Komentari na vest

Petrušev zaključao Janisa: Dajem sve od sebe, mogu još da napredujem

G

Gostule

pre oko 2 meseca

Sve se slazem u ovom tekstu osim konstatacije novinara koji piše ovaj tekst da je Petrušev zaključao Janisa?! Iako svi mi navijamo za Srbiju vidjeli smo da Janisu niko od naših igrača u duelu jedan na jedan nije mogao ništa, a čim smo ga udvajali on je asistirao na razne načine. Janis je zvijer poput našeg Jokića i tako dobre igrače ne možeš zaključati, već da ih ako možeš limitiraš da postignu što manji broj poena. Naprijed Srbija pa kako bude!
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Ako ostavimo po strani međuklupske animozitete koje osjećamo prema pojedinim igračima moramo priznati da Petrušev pruža MNOGO više nego je očekivano. Zbog reprezentacije ću svim srcem navijati da ovakve partije pruži i na OI, a posle ćemo se prepucavati na klupskom nivou.
В

Вили Вонка

pre oko 2 meseca

Свако ко не оставља по страни клупске анимозизете кад гледа репрезентацију је озбиљно оболео.
B

Bravo Filipe

pre oko 2 meseca

Petrušev je u odličnoj formi i jedan je od naših najboljih igrača trenutno.
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Je l' mi stvano mislimo da cemo sa Avramom i Micicem na najvaznijoj poziciji do medalje? Amerika uzima zlato, to je 100%. Ako prvu utakmicu izgubimo od njih sa manje od 20 razlike, bice uspeh. Za preostale dve medalje ce se boriti Francuzi kao domacini, Australija, Kanada, i Spanija. Mi se lozimo kao u fudbalu, a realnom kad krene tuca za medalju na OI ako doguramo do 1/4 finala bice maksimum. Vec vidim nase novinare koji sada loze narod kako ce da krenu sa izgovorima i relativizacijom neuspeha.
N

N1204

pre oko 2 meseca

Druže najvaznija pozicija je da mi imamo Jokica a niko drugi ga nema,Bogdana koji je takođe na najvišem nivou,ostali kao što reče Petrusev sami treba da ih prate i dobijaš sve sem Amera.E za njh da bi ih dobio ti treba neka luda magija i sreća.
P

Pa vidi ovako

pre oko 2 meseca

Amerika jeste baš favorit bez obzira što su stari, baš su poveli sami krem koji imaju. Pored njih dobre ekipe imaju Francuska, Kanada i mi, a iza tih troje su Australija, Španija i Nemačka. Realno je da mi doguramo do polufinala, jer bi bar trebalo da izbegnemo Ameriku i Francusku koja pored dobrih igrača će sigurno imati i sudije na svojoj strani, a ako izgubimo od Francuske ili Amerike svakako da nije sramota. I za kraj ovi momci su uz vaterpoliste prave momčine pa kako god da bude treba da imaju maksimalnu podršku, a tebi želim da imaš manje zla u sebi.
D

Dajbrepare!

pre oko 2 meseca

Sad kad je Jokic tu vi koji samo pljujete nemate za sta drugo da se uhvatite pa ih poredite ee sa Fudbalerima? Gledam sinoc u Areni Jokic se nervira?! Kad sam to video od nekog fudbalera? Samo kad mu ne dodaju loptu a ovaj se nervira sto nije dao kos?! Imamo razlog da se lozimo i nadamo!
V

Vinegar

pre oko 2 meseca

Verovatno otpadaju Ristic, Radanov i Jaramaz, nisu se skidali iako su fit.
D

Deminaur

pre oko 2 meseca

I još jedan jer treba 4. Verovatno Davidovac jer nije igrao nijedan meč.