Komentari na vest

Petrušev jači od bolesti, Olimpijakos nekako od Žalgirisa

I

Immobile

pre oko 1 sat

Utakmica po meri Barcokasa, sporo i negledljivo sa dosta kontakta i tuče, sudije užasne i katastrofalne, a prvo poluvreme Žalgirisa slikovito je izgledalo kao da ih je neko puškom naterao da izađu, utopili su se u tu ultra sporu kontaktnu košarku Barcokasa. A oni su tim koji će igrati dijemetralno suprotno od toga, sa dosta tranzicije i napada u leđa gde će pretežno rešenja tražiti iz primarnog ili sekundarnog kontranapada. Tim sa dosta talenta i jednim trenerom koji je jako talentovan ali titula nema. Od 2017. samo nijedan nacionalni šampionat. A vodio je timove koji pretenduju na trofeje. Partizan, Bayern i Žalgiris. U Partizanu je kovid sprečio završnicu sezone, tako da tu ostaje upitnik kako bi se ta sezona završila a bilo bi vrlo interesantno do kraja, Partizan je igrao fantastično pod njim. U Bajernu neuspešni mandati, nijedan šampionat nije osvojio. Aito i Gonzales su mu sa slabijim timovima na papiru i manjim budžetima uzeli svake godine, što je nedopustio. Između ostalog zato nije ostao u Bajernu. U Žalgirisu prave sezona, Gibenas sa slabijim timom uzima titulu Žalgirisu 2. put u 3 sezone, trener koji je pre Žalgirisa radio u Indoneziji. Nije Trinkijeriju igrao Evans, ali i bez njega imao je širi roster sa kvalitetnijim domaćim igračima. Ove godine Žalgiris ima najjači roster na papiru, ako gledamo proteklih 5 godina. Dosta talenta u odnosu na prethodni period. Francisko, Sirvidis, Mičel, Tajron Volos koji može da ima veliki broj poena u rukama ali može da bude problematičan ako njegova igra nije kontrolisana, izuzetan skorer.
R

Radiša Czv

pre oko 3 sata

Nekoliko odluka sudija na štetu Olija zaista neverovatno pa publika i navijači su tih nekoliko situacija videli na ponovljenom snimku i jasno rekli sta misle.Oli bi ih rutinirao lagano da nije bilo pre svega Radovića!
O

Okram1986

pre oko 3 sata

43 vacanja, ovi 25
D

Djape45||

pre oko 3 sata

Pustite komentar, kriminalno sudjenje aba ligaškog tria. Čisto neznanje sudija.
D

Danilo911

pre oko 4 sata

Najgadniji klub u celoj EL ovaj Olimpijakos, pocevsi od trenera do igraca...Na svaku odluku cinicni smeh, prevrtanje ocima, iscudjavanje neko...Onaj Papanikolau ko da mu je neko nabio lakat u glavu reakcija, a lik ga ramenom ocesao...pihh
J

Jest

pre oko 4 sata

Odglumio svaka mu čast!
D

Djape45||

pre oko 4 sata

Nije ga očešao, nego je on udario bradom u rame od Sirvidisa.
m

mihailo121

pre oko 4 sata

555