Komentari na vest

Početak najveće košarkaške operacije i Miškova signalizacija: Ako hoćeš jak PAO, uzmi Atamana

R

Rodman93

pre 3 meseca

A kad si im uvalio radonjića tad se nisi hvalio, nisi se raskokodak'o tada...To kao ovi kladioničari, kad ubodu neki osrednji keš, pričaju kao da je milion, a niko ne priča o stotine tiketa koji su pali.
H

Huvuv

pre 3 meseca

Hahaha, svi vam krivi Čovke, Vučić, Miško, Pomfritije, Mirota, sudije ( al Srpske), Tristać, Jare, Ðušina žena,biće na kraju i Evroliga...Hahaha ..A da i Rafonja vas metlo..S 8 igrača...
P

P

pre 3 meseca

Ma idi begaj . Uskoro če saopštiti da se bez njega neigra Evroliga . Što ne spomene Madara . Ukanalio ga ceo život ..Imao sreće sa Jokićem i prosipa sada pamet a nekaže koliko je igrača sahranio , za to ćuti .
P

Pa nije

pre 3 meseca

Madar tele da ga Misko sveze i vodi gde on hoce! Igrac se pita sta hoce a sta nece. A ovi nasi u Partizanu su se ponasali malo bezobrazno i arogantno. Misleci da ce igrac sve da tolerise radi Obtadovica ali….
M

Ma igra

pre 3 meseca

Se bez njega al vidis kako igramo! Ego nije tvoj anigo! Nije Misko kriv za to sto nam kapu kroje Ostoja i Savic. Ostoja naviko da je glavni baja u selu a Savic vodi svoje privatne ratove sa Raznatovicem iz vremena kad je pokisavo da se bavi menedzerskim poslom. Kakav je bio menedzer takav je i sportski direktor!
M

MILEbre

pre 3 meseca

Ukanalio ih da Radonjicem, ali vrati sa Atamonom ...
M

Misko Delija

pre 3 meseca

PUNA PODRSKA ZA MISKA NASEG DELIJU SA SEVERA!
@

@@@@

pre 3 meseca

Predložio je i Bajernu Pešića,Radonjića Turcima itd. Biznis,lova.
@

@ @@@@

pre 3 meseca

...bajern je poslednju titulu osvojio sa radonjicem.
S

Saturn

pre 3 meseca

Jeste antipatican , al ubedljivo najbolji trener u Evroligi , namazan , lukav , zna da izvuce maksimum da napali igrace ... Rodjeni pobednik ... Uz to porodica mu teska 200 miliona nije ni morao da se bavi kosarkom
M

Misko je

pre 3 meseca

naj veci u Evropi ne na Balkanu! A ova dva ludaka ( Ostoja i Savic) kao nece saradnju sa Miskom ! Pa Misko moze bez Partizana a Partizan tesko bez saradnje sa Miskom!!! Ostoja je provinciski lik, zivi u nekom svom rezervatu. Savic bio vrhunski igrac, Al nikako nije dostojan da bude prvi operativac kluba kao sto je Partizan, biti igrac ne znaci da si sposoban za rukovodjenje sportskim sektorom. Zato ako hocemo napred moramo se ratosiljati Savica i Ostoje.
S

Siioo

pre 3 meseca

Ostoja i Savic su mislili da ce Misku napraviti neku stetu a ustvari sebi su je napravili covek je menadzer 50% igraca u evropi.
B

Barjaktar79

pre 3 meseca

Nije Partizan prekinuo saradnju sa Miškom već zbog Obradovića. Sujetni mali čovek nije mogao da predje preko carsijskih priča kako je Miško rekao da je Obradovic prevazidjen trener. Miško mu je potvrdio da su priče istinite i saradnja je pukla. Naravno na šteti je samo Partizan.
M

Milo čudina

pre 3 meseca

Od svih pehara i trofeja najbolje je prošao bivši play Zvezde On osvojio Milicu Tasić Daleko najlepša od svih sportašica Čestitke Vildozi i nema veze što manje igra
x

xyz

pre 3 meseca

Taj isti Miško je predložio i Radonjića. Pa ne vidim da se slavi zbog toga.
P

Pao sam na dno

pre 3 meseca

zeljka zaboravio 😭😭😭
W

Wwwqw

pre 3 meseca

Ne volim ova dva ludaka ali ispala je dobitna kombinacija a iskreno nisam ocekivao makar prve sezone ovakve rezultate od njih.