Aleksa Avramović (© Star sport)
Aleksa Avramović (© Star sport)

Partizan od CSKA dobio 400.000 za Avramovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 18:34

Crno-beli naplatili obeštećenje za reprezentativnog plejmejkera

Trogodišnja saga Alekse Avramovića u Partizan Mozzart Betu je okončana. Srčani plejmejker reprezentacije karijeru nastavlja u Moskvi, a CSKA je morao da plati obeštećenje klubu iz Humske kako bi angažovali Čačanina za narednu sezonu.

Kako je Telesport prvi napisao, a izvori Mozzart Sporta potvrdili, klubu iz Humske u kasu leže 400.000 dolara za odlazak Avramovića.

Izabrane vesti

Podsetimo da je Aleksa bio pod ugovorom i za narednu sezonu, ali usled odluke Željka Obradovića i sportskog sekotra Partizana, usledila je potpuna rekonstrukcija tima.

Podsetimo da je još pod ugovorom i Ognjen Jaramaz za koga se spekulisalo da bi mogao u CSKA, ali očigledno od toga barem u ovom trenutku nema ništa. Ostaje da se vidi da li će tu eventualno biti nekog obeštećenja ili će Jaramaz otići sporazumno kao što su to uradili Kevin Panter i Zek Ledej.

Podsetimo da Partizan traži obeštećenje i u slučaju Bruna Kabokla koji traži NBA ugovor. Ukoliko ga pronađe, crno-belima bi prema našim saznanjima trebalo da legne na račun čak 1.000.000 dolara.

Kao što smo ranije pisali, samo će Balša Koprivica iz prošlosezonske ekipe ostati i naredne sezone. Svi ostali igrači su napustili Humsku ili su na putu da je napuste.



tagovi

KK PartizanAleksa AvramovićKK CSKA Moskva

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara