Željko Obradović (©MN Press)
Željko Obradović (©MN Press)

Partizan napada trogodišnju licencu Evrolige

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.24. | 21:27

To su potvrdile reči trenera Željka Obradovića

Kada je pre četiri leta ponovo stupio na trenersku klupu svog Partizana, Željko Obradović je obećao jednu stvar. Da će crno-beli biti stalni učesnici Evrolige. Čini se da je došlo vreme da to obećanje ispuni pošto je po rečima koje je izgovorio na predstavljanju tima za narednu sezonu, klub spreman da napravi konačan i odlučan korak ka dobijanju trogodišnje licence u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

"Odlučili smo se da napravimo novi tim. Imamo 16 igrača. Tim ima prosek 25 godina, bićemo jedan od najmlađih timova. Zahvaljujem se predsedniku Ostoji Mijailoviću i Upravnom odboru što su učinili sve da budemo konkurenti. Sledeće godine ćemo probati da dobijemo licencu na tri godine. To je prioritet", rekao je Obradović okupljenima u "Domu Sindikata."

Izabrane vesti

Takođe, strateg Parnog valjka nije mogao, a da se ne osvrne na nedavni uspeh reprezentacije Srbije i čestita osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Ipak, posebne čestitke imao je za bivše i sadašnje Partizanovce.

"Čestitam reprezentaciji Srbije na uspehu. Saši Daniloviću, predsedniku KSS, Kariju Pešiću selektoru, našem kapitenu Vanji Marinkoviću, Aleksi Avramoviću koji je do nedavno bio sa nama, dvojici bivših naših igrača Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Milutinovu, kao i svim ostalim igračima koji su nas učinili srećnim."


tagovi

Željko ObradovićEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara