Komentari na vest

Partizan od CSKA dobio 400.000 za Avramovića

z

zorge

pre oko 2 meseca

Kako je moguce da Partizuan dobije novac, kad Aleksa nije potpisao za CSKA?
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Partizan od CSKA nije dobio ništa.
V

View

pre oko 2 meseca

Nepotrebno je podsećati da je Želko Obradović persona parekselans evropske košarke i EL. Čitajući mnoge komentare jasno je da je mnoge zaludeo novopečeni rudar pa ne znaju šta pišu.
S

Sofokle

pre oko 2 meseca

Vilijams Gos, Moneke i Milutinov....
U

UPRAVO REAGUJ

pre oko 2 meseca

Ajde juris na MONEKEA
g

gagy plus

pre oko 2 meseca

Obradovicu je sledeca sezona poslednja nada,nadajmo se da ce otici i pojacati Partizan.

a сад

pre oko 2 meseca

Монеке
T

Top 12 zoc

pre oko 2 meseca

SAMO 400K OBESTECENJE ZA NAJBOLJEG IGRACA U TIMU...JOJ KOJA BRUKA🤣🤣🤣
T

Top 12 zoc

pre oko 2 meseca

SAMO 400K OBESTECENJE ZA NAJBOLJEG IGRACA U TIMU...JOJ KOJA BRUKA🤣🤣🤣
M

Mosquito

pre oko 2 meseca

Ja mislim da ti nisi, ili dobro proćitao, ili dobro razumeo tekst. Partizan je platio 400 000 kanadskih dolara Rusima da preuzmu Aleksu.
@

@asas

pre oko 2 meseca

Zalizani giros je od Robije napravio suvlaki.Nabio ga na svoj razanj? Kapiš?
L

Lotos

pre oko 2 meseca

Aman zeman "asas", sidji sa ražnja.
d

dr.Cova

pre oko 2 meseca

BICE I SL.SEZONE 8-0 METLA I NOVA 3PLA KRUNA CAK TRECA U POSLEDNJE 4 GODINE!
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!

Jeste

pre oko 2 meseca

Zaista je cudo na njemu možete naci i koja je vasa dijagnoza neki blazi ili tezi psihološki poremećaj pa lupate non stop pre ce biti ovo drugo.
@

@Krme

pre oko 2 meseca

Ti si bio na sastanku kućnog saveta.U stanu iznad prsla je cev pa to mora da,se sanira.Propis je bio za sve isti.Potpuno jednak.Nakaradan ali jednak.Nisam te pitao ni šta si završio, ni gde si diplomirao niti me zanima.Nije ovo karijerno savetovalište već sportski portal.
@

@Krme

pre oko 2 meseca

Nemam, jedino valjda znate šta sada pričate tajno izmedju sebe?E, to da! To će biti javno jula sledeće godine!
@

@ILR

pre oko 2 meseca

Dje nađe tu dvojicu!? Pa Lebranko vam je mački Panteru smučio košarku...Al zgadio je..Deda dje vas vidi tamani vas ko mačiće...U oktobru kaje probudite me ksd Paćo naidje..I onda grrr..mrrr..frrr
U

Ubuctrx

pre oko 2 meseca

A sta je tek Salou radio?! Onaj jadan skviči ,,Ne mogu da primim loptu".
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Partizan je prodao Avramovića da otvori mesto za domaće igrače. Stiže Borna Kapusta.
и

и

pre oko 2 meseca

Роберт Просинечки
p

podesen

pre oko 2 meseca

Bolji igrač od njega.
s

soichiro

pre oko 2 meseca

Zeljko je u pravu...mora reset ne zbog ove sezone...ona je posledica predhodne....psihicki su pali i lidej i panter...novi stranci ni blizu energije exuma i lesora....aleksa dao koliko je mogao...a nebojsa na aparatima jer ako jos kaboklo, onako smotan, dobije nba ugovor leze jos milka....budzet se puni u prelaznom roku...a p.j. ode u nba...postalo je pravilo da igraci opet iz partizana idu u nba...tri za dve sezone...a iz kk reciklaza...topica ste osakatili zbog insistiranja da ne ode iz mege vec iz kk raciklaza....daj boze da sa deckom sve bude o.k., ali to je druga povreda istog kolena....ako nba ekipa bude radila oporavak posle operacije ima nade za njega.
U

Ubbuvy

pre oko 2 meseca

A tebi stalo do Topića? Topić povredjen u kobtaktu kakvih na svakoj utakmici ima na desetine.Dečko se oprostio od voljenog kluba, Zvezdi obeštećenje veće nego za te vaše rage.Inače Egzum, Pj i Kabokla pre Partizana igrali u Nba.I da u Nba igra i guess ko..? Vlatko Čančar!
G

Guh

pre oko 2 meseca

Evo ih polomise se bas Milutinov,Moneke,Poku,Bertrans...itd da potpisu za Dodikov privatni klub koji u zadnjih 15 punih godina Jedva osvojio samo Jedan trofej a pritom Pogubio cak 2 Triple krune u poslednje 3 godine i dobio metlu od cak 8-0 🧹 u svim derbijima u toku samo jedne sezone, i jos na sve to ispao iz EL i zavrsio u Top 12 ove godine,svim najboljim igracima u Evropi i NBA je prosto "san" da zaigraju u takvom klubu definitivno!
N

Nibubyvy

pre oko 2 meseca

Pazi ništa ja ne bih imao protiv ni da im dodju ova poslednja trojica.Poku je novi Tristać, Bertans bi Žotu nabo pesnicim a iscedjen kao limun, Čimo za cirkusa...Neka ih u našem Paći...
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 8 -0 derbije za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu, izgubio ABA ligu,izgubio i KLS...itd tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno najgori trener! ODLAZI ZELJKO!
G

Gooxy

pre oko 2 meseca

Sta ti je kad imas 35 godina nemas curu,zivis sa roditeljima nisi zaposlen.onda imas vremena da godinama pises isti tekst,da zaboravis vise koja sve imena koristis na portalu pa pises iste tekstove sa deset razlicitih imena.
P

Pakalicaa

pre oko 2 meseca

goxy@ jos naa tvoje izlaganje da dodam da mu je i trajno ostecen cajni kolutic...
i

informisi se

pre oko 2 meseca

Efes Sa Klejburnom Larkinom Brajantom Bubuom Tomsonom itd itd nije usao u Top 8 evrolige i nije uzeo nista u Turskoj. Tako da nije jedini ima jos primera ali ti gledas jutarnji na Pinku tamo tako kazu i ti mora da verujes.
G

Guh

pre oko 2 meseca

SVI ZIVI POBEGOSE IZ METLA KLUBA KOJI GUBI TRIPLE KRUNE I 8-0 🧹
N

Najveci promasaj

pre oko 2 meseca

Ostoja je napravio najvecu gresku kada je produzio ugovor sa Zeljkom, mislim da je i njemu sada to jasno. Trebalo je da se zahvali i njemu i Savicu i da dovede Saleta Djoedjevica. Bilo je vec skoro reseno da se ugovor ne produzava ali je popustio pod pritiskom navijaca, sto nije smeo da dozvoli. Sledeca sezona ce tek biti totalni fijasko na oba fronta, kls i kup nemamo sa kim da igramo.
S

Sijdjfjf

pre oko 2 meseca

Vrlo je teško kada je u pitanju Željko Obradović, donijeti odluku o neorodužavanju ugovora.Pritisak je veliki.Sa veelikim oprezom osvjedočeni grobari govore o lošoj selekciji kamikaza potezima da se celi tim otpusti/angažuje.Teško to ovde ide.U pitanju je veliko ime.Baš veliko u svetu sporta ne samo košarke.Ja sam mislio kad je došao ,,ovaj će nas slistiti" .U suštini nam odgovara da je u Partizanu.
H

Hej!

pre oko 2 meseca

Bato, to su nebitna takmičenja. Partizan sa Željkom napada F4 Evro Lige. Kontaš ? Ostalo su sitnice.
@

@Hej!

pre oko 2 meseca

Napadao je i prosle sezone, i on i ovi drugi i sta su uradili. Mi 11. oni 16. Jel to napadanje? Ajde neka napadaju i sledece ali od tog posla sa ovim igracima nema nista.
S

Skid1981

pre oko 2 meseca

Institucija u kojoj su za godinu dana svi igraci dokazali da ne znaju da igraju pa su popili otkaz ili dali da ga ne bi dobili. Zeznut ovaj neki generalni direktor firme.
I

Ime gosta

pre oko 2 meseca

Drago nam je da je reprezentativac naše države prešao u bolji, veći i klub više okrenut pravoslavlju ovo leto. Sve najbolje!
V

Vuvug7

pre oko 2 meseca

Bolji i veći da, a da su okrenuti pravoslavlju...
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

U "logiku" otpisa standardnog reprezentativca ne treba ulaziti. Ima ko o tome da razmišlja. Kada je Aleksa u pitanju, samo se treba setiti svih onih reči nakon osvojenog srebra, odnosa prema Boriši, i reći "srećno ti sve bilo, dobri čoveče, gde god bio!" 💫
Z

ZV

pre oko 2 meseca

Došao sam samo da pitam Hezonje kako je prošle sezone ABA bila regularna i bitna a ove nije?
I

Istina je samo jedna, a i majka

pre oko 2 meseca

Došao si prvenstveno jer su tvoji otišli da prošetaju, pa smeš na internet dok se ne vrate.

Ovb

pre oko 2 meseca

Da bi razbesneli vas i vašeg viski i naterali da ponovo van terena mora da se zalozi za takmičenje koje iako je najveće u Evropi vas nikada nije takmičarski zanimalo ali ste hteli uvek da ga igrate.

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Dobri potezi
S

Slkxncnv

pre oko 2 meseca

Ma odlični!
@

@Zigmund

pre oko 2 meseca

Otišli su svi i stranci i ovi na IĆ! Ostalo je samo jedno sveto ime Žota Ovradović! Nek se sveti ime to na mnogaja ljeta! Dok je njega, biće i pehara! Pola ne igraju, pola fasuju! Želimire, palimo ti sveću za zdravlje! Tvoji Cigani
G

Grr

pre oko 2 meseca

Odlazak Alekse mnogo je potresao predgrađe.... oni stvarno ne znaju za koga navijaju, izgleda za koga im se kaže, lizing navijači.
V

View

pre oko 2 meseca

Da li će Jovčić i Uroš Nikolić suditi EL ove nove sezone? Znali se?
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Tim je odličan i bez Alekse, Nanelija i Kabokla. Imamo mnogo više opcija nego do sada.
U

Uvuv6g

pre oko 2 meseca

Sve opcije do opcije...
g

gost4

pre oko 2 meseca

Partizan pravi tim za evropu a Zvezdi je samo bitno da pobedi Partizan (videlo se to i ove sezone sa Tomkinsom), sve ostalo je suvisno, verovatno nece ni igrati KLS ove sezone jer je to privatno takmicenje gde je prosle sezone u finalu bilo 200 ljudi da gleda (uglavnom familija kosarkasa)
g

ghh

pre oko 2 meseca

Bukvalno bile pune tribine i delije došle na tu utakmicu, a nisu došle na finale abe. To pokazuje koliko ste vi bitni
W

Wkdmxmfmcm

pre oko 2 meseca

Za koju Evropu pravite tim? Prošle godine je ovaj nesrećni menadzment, ove nesrećne lige doneo odluku da,se uvede plej in, nešto što se nikada nije igralo, što nikome pametnom nije bilo jasno ko na koga ide, a pride povećava broj utakmica, troškove, rizik od povreda i sl.I tu ste zakasnili...Bili 11..Pa pitam ja tebe za koju Evropu pravite takmicenje! I pored tolikog hajpa, i pored toga,sto se videlo da pola igraca ne govori s drugom polovinom, da stranci vode svoju politiku i da ih Aba ne zanima...Vi 11.Objašnjenje? Pa izgubili smo 6 utakmica na jednu loptu! Aha, kada je Zvezda izguvila takvih 60 utakmica, onda,je Radonja bio gospodar,loših završnica.Nama ovo sa Partizanom savrseno odgovara.Sto vi kasnije shvatite da je Žota za penziju, to više trofeja u vitrini.Al mojne to ćupovi, privatni trofeji i sl.Malo detinjasto.
J

Jova_Bn

pre oko 2 meseca

Strasno sta radi rumeni, mene je sramota ljudi
R

Rec je o

pre oko 2 meseca

Rec je o igracu Partizana. Ne razumem iznajmljene sto se javljaju na ovoj vesti. Kako se vi tangirate i u ovom tekstu ili je bitno da se samo nesto napise pa makar bilo i glupo i nepovezano? Aleksi sve najbolje u novom klubu i profesionalno i licno. Da prodje Olimpijadu bez povrede i uziva u periodu koji je ispred njega.
h

hhh

pre oko 2 meseca

Nije igrač Partizana (od kad je ometlan pre 2 meseca). Jeste reprezentativac i drago nam je da je prešao u bolji i zdraviji klub ovi leto. Imamo pravo da komentarišemo koliko i vi i bolje pogledaj šta vi radite na vesti o Zvezdi
h

hhh

pre oko 2 meseca

Nije igrač Partizana (od kad je ometlan pre 2 meseca). Jeste reprezentativac i drago nam je da je prešao u bolji i zdraviji klub ovi leto. Imamo pravo da komentarišemo koliko i vi i bolje pogledaj šta vi radite na vesti o Zvezdi
H

Hhh nema

pre oko 2 meseca

tog kluba...leden je.
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Realno, trebali smo zadržati Nanelija. Ako ko ne smeta, to je on. Em ne zahteva neku minutažu, em je u godinama kad je njegov ofanzivni kvalitet još uvek kao suvo zlato. Jasno je da je Vanja planiran kao bekap Sterlingu Braunu na trojci, a Nakić da ima ulogu Trifunovića, pa za koliko se izbori. Ali opet, Naneli ne smeta, plus, nije njegov ugovor jak kao u prajmu, tako da nije opterećenje za kasu, a svakako za njegovu platu možemo dovesti samo lošijeg igrača. I da razjasnimo, Bonga nije doveden na krilo nego na četvorku, tako da ljudi nemojte lupati više kako je on bekap trojka. Ako niko više ne dodje na poziciju 4, igraće je Bonga i Maik. Nakiča će u nekim momentima gurati na visokog keca, opet pokupavajući kao sa Douđerom, da dobije novog Egzuma. Donžbra stvar je što Nakić to može da igra, jer je jako talentovan, i vešt sa loptom, fintom i driblinzima.
t

ticual

pre oko 2 meseca

Ne znam sta navijacima fmpa nije jasno, logicno da nemamo nase igrace kad igraju u dobrim klubovima, a vi niste svesni da vasi samo u ovoj naprednoj zvezdi mogu, dobric davidovac lebranko i kompanija ne mogu nigde da se sastave sem u zvezdi a ne mogu ni tu sem u naprednim kls takmicenjima gde se zna ko odredjuje sampiona
I

ILR

pre oko 2 meseca

Sram te bilo da tako pričaš za Lebranka, najboljeg defanzivca kolenima u Evroligi! Za njega se otimaju, nego ga FMP 2 čuva basnoslovnim ugovorima. Čak je i naš mučeni Jare našao EL klub, samo Lebranko nikako ni Tursku da zabode. Za Davidovica se ne slažem, mada ne znam da li bi mogao da igra u drugom evroligaškom klubu. Koristan je i u FMP-u 2 i u reprezentaciji, nikad mi nije bilo jasno što ga limenke pljuju. Iako jeste imao slabu sezonu za neke ranije standarde. Zahvalan igrač, u najmanju ruku. Ne mogu svi da strpaju po 20 poena, i ne treba.
t

tre

pre oko 2 meseca

fegi ti li si…😂
H

Hahahhahja

pre oko 2 meseca

Daj jedini vas igraci koji su dobri su Bogi koji nije ponikao u Partizanu vec je sa 18 doveden tu jel ste (Tadic i Tole) bili na vlasti i Milutinov kojeg ste toliko izvredjali i ispljuvali da je čovek javno rekao nikad vise tamo! Ostali su vam 0!

RealNo1

pre oko 2 meseca

Који Себин је у задњих 5 година отишао из Партизана у неки топ клуб?

Ovb

pre oko 2 meseca

A koji su Zvezdini nosioci i oni koji su trenutno reprezentaciji nisu u njoj ponikli Partizan ima i Vanju Marinkovica i za razliku od Zvezde imao je u mnogim generacijama nosioce.
n

nije lose

pre oko 2 meseca

Taman da dovedu nekog novog ustaskog reprezentativca kao i obicno..Oni su rod rodjeni..
V

Vl@dimir

pre oko 2 meseca

Иво Накић није потписао ако на њега мислиш а последњи хрват који је играо за партизан је и даље његов ћале пре 30 година тако да иди читај ц*ганске вести леба ти
D

Džaja Radmilovac

pre oko 2 meseca

Prosinečki?
j

jova bn

pre oko 2 meseca

Strasno sta radim rumeni!
s

sekta ne staje

pre oko 2 meseca

Dobili ste vi debelu QRCINU svi zajedno , olosi napredni grobarski !!! U ovo ni Feget ne veruje iako vam pise ove tekstove a sektasi veruju " vise nego ocu " ...
I

Isus Šatelsvort

pre oko 2 meseca

Svaka čast moderaciji na dozvoljavanju ovakvih komentara. Vidi se da radite za dobrobit celog naroda.
p

psyhhodelija

pre oko 2 meseca

Aleksa zakleti delija,uvek je dobro igrao protiv svoje Zvezde, borio se za partizan kao da mu život zavisi,to se poštuje i zato je reprezentativac...Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu što je otišao od Žoca...Ko je sledeći? Znamo odavno da su odustali od KLS-a, ali sada vidimo da dižu ruke i od nacionalnog Kupa Koraća... Hvala vam !!! Zvezda će opet uzeti trofeje, to sam najavio i prognozirao prošle godine u isto vreme,pa su se smejala deca...
M

Mosquito

pre oko 2 meseca

Obestecenje je placeno u australijskim dolarima.
К

КНЕЗ

pre oko 2 meseca

Индија ,Пакистан !
M

Mosquito

pre oko 2 meseca

KNEŽE, menjaj čarape, smrde ti noge.
P

Pedjah

pre oko 2 meseca

FMP Železnik.Ljubi čika Nebojsa sto navijas za njegov privatni klubic posle gašenja blaženopočivše Zvezde.
B

Bože svašta

pre oko 2 meseca

Brt, ovaj ispod ti njuši stopala.
J

JSO

pre oko 2 meseca

Grobar srpske kosarke,gospodin Zeljko Obradovic!!!!
A

Alan Brut

pre oko 2 meseca

Jaramaz je potpisao za CSKA odmah nakon zavrsetka KSL, a NIJE... CSKA je za Aleksu platila 400 000 dolara, a nije platila u EVRIMA.. Stiglo je zahladjenje.. U ovom trenutku temperatura u Beogradu je 24 C stepena.. Noćas bi nesto moglo da padne...
G

Gost 123457

pre oko 2 meseca

Smučili mi se ovi navijači fmp_a. Domaći igrači domaći igrači. Oni imaju domaće igrače koje niko neće. Neće ih ni Pešić u reprezentaciji. Hoće ih fmp jer se tale za platu. Od ugovora trećina igraču a dve trećine zna se kome. S navijači srećni. Imaju kapitena koga niko neće. Smešni su
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

Ti smesni vas je.... vec 10 godina.
i

ivko svemirko

pre oko 2 meseca

Kako da ne 400.000. Još je prilikom uplate pevao baja mali knindža uz pratnju ruskog vojnog orkestra
G

Gost223344

pre oko 2 meseca

Aleksa je pusten iz kluba jer je citavu proslu sezonu pravio pometnju u svlacionici i tvrdio da je glavni igrac i da se bez njega ne moze... Meni ga je licno zao jer mi je bio drag. Ko je pratio utakmice videlo se da ovaj tim nema hemiju i to je to ! Realno, polovina onih igraca nije zasluzilo da nosi dres Partizana, kod druge polovine boljih igraca doslo do zasicenja...
H

Hjbuvuy

pre oko 2 meseca

Zasićenje?! Od čega? Od trofeja- nije!? Od para- nije!? A od- poraza- jesteee!!!
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Jedini ko nije zaslužio da bude u Partizanu je Želimir. Svaki iskreni grobar, sa malo mozga u glavi, razume da je on jedina kočnica za bolje rezultate. Sa timom iz prošle sezone, Trinkijeri bi lagano bio u top6, bez ikakve bojazni od plej-ina. To je istina, a ovi što Žoca dižu u nebesa ničim izazvano, neka presaberu svoj IQ. Tužno je kad vidim kakav je intelektualni dedicit medju mojim grobarima. Tim nam je opet dobar, vrv bolji od Sferopulosovog Fmp-a, ali jednodtavno nemamo trenera.

Collector

pre oko 2 meseca

Koliko je promašio čistih polaganja-zicera a dobijeno za njega 400 hiljada dolara za njegov odlazak ovo je odlična vijest. Srećno mu i sve najbolje.
S

SUNĐER BOB

pre oko 2 meseca

A gde mu je Jaramaz?
@

@NR

pre oko 2 meseca

Eto, bilo je Balše Koprivice!? Hahaha...
K

Kako

pre oko 2 meseca

Kako ce CSKA platiti PARTIZANU dolare, 400.000 dolara !? U kesu!? Preko racuna dolare, evre tesko! Mozda rublje, juane, dirhame …
@

@TD

pre oko 2 meseca

Kojem Majku, jel Majku Džordanu!?
@

@Krme

pre oko 2 meseca

Ja, nema Akeksa pojma.I da pamtite mu od Burse.Kroz klub u medjuvremenu prodefilovala plejada pretplaćenih stranaca sa fenomenalnim statusom, ali eto za sve kriv jadni Aleksa.A što ti ovo ne napisa posle Burse!?
K

Krme

pre oko 2 meseca

Pretplaćen si ti na naše vesti, a u vezi sa preplaćenim igračima se slažem, donekle. Nisu bili preplaćeni, ali jesu bili razni. Ne vidim kakve veze oni imaju sa pričom, priča se o Aleksi? I ko je rekao da su oni bolji?! Vi bre samo lažete i spinujete, majke mi. Ili bukvalno ne razumete šta ste pročitali, pa ne znate šta pričate. I da, jesmo isto pričali i posle Burse, ne brini. Samo između sebe, zašto bi iko pljuvao svog igrača javno?! Dokle god su tu, naši su, i uvek podrška (osim u ekstremnim slučajevima), nekimami kad nisu više tu. Ove klince i paljevine ne računam, uvek će toga biti. Imaš još neko pitanje?
k

kolodin

pre oko 2 meseca

Generalno Partizan je trebao da promjeni 2 max 3 igrača i to bi bila top ekipa čak i za EL da budu među 5 ,Partizanu su falili samo plej tipa Mekintajer ili Gos i šuter kao Marinković da rastereti Pantera koji je uzimao previše šuteva.Aleksa i nije plej ,on je više klasična dvojka.
V

Viola

pre oko 2 meseca

Povećanje broja bonus igrača sa 1 na 2, (kršenjem Zakona o sportu Republike Srbije), je u cilju razvoja domaćih mladih igrača, piše u saopštenju FSS upućeno FK Partizan, kraj vica. Jel ono Điga ili Đigić?
U

Ubhvyvy

pre oko 2 meseca

Ðiga Avramovic
F

Franjo1

pre oko 2 meseca

Bonusi su bili Mimović i Ilić i Djiga posle još Šljivić,Jovanović,Prucev,
R

Reda 11

pre oko 2 meseca

Kritikuju me sto pisem dugacke komentare. Ko sam ja da razmisljam svojom glavom, kada je na klupi Željko Obradovic?! Ko sam ja da komentarisem to sto Zeljko Obradovic svakog ko se preziva na "IĆ" ne moze ocima da gleda. Ajmo ovako neka mi bilo ko kaze sta je ovde NEISTINA? Zeljkova prva konferencija za stampu kada je dosao u Partizan bila je "Moramo da se vratimo korenima da pravimo nase igrace" 3 godine kasnije sve sto se na "IĆ" preziva njemu smeta, drazi mu igrac iz Sudana, nego reprezentativac Srbije. Da li je NEISTINA da za 3 godine ima 1 trofej? Da li je NESTINA da ima najveci budzet u istoriji kuba (Ostoja potvrdio 20m evra) ?! Da li je NESTINA da je dovodio Igráče sa F4 evrolige dok je igrao evro kup. Pa usred Beograda ponizen od Burse ? Da li je NEISTINA da je izgubio S. kup od Studenskog centra? Da li je NESTINA da ga 8x delju rekovalescenti Zvezde? Da li je NESTINA da je izgubio od Juniora Mege pa izjavi "Ja sudiji VI, on meni TI, i kaze mi da sednem da ga pustim da radi svoj posao? Da li je NESTINA da domacu ligu ne igra 2 godine bez ikakvih konsenkvenci a ta ista DRZAVA tom istom klubu daje pare? Da li je NESTINA da je izjavio da je 11-to mesto u Evrologi vaznije od trofeja? Da li je NESTINA da je izjavio "Neka nas pobedi Zvezda i 25 puta pa sta?? Mi smo bili 11-ti u Evrologi Zvezda 16-ta" Sta bi se desilo sa Ancelotijem da kaze neka nas Barcelona pobedi 25x pa sta?? Ja cu da vam kazem Perez bi mu licno zabranio ulaz u Spaniju. Da li je NESTINA da je sam dovodio igrace osvojio 1 trofej i umesto da dobije otkaz on zameni CEOOO CEOOO tim. Ko je to u istoriji sporta uradio?? Da li je NEISTINA da mu verujemo vise nego Ocu? Da li je NESTINA da smo spremni da se klub ugasi samo da ON ostane? Da li je NESTINA da vise volimo njegove trofeje sa bivsim klubovima, nego uspehe sa nasim? Da li je NESTINA da nas je ubedio da trofeji nisu bitni? Da li je NESTINA da je promenio ceo tim i da sprema alibi za iducu sezonu "Tim je nov ima bicemo bolji iduce sezone" Da li je NESTINA da nas je ubedio da bez njega nismo niti cemo postojati? Da li je NEISTINA da nas je ubedio da zbog njega igramo evroligu ne zbog drzave koja placa licencu? Da li je NESTINA da nas je ubedio da su hale zbog njega pune? Sta je NESTINA?????? EE sad vi pocinjete sa Covicem. Taj Covic ma kakav on bioo je toj Zvezdi doneo 25 trofeja!!!!! Cime je nas Obradovic zaduzio?? 1 trofej za 3 godine? Taj Covic ima sistem a to su domaci igraci i moze da dodje Greg Popovic to ne smee da diraaa. !!!!! Da li je Avramovic losiji od ovog Sudanca? Da li je Smajlagic losiji od Bonge?? Zastoooo smo dozvolili da nam drugi namecu sta je istina samo zato sto ih idealizujemo????? Zasto smo dozvolili da jedan čovek radi sa klubom sta zeliiii bez posledica?!
a

apsolutnisto

pre oko 2 meseca

nisam ni procitao , ali cu da ti napisem idi decko leci se
D

Djomla Bg

pre oko 2 meseca

Da li je NEISTINA da si ti navijacica Cokijevog tima, bez obzira na ime?
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Procitao sam ovo veoma pazljivo i svidja mi se zapazanje i misljenje oko igraca u Zvezdi. Kao sto si rekao da dodje Greg Popovic licno u Zvezdi ce uvek biti vecina Domaci Igraci! I to je surova istina! Mozda mi necemo uzeti EL tako brzo ali i da udjemo u taj play-of pa da bude 5 utakmica za nas je to sreca! Zvezda ako napravi kontinuitet 2 3 godine da ulazi u play-off veoma ce brzo i u F4
d

druze

pre oko 2 meseca

ti se bavis samo negativnim itd..Zeljko je najveci trener Evrope, vratio je partizan u Evroligu, Naravno da ima mana , stariji je, promenila se i kosarka i on. Ali covek je legenda, svuda docekan pljeskom osim zna se gde...A ti usrani trofeji za lokalnu upotrebu ne zanimaju njega realno puno..Cilj je Evroliga i minimum top 8 svake sezone. za F4 treba i srece ..Neko ne ubode ni borbu za top 8 deset godina..
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Stvarno mi je zao ako si stvarno grobar i osecas se tako, ali brate to je surova istina i to hteli ne hteli mora da se prihvati!
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Razmišljaš racionalno, ali tegeltija propaganda vrti druge basne
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Da se Željko nije vratio u Partizan, ne samo da ne bismo igrali EL nego kao klub ne bismo ni postojali. Klub se stabilizovao, igra konkurentno sa najboljim timovima Evrope, 70% + budžeta sam prihoduje, za razliku od onih za koje kažeš da imaju sistem, a 70% budžeta im obezbeđuje država. Ja sam kao navijač Partizana zadovoljan, a ti gledaj ove sa sistemom , domaćim igračima i G17 u EL godinama. P.S. Uzeo je Dule 50 trofeja za 15 godina, igrao i F4, i Top8 nekoliko puta, tako da ovi domaći ćupovi meni nisu toliko interesantni, eto ih dr exselu neka leči svoju sujetu i komplekse.
p

pisi i duze brate moj

pre oko 2 meseca

osim prve recenice niko i ne cita..pozzz
G

Gist2

pre oko 2 meseca

Druze, moj drugarski savet. Pređi u drugi tabor, nisi ti navijac niti ces ikada ni biti
П

Психолог

pre oko 2 meseca

Трошиш много речи да комплетираш спин. Одговорити на све то било би упасти у твоје психотично стање. Нађи неку разоноду, можда девојку, за промену.
J

JSO

pre oko 2 meseca

👏👏👏👏👏👏
Г

Групни

pre oko 2 meseca

НЕСТИНА је ! дакле СВЕ ваше титуле од преласка у Шупљикца су плод превара, бесомучне државне помоћи, судијских крађа и подлих поступака ! Партизан је Институција, Партизан представља спорт, фанатичну подршку навијача и есенцију љубави ! и сто пута писани коментар је Гебелсобски покушај да се НЕСТИНА прикаже као ИСТНА !
?

?!?!

pre oko 2 meseca

Bravo!
Z

Zigmund

pre oko 2 meseca

Na sve ove tvoje nebuloze ja cu ti odgovoriti samo na ovu prvu gde spominjes mrznju prema igracima na IC. Aleksa je dosao kod nas sa epitetom 3 strelca Spanije. Znaci znalo se za njega, ali nikako da mu neki ozbiljniji klub ukaze poverenje. EL nije igrao do Partizana, a mislim da nije ni EK. Partizan ili ti Zeljko je verovao u njega, dobio je svoju ulogu 6 igraca, u nekim timovima je to i najvaznija, a bogami i u Manili za nas.Zeljko ga je cekao i posle svih 10 i vise povreda i uvek kasnije dobijao sansu. Kako je igrao? Promenljivo, od fantastine utakmice do utakmice bez ikakvog ucinka. Direktan je krivac za poraz od Burse, npr. Bez obzira na sve zao mi je sto odlazi, jer i kad je igrao dobro ili kad je bio los, davao je max. Jaramaz, vratio se, celu prvu polusezonu je dobijao sansu, lose partije u kontinuitetu, ni bacanje ne moze da ubode, nema onog njegovog prodora vise, jedini bljesak par utakmica oko pobede nad Armanijem. Smajli, ceste povrede, posle svake ukazana sansa, pretprosle godine poceo da nagovestava sav potencijal, ove bez ucinka u napadu, u odbrani samo da se pomolis kad treba da preuzme, ispadne i odmah kazna. Umesto jos bolje sezone, brodolom. I njemu hvala igrao je uvek srcem. Za ostale isto vazi, Danilo, Trifa, Tristan,.. Jednostavno nema konstantnosti u igri. Ta nekonstantnost je vazila za ceo tim ove godine, sem Nanelija i zato je doslo do radikalnog reza. Otisli su svi i IC i stranci.
P

Petar 2

pre oko 2 meseca

3 puta losiji od sudanca. Ostale gluposti sto si pisao, nisam ni procitao.
Г

Гецо

pre oko 2 meseca

Имаш ти живот?
v

veliki strumf

pre oko 2 meseca

Апсолутно је свака реч тачна! За ове што пишу да нико не чита после прве реченице - има и нас који нисмо тако површни и читамо када има шта квалитетно да се прочита! За ове што ништа друго не знају него да напишу да је Партизан институција (и авангарда) - толико се не дувају ни навијачи Реала, а 100 пута су већи клуб од вас! Од вас је и Цибона већа, о Југопластици да не причам, па нико не спомиње да су институција! А за вас јесу и те како! Ми смо у фудбалу највећи клуб не Србије, Балкана, већ целе Источне Европе, па се не дувамо. А ви клинци што се дувате, осим те једне титуле у 10 година од лане, другу и не памтите - или нисте били рођени или сте били веома мали! Јака институција! А занимљиво да се убише и Жоц и Остоја да објасне да сте прошле године били бољи од Звезде (упркос 8-0). Па кад сте били бољи, што НАЈУРИСТЕ ЦЕО ТИМ??? Код вас је све контрадикторно!
D

Deminaur

pre oko 2 meseca

Tri godine je u Partizanu, logično da je došlo do zasićenja. Srećno Aleksa u daljoj karijeri.
U

Ubuhuh

pre oko 2 meseca

Ja, pa znas kako naosvajao se, jadnik, trofeja pa se zasitio.Neko mu reko, ne budi više dzak za udaranje, crni Alexa...
G

Gost007

pre oko 2 meseca

Mada bre ..nakupio se trofeja i priznanja pa se covek zasitio🤣🤣🤣
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Ovo znaci da je igrac hteo da ide, jel. Tacnije aleksa vise n
H

Hmm..

pre oko 2 meseca

Na stranu navijačka opredeljenost, ne mogu da verujem da za ovog dečka nije bilo mesta u ekipi..
K

Koliko

pre oko 2 meseca

Dobila ona privatna mezimica od obestecenja za igrace, Partizan 400 000 od Avramović, 600 000 od Vukcevića, ako Kabolko ode u NBA 1 000 000,a iskupovali vec 5 igraca.
O

Ozbiljno2244

pre oko 2 meseca

Nikola Topic 2 miliona.tacka.
D

Dvadesetpetopolus

pre oko 2 meseca

Koliko sam voleo njegovu borbenost kada igra za Srbiju, toliko sam se nervirao tom borbenoscu kad je igrao protiv nas. Srecno! 🔴⚪️
@

@Krme

pre oko 2 meseca

Ta j UPPR ste mogli da iskoristite i vi i General.Propis nakaradan da Bog sačuva ali- propis. I da, vi klinci nemate pojma, ne znate 100 evra da nacrtate a kamo li milioni, avioni.Znači General nije dao UPPR jer se sva potraživanja, pa i njegova, za to vreme enormna plata, svede na isplatu 3%, što je nenormalno ali kažem ro je bio finansijski propis koji nije smisljen zbog Zvezde nego ne znam zbog koga.Zvezda bila protočni bojler za lovu, uostalom kao i Partizan i jedna i drugi i danas jer da sno 13 miliona tad skrkali na ograce kad je dobar Amer kostao 300,000 USD ne biste se vi kao klub zadrzali no u Rumuniji a kamo li Žota, hajp, loodilom..Malo se edukujes a ne da ti kluoska boja navuče to crnilo na njokalicu..Pa vidi ti nick, jooj po ovoj vrućini!
a

asas33

pre oko 2 meseca

Sve znas , samo ne znas za koga navijas. Prc,prc prc, - trojka.
K

Krme

pre oko 2 meseca

Imam 45 godina, i verovao ili ne, po struci sam ekomosta. Finansista, što bi rekao onaj vaš ministar. Sa pravim fakultetom, pravim poslovima iza sebe, itd. Tako da me, molim te, nemoj učiti šta je UPPR, kako se i zašto sprovodi, nemoj lagati da smo mi mogli da ga prihvatimo, a nismo, naročito da je razlog tome bila Duletova plata. Unapred pripremljen plan reorganizacije se sprovodi, pazi sad, kako bi se sprečio bankrot, i kako bi se POVOLJNIJE NAMIRILI POVERIOCI. Tačnije, to je jedan od uslova da bi se uppr uopšte sproveo. Sad mi ti, tako pametan, objasni kako se to povoljnije namiruju poverioci ako se dužniku oprosti 98 posto duga? Da ne ulazim sad u neke druge detalje. Ili da ti ne pričam šta je sve govorio i čime je pretio Ćoki na sastanku revizorske kuće koja je trebalo da da pozitivno mišljenje na poslovanje FK CZ (garant za dobijanje licence)? Znam jer sam bio na sastanku, tada sam radio za tu firmu, a Čović je došao u ime FK. Ako ne veruješ meni, piitaj mog direktora, i on je tad bio na sastanku. Tako da ne znam lažeš li namerno, ili iz neznanja, ali to vaše širenje samo vaših istina, koje su ustvari nepostojeće jer su netačne, to kod mene ne prolazi. Da ne pominjem nikad vraćen kredit Agrobanci od skoro 20 miliona, itd, već sam previše pisao, ali prosto sam alergičan na botove spasioca Srba sa Kosova i Metohije, a bivšeg košarkaša. Koji bi usput mogao da objasni kako je društveno preduzeće završilo kao njegovo, kad smo već kod ekonomije.
T

Torbicis

pre oko 2 meseca

Steta,sta kupiti za 400 hiljada, sigurno ne reprezentativca i domaceg igrača,ali ajde da vidimo.. Verujem Zeljku,zao mi je zbog Avramovića i zelim mu puno sreće u nastavku karijere i hvala mu za sve!!!
U

Ubuvu

pre oko 2 meseca

Kupiti Arijana
G

Gost2

pre oko 2 meseca

400k plus ostavlja prostor za ugovor jer neće biti pod istim, tako da dolazimo do pristojnije situacije da se kupi neko drugi
V

Vikktor

pre oko 2 meseca

A jel dali i neke 🧹🧹🧹
Г

Групни

pre oko 2 meseca

👏🍭
p

psyhhodelija

pre oko 2 meseca

Jedino što im je vredelo,i to je otišlo!... Kad se doživi neuspeh opet oće li se menjati opet ceo tim ili će biti kriva struka,trener itd..Svi su krivi osim jednog čoveka...Kad smo vas pometlali sa onakvim timom, Šta da očekujete sad? Kalinić, Dobric,Kenan dodati na već okosnicu koja je uzela tripletu..Jedini klub u evropi kojeg je Gilespi trpao...Ljudi koji su vas već godinama terorisali, znaju kako se to radi...
a

asas33

pre oko 2 meseca

Da se kladimo da ce pre Zvezda zbog neuspeha da menja igrace , nego Partizan. A i zalizani giros ce biti tu najkasnije do kraja novembra.
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Jedan od retkih iz partizana kog bi rado video u mojoj zvezdi
J

Jhony

pre oko 2 meseca

Pa Aleksa je zvezdas... Zasto da ne...?!
G

Gost Rider

pre oko 2 meseca

Ja iskreno moram da kazem da je ovo korak unazad za Partizan,domaci igrac,reprezentativac,dobar igrac stvarno..Kad god smo igrali finala sa Partizanom njega i Pantera sam se najvise plasio,njega pogotovu...
N

NR

pre oko 2 meseca

Nije ga bilo nigde. Vise gresaka nego koristi.
M

Mister XY

pre oko 2 meseca

Aleksa,srecno u daljoj karijeri,iako si igrao u suprotnom taboru ostavljao si srce na terenu,za postovanje.A kkp,da li je realno da pustite Aleksu,Smajlija(i kada im ne ide,uvek ce se baciti na tribine za loptu) i Nanelly-a koji je klasa u el i uvek je bio standardan?Ostoja najvise voli da cuje da su AVangarda (kod njega se ta rec uvek pise sa prva dva velika slova)a Zeljko je ocigledno izgubio kompas u Srpskim sportsko -politickim igrama,iako je neosporno najtrofejniji trener u istoriji(ovde treba da se naglasi istorija-proslost).Jos jednom Aleksi sve najbolje a da kkp napravi dobar tim,pa da se utakmice odlucuju na terenu a ne po free shopovima ili na morskim obalama
K

Krme

pre oko 2 meseca

Donekle si u pravu. Aleksu poštujem zbog njegove srčanosti i borbenosti. Ali, koliko te osobine donesu, toliko nekad i odnesu, i više. Morao je bolje, i konstantnije. Počevši od promašenog kucanja protiv Burse. Zaključno sa situacijom kad mu Željko dva puta objašnjava koju akciju da odigra, i on kao muva bez glave, oba puta zaboravi, odigra nešto deseto, pa se lupa po glavi, u fazonu "jao, vidi mene, šta mi bi?!". Nema šut (ostao mu izbačaj iz kadetskih dana), slabo napada obruč, a i kad napadne, polaganja problematična, često maši zicere (gde si video igrača da onako o tablu iz polaganja omaši ceo obruč, npr, ili da pokušava one basketaške fore, ispod ruke ?), pas nema. Ono što radi odlično (promena ritma i pravca), ne koristi. Koncentracija nula. Ili misliš da je slučajno što karijeru nije nastavio u Evroligi? Kako god, hvala mu, svako dobro u daljoj karijeri, i svu sreću njemu i ekipi na Olimpijadi. I on treba da bude zahvalan Partizanu, tu je postao reprezentativac, i tu je zaigrao Evroligu). A za Žoca ne brini. Mada poštujem što ga ne pljuješ, kao većina. I ovakav kakav jeste, kako vi kažete trener iz istorije, i dalje je najpominjaniji trener u sadržajima koje pratim a koji se bave Evroligom. Te Željkova akcija ova, te akcija ona, te ga hvale razni neki ljudi stranci, te pričaju o seminarima njegovim i slično. Uostalom, ako Željko nema pojma, onda je za vas odlično da ostane naš trener. Ne vidim što toliko brinete.
@

@Krme

pre oko 2 meseca

Uopste ne brinemo, Zvezdasi zele da ostane Zoc i vise od vas, daj boze da je tu jos 10godina, a sve ostalo je samo sprdnja, nista drugo.
P

Prcko33

pre oko 2 meseca

Aleksi alal vjera ! Na ogromnu zelju i borbu , bez nekog pa cak i solidnog kosarkaskog znanja "namlati" ozbiljne pre! Svaka cast majstore 👏👏👏
c

c c

pre oko 2 meseca

Cuvena naplata obestecenja, a bukvalno oterali coveka, kao i sve ostale, kao da je smece najgore. Sramota!!!
a

asas33

pre oko 2 meseca

Imas li ti svoj klub ? A, da , nemas. Izvini.
M

MJS

pre oko 2 meseca

Aleksa je dobar momak,bori se i požrtvovan je, i srpski je igrač. Ali nije kvalitet za EL,što je i pokazao!!!! Takođe dokaz mojom rečima je i to, što čak ni Pariz nije hteo da ga uzme!?? Realno,čak je i Jago veći doprinos u Zvezdi imao,nego Aleksa kod nas!!! Željko je rešio da ne pravi tim za KRK i ligu PČ,već EL, i ABA!!! Takva si vremena!!!!
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

A ovaj novi Sudanac je kvalitet za EL? Lakic je kvalitet za EL? Mike iz EC je kvalitet za EL pre Smajlija? Ne lupaj. OVAKO SE NE OPHODI PREMA DOMACIM IGRAČIMA!!!
H

Hubug

pre oko 2 meseca

A kad je tačno Žota svatio da Aleksa nije za El? Juče? Pre 3 godine?
P

Petar 2

pre oko 2 meseca

Da odgovorim ovom realnom... Kakav je sudanac igrac, upali tv i gledaj utakmicu juzni sudan-sad. Sto se tice Zeljka, smijesno je da se bilo ko usudi komentarisati njegovu strucnost. Dovidjenja prijatno!
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Jel ovih 400 hiljada ide Partizanu ili KK Ofiu mislim posto je vecina igraca Partizana zbog poreza fakticki nisu igraci Partitana na papiru. Bilo bi lepo da se malo o toj lakrdiji prica a ne da se cuti.
Г

Групни

pre oko 2 meseca

таргет: лакрдија
M

Može da se priča

pre oko 2 meseca

Ali prvo da vidimo kako je kk NČ od 2011 vratio dugovanja sva itd itd i kako je terzić sa crvene interpolove poternice postao predsednik FK czv i kako su to prijave protiv njega zastarele i ko to štiti vazuru i ekipu u fkp ,e prvo to sve da se kaže pa tek ovo. Pogotovo ovo za NČ i vazuru 👍
V

Valdano

pre oko 2 meseca

Avramovic placa ceh igranja u Partizanu(covjek je Zvezdas),steta jer je rodjen za ovu Zvezdu,koja cijeni domace igrace za razliku od Partizana(Obradovica),pa on je kod Pesica broj jedan igrac,o Partizan cekao da ga se otarasi po svaku cijenu.Bas cudno!Inace trenutna selekcija Partizana je katastrofalna,Zvezda ako dovede Dobrica i Petruseva bice ozbiljna ekipa!
D

Djjdndjd

pre oko 2 meseca

Zvezdaš, pa šta?! Pa i Žota i Zoki bizon su, pa?
p

pa zvezda

pre oko 2 meseca

je vec imala petruseva , dobrica, tea, kampaza i sta je bilo..Bio Top 16/17...ozbiljna ekipa, daj bre, onda su asvel i alba ozbiljne ekipe a smeje im se Evropa, da ne spominjem -45 i nijednu top 8 pobedu u desetogodisnjoj istoriji..
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Izmedju Željka i Pantera, Ledeja, Danila itd biram uvek Željka. Ali zato izmedju Željka i Alekse i Smajlija biram njih dvoje. Zeljko je ovim potezom, koliko god smesno zvucalo, ali ostao bez jednog sezonca na tribinama. Za ovo nikad nisam navijao niti cu sada. Navijam za Partizan u koji sam se kao mali i zaljubio. Domaci igraci, borba, publika o konekcija. Izvinite svi Grobari, ali konekcija sa 12 amerikanaca nije gen Partizana.
4

400tt9

pre oko 2 meseca

Ima i 1 juzno sudanac
@

@realno samo

pre oko 2 meseca

I ja sam ceo zivot navijac PARTIZANA kao i moja porodica ali moram reci da si za ovo totalno upravu. Ko ce od ovih da uzme megafon i da povede navijanje?? Ko ce da bude uzor deci?? Imao sam sezonsku i za proslu sezonu, i podrzavam sam klub uvek kada sam mogao(finansijski) ali meni je dosta svega, ja da se nerviram vise necu! Dizem ruke! Ko zeli da mu prodam proslogodišnju sezonsku neka se javi ovde da se dogovorimo u pitanju je tribina B.. UPRAVA NAPOLJE!
G

Gist2

pre oko 2 meseca

To je tvoj lični stav i imaš pravo na njega, ali nemoj svoje lično mišljenje predstavljati kao kolektivno. Ja lično mislim da je ovo pravi potez i ostaću sezonac
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Grobari Avramovića i Smajlija ste morali da zadržite.
T

Torbicis

pre oko 2 meseca

Tako je!!!
A

Ahahahahaha

pre oko 2 meseca

Igracete tuki kup Koraća
S

Sezonska karta

pre oko 2 meseca

Jedva cekam da vidim cenu sezonske karte za sledecu sezonu. Zvezda je odredila cenu od 15.000 dinara, sto znaci da bi bilo realno da nase budu u najgorem slucaju od 12.000 jer nista nismo osvojili. Jedino ako dozvolimo da nas opet izrade kao kao prosle godine. Ovaj tim koji je sada sastavljen je bar duplo losiji od proslogodisnjeg, videce se ubrzo.
p

podesen

pre oko 2 meseca

Minimum 18000 najjeftinija, mozda i 20000 din.
Г

Групни

pre oko 2 meseca

ви сте израђени у јануару ове године ...
a

asas33

pre oko 2 meseca

Zato ja uzimam za mene i za sina, opet ce nas biti vise u areni.Pati, ja sta da ti radim. Vidi se da nikad nisi voleo svoj klub, i isao si na utakmice jedino kad mufte dobijes kartu.
p

pi

pre oko 2 meseca

To je taj Avramović čuveni koji El nije igrao nikad pre i posle Partizana
P

PD

pre oko 2 meseca

Šta li je u tvojoj glavi? Pa da, verovatno ništa. To je taj Avramović koji je uvek davao sve od sebe za reprezentaciju, ali to Vaš ograničeni i isprani mozak opterećen klubaštvom ne može da razume. Tu mislim i na jedne i na druge.
7

7

pre oko 2 meseca

Kaže puma da Avramović treba da igra Nba, a on ni El neće
E

E

pre oko 2 meseca

Kad moramo ovako da popunjavamo budzet, dok ona mezimaca samo trosi za vecito 15 mesto.
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Meni sve neverovatno. Da Zelimir ne vidi da je Avramović bolji od svakog novopridoslog igraca na poziciji 1 i 2. Da Aleksa predje u ekipu koja ne igra EL? Ne verujem da je to neka plata cirka milion ipo i dva. Ne znam, nije isključeno da se radi o manevru da se oslobodi. Sa ovim su se složili...
L

Lololo

pre oko 2 meseca

Jeate. Ti vidis a Zeljko ne vidi. Tolike godine u klubu, svaki dan ga gledao na treningu i utakmicama. Ali on ne vidi, a ti vidis.
G

GorostasMaloumnik

pre oko 2 meseca

Ti najbolje vidis na tviteru
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Pa nisam samo ja. I pusti ti mene ja navijam za Zvezdu, ocu i da spinujem, provociram i sprdam mada sam sad posve iskren i ozbiljan. I Dulo i Kari i garantujem 80 posto navijaca Partizana imaju slicno misljenje. Sa ovim su se složili...
S

Sjjdndnc

pre oko 2 meseca

Zvezdi je Želimir ozbiljna karta.Dok je njega, Zvezda će carovati regionom.A, opet s druge strane smo bišni, bez neke jasne ideje..Al slatko je Žotu videti, još kako sedi s Ostojom a očima se ne nogu..Ma nek ide život.
I

IVAN 82

pre oko 2 meseca

Sramota mesto da bude kapiten ovoga tima,jedan od retkih srpskih igraca sto imamo, oni se odricu igraca velikog srca i sasvim solidnog kosarkaskog znanja. Ali za to ce platiti oni koni su odlucili za ovakve odluke ove sezone!!!
n

neba8ra

pre oko 2 meseca

Da li mozda ti i ja znamo bolje od Željka Obradovića sta treba da uradi??? Neka odluci da otera sve, da igra sa omladincima, da počne utakmicu sa 4 igrača, opet ce on znati bolje od tebe i mene sta radi.
@

@Neba8ra

pre oko 2 meseca

A jel to hoces sada da kazes da prosle godine nije znao sta radi pa sada saznao i najurio sve igrace? Kada je znao, a kada nije znao, prosle ili ove godine? Valjda imamo oci da vidimo da nesto ne valja, kako da mu verujem da zna sta radi kada u Partizanu to nije pokazao. Ne moram da budem glumac da bih video da neko ne zna da glumi ili da budem vozac da bih osetio da ne vozi kako treba.
3

369963

pre oko 2 meseca

Da li je uopste bitno koliko je dobio KKP. KKP je mnogo vise izgubio. Izgubio je srpskog igraca-reprezentativca, a pitanje koliko je dao za juznosudance, dance i francuze. Nemoguce je da ce oni vise gristi za KKP od Alekse. SRECNO ALEKSA!!!
J

Ju, ju, ju

pre oko 2 meseca

Ala nam se crvenko zabrinuo za repku, ajde bre bezi.
Г

Групни

pre oko 2 meseca

сад ће говеда из предгађа да крену: "Моцарт спонзор клуба са највећим буџетом у историји кошарке оправдава Цвекломира Туркоглу Робијашвилија ..." , "све на овом свету није истина " ...БАТ, порез , сарма, бели бубрези ...
Г

ГРУПНИ

pre oko 2 meseca

Ја сам само геј и раде ме хормони. Извините сви 🥲
G

Grupno te trpali

pre oko 2 meseca

šarančino nije lepo da za vas kažeš da ste GOVEDA IZ PREDGRADJA. Jer ste vi iz predgradja Banja Luke a to su LAKTAŠI. IGOKEA 2.Jel sad znaš ko su goveda iz predgradja.
G

GOVEDO

pre oko 2 meseca

te napravilo džiberu mali. Uši ću da ti izvučem RONUMO.
I

Ivan Andrijašević

pre oko 2 meseca

Žao mi je što je otišao u klub koji ne igra EL a mislim i da je Partizan dobio malo novca, jer je MNOOOGO izgubio. Inače sam Zvezdaš
V

View

pre oko 2 meseca

Vidi se Miškov rukopis. Svi zadovoljni. Još Kabokla da pošaljemo u NBA i 1.4M maoo li je za dopunu bužeta.
I

Ivancuga

pre oko 2 meseca

Nije plejmejker kao sto pisete, to je i Zeljko shvatio posle tri godine truda, rada, ucenja da bude, a svi mu pricali da dovede pleja, vikao je Imam Aleksu( to mu jedino zameramo). Covek je suter, ima i ulaz u levo ali asistencije Krompir i to veliki, nula bodova... Nadrealne pare mu dali u Moskvi, neka ide covek i zaradi...
l

lol12

pre oko 2 meseca

"To mu jedino zameramo" hahahahsjgahahahhaha
G

Gcuf

pre oko 2 meseca

Kakvog učenja!? Nema u oraksi učenja, uči se dok ne počne sezona..Aha, svevišnjem je trebalo 3 godibe da shvati da Alekda nije plej!? Da svevišnji nije za zlatnog sata, bišoba, šezanja 7nučića vikendom iii- penzije!?
A

Alal Vera

pre oko 2 meseca

Pustis domaceg vrhunskog beka da bi doveo neke cirkuzante iz Sudana
K

Kikan

pre oko 2 meseca

Potpuno suludo!
a

asas33

pre oko 2 meseca

Sreca , pa Gilespi, Nejpr,Bolomboj,Tompkins,Tobi,Hanga, Smart,Gedraitis,Simonovic,Jago i zalizani Giros nisu stranci , ni cirkuzanti .Psst, cuce vas neko.
@

@asas33

pre oko 2 meseca

Ti druze izgleda da neces naruciti taj giros vise dok si ziv, samo sendvic :))
D

Drvo

pre oko 2 meseca

To je mesečna zarada Želimira koji sedi dole.
T

To je

pre oko 2 meseca

Jedna plata Baharova koju placete a de vam nije vise ni trener.
P

Polako samo

pre oko 2 meseca

Dobiće obeštećenje isto koliko i za Pantera i Ledeja.
R

Ralentsakis

pre oko 2 meseca

Kakaaaav egzodus hahaha dovode se polutani, a najjaca je ostojina izjava da je avangarda, kad ustvari duguju i Bogu i narodu, tuzbe pred BAT-om i blokade na sve strane
£

£

pre oko 2 meseca

Interesantno da su dobili pare za igraca kome je istekao ugovor. Je l to nova fora za upumpavanje nasih para u Partizan?
p

pipo_inzagi87

pre oko 2 meseca

ima ugovor jos godinu dana, informisi se malo botino jedna, zaradi bar taj sendvic ljudski
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Je l' to neka nova fora da komentar ostavljau ljudi koji ne umeju da procitaju tekst? Polako citati,sa razumevanjem i bice jasnije. Valjda?
A

Avramovic

pre oko 2 meseca

Covek ima ugovor sa Partizanom za sledecu sezonu, nije istekao.
K

Krme

pre oko 2 meseca

Kako si samo bistar, vidi seda si učio iz Excel tabela. Još jednom, za sve vas zaboravne, i bezobrazne, pre svega, samo nekoliko detalja. Otpisani dug Agrobanci. Onda šatro UPPR, prema kome ste bili dužni da vratite svega dva posto dugova, sve ostalo otpisano. Malverzacije koje ste i u Evroligi radili, i to više puta, zato je kazna bila tako visoka (suspenzija Kampaca). Mislim, to samo lud može da poveruje u to da u EL sede na guzicama i nemaju pojma, nego dođe Savić da vas tužaka, kako reče kratkonogi julovac, i onda im otvori oči i oni vas kazne. Jer vas mrze s nad vole, dabome. Na kraju, jasno je rečeno i koliko vam je država dala, a koliko nama. Da ne spominjemo ulupane pare Vesića i Žike Pauka u projekat evropska Zvezda, da ne spominjemo da i drugi privatni klub spasioca Srba sa Kosova i Metohije, originalni FMP (koji nije pobedio FMP 2 već 40 uzastopnih utakmica) dobija novac iz budžeta. I tako dalje, i tako dalje. Nego obraza i sramote nemate.
£

£

pre oko 2 meseca

Interesantno je kako prosle nedelje nije imao ugovor.
2

24.232

pre oko 2 meseca

Sta je 400k u odnosu na placanja van budzeta i preko kk ofy ?
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Drago mi je zbog Alekse! Spasio se torture, pogledas komentare na proslu vest i vidis da grobari ovo primaju sa lakoćom kao da su jedva dočekali da ode. Ne razumem Aleksa je imao Najvecu zelju za pobedom od celokupnog proslogodisnjeg tima. Evo polako i smireno molim da mi normalni navijaci KKP odgovore na pitanje. Aleksa je bio heroj dece i nacije kada je igrao u KKP ko ce sada biti? Dali moze nacija da navija isto za Aleksu i Bongu, Nilikinu? Zasto cutite na sve ovo? Razumem da je Zeljko No1 stručnjak ali neki principi moraju da postoje. Ovo da se desava u Zvezdi pa to bi gorela Marakana i ceo kalis, neredi na sve strane, a vi nista... Ok svako zna za sebe ali kako mozete da trpite ovakvo ponasanje i ponizavanje moralne vrednosti kluba kojeg volite???
k

kkponly

pre oko 2 meseca

Sta pricas druze, vama je covek ugasio klub i navijali ste za FMP, ne secam se nereda i da je goreo Kalis
A

Andrijašević

pre oko 2 meseca

BRAVO! Pravi komentar!

Sakur

pre oko 2 meseca

Ahahahaha cuj ovoga gorela bi marakana.Pa vi ste se prodali covicu i terzicu samo da bi bili ispred Partizana,sada im skandirate imena na utakkmicama a vas savija se grli i peva sa covicem.Ti si nasai nesto da pricas botu jedan
С

Стефан Г.

pre oko 2 meseca

Јел горела Маракана када сте најурили Борјана?? Не сећам се баш… А има још пар примера… Како се односите према Видићу, највећем играчу кога сте икада имали?? Као навијач супротног табора тврдим да је Видић наш најбољи играч у историји и исто тако најбољи штопер, немам проблем са тим… И нећемо о Алекси, нека иде… Многе ствари су се накупиле… Од тога што се стално жали на акције код тренера, до тога да жели да буде прва опција а нема капацитета за то… А тек када почне да се нервира и да зури у саиграче ако не добије лошту…То што одигра пресинг не значи да игра добру одбрану веч напротив… Далеко више пута испадне у одбрани или остави слободног играча приликом испадања… довољно је ово…
k

kkponly

pre oko 2 meseca

Vama ugase klub,navijate za FMP ... ne secam se nesto tih nereda na Kalisu.
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Koliko ste ogorceni. Zvezda ove godine slavi 80 godina postojanja i to zna ceo svet a te vase price o gasenju mozete samo kod tegija u komentarima da plasirate.. Treba da vas bude Sramota sto ste klub u drzavi Srbiji koji nema 3 Srpska igraca. Sram vas bilo!
@

@iskreno

pre oko 2 meseca

Evo odgovoricu ti kao normalna pristalica Partizana. Aleksu postujem zaista i kao lika i kao igraca i pre svega reprezentativca. Ali.. Aleksa je igrac koji ima energiju koja nema sredinu, ili ide u krajnji minus ili ide u pozitivno ludilo, barem sto se tice klupske kosarke. Isto tako, za neki eventualno veci domet ne mozes da se oslonis na to na koju stranu ce otici taj dan. Cesto je neartikulisan i nepromisljen. Tonu puta smo imali vodjstvo od dve cifre i kad on udje to se sljusti na blizu neresenog ishoda zbog takvih stvari. Solidan igrac, realno nije klasa, i to svi znamo. Ali ako se pravi rekonstrukcija, sta da se radi. Bio je Partizan i pre Alekse, moci ce opet bez istog. Sto se tice srpskih igraca u timu jer on ide... Okej.. Ali i to nije tako lako s obzirom da se trazi iskorak posle top 8, jer sve sto vredi vecinom srpsko nije u Evropi. Gde god da nastavi, hvala mu za sve svakako i zelim mu srecu. Vanja, Teo, Milutinov donekle Nedovic i Aleksa su mozda najbolji igraci sto ima u EL klubovima.
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Kao što kaže Dragan bjelogrlić u boljem životu, jedan moj prijatelj pravi bre svetski restoran. Tako pravi bre i KK partizan, pravi svetski tim sa igračima iz Darfura i južnog Sudana. Samo napred
J

Jesse Custer

pre oko 2 meseca

Evo ga opet. Čim nešto treba da dobiju, to se sazna u roku od odmah. Kad treba da plate, tad se pravite mrtvi. Dok je kod Zvezde uvek obrnuto. Ne znam da li vas je bar malo sramota.
K

Kontra__1

pre oko 2 meseca

Ajdemo Exel tabela, vreme ti je za kupanje, vrucina ti je pa si blokirao
ј

јјјјј

pre oko 2 meseca

ха ха која комедија,ма наравно руси су познати да доводе играче сада са обештећем нарочито оне које неће у свом клубу, значи за 12 играча којима су дали отказ добили су 5 милиона а не исплатили за уговоре које су прекинути за следећу годину
J

Jesse Custer

pre oko 2 meseca

Evo ga opet. Čim nešto treba da dobiju, to se sazna u roku od odmah. Kad treba nešto da se da, tu se pravite mrtvi. Dok je kod Zvezde uvek obrnuto. Ne znam da li vas je bar malo sramota.
T

TD

pre oko 2 meseca

600 od Tristana, 400 od Alekse, jos oko milion od brune, pardon, bruna, fine parice tu mogu da se skupe. Sad jos plej ili bek, prva 4 i druga ili treca opcija (u zavisnosti od toga kakav ce Zeljko nameniti status Majku) na krilnom centru i to bi bilo to.
M

Milijaš

pre oko 2 meseca

Partizan mi je isti kao Zvezda prošle sezone. A verujem da bi bili sretni da prodju kao Zvezda i uzmu samo tri titule????
T

TD

pre oko 2 meseca

Ne postoji vise zvezda, a uzeli ste samo tri kitule, titule niste sigurno.
B

Bbju

pre oko 2 meseca

Vidi ove budaletine..Fine oarice, sad nam daj autobus stranaca..hahaha..pa s obim narodom možeš kako hoćeš...
l

lol12

pre oko 2 meseca

Prelazna varijanta,za godinu-dve eto ga u Zvezdi, oprašta mu se ruzna prošlost. Da ne bude sad bas direktan prelazak.

Gold Digger

pre oko 2 meseca

Kako ste odjednom pametni, a kad se dovode igraci tad se pravite ludi, ne znate cifre, presmesni ste
N

No.1

pre oko 2 meseca

Rise, ne rise Riise John Arne.