Tristan Vukčević je slobodan igrač

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.06.24. | 10:32

Vašington nije želeo da iskoristi opciju i plati nekadašnjeg košarkaša Partizana

Tristan Vukčević, nekadašni košarkaš Partizana je slobodan igrač jer Vašington nije želeo da produži ugovor sa njim, tačnije da iskoristi opciju u ugovoru da ga zadrži i naredne sezone. Sve to ne mora doduše da znači da i sledeće sezone neće nositi dres Vizardsa. Već će morati da pregovara oko novog ugovora, samo je pitanje da li sa Vašingtonom ili nekim drugim NBA klubom. Naravno i povratak u Evropu je opcija.

Podsetimo da je Vukčević tokom prošle sezone odlučio da napusti Partizan jer nije dobijao šansu kod Željka Obradovića. Čak je i sam platio deo obeštećenja, a klub iz Humske je od njegovog odlaska u NBA zaradio oko 600.000 dolara.

Izabrane vesti

Iako Vizardsi u trenutnu njegovog dolaska nisu igrali za plej-of niti su se borili za neku značajnu poziciju na tabeli, Vukčević se relativno lako snašao i zaigrao solidnu košarku.

Odigrao je 10 mečeva, četiri puta je bio starter. U proseku je na parketu bio 15,3 minuta, uz 8,5 poena, 3,6 skoka i 1,3 asistencije.

Kako prenose mediji u SAD, bivši igrač Real Madrida i Partizana je slobodan košarkaš, pošto NBA tim iz Vašingtona neće iskoristiti opciju da produži ugovor.

Čini se da Vašington sada kreće u rekonstrukciju jer su trejdovali i mladog Denija Avdiju koji je imao odličnu sezonu u Vašingtonu.


tagovi

Tristan VukčevićVašington Vizards

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara