Komentari na vest

Pešić: Na spisku svi koji mogu da unaprede reprezentaciju, neću da pričam samo o Jokiću

B

Budi heroj

pre 17 dana

Zovi Končara matori.
S

SJAJNA IDEJA

pre 17 dana

Pozvati najvećih pet U18 talenata da provedu 7 dana s A reprezentacijom.
-

- PITANJE -

pre 17 dana

Mogu li novinari da pitaju selektora zašto nisu pozvani Vukčević i Smailagić i da li će oni uopšte igrati za reprezentaciju Srbije?
M

Milos2089

pre 17 dana

Jedan je Crnogorac a drugi povredjen. Prati malo sport ako si toliko aktivan na komentarima

Bojan Urosevic

pre 17 dana

Šta će Ristić na spisak članaka vek prosečne igre ima i 2 ligi Španije.
J

Jtd

pre 17 dana

Naporan kao i uvek u svom samoljublju. Sta tebe uopste briga sta ce novinari da pitaju, ti si tu da odgovaras na pitanja, ili ne i to ti je to
m

mare1414

pre 17 dana

Slazem se, samo u Srbiji ima da najbolji igrac ne zeli da igra za svoju zemlju. Svaka cast Jokicu na igrackim kvalitetima, ali neko ko ima takav mentalitet nam ni ne treba. On je vise uradio za americku nego za srpsku kosarku i nemam nista protiv toga, ali ajde da ne budemo svi kolektivno toliko ocajni da ga nakon svega i dalje molimo i prizivamo da na silu igra.
g

ghoster

pre 17 dana

Samo kod nas ima da MVP-a NBA lige držiš na klupi, ne bude u startnih pet, držiš ga na poziciji na kojoj ne može pokazati najbolju igru i nema slobodu da bude prvi igrač ekipe...
S

Sferopulosov Fmp

pre 17 dana

Micić, Teo, Aleksa, Bogdan, Dobrić, Vanja, Pokuševski, Kalinić, Tristan, N.Jović, Milutinov, Jokić.
D

DarkoSr

pre 17 dana

Cak i ovde ima bolesnika😒😒😒
A

Ajde bre Svetislave

pre 17 dana

Daj bre više sa tom pričom "Ovo ima samo u Srbiji" Zar neko misli da Slovenački mediji pitaju u ovakvim situacijama za bilo kog drugog igrača sem Dončića? Da li misli da se Grčki mediji pitaju da li će Dorsi ili Vokap igrati za reprezentaciju? Ne, najbitnije im je da li će Janis biti tu. Naravno da će se mediji najviše interesovati za najbolje igrače, jer zamislite vest da li će Jokić igrati na OI ili ne zanima daleko više ljudi nego da li će Dušan Ristić igrati, kako ljude u Srbiji tako i one iz inostranstva. Slažem se da to nije baš fer prema ostalim igračima al to je realnost. Pešić je pre nepunih mesec dana spuštao javno i prozivao novinara koji je na osnovu svojih informacija objavio da će Jokić biti dostupan ovog leta i moći da igra za reprezentaciju. Šta je tačno taj novinar toliko strašno uradio da mora Pešić da se breca na njega i vređa ga? Valjda je svima u interesu da odemo na to prvenstvo u što jačem mogućem sastavu i da ostvarimo neki rezultat. Takođe je sasvim logično da postavljaju pitanje za Jokića pre nego za Bogdanovića jer je on pokazao ko je i šta je, da je kapitenčina i da je uvek tu kada god treba i da ga jedino povrede mogu sprečiti da nastupa za nacionalni tim.
L

LFCC

pre 17 dana

Djurisic iz Mege umesto Jaramaza i Mitrovic su ono sto jedino nedostaje
M

Meraklijaa

pre 17 dana

Treba da lete Ristić koji igra u drugoj ligi, Plavšić još neiskusan, Jaramaz koji je promašio sport i drvo Davidovac koji zna samo protiv Partizana da igra, u Evropi ga ni na mapi nema.
D

Dubl

pre 17 dana

Davidovac, za razliku od Pokuševskog, je odigrao neku takmičarsku utakmicu u životu. Bio je deo tima koji je osvojio srebro. Da ima mane - ima. Ali sad ostaje da se vidi kako će se Pokuševski snaći - da li će biti iznenađenje poput Nikole Jovića. Ako se ne pokaže - Deda ide
G

Gile nis

pre 17 dana

Sramota je da igra jaramaz koji kod metlasa u rotaciju nije bio i da ristic pre Mitrovica.... Stidi se ovakvog izbora ekipe
K

Khanbg

pre 17 dana

Svaki realan komentar uvek dobije ovoliko minusa.
G

Gdje su

pre 17 dana

Mitrović i Đurišić?
a

a00

pre 17 dana

A MITROVIC?
g

ghost mt

pre 17 dana

to sam hteo da napisem! jedan od retkih pametnih igraca koji ne trosi lopte ! onaj ristic nije iskoristio svoju sansu na svetskom prvenstvu kad smo tukli kinu a pozvan
D

Dubl

pre 17 dana

Na 5 imamo Jokića i Milutinova. Petrušev pored 4, igra i na 5. Pešić verovatno nije hteo da zove Luku i onda ga otpiše dan pred prvenstvo. Luki se to već 2x dešavalo u karijeri, a sad je već u godinama, izmoreniji, porodica... tako da je ovo sve sigurno plod dogovora igrača i selektora. Ristić je tu za treninge.
0

09999

pre 17 dana

JARAMAZ DA UNAPREDI SKLEROZO. A GDE TI JE STEFAN JOVIC DOKTOR KOSARKE?
A

Andrej886

pre 17 dana

Jel ti uopste citas vesti? Jovic je rekao kraj reprezentaciji.
В

Втб

pre 17 dana

Мене више занима где је Стефан Јовић? Тачније, да ли је својевољно одлучио да више не игра за репрезентацију или му је неко помогао.
v

vasilis

pre 17 dana

Covek doslovno sedi pored Pesica i ti pitas takvo pitanje. Da malo pratis kosarku kao sport, a ne saopstenja i izmisljene gradske price, znao bi da Jovic citavu karijeru muci muku sa povredama, da je sam vise puta izjavio da ne zna koliko ce mu telo izdrzati da se bavi profesionalno sportom i da se oprostio od reprezentacije pre 2 meseca jer hoce da produzi karijeru za jos godinu-dve.
D

Djole Supak

pre 17 dana

A zasto selektor Vasic nije zvao Branka Lazica, sa njim bi nasa igra dobila drugaciju dimenziju u odbrani? Covek zna znanje, koliko je samo puta cuvao najbolje evropske, pa i svetske igrace i nikada nije zakazao. Uz to i odlican trojkas, mogao bi da prelomi neke utakmice i kada je napad a ne samo odbrana u pitanju.
M

MJS

pre 17 dana

Kak da neee!!! Pogotovo Fiba sudije bi mu tolerisale rvačke i rukometno hokejaške zahvate !!!! 5 faulova za 2-3 minuta od kojih 2 nesportske!!!!
j

just

pre 17 dana

Jaramaz i Rile druga liga gde su ti Smajlagic i Mitrovic,deda