Komentari na vest

Pešić objavio spisak: Tu je Nikola Jokić, nema Stefana Jovića!

K

Khal Drogo

pre 9 dana

Када прочитам коментар типа "Звао Огија Јарамаза а није звао Стефана Јовића..." знам да су у питању коментатори који баш и не прате кошарку али ето морају детектовати нешто (по њима) наопако. Стефан да је постојала шанса био би у Паризу. У питању је изузетно захвалан играч, силно потребан овој екипи, са једним изузетним односом, повредио се на ОКТ 2021-е и изгубио брдо пара, но за момка је дрес Србије светиња. Због тог приступа, потрошње, честе су повреде + што има и друге проблеме који нису за јавност, о чему Кари зна све и који изузетно поштује Стефана, као уосталом и сви навијалчи Србије. Стефан није у конкуренцији, виша сила. Такође се знало да ће Огњен бити у ужој конкуренцији, момак је већ 4-5 година у конкуренцији, играо је и репрезентативне акције, Кари зна шта од њега може добити без обзира какав статус имао у ккубу, И он ује ту као трећи плеј, који може покриоти и поз,2, међу ових 16. Више него очекивано, посебно што су играчи који би му били конкуренција уз Стефана (млађани Топић и Миљеновић) повређени. Тако да ту и немамо играча који би био опција (уз Алкексу и Васу) међу кандидатима на тој позиоцији
G

Gost1991

pre 9 dana

Bravo, neka vas zeza balvan iz Sombora svako takmicenje, a vi samo cekajte da vam se javi i da ga odmah stavite na spisak! Dace Bog da ispadnemo odmah u startu!!!
D

Da dodam

pre 9 dana

da nikad nista posebno nije pokazao,nikad ne videsmo tu magiju iz NBA. Da dodam, cirkuzantske NBA lige,koja se igra bez odbrane,pa nas bucko ne moze da se snadje, kad zli protivnici igraju odbranu na njemu.
g

ghoster

pre 8 dana

Baš ne igraju odbranu u playoff-u na njemu, pa svaki put podbaci... Svašta.
G

GOROSTAS.ATEISTA

pre 9 dana

Hahahahah nije zvao Stefana Jovica a zvao je Ogija Jaramaza hahahahahahahahahahah
P

PITANJA ZA SELEKTORA

pre 9 dana

Hoće li neko od novinara da pita selektora zašto na spisku nisu Alen Smailagić (igrao za Golden State) i Tristan Vukčević (igra za Washington)? Da li će oni uopšte igrati za Srbiju?
R

Reč je reč

pre 10 dana

Otpadne Jović a poziv dobije Jaramaz???? Nema dalje....
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Svakako ce te ti vec cuti od selektora verovatno uskoro, Stefan Jovic je odustao jer ima novu povredu noge, ima privatnih problema vec neko vreme i sam je rekao da ne moze vise da pomogne, a nece nikome da uzima mesto. Posle OI dolazi vreme Nikole Topica, Djurisica, Miljenovica, Filipa Jovica, Tristana, koji ce doneti neku novu energiju, a verovatno vise necemo gledati Lucica... Imamo ozbiljno sirok roster za jos jedan ciklus.
Л

Лука где ли је

pre 10 dana

Кад је фрка у квалификацијама онда је Лука Митровић капитен, када су спискови за првенство онда Луке ни грешком на списку. Поштовање шта ли је то?
N

Nikson

pre 10 dana

Komotno umesto Dusana Ristics, u svakom pogledu.
S

Somborac

pre 10 dana

Ja ne kontam ljude koji ne citaju, a to je vecina komentatora. Ovo je samo spisak, ko kad ides u radnju, pa napravis spisak sta ces da kupis. Moze od ovih 16, 10 ljudi da se zahvali i kaze ne, hvala i da odu nekih potpuno drugih 12 ljudi. Jokic se prvi jos nije odlucio, ili barem javno rekao da ce ici. Ima jos mesec i po dana do Olimpijade. Moze polovina da se povredi, ovo je samo spisak, koji ama bas nista ne znaci.
D

Debeli Sremac

pre 10 dana

Svaka čast svima, ali gde su sada momci koji su gurali raznorazne kvalifikacione cikluse prethodnih godina? Dakle, oni treba da gule zadnjice da bi nekakvi klovnovi posle došli da se malo igraju?
D

Druze

pre 10 dana

Jokic je sam izneo kvalifikacije za svetsko na kojem smo uzeli srebro. Znaci da nije on igrao ne bi se ni kvalifikovali. Boze me sacuvaj kakve nebuloze pises.
K

Kuvar iz Železnika

pre 10 dana

Sa spiska igrača otpadaju Jaramaz, Plavšić, Ristić i Dobrić/Davidovac.
R

Rakitovo

pre 10 dana

Ni Dobric ni Davidovac, ispada Pokusevski! Decko ne igra odbranu, mlad je, fizicki slab,...
@

@ssss

pre 10 dana

Kao navijač Partizana mogu da kažem da je Jović posle Tea naš najbolji plej zadnjih desetak godina.Tu mislim na njegove igre u reprezentaciji.Čovek ima neverovatnu inteligenciju.Po meni za njega uvek ima mesta.Jaramaz je izgubljen u svemiru pa je dobio poziv tako da me čudi da nema Jovića.
s

srbijaaaaaaa

pre 10 dana

Vidis druze da Nislije bojkotuju selektore, Radonja, Jovic ili selektori bojkotuju njih trece nema
Z

ZAŠTO NEMA TRISTANA?

pre 10 dana

Gde je NBA košarkaš Tristan Vukčević? Da li će on uopšte igrati za Srbiju?
J

Juninho

pre 10 dana

On ti je NBA igrac malo vise od tebe i mene zajedno
B

BCS Šabac

pre 10 dana

On je Grk.

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Odličan izbor. Perfektan. Sa ovim timom možemo očekivati medalju. Ispadanje, tj. Višak treba tražiti izmedju igrača kao što je davidovac, jaramaz, plavšić
B

BANANA SPLIT

pre 10 dana

Otpada Jokić sa spiska u sred priprema zbog unetih banana na trening koje su mu burazeri ubacili u torbu kao šalu.
u

uzicanin

pre 10 dana

Jaramaz,Plavšić malo čudan uzbor Pešića, ali opet ima rezultat pa mu se mora verovati.
G

Gostina

pre 10 dana

Znaci uspeo je jedan covek da ubedi jokica da igra? Blago nama..pa necu gledati ni jednu tekmu iako kosraku volim vise nego rodjenu mamu!
A

Astoria

pre 10 dana

Glavu dajem se da ni samom Jaramazu nije jasno otkud se nasao na spisku.

Kokot Nedeljko

pre 10 dana

Kako se tek onaj davidovac nasao na spisku? Meni kao deliji nije jasno?
@

@ssss

pre 10 dana

Davidovac je limitiran igrač,ali odradi svoje.Koja dobra odbrana kada treba,koji skok,koji poen i to je to.Za razliku od njega Jaramaz je zalutao u košarku.Jaramazu lopta ide vodoravno kada je baci na koš!
I

Izgleda dobro

pre 10 dana

Micić, Bogdanović, Jović, Petrušev i Jokić. Veoma visoka prva petorka, sa dobrom odbranom i odličnim napadom. Bukvalno svi mogu da pogode za tri ili da dobro proigraju saigrača.
B

Baš šteta

pre 10 dana

Najveći hendikep za reprezentaciju je neigranje Stefana Jovića. Bez njega ostajemo samo sa jednom pravom jedinicom. Situaciju malo olakšava što Jokić voli da ima loptu u rukama u napadu tako da me ne bi iznenadilo da Avramović počne u prvoj petorci, u kom slučaju će napade kreirati Jokić.
c

cirkus

pre 10 dana

Vasa i aleksa najklasicnije moguce jedinice. Ako aleksu nisi ubrojio zato sto ne smatras da je nzm koji kalibar, ne znam bas.. Kao lud igra za reprezentaciju
@

@cirkus

pre 10 dana

Aleksa nije klasična jedinica, jer najpre kreira za sebe. Kao takvog bi ga pre okarakterisao kao dvojku. Zato sam rekao da imamo samo jednu pravu jedinicu, Vasu. Mada ako ćemo da teramo mak na konac i on više voli da sam završava napade nego da kreira za saigrače. Jedina prava jedinica po ponašanju na terenu kod nas je Jović, koji je najsrećniji kad pošalje dobar pas saigraču. Što se tiče igračkih i ljudskih kvaliteta, nema spora da je Aleksa potreban reprezentaciji.
M

Mujagic

pre 10 dana

Samo slozno momci, Srbija je uz vas!!
S

SSSR

pre 10 dana

Ostavimo klupske boje za jesen,za EL,ABU,a sada podrška za ovih 16(12)momaka,bez obzira iz kog su kluba.Svi su naši i predstavljaju naš NAROD i DRŽAVU.
G

Gost Djape

pre 10 dana

Podrzavam komentar, ovo je Srbija a ne klub, zato braco svi zajedno dajmo vetar u ledja i veliku podrsku ovim momcima. Vreme je da nasa reprezentacija bude ponovo velika i da pokazemo drugima da nismo mala nego Velika Srbija!
Г

Групни

pre 10 dana

да навијам за репрезантацију где се Плавшић спрема за будућност српске кошарке !? ма иди бегај ...
@

@gruopni

pre 10 dana

I Rasko Katic se pojavio u 28 pa ima isti broj medalja kao Vanja Marinkovic
8

8

pre 10 dana

Realno odličan tim sa puno polivalentnih igrača , ako stignu da se uigraju biće zabavno gledati ih na OI . Tu mislim na onu lepršavu igru kao što je igrala Yugoslavija 89 , gde svi mogu atraktivno da asistiraju šutiraju i najbitnija stvar u košarci posle odbrane trčanje kontri .
M

Manche

pre 10 dana

Samo se jos navijaci Zvezde loze na Jovica, decko ne zasluzuje poziv odavno.
A

AbCDE

pre 10 dana

Jaramaz zasluzuje?
d

dok palme njisu grane

pre 10 dana

stefan jovic ne da zasluzuje nego je bolji plej od svih domacih koje smo mi imali u partizanu jos od vujanica, klasa i za tepica i za jaramaza ….
Г

Групни

pre 10 dana

ево лепих вести .... јавио се председник државе и захвалио се Јокари на одазиву, и поручио "цела земља се нада да ћемо победити најјачу Америчку репрезентацију ..." и ето тако ти преседне (зато се човек и зове председником) све ... и спорт, и кошарка и Јокара и одазив ... Дијамант, маргарин, у све се меша ...
P

Preselo...

pre 10 dana

A jel ti preselo zbog toga sto se zahvalio on ili sto se zahvalio neko uopste? Samo ne razumem sta ko ima da mu se zahvaljuje. Da li neko moli recimo Doncica da igra za reprezentaciju ili se to kod njega podrazumeva. Decko trci da igra za Sloveniju, a ovoga neko treba da moli i da mu se zahvaljuje.
Г

Групни

pre 10 dana

пресео ми је Он ! невероватно да не схватате, да је Он имао контакт с"њим, да је Јокара промовисао Њега, где је ето Он убедио Јокару, да се сада Он промовише да ето Јокара њега слуша ! па у Словенији пола Словеније незна ко је председник, а камоли да исти преговара са Дончићем, а јел' могу нешто приватно !? признај, да ниси ти бот!!?
H

Hey Jo!

pre 10 dana

Jo-jo efekat.
B

Brundo

pre 10 dana

Bez Jaramaza i Gudurica.Kad je najbitnije Guduric ce da uprska.Sut i nije toliki problem koliko su organizacija igre.Ako se koristi onda sto moze da utice na organizaciju napada.Bogdanovic i Micic su dobri plejmejkeri.Guduric je katastrofa na toj poziciji.
O

Ok

pre 10 dana

Sedi jedan.
j

jjjjjjjjjjjjj

pre 10 dana

jaramaz i dobric ne igraju godinu danas na spisku a i ovaj pokusevski od svih mladjih koje je mogao da zove on izabere najgoreg
Z

Zigmund

pre 10 dana

najvise polemike zasto nije pozvan Mitrovic. Zato sto nit je 4 niti 5. Na cetvorci ne zna da rasiri, na petici nema dovoljno mesa protiv ozbiljnijih centara, samo se setite kako ga je Lesor oduvao prosle godine. Po spisku je Jokic prva petica, Milutinov druga. Tu nastaje problem, Jokic jeste pozvan, ali to ne znaci i da ce se odazvati, a onda treba klasicna petica kao zamena za Milutinova, plus postoji opasnost u vidu povreda, jer je Nikola M. sklon tome, zato su tu Plavsic i Ristic kao klasicne petice. Definitivno S. Jovic se oprostio od reprezentacije, i to je najveci gubitak, cele sezone nije odigrao vise od 3 vezane utakmice, nije ga bilo ni protiv CZ i Partizana u Bg, a Pesic ga se sigurno ne bi odrekao jer ga je prosle god cekao do samog kraja. Jaramaz nema sanse da ide na OI, sem u slucaju povrede Avrama ili Micica. Upravo su Avram i Micic problem, mnogo je bolja opcija Jovic i jedan od ove dvojice. Avram i Micic su slicna vrsta pleja, nisu klasicni dodavaci, lose kreiraju pozicioni napad, vec se oslanjaju na prodor i pas u slucaju da ih udvoje ili dodje do loseg preuzimanja. Za razliku od prosle god, ove se nece osetiti ogromna razlika u igri prilikom zamene plejmejkera. Steta je sto se mali Topic povredio, ovo bi bila idealna prilika za njega. Jos jedan problem, imamo mnogo igraca koji su skloni povredama ili su trenutno povredjeni u ovih 16 (Lucic, Guduric, Milutinov, Avram...), tako da nam ostaje da verujemo da ce nas mimoici i da verujemo staroj kajli, dobar je ovo tim samo treba borbenost ko prosle i malo srece.
Г

Групно

pre 10 dana

ама, зашто Плавшић !? где је одиграо јачу утакмицу !? све је ОК, васпитање, добра партија против Партизана (јер тако је васпитан) али где је јаче мечева имао (?) против Будућности, Цедевите, ФМПа ? па Митровић је за њега ветеран, па Копривица је доминантнији атлетски, па и он је "пројекат за будућност" .... мада није "васпитан" ...
B

Bolomboj

pre 10 dana

Pesic je juce zvao Mitrovica i ovaj je odbio da igra.Tako da nije do Pesica.Bole ga kolena i ledja.
s

spiritus movens

pre 10 dana

Mitrovic je nadirao Lesora u utakmicama u kojima je Zvezda bila domacin, a Lesor je izdominirao u utakmiama gde Partizan igrao pred svojom publikom. Da ne pisemo kako, znamo svi kakvo je sudjenje bilo sa onih 30 slobodnih bacanja.
Г

Групни всшпиритус

pre 10 dana

и ви сте некад били оштећени !?
Z

Zigmund

pre 10 dana

@spiritus Izvini zaboravio sam da ste protiv nas pokradeni. Objasni mi dal je moguce da Mitrovic ove godine nakupi 4 licne za 9min protiv PAO i Lesora usred Bg, a tu ne garantujete bezbednost sudijama ili u EL garantujete? Jednostavno Mitrovic ne moze da cuva centre tipa Lesor i slicna konstitucija.
s

spiritus movens

pre 10 dana

EL nije nikakav parametar jer je privatno takmicenje gde ne pobedjuje najbolji nego onaj ko ima najbolju logistiku, sto se videlo i u kljunim utakmicama Panatinaikosa protiv Makabija i Reala u finalu, gde su od citavo bubnja sudija trojica istih sudila 5 kljucnih utakmica "zelenima" iz Atine. A sto se tice vaseg Partizana, koliko ste imali dobar status kod arbitara govori podatak da je cak i jedan PAO pokraden u Areni, gde isti taj Lesor morao van zbog problema sa ranim licnim greskama. Cim je iole objektivan sudijski kriterijum gubite po 8-0.
Š

Šićpe

pre 10 dana

Ljudi moraju da shvate da na spisku uvek igrača koji se pozivaju iz poštovanja i zahvalnosti (Ristić i Jaramaz zbog kvalifikacija) i mladi igrač da bi prošao pripreme sa A timom kao projekat za budućnost (Plavšić)
P

Plasvic nije mlad

pre 10 dana

Ne blamiraj se, ima 26 godina…
z

zigmund

pre 10 dana

Informisi se kolko Plavsic ima god. To sto se juce pojavio na sceni, ne znaci da je mlad. Logicniji izbor bi bio Djurisic, ako hocemo da neki klinac uci.
P

Pst

pre 10 dana

Plavsic 24 godine. Od pozvanih treca petica. Neko pise nebuloze za Mitrovica koji je naucnik za neke pozvane. Srbija ima problem jer sem Vase nema produktivnog pleja. Avramovic nije plej. Kreira samo za svoj ulaz. Kad ga zatvoris u levu stranu ne zna gde je. Nema kreaciju. Dobro je sto je tu Jaramaz.
M

Ma da bre to

pre 10 dana

Ni jaramaz, a ni mitrovic nece videti OI osim ako ne dodje do povrede. Ajmo jako momci, ajmo u 1/2 finale, obradujte nas opet...a tamo svasta moze da se desi. Pa i 4 da budu opet je uspeh. Ali ja verujem u finale, iako svi dolaze u najjacim sastavima i vrv ce svi da budu nalozeni protiv nas. Jer realno je da smo u top 3 favorita za osvajanje.
Г

Групни

pre 10 dana

тако је, Топ 3 а онда дођу Италијани ...
M

Mudiks

pre 10 dana

Ljudi bre ko vise gura ovog Jaramaza stvarno mi nije jasno,sta je bre ovo vise?
G

Gost RS

pre 10 dana

Posle finala kojem se malo ko nadao nemamo pravo da kažemo riječ jednu jedinu na Pešićeve odluke. Šta treba da napravi anketu da mu navijači sastave reprezentaciju?
S

Srbijaaaa

pre 10 dana

Ljudi da li neko moze da napise sta se desava sa Jovicem oko tog privatnog slučaja.. sta je u pitanju? Posto čitam već 2,3 godine zbog porodice ali nigde da pročitam sta je u pitanju? S poštovanjem za porodicu Jović i njegove uspehe
Z

Zeleznik

pre 10 dana

PORODICA JE PRIVATNS I INTIMNA STVAR SVAKOG POJEDINCA! ŠTA GURAŠ NOS TSMO GDE NE TREBA! ŠTA TEBE TO ZANIMA?
R

Realno posmatrano

pre 10 dana

Ristić pre Mitrovića nikako, tim pre što je Mitrović odlično igrao kvalifikacije i bio kapiten. Jaramaz posle ovakve sezone pre Jovića takodje nikako, ali verovatno niko od pobrojanih nece u 12, pa onda svakako svejedno.
S

Svrca

pre 10 dana

Cime je Jaramaz zasluzio poziv, samo to neka mi neko o jasni, ili bar neka proba da mi objasni?!
6

637738

pre 10 dana

Zahvalnost što je bio u kavlifikacijama kad je trebalo. Plejmejker za treninge na pripremama. Ne daj bože da se neki plej povredi opcija. Nikako neko ko je realna opcija za put.
Б

Белграно

pre 10 dana

Ако је Пешић нешто заслужио, то је да му верујемо. Ја му верујем и надам се само да нас повреде неће опет сакатити.
Г

Групни

pre 10 dana

🤕
H

Herakle

pre 10 dana

Sve je ocekivano osim mozda Djurisica da ga nema. Ali selektor zna najbolje. Srecno vam bilo i da donesete finale a tamo je sve moguce. Ocekivani sastav. Micic, Avramovic Guduric, Marinkovic, Bogdanovic Jovic, Davidovac ( Dobric) Lucic, Petrusev, Pokusevski (Plavsic) Milutinov, Jokic,
G

Guest

pre 10 dana

Ne bih rekao da je Dobrić upitan. Pre bih rekao da je izbor za -1 Lučić, Davidovac, Poku.
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Vrlo verovatno zbog drafta, sada mu se vec predvidja prva runda, negde oko 25-og pika, pa nema potrebe da se sada ukljucuje kada nece biti u 12. Imamo 10 sigurnih putnika, naravno u slucaju da su zdravi, po dvojicu na svakoj poziciji. 1: Micić, Avramovic 2: Bogdanović, Guduric 3: Lucic, Marinković 4: Jovic, Petrusev 5: Jokic, Milutinov U zavisnosti od zelje Selektora, verovatno ce se jos priključiti jedan veliki i jedan mali. A ne bi se iznenadio da to budu Dobric i Davidovac, jer su uvek bili na spisku, i dolazili i na kvalifikacije.
m

mikiiii

pre 10 dana

dje su oni sad da kritikuju da su mu miliji konji od reprezentacije, Jokara legendo💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
s

srle1

pre 10 dana

22. Micic 30.Avramovic 7. Bogdanovic 23. Guduric 9. Marinkovic 13. Dobric 11. Lucic (C) 17. Pokusevski 5. Jovic 3. Petrusev 15. Jokic 33. Milutinov
D

Dajbrepare!

pre 10 dana

Stefan Jovic? Gde ga zagubiste? Pesicu dozovi se pameti. Kakav Jaramaz? Pa on nije odigrao 10min ove godine? Ostali ok. Mozda je Mitrovic zasluzio jer decko igra maksimalno to vreme koje mu se da.
G

Gost5555

pre 10 dana

Ko god da igra bas me briga,ima mnogo bitnijih stvari od tapkanja loptom
S

Sladajac

pre 10 dana

Zoveš Jaramaza a ne zoveš Đurišića...
s

spiritus movens

pre 10 dana

Svi za jednog jedan za svI!
Z

Za sve one

pre 10 dana

Koji su kao i ja iznenađeni zašto na spisku nema Stefana Jovića, evo i odgovora. Čovek se zahvalio Pešiću i rekao da se oprašta od reprezentacije. Što se Mitrovića tiče i ja mislim da je trebao da se nađe na ovom širem spisku ako ništa drugo, a ono kao znak poštovanja. Mada realno ne bi imao mesta u najboljih dvanaest kao što mesta neće biti ni za Ristića i Plavšića. Takođe sigurno otpadaju i Jaramaz i Pokuševski.
P

Prcko33

pre 10 dana

Plejevi ce nas unistiti! Steta
Z

Zašto

pre 10 dana

Nejasno je kako nema Luke Mitrovića, a ima tippo a pooput Jaramaza, Dobrića, Davidovca, Plavšića, uz dužno poštovanje prema tim mmcima, svaka čast i naklon, ali mlislim da Mitrović bi morao bar na širem spisku biti.
N

Nebojša iz Železnika?

pre 10 dana

Đe je Luka Mitrović kapiten reprezentacije?
J

Jöle 39

pre 10 dana

Plavšić i Davidovac su pozvani iz istog razloga kao i Spajić i Mijailović. Pametnom dosta.
P

P9zvani

pre 10 dana

Spajic i Stojic ce da odigraju 2 utakmice u grupi pre Velkovica i onog sto lici na Milutinova
J

Jöle 39

pre 10 dana

Plavšić i Davidovac su pozvani iz istog razloga kao i Spajić i Mijailović. Pametnom dosta.
d

demoga

pre 10 dana

a jaramaz 😅
Г

Групни

pre 10 dana

Јарамаз још једна спрдња са Партизаном ! Копривица, Трифуновић, Анђушић Евро мечеви, првенство Србије (одмах да се разумемо спадају у горе играче у Партизану) а позовеш изгубљено Јагње, Јаре, шта већ ...
R

Realnoo

pre 10 dana

Taj isti Davidovac vas je uništio u svakom večitom derbiju.
@

@realnooo

pre 10 dana

Klinjo, ovo su OI, ne derbi. Taj isti davidovac je unistavan od Albe i Asvela. Batali vise klubstvo.
G

Gost7

pre 10 dana

Prestanite više da napadate KSS I Pešiča!
Г

Групни

pre 10 dana

ја нападам и председника !?! сме ли се бар то ?
F

Fakundo

pre 10 dana

Ajmo tastatura selektori i treneri . Sad je vas trenutak . Pucajte sto jace , jer znate bolje nego ljudi sto rade u kosarci 50 godina .
Г

Групни

pre 10 dana

тако и пролазимо, какве селекторе остављамо и на којима инсистирамо .... и Овом упорно дајемо државу, па нам је сваким даном боље ...
G

Gost 2602

pre 10 dana

Pozvati Jaramaza, Ristića, Pokuševskog i rovitog Lučića a " zahvaliti se" Joviću,Đurišiću, Mitroviću ...je najblaže rečeno sramota ; sad mi je jasno zašto ( i zbog koga) su reprezentaciji rekli zbogom : Teodosić, Nedović,Kalinić !
H

Hvala i prijatno

pre 10 dana

Neko drugi u svetu sa B timom, a neko 16ti u Evroligi u nikad jačem sastavu.
B

Banee85

pre 10 dana

Jel moguce Jaramaz pre Jovica
R

Rexus21

pre 10 dana

Da li je realno da su ljudi ovoliko bolesni?! Samo negativa samo daj da se pljuje. Doneseš reprezentaciji prvi put od 2004 direktan plasman na OI, ne, opet se nadju pametni. Kakav crni Luka Mitrović, da li ste normalni vi? Pa ne idemo na Olimpijadu da igramo sa Estonijom i Gruzijom nego sa SAD, Kanadom, Francuskom, svetskim prvacima Nemačkom... Luki svaka čast za ljudske osobine, ali igrački malo unapredjena verzija Jagodić Kuridže, s tim što Kuridža i može nešto da pogodi sa distance. Imaš u reketu Nikolu Jokića, najdominantnijeg centra NBA lige, trostrukog MVP, pa sasvim je normalno da ti treba četvorka koja je pokretna i koja može da širi igru, a ne četvorka koja izigrava centra i koja će da se zašteka u reket i pravi gužvu. Pritom da Jović i Petrušev nisu odradili već odličan posao, pa čovek i da kaže nešto, a oni momci bili odlični prošlo Svetsko prvenstvo. Ista priča i sa Milutinovim kad smo u igri, centar teškaš, samo mu treba tu još jedna četvorka koja će mu dovući svog čuvara tu. Jaramaz? Au jaka stvar što je na spisku. Pored Micića i Avramovića za njega nema mesta isključivo ako ne dodje do neke povrede gore navedenih. Bio bi umesto njega tu Topić, da može, da mu nisu skrljali kolena u klubu. Ili Jović, da nema privatnih problema. Spisak sasvim realan, očekivano je negde da medju 12 budu Micić, Avramović, Bogdanović, Gudurić, Dobrić, Marinković, Jović, Petrušev, Jokić, Milutinov i da se za 2 mesta bore: Davidovac, Lučić, Pokuševski. Ako neko otpadne zbog povrede (ne znam kakva je situacija da Gudurićem) onda i sva trojica da prodju, i to je to, u tom sastavu idemo da se pobijemo sa najjačima i nadamo novoj medalji.
B

Bel

pre 10 dana

Koliko realan i tačan komentar,dobro poznavanje košarke kad imaš takva dva centra kao što su Jokic i Milutinov trebaju ti četvorke koje će da šire igru,brzi,agilni i dobri suteri.
n

nemam pojma

pre 10 dana

Slažem se poprilično, s tim da je Luča najbolja trojka, za njim Pokuševski. Centri Jokić i Milutinov, četvorke Jović, Petrušev i taj Plavšić, da igra na obe centarske pozicije. To su tri pozicije, još sigurni na poziciji pleja Micić i Avramović. Bekovi, Vanja i Gudurić i kapiten Bogdan kao kombo.

Mali peca

pre 10 dana

Gde je Luka Mitrovic , tu su Ristic , Jaramaz i Plavsic , a on nije , jel moguce ?
L

Legendo bre

pre 10 dana

Ajde shvati da je ovo širi spisak!!!!! Otpadaju 4!!!!! Sta je sa mozgom vise?!!!!!
Г

Групни

pre 10 dana

тако је ! Митровић пре Плавшића ! мада ....Плавшић је вадпитан, па још пример за друге шта је васпитан играч ! а то ти је данас најбитније ! да си васпитан, данас те објаве да си вадспитан (правилно) и сутра осванеш у репрезентацију, данас јашеш Пантера, сутра си министар одбране ... Србија брале, рампа подигнута, воз пичи ...
N

Ndndndnnf

pre 10 dana

Gde su oni pljuvaci patriote za tastaturom
T

Twix

pre 10 dana

Evo, javljam se. I dalje mislim da ako ce neko da igra preko quartza ne treba da igra. Da nije vas koji ste ga pritiskali, on realno ne bi igrao. Tako da vas verovatno mrzi iz dna duse.
0

015

pre 10 dana

Nikola Djurisic?
Г

Групни

pre 10 dana

тако је ! Мишка не волим, Мегу презирем, али дечко кида ! грешка, али грешка је и Пешић ...
D

Djurisa

pre 10 dana

Tamo gde je i Topić bio prošle godine - izgubljen u vremenu i prostoru kad je ušao da igra seniorski basket sa paz sad, PORTORIKOM.
z

zero

pre 10 dana

Djurisic pred Partizanom...Pomirenje Ostoje i Miska.
J

Jsjsjsjjs

pre 10 dana

Gde su oni pljuvaci, patriote za tastaturom?
p

profesorogi

pre 10 dana

Занимљив списак,нисам очекивао ово.Хајде да видимо какве планове чича кује,биће интересантно.
F

Figaro

pre 10 dana

Jaramaz je uvek pružio sasvim korektne partije u reprezentaciji i to što ne igra u Partizanu mislim da ne bi trebala da bude prepreka, jer bar su takvi uvek davali 101 odsto sebe timu za razliku od nekih nabedjenih zvezda.
K

Krlooo

pre 10 dana

Mozda su pre Jaramaza mogli pozive Smajliju ili Trifi iz Partizana,mozda i Mitrovic iz Zvezde,za Ristica stv nemam komentar,nemoguce da je bolji od bilo kog centra iz KSL
R

Rile Majstore

pre 10 dana

Ristić 4/4 za tri poena protiv Turske u Pioniru, kvalifikacije za SP, odlučujuća utakmica. Kada to zabeleže gore navedeni onda mogu u istu rečenicu sa Ristom!
G

G

pre 10 dana

Po meni treba da otpadnu sa spiska Ristic,Plavsic,Jaramaz i Marinkovic. ne razumem zasto su uopste pozvani bolje da je zvao umesto njih Nedovica,Jovica,Smajlagica i Djurisica
P

Paa

pre 10 dana

Ako ti nije jasno za Plavšića onda stvarno ne znam koji to ti sport gledaš.
Г

Групни всPa Apis

pre 10 dana

јасно нам је ! дечко је правилно васпитан !
N

Nik1919191

pre 10 dana

Cuj Vanja Marinkovic da otpadne,odigrao najbolju sezonu u karijeri,prosle godine i vise nego solidan i dobar na svjetskom prvenstvu. Sta ti pratis i gledas ...ja ne znam.
R

Realan navijac zvezde

pre 10 dana

Jesi li siguran da znas ista o kosarci.Marinkovic bez ikakve dileme starter,a ti bi da odpadne sa spiska.Mozda neznas ali Marinkovic je vec dugo medju najboljim u reprezentaciji,a ove sezone je igrao sjajno u evroligi.
S

Stranac1

pre 10 dana

Ja sam iznenadjen zato sto nema Jovica Stefana, ali sam Sokiran jer nema Luke Mitrovica. U zadnje dve utakmice je predvodio ekipu kao Kapiten . Protiv Gruzije 8 , protiv Finske 19 poena...A ispred njega na spisku se pojavio odjenom Plavsic. Ocekujem da Pokusevski,Jokic i Lucic otkazu. Pokusevski i Joki nisza novo a Lucic povreda. Steta sto su Kalinic i Nedovic zavrsili sa Reprezezacijom i Pesic sa Teodosicem.
Б

Ббггдд

pre 10 dana

Штета. Ништа против Јокића али не бих волео да га видим у екипи. Развалиће нам атмосферу а нећемо ништа урадити. Не треба нам човек који нас чашћава својим присуством. Боље и за нас и за њега да тимари коње и сплавари него да игра зато што му је неко рекао да игра а не зато што то заиста жели. У сваком случају први пут у животу нећу гледати репрезентацију. Ствар достојанства и принципа. Срећно у сваком случају.
Б

Ббггдд

pre 10 dana

Само још да додам. Срамота и да је овај Покушевски на списку а момак је 4 пута одјавио репрезентацију. Један меч званични није одиграо за Србију. Карма је к.чка и вратиће нам се то.
M

Milojko Arsenic's

pre 10 dana

Nije loše! Sa spiska treba da lete Guduric jer nas je koštao svetske titule, Davidovac jer je drvo, Plavšić bruka i Petrusev koji je potencijalna mina koja može opet nekog da prijavi pa možda i iz reprezentacije i da sruši ugled tima. Sve ostalo je manje više odlično.
M

Miškec 90

pre 10 dana

Kako ti kažeš selektore,biće uvaženo tvoje mišljenje
v

vlada61

pre 10 dana

A za koga ti navijaš.
z

zna se

pre 10 dana

Za mladje ljubitelje kosarke. Svetislav Pesic je selektor koji yeli da mu tim bude poput kluba. Da se zna ko sta radi, kako s eponaa i da ima "igrace zadatka". Davidovac i Dobric su recimo igraci zadatka koji ce da udju i odigraju tacno onu rolu koju u tom mecu Pesic trazi, bilo da je u pitanju odbrana ili napad i cuvanje nekog igraca. Sastav? Ako je 6 niskih, tri "srednja" i tri centra onda se zna: Micic, Bоgdanovic, Dobric, Marinkovic,Avramovic, Guduric - Nikola Jović, Davidovac, Lucic (Pokusevski) - Jokic, Milutinov, Patrusev.. Samo neke povrede mogu da promene ovaj sastav.
n

nemam pojma

pre 10 dana

Roster čine 5 unutrašnjih i 7 spoljnih igrača! Idealno je 2 centra, dva krilna centra i jedan 4/5. Kod spoljnih, dva krila, dva beka šutera, dva pleja i jedan 1/2, tzv kombo bek. Sve to čini brojku od 12 igrača. Evo i idealnih 12. Micić, Avramović, -Bogdanović, Gudurić, Marinković- Lučić, Pokuševski-Jović, Petrušev- Plavšić, Jokić, Milutinov! Prednosst Plavšića nad Mitrovićem je šut za tri poena, veća snaga, skočnost, visina. Mitrovića, odlično postavljanje, osećaj gde će lopta, najbolji u pikenrol igri od ovih nabrojanih, sem Jokića. Za pikenpop beskorisan.
M

Mali srbin

pre 10 dana

Ristic pre luke mitrovica je zaista misterija,tim pre sto je bio kapiten u kvalifikacijama.
r

ross

pre 10 dana

Pored zivog Djurisica koji se ove sezone skroz afirmisao i koga treba gurati u vatru, na spisku je jedan Jaramaz … nisam navijac nijednog tabora, zelim samo da odu najbolji u ovom trenutku koje imamo, al ovo je smejurija
L

Ljudi

pre 10 dana

Hajde da sačekamo Pešića. Verovatno su Jović i Mitrović (pa i Đurišić) bili opcije pre Jaramaza i Ristića, ali su se zahvalili na pozivu iz nekih privatnih razloga.
R

Realno samo

pre 10 dana

Realno je da otpadnu Ristic, Jaramaz, Plavsic i Pokusevski. Davidovac je realno realnija opcija od Pokusevskog.
K

KLJAJICEVO

pre 10 dana

Realno si iakoristio 4x u dve recenice tako da verujemo da je zaista REALNO 🤣
D

DraganKojic

pre 10 dana

Otpadaju Jokić i Pokuševski tj. neće doći .
V

Vizitor

pre 10 dana

Meni se čini da je selektor već odabrao 12 za OI.Neki igrači su samo dekor da se slucajno ne bi prevario...Zna se već ko otpada sa spiska.
H

Heavy metal

pre 10 dana

Evo, krenuli selektori.
K

Khal Drogo

pre 10 dana

То је то. Десеторица играча који су играли СП, као и четворица (Мицић, Јокић, Јарамаз, Лучић) који су претходних година игралчи за националну селекцију и који су кроз те акције апсолутно заслужили да се нађу међу кандидатима. Ту су двојица новајлија, који нису играло уа А национални тим, Урош Плавшић о Алексеј Покушевски. Урош је нивоом игара ове сезоне апсокутнио заслужио да се нађе међе кандидатима. Уврштавање Покушевског је /за мене) велико изненађење, момак за четири сезоне у ен-би-еју није оидиграо меч такмичарске кошарке, играо би или мечеве или у времену необавезне игре. Вјерујем да је Пешић са сарадницима који прате ен-би-еј а ту има једног од најзаслужнијих за сребро на СП, Стојаковић, добро процијенио што од Алексеја може добити. Највећи хендикеп је неиграње двојице уз Богдана најважниојих играча нашег тима, Стефана јовића и Николе Калинића. Њихов допринос у дефанзиви је огроман. Код Калинића је ситуација специфична, силно је потребан националном тиму али могуће је дошло до замора мастеријала, могуће су још неке ствари које нису за јавност, и сам је рекао да је вријеме за млађе. Није играп ни СП, али су Никола Јовић, Давидовац и Добрић преузели његову улогу на поз. 4 и 3, одиграли су на помало неочекивано високом нивоу, у млађаном Јовићу добијамо играча који има велики дефанзивни потенцијал. Видјећемо могу ли на олимпијади тај ниво са СП поновити И Стефана Јовића сустзижу године, има 34, баш због великог залагања и потрошње у одбрани, честе су повреде, често је ровит, тијело тешко прати тај ритам и такву потрошњу, има и неке породичне проблеме који нисуи за јавност, еполог је да није међу кандидатима. Хендикеп је огроман и ненадокнадив, иако не толико примјећен од љубитеља спорта, ни посебно цијењен, тренутно немамо играча који би могао преузети његову улогу. На СП Алекса се показао добром бек-ап опцијом али Стефан је тај који је почињао мечеве, вршио агресију на противничком плеју и спречио да противник оствари добар проток лопте и уђе у добар ритам. Шта је ту ке, кога нема без њега се мора, којих год 12 оде на олимпијаду, срце на паркет, па шта нам Бог да.
Г

Групни

pre 10 dana

Већ угуравате Плавшића !? јел" то због лепог васпитања ?
R

Realnost primitivizma

pre 10 dana

Iz Večitih Davidovac Avramović,ostalo,Vasa,Bogdan,Jović, Lučić, Jokić,Marinkovic,Poku,Gudurić,Petrušev,Milutinov ...
7

7

pre 10 dana

Đurišić otkida kako igra, ali nema mesta na širem spisku, zato je tu Jaramaz koji u Partizanu nije ni na klupi
Г

Групни

pre 10 dana

као окорели навијач Партизана кажем сасвим си у праву !
A

Andjusov fan

pre 10 dana

Da li moze neko da mi objasni "DAL JE MOGUCE DA OVAJ PESIC I DALJE ZOVE OVOG RISTICA " igra neku drugu spansku ligu.. zar mi nemamo krstenog jos nekog centra za reprezentaciju
Б

Блок

pre 10 dana

Ристић. На основу статистике ,пре пар сезона сам га баш желео у Звезди. Онда сам га гледао у дресу Србије ...најгори центар . Спор као пуж,као играч из прошлог миленијума. Добије лопту ,док је обради пре него је спусти на паркет ...отварање из пика ...као маторац на баскету у крају .Кординација ,то никад видео нисам.Трчи ,као да је на покретној траци и трчи уназад. На СП ,Симанић знамо сви шта је било ...дакле играч мање у ротацији ...и Пешић Ристића закуца за клупу ,ја реко човек увидео грешку . Гудурић...ај да будем фин ,без храбрости игра за Србију .Надао сам се да неће ићи на СП,наравно кад је добио позив подршка ...ал не чуде они промашаји у финалу .У Фенеру је добар. Јарамаз?? Човече ...на основу чега ?
2

231

pre 10 dana

a djurisic??
J

Jambb

pre 10 dana

Steta za Kalinica, odlican defanzivac i ne sili u napadu... Bar je Lucic tu
B

Babaroga

pre 10 dana

Da nije bilo Džokerice ne bi bilo ni plasmana na SP. Hoćemo titulu!!!
S

Soren

pre 10 dana

Na svakom nabrajanju igrača, Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, pa ih posle ređajte kako hoćete, ne može nikako drugačije ako pišete po pozicijama, napišete pored Nikole Jokić i Bogdana Bogdanovića na spisku su i... Tako ili nikako drugačije

Realno123

pre 10 dana

Otpadaju Jaramaz, Plavsic, Ristic i Lucic vjerovatno
D

Dusmanin

pre 10 dana

Mislim da Lucic zasluzuje pre Pokusevskog poziv. Ostalo se slazem.
M

Maca Marija

pre 10 dana

Plavšić, Davidovac, Ristić i Jaramaz treba da lete. Plavšić tek treba da se pokaže u zvezdi, Ristić igra drugu ligu.., Davidovac je solidan igrač ali u zvezdi, u reprezentaciji nije odigrao čestit meč ja ne secam i Jaramaz dalji komentar nije potreban.
S

Storari

pre 10 dana

A odbrana Davidovca u najbitnijem meču protiv Litvanaca na SP?

Vladimir Dragovic

pre 10 dana

Kakav bre Jaramaz????
D

Detelina sa četiri lista

pre 10 dana

Širi spisak...
D

DV 2010

pre 10 dana

Nemamo trećeg pleja zbog povrede Topića i porodičnih problema i povreda Stefana Jovića. Tu je za svaki slučaj, otpada 100 posto ako Micić i Avramović budu zdravi.
G

Giga Makarenko

pre 10 dana

Jaramaz jedino kao čunj na treningu može da služi,to kaže GROBAR! Onaj dečko...svaka njemu čast,kažu da je extra ovako...ali ljudi,on zaradi lovu ozbiljnu,a na hiljade njih koji su doktori za njega igraju beton ligu.
J

Jtd

pre 10 dana

DV 2010 Nemamo mi ni drugog pleja zato sto aleksa to nije bio nije sad niti ce ikada biti. To nije ni jaramaz i po svemu ovome bice sr sa jednim, znaci lopta jokicu i sta uradimo, a to je mozda i najbolje resenje
D

DidierDrogba11

pre 10 dana

Micić, Bogdan, N. Jović, Davidovac, Jokić. Sa klupe atomski pogon Avramović i Dobrić. Ajmo loženje!
R

Realnost

pre 10 dana

Lučić ( Davidovac) da se menjaju,ostalo ok :)
A

Ackos

pre 10 dana

Sramota da nema Luke Mitrovica jedan veoma koristan igrac na poziciji 4/5. Ima ok sezonu i bio je dobar u kvalifikacijama za reprezentaciju. Sigurno bolji od Pokusevskog
R

Realnost

pre 10 dana

Poku bek,Mitrović krilni centar,a tu mogu,Davidovac, Lučić,Dobrić, Jović...
M

Meraklijaa

pre 10 dana

Hahahahaha Jaramaz, Davidovac, Ristić.... Ko gura ove ljude da mi je znati.
l

lol12

pre 10 dana

Stavio si Davidovca u isti kos s njima?! Jesi li ti odgledao ijednu utakmicu plej ofa?Covek je pojeo milionera Ledeja.Bio najbolji od svih igraca vecitih u ove 4 i po utakmice
V

Vbbnm

pre 10 dana

Davidovac je siguran putnik. Dejan itekako zna da dobro odigra dobro kad dodju bitni mecevi sto je pokazao i ove sezone a moze da odigra na nekoliko pozicija.
M

Meraklijaa

pre 10 dana

Da stavio sam jer Davidovac nikada nije odigrao kvalitetan meč u reprezentaciji, Ako jeste navedi mi taj meč pošto se ja očigledno ne sećam
l

lol12

pre 10 dana

Navedi mi 1 njegov los mec za reprezentaciju.Momak je igrac zadatka i to sto on odradi ne mogu mnogo bolji od njega i to statistika i highlightsi ne vide.Ali ljudi koji ne kapiraju sport drugacije gledaju sve.Ako trazis tripl dablove od njega promasio si igraca.
K

KIMI 85

pre 10 dana

Mislim da je Mitrovic bar na siri mogao biti pozvan. Ovako, otpadaju Jaramaz, Dobric, Ristic i verovatno Plavsic. Ristic je slican tip centra Petrusevu, s tim da Filip moze i na 4 i bolja sezona je iza njega. Sto se tice Jaramaza i Dobrica, nikakva sezona ni bogzna kakvi minuti. Plavsic je dobar ali ipak jaka konkurencija.
j

jagodinac

pre 10 dana

Djurisic i Mitrovic pre Jaramaza i Ristica ili Plavsica i to je maltene to. Najbolje sto imamo u ovom trenutku
1

15 i 16ti

pre 10 dana

Potpuno nebitno kad niko od njih neće ići.
Г

Групни & Јагодинац

pre 10 dana

тако је земљаче !!!
g

ga

pre 10 dana

Какав год да је... и поред свих својих мана, Митровић је најбоља четворка коју Србија има. Нажалост, нема бољи. Изгледа да ће Пешић ту гурнути Петрушева... то није без основа, али у Петрушева се не можеш поуздати. Игра са доста осцилација док је Лука увек стандардан. Можда више као залог за будућност. Ко зна. Можда хоће од Петрушева да прави Арона Гордона
m

miki234

pre 10 dana

Nema Mitrovic sut za tri ,Petrusev je u usponu i sasvim ocekivano je bude prva opcija na 4.
S

Sve je jasno

pre 10 dana

Najbolja četvorka u Srbiji baca bombe na koš čim je na rastojanju većem od 5m. Petrušev je u tom smislu izmislio košarku za Mitrovića. Luka je odličan momak, bez trunke sujete u sebi i uvek na prvo mesto stavlja ekipu. U tom smislu moguće je da nije 100% spreman i da je svoje mesto prepustio Plavšiću. Ali uz Jovića i Petruševa mi imamo itekako dobro pokrivenu tu poziciju, još sa Davidovcem i Pokuševskim koji mogu da odgovore na 3/4.
S

Shomy Mirijevo

pre 10 dana

E bas me zabole za Jokica,nije ga morao ni zvati.Nego jel se KSS nekako oduzio Simanicu za kraj karijere i izgubljen bubreg
I

Iii

pre 10 dana

Iznenadjenje je sto nema Mitrovica mislim da zasluzuje da bude tu pre Ristica i Plavsica. Stefan Jovic je mozda i sam odustao ali to cemo videti svejedno samo bas jaki Pesic se sigurno nece tek tako odreci Dobrica i Davidovca a mislim da ce se lomiti i izmedju Lucica i Pokusevskog jeste da je Lucic zasluzio da se na lep nacin oprosti od reprezentacije ali isto tako Aleksej je uhtvatio dobar ritam i treba uvoditi nove mlade igrace.

Bibras Natho

pre 10 dana

Morao je Mitrović pre Plavšića....
D

Desa

pre 10 dana

Nije morao. Plavšić je mlad, imao je odličnu sezonu i zaslužio je poziv. Uz to, Luka je prošlo leto tražio da odmara i da može da se oporavi od povreda i bude spreman za klupsku sezonu. Ove godine je bio pod još većim naporima, tako da je sasvim realno da se ponovo opredelio na isti potez.

Bibras Natho

pre 10 dana

Plavsic imao dobru sezonu u Megi, ekipa bez ikakvog cilja u Aba ligi. Ne moze da se poredi to i Mitrovic koji je bio najbolji igrac zvezde u sezoni. (Još je igrao i u evroligi dobro)
H

Her Oto Flik

pre 10 dana

Jovic Stefan nas najbolji plej u pravom smislu reci. Steta sto nije mogao. Jaramaz , nadam se da ce se napuniti samopuzdanjem do starta. Lucic mora najzad da pokaze daleko vise . Zanimljivo ce biti gledati Pokusevskog po prvi put i kako ce se adpatirati.
S

Sooo

pre 10 dana

Lucic ne moze da pokaze vise jednostavno ima problema sa povredama i brzo puni 35 godina.
S

Steva ns

pre 10 dana

Lazarević i peno fale
L

LFCC

pre 10 dana

Velika steta za Topica, trebao je zvati Djurisica iz Mege
A

ABCDR

pre 10 dana

Sta ce nam bre Jokic?!?!?!?! Ne zelim ga u reprezentaciji. Hvala mu na odazivu,zelim mu sve najbolje,ali sto se reprezentacije tice sto se mene tice cao!
B

Batistuta1

pre 10 dana

Zaboli ga sta ti mislis...
Г

Групни

pre 10 dana

велике су полемике око њега, ја сам лично мењао ставове ...али дајте људи, испоштујте дечка, одазвао се .... има времена да га пљујемо .... а са Пешићем, то му не гине ...
g

ga

pre 10 dana

Статистика каже да је НБА Владе Дивац остварио 4 учешћа на великим такмичењима за националну селекцију 1995, 1996, 1999 и 2002, баш као и Никола Јокић 2016, 2019, 2022 и 2024
K

Kao gost

pre 10 dana

Pa jeste .Za Divca vazi da su ga uvek molili da se odazove i nikada nije bio siguran. Bitna je razlika , sto je Divac pokupio neke zlata . I Pedja Stojakovic je usao 1999. i odigrao jos cetiri puta ali kada uzmes dva zlata zaredom i budes MVP ne moras da igras 10 takmicenja.
S

Sa

pre 10 dana

Ne treba zaboraviti i da je 2015 kao MVP ABA lige bio na spisku ali se tadašnji selektor Djordjević opredelio za Ercega.
o

odlican si momak

pre 10 dana

86, 87, 88, 89, 90, 91 zaboravljas sest godina u sfrj i poredis neuporedivo, obrazuj se prvo!
b

breb

pre 10 dana

statistika kaže i Divac na velikim takmičenjima 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991... kad već nabrajaš
F

FM

pre 10 dana

Da nije bilo Jokica da sam pobedi Grcku i Tursku u kvalifikacijama, Manilu bi gledali samo na TVu.
j

joca474747

pre 10 dana

Ajmo kritičari,pljujte Jokića sada
D

Djape45||

pre 10 dana

Samo se crta kojih 12 treba da ide na svetsko. Tu su 9 momaka sa svetskog prvenstva, pojačani za Jokića koji menja Ristića, Micića koji menja Jovića i Lučića koji menja Simanića. Sa ovog spiska očekujem da ispadnu Jaramaz, Ristić, Plavšić i Pokuševski koji ni po čemu nije zaslužio da bude u 12 pre momaka koji su izginuli na svetskom.
H

Her Flik

pre 10 dana

Videcemo . Ovo je 2024. Stare zasluge ne igraju kod Pesica. Videli smo sa Teodosicem kako to iygleda. Pokusevski je ozbiljna zamena za Simanica po meni. Mislim da moze da istisne Lucica ili da se ide u nekoj varijanti dva centra pa tako bude mesta za obojicu.
W

Www

pre 10 dana

Po tebi mi treba da se odreknemo momka od 22 godine nekoga ko bi u narednih nekoliko godina mogao biti jedan od lidera reprezentacije a i ovi sto si ih nabrojao nisu ginuli sa SP. Aleksej je imao i dosta povreda proteklih sezona a i dosta mladih igraca odbije neki poziv za reprezentaciju da bi radili na sebi sto im posle itekako daje rezultata a Aleksej je imao potrebu da radi na svom telu a i jos treba.
D

Djape45||

pre 10 dana

Taj momak je se sam odrekao Srbije. Što nije Nikola Jović odbio poziv nego je igrao. A i da budem iskren, ne vidim toliki potencijal u Pokuševskom, može da igra u nba i da dominira u ligi bez briga na nebitnim utakmicama.
4

46

pre 10 dana

Individualno možda imamo i bolje košarkaše od Jaramaza, Plavšića, Davidovca i Gudurića... Ali dobro, možda su dobri za tim. Ostalo je sve dobro i sa punim pravom možemo da kažemo da smo jedan od favorita. Samo napred.
4

46

pre 10 dana

I Ristića sam zaboravio.
0

002022

pre 10 dana

Mislim da nije ništa čudno što nema Jovića. Znamo da je prošlog leta imao tu situaciju u porodici koja koliko znam tj koliko sam ispratio ni u februaru nije bila potpuno rešena. Uz to, na spisku je Micić koji uleće na njegovo mesto. Tu je Jokić koji voli da ima loptu u rukama, a sa istom vole da igraju i Gudurić, Bogdan.... tako da sve u svemu to nije neko čudo.
Z

Zzzttt

pre 10 dana

Za mene je iznenadjenje sto nema Stefana ali dobro mozda je to zajednicka odluka njega i selektora. Konacan spisak od 12 igraca mislim da se u neku ruku i zna mislim da sigurno nece ici Plavsic,Jaramaz i Ristic i lomice se izmedju Lucica i Pokusevskog jedino ako ne bude nekih povreda.
R

Ricmond

pre 10 dana

Dobric,Jaramaz ,Ristic ,Petrusev otpadaju
F

Ffff

pre 10 dana

Petrusev je siguran putnik a Pesic ce se tesko odreci Dobrica videli smo u finalu svetskog koliko nam znaci.
D

Dr87

pre 10 dana

Covek koji zna kako se uzima medalja.podrska za Pesica
O

Oksi

pre 10 dana

Stefana nema jer telo ne moze da podnese jos jedan takav napor, to je i sam svaki put naglasio da njegovo igranje za reprezentaciju zavisi samo od stanja tela. Drago mi je da je tu Lucic i nadam se da ce ici jer nam takav lider treba. Pokusevskog iskreno ne bih zvao ovaj put. Micic, Vanja, Aleksa, Jokic, Milutinov, Petrusev, Bogdan, Guduric, Dobric, Lucic, N. Jovic, Davidovac (koji Jokicu odgovara najvise).
r

r013x1

pre 10 dana

Dobro je igra Davidovac!
S

Sloboda ili smrt

pre 10 dana

Da li neko zna zašto na spisku nije Luka Mitrović?
Š

Šut

pre 10 dana

Zato što je retard! Ne ume da šutira, a hoce da igra kosarku! Uzas
E

EVO KOSKE

pre 10 dana

Uslov Jokića da ne igra je da ne bude Mitrovića i njegovog špijuniranja za Ćokija i arhivu u Železniku.
G

GohSt

pre 10 dana

@EVO KOSKE Sacuvaj me Boze cime se ljudi bave. A na izborima se tvoj glas i glas nekog normalnog coveka boduje isto. Crkni demokratijo.
D

Dubl

pre 10 dana

Luka je dva puta kod Saleta ispadao u poslednjem skraćivanju spiska, bio 13. i 14., a prošao sve pripreme. Sad ima napornije sezone, a ispred njega su Jokić i Milutinov. Petrušev može da odigra dobro na 5. Mislim da Pešić nije hteo da ga zove, a da ne računa na njega u 12. Tako da, jasno je da je Luka bolji od Ristića, ali okolnosti su takve. I da, Luka ne može kao 4 da igra za ovaj tim, jer ne šutira za 3.
T

Tim za Pariz

pre 10 dana

Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Aleksa Avramović.
I

IlijaDukić

pre 10 dana

Ognjen Jaramaz?
P

PFC

pre 10 dana

Strasno,decko je toliko van forme da ne moze da igra zonske lige
i

ima mitar za litar

pre 10 dana

pa neka opet Mitrovic izigrava kapitena kad gori a ovaj ga ni na siri spisak ne stavi nego Ristica i Jaramaza. Izlapotina matora
B

Bel

pre 10 dana

Pljuvati coveka koji je osvojio srebro,zbog nekog svog ličnog stava o nekom igracu je pokazatelj koliko pacijenata ima na ovom sajtu,i da uzme zlato i da ne pozove sutra nekog igraca opet bi isto ovako nesto napisao, sta li si ti ako je on izlapeo,poseti psihologa. I meni nije jasno sto Jaramaz ali ko sam ja a ko Pešić,jel osvojio srebro,jeste,doviđenja nema sta da se pravimo pametni i vredjamo coveka.
K

Kuvelja

pre 10 dana

Valjda su ovaj put Fočaci ubijedili Jokića da igra za reprezentaciju 😊
S

SKOPLJE CEKA ZLATO

pre 10 dana

Idemo Nikolaaaaaa
M

Minhen

pre 10 dana

Gde su pljuvači koji su rekli da neće igrati??? Dečko je mrtav ladan i da su ga pitali, hoćeš li igrati još 5 godina košarku, isto ne bi odgovorio jer je flegma, a pitali su ga kad su izgubili kod kuće u plej ofu, naravno da je bio smoren. Hrabro orlovi 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🦅🦅🦅
G

Ggddjy

pre 10 dana

Zbog cega je zvao jaramaza i ristica, bolje jovica i mitrovica
Z

Zeleznik

pre 10 dana

Jel čitaš ti tekst uopšte.
2

24.232

pre 10 dana

Nema ni LUKE MITROVICA. Inace kapitena u poslednjem ciklusu. Ali to iz NEKOG razloga se ne istice, ali je normalno da je tu Jaramaz bez sezone iza sebe...
N

No.1

pre 10 dana

Posle svega što je "matori lisac" uradio prošle godine sa b timom ljudi sebi daju za pravo da se pitaju gde je ovaj, a što je ovaj. SRAMOTA Ko sumnja u Pešića neka sedi mu na nadimku...
M

Marko 90

pre 10 dana

A za koji đavo će mu ovaj Pokuševski....
H

Heey

pre 10 dana

Taj Pokusevski igra nba ligu a ti balavac u zivoti neces ni 1% uspeti od toga
m

marko 90

pre 10 dana

Ajde stručnjak kaži jedan meč koji je odigrao tamo da valja? Lako je reći igra nba, da piše tamo je.... Jedno je biti na broju samo i pisati a drugo kad nešto uradi... I isti taj je do sad odvijao Srbiju da bi se pripremao... Pa nek se još malo priprema.
н

непознат

pre 10 dana

Реално, то је то, вероватно је имало места за Теодосића и те како и у овим годинама је мајстор и много би допринео. Али Пешић је урадио шта је урадио и ту нема шта да се каже, његова је последња и то тако треба да буде.
X

Xyz

pre 10 dana

Ristic koji igra drugu spansku ligu?! Jaramaz!? Ostalo manje vise ok, mada nisam ocekivao ni Lucica
S

Spisak 12

pre 10 dana

1. Micic , Avramovic 2. Bogdanovic, Guduric, Marinkovic 3. Dobric, Lucic, Pokusevski 4. Jovic, Petrusev 5. Jokic, Milutinov
D

Djape45||

pre 10 dana

Davidovac koji strpa Partizanu 20 poena u finalnoj seriji i koji ne maši bacanje kad se lomi meč, 100/100 puta pre Pokuševskog koji na -20 zakuca i fleksuje sa 50 kila.
ш

шуми

pre 10 dana

срамота је звати Јарамаза а избацити Јовића
Z

Zeleznik

pre 10 dana

Sramota je ne pročitati tekst a komentarisati kao malouman.
g

gns1970

pre 10 dana

OGNJEN JARAMAZ?!!
T

Tačno tako

pre 10 dana

Dečko statistički imao najmanje grešaka u sezoni...a da, pa on nije ni imao sezonu iza sebe...baš ga je natrofejniji trener ukanalio, igrao mu toliko kao da je junior, a on evo reprezentativac...neko se od ove dvojice trenera ne razume bas dobro u kosarku zar ne?
Z

Zeleznik

pre 10 dana

Ristić, Plavšić, Jaramaz i neko od dua Davidovac/Pokuševski otpada i to bi bilo to.
M

Mihajlo12333

pre 10 dana

Isto sam i ja mislio
s

sad

pre 10 dana

Где сте сада критичари? Поздравља вас Никола
S

Sjajajj

pre 10 dana

A gde stefan jovix
S

SomborShuffle

pre 10 dana

Ajde Jokara, zatvori usta svim kriticarima. Jaki smo kao zemlja, idemo do kraja bre!
g

ghost111

pre 10 dana

aj u 100 marki da ce da odbije poziv