Komentari na vest

Pešić: Velika razlika u pristupu naše odbrane; Davidovac važan, ali nije spreman

M

Mile g

pre oko 2 meseca

Otpadaju Plavšić, Radanov, drvo i Ristić.
G

Gost111

pre oko 2 meseca

Plavšić????
S

Soicgiro

pre oko 2 meseca

Davidovac nema snage a turnir je blizu..
Z

Zoki959

pre oko 2 meseca

Samo 100% spremni igrači kakve stare zasluge i te fore .
l

lol12

pre oko 2 meseca

Ako Deda ne moze onda ga pustiti da se oporavi a u 12 pozvati Radanova.Uvek ce da odradi sta treba,par faulova, agresivna odbrana a i momak je prosli put bio 13. igrac i otpao poslednji.Pokusevski se gubi na terenu, Jaramaza ne bih ni komentarisao uzasan je a Ristic bas nije za ozbiljnu kosarku a i na njegovoj poziciji imamo previse igraca
L

Lola bekrija

pre oko 2 meseca

Od svih pomenutih, najbolje rešenje je Jaramaz, a on je užasan. Ako ništa drugo, bar može da pokida odbranu, i da prevede loptu i doda je nekome ko zna, jer je on dečko operisan od košarke. Radanov ima jako slabu motoriku, pa u odbrani ne može da sačuva ni Peru Božića. U napadu je svakako jako tanak, pa sa njim ne dobijamo ništa. Pokuševski je katastrofa, ali sa njim za razliku od Radanova dobijamo bar skok, i za nijansu bolju odbranu. Šteta što se mali Topić povredio, ovo je bila idealna šansa za njega.
M

Milossss

pre oko 2 meseca

Da li je Jovic dobro, krajem treće je vukao nogu? Davidovac realno treba da ide. Ima mesta i za Plavsica i za njega. Pokusevskog nismo cestito ni videli.
B

Bokiiiiii

pre oko 2 meseca

Meni je žao što svi izostavljaju Ristića, momak je tu zadnjih par godina uvek bilo kvalifikacije, bilo da je neko takmičenje! Iskreno ako neko zaslužuje da ide u Pariz to je onda on, bez obzira na veći kvalitet Plavšića.
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Hvala Riletu, uvek je bio uz reprezentaciju kada je trebalo, čak je i sada tunali nije on malo dete, igra u drugoj ligi španije i zna da trenutno kvalitetom nije u prvih 12, i verujem da mu to ne smeta.
B

BicuSlobodan

pre oko 2 meseca

Davidovac mora ići jer ne veoma bitan deo ove ekipe. Vasa, Aleksa, Bogdan, Gudura, Vanja, Dobri, Jović, Davidovac, Petrušev, Jokić, Milutinov, Plavšić.
m

ma

pre oko 2 meseca

Marinkovic je igrac manje na terenu.