati milion eura za pozivnicu i ne biti bar u prvih šest je utopija i propast. Zato ako se ne može napraviti roster za prvih šest onda je bolje igrati LS i osvojiti možda je i veći profit,i Zvezda i Partizan sa proslogodisnjim rosterima bi je morali glat osvojiti.
G

Gostinhoo

pre 9 dana

Jako lepo razmisljanje ali taj roster ne zeli da igra EC jer im to takmicenje nije dovoljno dobar “izlog” za budice transfere.
L

Luja

pre 9 dana

Zvezda igra EL a JSDP teško. Ni Valensija ni Pariz nisu odustali. Dakle, dogodine Cipiripi kup za partizane. Po zasluzi.
V

Veliki problem

pre 9 dana

Crvena zvezda je napravila veliki problem Evroligi, osvajanjem ABA Lige. Da je Partizan osvojio ABA Ligu, jos isto veče bi Bodiroga čestitao Partizanu plasman u Evroligu,a Zvezda bi se preselila u Evrokup. Ovako, jos uvek se nista ne zna. Zvezdu ne mogu da izbace, Partizan trenutno nema mesta. Verovatno se moli Valensija da sama odustane. Zbog postenih navijača Partizana, i rivalstva, kao i prestiža srpske košarke, bilo bi mi drago da Partizan i dogodine bude deo elite....
c

cccc

pre 9 dana

Mislim da si najbliži istini do sada. Ako Zvezda i bude igrala EL masakrirace je Bodi sa sudijama gore nego zadnje dve godine. Živi bili pa videli.
7

79

pre 9 dana

Istinit i realan komentar

KKP

pre 9 dana

Bodiroga se pita u Evroligi nesto koliko se pita i Ostoja Mijailovic u nasem Partizanu nego radi po instrukcijama ludi su oni koji zaista misle da neki Srbin moze imati uticaj a kamoli voditi glavnu rec na bilo kojoj funkciji.Partizan da iza njega zaista stoji Bodiroga koji ima toliku moc i uticaj ne bi bio eliminisan prosle godine od Reala nego bi ga pocistio istom metlom kojom masu svi Zvezdasi, a tesko bi bilo ko imao sanse protiv njega i na f4 da je zaista to sve tako.
П

ПРОФИТИЈЕ

pre 9 dana

Зашто ККП не озваничава појачања?
K

Kraljević Marko

pre 9 dana

Zato što niko sem Lakića i Aranitovića neće u EC.
B

BABALU007

pre 9 dana

Kraljevicu Marko@@.... A ti kao clan izvrsnog odbora EL, znas ko, I gde ce da igra.. Lepo pise,sacekajmo do sledece nedelje.
J

Jova82

pre 9 dana

Eto gde je razlika mi ne mrzimo partizan mi volimo Zvezdu a po ovom cetu moze se videti mrznja susjeda.
j

jbg

pre 9 dana

O mržnji i ljubavi teško da može da piše neko kome su legende dr. Terzić i dr Čović.

gemathegreat

pre 9 dana

@jbg Jedini koji su vam stali nogom za vrat. Baš čudno da ih mrzite.
p

pameti nikad dosta

pre 9 dana

pitam celnike ABA lige cemu vise ova liga. Celnike Zvezde i JKk Partizan jesu li normalni ovo vrijedja zdrav razum
L

Lav70

pre 9 dana

Moje mišljenje da Partizan nebi trebao igrati EL, uaznica je dosta skupa a nagrada u Partizanovom slučaju samo prestiž. Ekipe i grača ni na pomolu. Opet će sklepati ekipu ko ni sebi ni svom a onda se zna šta slijedi....
i

iskreno

pre 9 dana

sa druge strane zvezda top 18 svake god sa skockanom ekipom svake godine
G

Grobarcina

pre 9 dana

Ako ispadnu Valensija i Alba koja ce ekipa dobiti specijalnu pozivnicu ako su Partizan,Zvezda i Pariz sigurni ?!
G

Gost nedragi

pre 9 dana

Dobro je da vise nisu kljucne! naredne 3-4 nedelje. Sve ostalo cemo lako.
s

sf

pre 9 dana

Ne znam zašto Zvezdu stavljate sa partizanom u ovu temu. Zvezda igra EL sigurno a partizan je taj koji treba da sačeka ponedeljak i utorak. znam da ste im sponzori ali ne trpajte nas u isti koš sa tim luzerima
N

NN7

pre 9 dana

Karlo Veliki a mozak jako mali 😁
B

Biće problema

pre 9 dana

Alba je pre nekog vremena izašla sa tvrdnjom da su sa Glikmanom potpisali igranje i za sledeću sezonu. Sumnjam da bi lagali za tako nešto pa očekujem da će oni biti deo Evrolige. Ako i Valensija i Virtus potvrde da žele da igraju Evroligu, onda su Zvezda i Partizan u problemu. Verujem da će u tom slučaju prednost ipak dobiti Zvezda kao pobednik ABA lige.
j

jaha

pre 9 dana

nije glikman nego Bartomeu
P

Parizer dahija

pre 9 dana

Sve su sanse da FMP ispada!

Mladen

pre 9 dana

Ime sve govori.
@

@Parizer dahija

pre 9 dana

To je prava budalaština. FMP nikada nije igrao Evroligu pa neće ni sada.
O

Osmopulos

pre 9 dana

Kvota 1.01 da cu biti Devetopulos!
d

d.g.

pre 9 dana

Osam u seriji....
Ч

Чокот

pre 9 dana

Ух, не знам...Покровитељ, Мецена и Велики Заштитник се нешто мршти на ваша скандирања, па има индиција да ће финансирање препустити разним добротворима...
G

Gost007

pre 9 dana

Ovo je veliki gupitak...al za Zvezdu😂..mnogo je dao ove sezone i nama i ostalima🤣🤣🤣
U

UPDP

pre 9 dana

Sad kad ne budu hteli ni Alba ni Valensija, onda ce ubaciti Ritas (platice EL), toliko je haoticna i neozbiljna organizacija...
V

Vizitor

pre 9 dana

Gazda Valensije je multimilijarder,planiraju se velika ulaganja,žele da dobiju A licencu po svaku cijenu.Sta je za njih milion evra...
D

DarkoSrbija

pre 9 dana

Mislim da su Virtus,Zvezda i Partizan sigurni i da ce ispasti Valensija ili Alba..a moj tip je da ce Valensija otpasti.
G

Gost007

pre 9 dana

Slazem se sa tobom..ja mislim da Alba ispada
G

Grobarcina

pre 9 dana

Pa ako ispadnu Alba i Valensija koja ce ekipa jos uci ako su sigurni Partizan, Zvezda i Pariz ?!
L

Lupaš baš...

pre 9 dana

....tvoj tip je čisto sranje,pošto Alba ima još ovu sezonu zagarantovano mesto.
G

Grobarcina

pre 9 dana

Lupas bas....Alba nece da plati milion evra , kako ima zagarantovano mesto objasni ?
R

Repac Pladište

pre 9 dana

Volim ga ko oka dva ga je poprdeo. To sto ih je Zvezda timarila u osam mečeva uzastopno i sro je osvojila sve trofeje je najmanji problem. Jos uvek nisu objavljeni finansijski izveštaji, Jos uvek niije placen porez, Jos uvek niisu izmerene plate igracima. U toku je opsta evakuacija sa broda koji tone. Koliko je do pre manje od mesec dana i pored brutalne metle u finalu ABA lige bilo izvesno da ce Partizan biti siguran ucesnik EL naredne sezone poslednja desavanja su to ugrozila. Videcemo. Sa ovim su se složili...
J

Jeres

pre 9 dana

Biće pre da Partizan radi u tišini i ne pušta informacije u javnost da ne bi ponovo neki političko-verski faktor sugerisao nekom igraču da ne dolazi jer će da podeli narod. Nije Obradović slučajno produžio ugovor na dve godine. Nego, nemojte vi iz predgradja da se zagrcnete kojim slučajem naredne nedelje. Na Partizan pucate iz svih oružja, uprkos tome, ja vam želim da nastupate u Evroligi mnogo narednih godina što naravno želim i Partizanu. Kad mogu Istanbul i Atina, može i Beograd.
G

Gost nedragi

pre 9 dana

Ti saaanjas,ti saaaanjas,tvoji kapci su teski.
R

Repac Plandište

pre 9 dana

Obično pristojni nisu i naivni. Ti si izuzetak koji potvrđuje pravilo. Zelimir, Ostojah i Zoki kao da su u zemlju propali. Valjda je i njima jasno da nakon poslednjih desavanja u klubu navijači pocinju da strepe. Ako ti misliš da se nestanak Kabokla, odlazak Kevina kapitena iako ima još godinu dana ugovora te najavljeni odlasci još nekih igrača bez ikakvog oglasavanja kluba moze svesti pod canning plan poput Boldrikovog onda u redu. Budi miran. Samo Cu ti reci da ste i u slučaju epiloga prethodne sezone govorili da ste mirni i da Zelimir zna sta radi pa svi znamo kako se završilo. Kakogod videcemo uskoro. Sa ovim su se složili...
K

Karlo Veliki

pre 9 dana

Nije gubitna kombinacija ako se dogodi da Partizan ide u Evrokup.. Treba je odmah prevesti u dobitnicku, a to znaci ZOC ide, dolazi Trinkijeri, veliki deo manekena napusta KKP, dolaze jeftiniji, mladji i borbe zeljni igraci.. KKP npada EK, i razvija tim koji ce preuzeti dominaciju..SNS silazi sa trona, grobari u delirijumu....
H

Hahahah

pre 9 dana

I šta je bilo kada si se probudio i shvatio da si samo sanjao?
Х

Х Х

pre 9 dana

Звезди је већ потврђено учешће од стране Евролиге, тако да СПОНЗОРЕ, не стављај нас упорно у исти кош.
S

Sasa789

pre 9 dana

Baš potvrdjeno?! Možda ti lično prisustvovao potpisivanju ugovora. Šta "možda", ti bre lično i ugovorio i zavrsio posao. Koja dalabu
@

@sasa

pre 9 dana

Preostalo vam samo da kukate 😂
@

@sasa

pre 9 dana

Гробар саша жели даму наша!
D

Djape45║

pre 9 dana

Da bi oni ubacili Dubai u evropska takmicenja treba im aba liga, a ukoliko prvak aba lige nema "prioritet" za dobijanje vajld karte onda ni aba liga ne bi imala smisla i rasturila bi se. Tako da ce Zvezda sigurno igrati evroligu, a i Partizan ce najverovatnije zbog punih tribina i na Zocovo ime.
N

No.1

pre 9 dana

Sam sebi si dao odgovor ali ti siva masa ne da da shvatiš. Baš zato što prvak abe nema prioritet zato Dubai igra. I ako ne osvoji može da dobije poziv od EL jer aba daje sigurno jednog učesnika ali po pozivu!
D

Djape45║

pre 9 dana

Ne znam na sta sam dao sebi odgovor kad nisam pitao nista. Drugo ako prvak aba lige nema prioritet aba liga bi se raspala i Dubai ne bi mogao da igra u istoj pa da dobije pozivnicu pre prvaka.
C

Cikago

pre 9 dana

Zasto se igra aba ako za igranje u El mora da se plati po milion?Ja ne znam sta je onda interes uopste bilo koga to da igra
O

Ovaj portal....

pre 9 dana

.....je počeo da liči tipa na neke smešne tabloide tipa kurir i ta njasra!!
D

Domaćin

pre 9 dana

Odavno je već u tom rangu!
P

Pitam

pre 9 dana

Koja je poenta Aba lige, ovo je cirkus. Više ni prvak nije siguran, a zamislite situaciju ako taj Dubai bude prvi, možemo se slikati. Mada bih to najviše želeo, da ova sprdačina stane.
z

za 1 000 000 evropljana

pre 9 dana

nas hoce naravno, i nula eura od tv prava itd..Nesto cemo zaraditi od ulaznica ali na kraju 50 000 000 eura bacenih.