Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet umalo izgubio dobijeno: Dejvis se na kraju iskupio za dva loša poteza

K

Krme

pre 2 dana

Hahahaha, opet mi ne puštaš komentare, admine. Neverovatno. Drago mi je da ih svakako čitaš, i da te pogađam baš tamo gde treba, ćokijevac. A vređanja puštaj, to je poželjno.
K

Krme

pre 2 dana

Nije tekst o FMP 2, prespojio si nešto.
S

Sale Kg

pre 3 dana

Zaboravio si da navedeš najbitnije, da bi od Partiazana ostao samo pepeo da se nije Mesija u liku Ace Prepodobnog pojavio i prepoznao koliko je bitno da se KK Partizan spasi. E sad, što se svakom normalnom čoveku želudac prevrne kad samo pomisli u čemu saučestvujemo, nije bitno. Večno Aci zahvalni!!! I da, još uvek smo jedina i prava opozicija, ko ne veruje svom razumu i percepciji stvarnosti, neka poveruje u našu imaginarnu.
Ž

Žocara

pre 3 dana

Samo treba biti objektivan i reći da pantere iz Železnika najviše boli činjenica da koliko god prizivali tu Igokeu, znaju da je Partizan i dalje zaista Partizan, pravi izvorni Partizan, a da njihova zvezda zaista ne postoji od 2011-e, i da je klub za koji navijaju danas zaista pravi Fmp, izvorni Fmp. To je ta prevelika bol, koju nikad, ali nikad neće moći da prevazidju. Sa ovim su se složili.
G

Gost90

pre 3 dana

Pa ovi sami sebe metlaju, i to protiv Pariza :D Mi im ni ne trebamo :D
М

Маре

pre 3 dana

Играју пријатељски меч у склопу припрема против Париза и цео меч вређају Звезду, Човића и његову породицу!? Ја болесније навијаче нисам видео, каква је то секта страшно!!
D

Dzoni-1970-

pre 3 dana

Ima svoj klub, promenio ime svom FMP-u u CZBG, a ne prestaje da prica o Partizanu po svakakvim vestima, ja bolesnijeg coveka nisam video...
K

Kup

pre 3 dana

Nije ti verovatno ni jasno, što ti klubska legenda Nebojša, obilazi svako jutro ove rijaliti televizije i samo pominje Partizan...
G

Gost most

pre 3 dana

Vredjanu kriminalca i fmp. Pravi partizanovci poštuju Zvezdu, ali ona nažalost više ne postoji. Sportski pozdrav.
N

Neka Ćoki

pre 3 dana

Prestane da proziva pa mu neće pevati.
P

Pitanje

pre 3 dana

jel teodosic proziva partizan pa ga zbog toga vredjate?
K

Keops

pre 3 dana

Vređali su i dete Teodosiću, ej dete, kolko je to zastranilo
K

Kup

pre 3 dana

Vi ste tog istog Teodosić pogodili u glavu, kada je igrao protiv vas...
Г

Групни

pre 2 dana

само се окрени око себе, па ћеш прогледати ...
R

Redmond

pre 3 dana

Rekao sam već da čim naiđe samo malo teži protivnik kamerunci pokszuju svoje pravo lice. Kao sinoć. I tek će se videti da kkp ima lošoju ekipu nego u predhodne 3 sezone. Samo što vas Ostoja i Želimir vozaju na foru.
Z

Zaza Paculia

pre 3 dana

Pisem ovde barem 15-i put. Ova ekipa je napadački jako limitirana, nema svog lidera, verovatno ce tokom sezone Karlik to postati, ali kolicina njegovog divljanja, je prevelika, plus veliki broj izgubljenih lopti. Najbolji napadaci su Ife i Sterling Braun, ali njihova defanzia je stvarno teska za gledanje, pogotovo kod Danca. Ocigledno je da ce Bonga i Nilikina imati veliku minutažu od 1 do 3, kako ce je izneti je veliko pitanje... Nazalost, deluje mi da ce minutaza Pokusevakog biti barem u pocetku minimalna. Sve u svemu, mislim da vas ceka jos jedna satena sezona, ne kazem da nece biti uspesna, ali ovo bas moze da ode na obe strane, bice mnogo i pobeda ali i poraza.
E

Enzzo Mareska/91321

pre 3 dana

Stručnjače ti si jako limitiran u glavi!
P

Pst

pre 3 dana

Potpisujem sve.
g

gost111

pre 3 dana

limitirana :))))))
i

igor978

pre 3 dana

Samo opušteno. Gledali smo sinoć Pariz na skoro 100% mogućnosti, a mi u fazi zagrevanja.
P

Partizan odlucan za razliku od

pre 3 dana

Na osnovu do sada prikazanog Partizan do sada odlican, jedan od kandidata za Final four. Sa druge strane, Zvezda po starom jedan od glavnih kandidata za fenjer i bocice se za Last four.
F

Fakat

pre 3 dana

E al si mi ti neki strucnjak u pm....
P

Posteno

pre 2 dana

Ja i Ti u 10 000 e danas kod advokata i zalog. Pa ko bude na tabeli bolji posle 36 kola uzima repa. Nadam se da smes.
K

Kladionice znaju

pre 2 dana

To je i vrapcima na grani odavno poznato i jasno. Kladionice svake godine stavljaju jedne kao favorite za osvajanje i druge kao favorite za zacelje tabele. Prosle godine su imali najgore kvote zajedno sa Asvelom i Albom a tako su se i plasirali.
D

Dada Pirot

pre 3 dana

Idi bre Dejvise bukvalno si mi skratio život jer si prvo uprskao kada si napravio faul uz koš Šortca a onda i loše zagradio promašeno bacanje te je onaj njihov ubacio iz odbojke.Tu sam bio otkinuo i oduzeo se i onda sva sreća ubacuje lik zadnji šut preko ruke u sekund i po pre kraja i donosi mi 54300 dinara aaaaaaa poludeo sam koliko sam skakao a srce kuca 300 na sat jbte moglo da se rikne ali bar sam srećan završio vikend 😛
S

Saśa_PFC

pre 3 dana

Posle svega sto smo do sada videli apsolutno mi mnoge srvari i dalje nisu jasne.Fascinantna situacija je sa Koprivicom...decko ni za milimetar ovih gosina nije napredovao osim fizickog izgleda.Nije normalno da sa svojom visinom i sada vec i snagom nedominira ispod kosa i nikako da se izbori barem za vecu minutazu...pa njega Obradovic nestavlja da skace ni za loptu na utakmici.Sto se tice ostalih domacih igraca nema potrebe ni komentarisati jer se jasno vidi da Partizan ove sezone nece nastupati u domacoj privatnoj ligi ni u kupu tako da sa te strane nemam nikakva ocekivanja.Sto se tice ostalih igraca-stranaca skoro pa nejasna situacija...otprilike dosta neugranosti kao ni nwkog sigurnog perioda igre u ekipi.Centri nam uopste nisu dominantni i sto se toga tice protiv svake ekipe sa jakom centarskom linijom tu nas tim ne.a sta da trazi.Potpuno nejasna situacija je na krilnim pozicijama gde sa sigurnoscu nemoze niko da tvrdi ko tu iskace i osem Bonga koji je dosta dobar i kvalitetan igrac.Nize pozicije su dosta jake cak i jace od prethodnih sezona i tu mozemo dosta da ocekujemo sto se tice kvaliteta igraca kao i znanja.Sve u svemu dosta neuigrana ekipa a fizicki su tu sa ostalim ekipama.
J

Jdjdjf

pre 3 dana

Sadcto sve na uzmi Žota evro Kitulu!
G

Gorostas

pre 3 dana

Ja necu da gledam uzici ni jedno utakmicu, nikad nisam bio na utakmici, prsticu preko televizora i na Tviteru sam glavni grobarijooooo
G

GorostasKafic

pre 3 dana

Igra ista kao i prosle sezone. Plus nadajusne da će na publiku na neartikulissmo ponasanje mentalno zaostale publike da otmu neke pobedey ali neke ekipe ih znaju VEC kakve su mentalno zaostale osobe
D

Da,daa,daaaa

pre 3 dana

Gorostas kafic,sta je bate cemu frka,dali te prpa. Mentalicu i psihicu uzmi tableticu kukavice
S

Sale Kg

pre 3 dana

Je l’ ovo k’o nekad što je bilo u fudbalu, Kup sajamskih gradova ili? Odlična igra, ekipa sjajno uklopljena! Ove godine F4 minimum kao i prošle godine, da je opravdano očekivanje pokazuju i ova dva pakleno jaka turnira! Da nismo osvojili ova dva pehara morali bi ceo tim da menjamo pre početka sezone, a to nikako ne bi bilo dobro!
D

Djukela

pre 3 dana

Pripreme
S

Spas22

pre 3 dana

Vidim komentare, evroligaška ekipa se podcjenjuje. Prošla sezona je pokazala koliko je asvel jak, Alba takođe. Pripreme su pokazale koliko je jak cska, zenit, fmp...

Fear The Beard

pre 3 dana

Da li je Zoc persirao sudijama,i da li su mu se sudije obracale sa Ti?Da li ovi silni Ameri znaju da Zoc ima naviku da nakon metlanja preuzima odgovornost,a onda sve igrace zameni?
Ž

Žocara

pre 3 dana

Sve je ovo ok, ali objektivno, najgori igrači su domaći. Nema ni jedan da iole vredi. Vanja i Pokuševski su zalutali u košarku i pod hitno ih otpustiti, a i Lakić je operisan od iste. Nakić bi mogao da bude solidan ali kod Želimira neće dobiti šansu, baš kao ni Koprivica koji tri godine ne stagnira nego nazaduje. Da nema nestvarnu fiziku ne bi bio ni u planu. Da je kod pokojnog Miloja, do sad bi bio starter neke NBA ekipe, a kod Žoca još uvek ne zna ni poluhorog. Bošnjaković i Dimitrijević bolje da odu na pozajmicu ako planiraju da uopšte vide terena ove sezone. Umesto Vanje i Pokuševskog vratiti Nanelija. Ljubiti mu d.pe da se vrati.

Fear The Beard

pre 3 dana

Kako ih Zoc zavlaci....Ubija ih svojim egom,mitomanija ih zesce drma,Zoc debele pare uzima,rezultata nigde.Oni vise njega vole,nego svoj klub,a on ce menja rostere nakon svakog neuspeha,a kad dara prevrsi meru,on ce da ode,a mitomani ce da se pitaju gde su pare.Isto kao kad je general izneo sve pare iz kluba,a oni ga dizali u nebesa.Tad je Radonja oterao generala(koji je pljuvao Srbiju u kojoj se kasnije lecio(,a tako ce i sada Sferopulos da otera ovoga sto mu sudije ne govore Vi.
P

Ppp

pre 3 dana

Pravac predgrađe
s

sds

pre 3 dana

Fear The Beard, gledas Partizan gledas i treba da gledas. Mozda i nesto naucis u zivotu.
Đ

Đukin fan

pre 3 dana

2 miliona € godišnje je njegova gaža i plus štab 1 milion €!!!To je tarifa još od zadnjeg mandata u Atini,potom u Stambolu,ništa ni novo niti menjano!!!Uzimaju ljudi pare kad ima ko da plati! Sve ostalo pokretne kulise u putujućem pozorištu!!!To sto nema rezultata ko koga pita,biće…a i ako ne bude ko prethodne 3 godine niko odgovoran!!!Bitno da je 100 miliona € oduvano!!!Laganica!!!Ista priča ko na JNA …tresu po 25 miliona € godišnje a Ivelja uzima meru i to godinama i opet niko odgovoran!!!Arkadija za uprave i ove sto troše milione!!!I
T

Tomy

pre 3 dana

Zanimljiva i dinamična utakmica sa obe strane koja je pokazala da Paris nije slab tim a i da Partizan ima svojih slabosti. Bekovi Pariza su probijali i zatrpavali koš iz svih prilika i pored agresivne igre crno belih u odbrani. Medjutim, nije bilo rešenja za njihovu brzinu. To je prva slabost crno belih. Druga slabost je organizacija napada u zadnjoj četvrtini, kad je prigustilo sve se svelo na individualne akcije. Sad je ispalo dobro ali koliko puta neće biti srećnih ishoda, pitanja je sad. Žoc je utakmicu iskoristio da upozna Pariz i nije pokazao sve adute i nije postavio igru da ih pobedi, već da vidi kako treba igrati sa njima. Medjutim, svi su očekivali da na domaćem terenu bude laganih 12 do 15 razlike za Partizan i da se stekne samopouzdanje za EL. Ovako je Pariz stekao samopouzdanje da može da dobije Partizan u gostima, što nije trebalo da se desi :-) Partizan je pokazao brzinu i agresivnost, volju i individualne sposobnosti igrača ali odbrana i skok moraju biti bolji, plus organizacija napada, ako se želi neki iskorak. Sve u svemu, biće zabavno gledati Partizan, a nagadjaćemo još mesecima koji su im dometi.
D

Dometi

pre 3 dana

Evo da ne nagadjas mesecima ja cu da ti kazem sada. Ovaj Partizan nema tim za vise od 16. mesta u El, sve preko toga je premija.
M

Milojko Arsenić

pre 3 dana

A jadni ovi ljudi iz Pariza, nije im niko rekao da treba da odu u svlačionicu pri skandiranju i dobili bi 20-0.
@

@milojka

pre 3 dana

Ne bi se to desilo, oni znaju pravila za razliku od Partizana. Znali bi da ih lazete.
E

Efes hladan prija

pre 3 dana

Hajde opustite se fenjerasi, dajte im po ladan Efes na -45, sve ce biti lakse. Nego, kako je bilo na doceku fenjerasa, zna li se sta?
Ž

Žasu

pre 3 dana

Kapiten ce proći kao Jaramaz, Pokuševski kao Zagorac, Bošnjaković kao Tristan...Lakić i Nakić se ne računaju jer neće videti parketa ni u ABA! Koprivica tele!
c

cek cek...

pre 3 dana

I kako su ovde "nabili" 14 i po hiljada "dusa" koji su "kupili" sezonske ? Jedino ako su jedan drugome nabijali u bu.lju pa se dobro stisli da popune "halu" ..
a

ahahah

pre 3 dana

ovde su se katte kupovale, nisu vazile sezonske!
P

PFC

pre 3 dana

Covece da nema ni jednog komentara navijaca partizana na objavi o partizanu nego sve iskompleksirani navijaci fmp-a posle osvajanja 4.mesta na kikiriki turniru u rusiji....
T

Trebinje

pre 3 dana

JOs jedna sudijska kradja za igokeu2
P

Preža

pre 3 dana

Mislim da Zvezda gostuje prvo kolo baš Parizu? Ne pamtim da je Zvezda ikada igrala prvu utakmicu kao domaćin. Pariz mnogo dobra ekipa i biće to veoma teško gostovanje, živi bili pa videli. Partizan sklopio sjajan roster, samo to pumpanje mišića i kreveljenje prilikom poentiranja, nikada nije izašlo na dobro.
B

Beograd na vodi

pre 3 dana

Ne lupaj,odracemo ih bar 15 u gostima ovde u BG bi ih razmontirali 💪🔴⚪
O

OFK 3 puta...

pre 3 dana

...🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
Г

Групни

pre 2 dana

👍🐴
M

Milojko Arsenić

pre 3 dana

A jadni ovi ljudi iz Pariza, nije im niko rekao da treba da odu u svlačionicu pri skandiranju i dobili bi 20-0.
a

auuu sinko....

pre 3 dana

Pa ovi su gori od one " pastete od 37 dinara " jbt...
V

Vladimir 1977

pre 3 dana

Zato sto ste svi verovali slepo, da ste najbolji, lagao vas Zeljko...
D

Djukela

pre 3 dana

Kuhinja u zelezniku pojacala radnu snagu ove sezone, prosirila kapacitete
2

2806

pre 3 dana

navijaci avangarda,sve ce vam se obiti o glavu stostruko🤗🤗🤗🤗
D

Djukela

pre 3 dana

Prvo citam komentare iz zeleznika pa onda citam vest.
h

hahahahaaa

pre 3 dana

jel ste primetili ne spominju vise predsednika vec samo Vesnu ej
M

Milojko Arsenić

pre 3 dana

A jadni ovi ljudi iz Pariza, nije im niko rekao da treba da odu u svlačionicu pri skandiranju i dobili bi 20-0.
M

Milojko Arsenić

pre 3 dana

A jadni ovi ljudi iz Pariza, nije im niko rekao da treba da odu u svlačionicu pri skandiranju i dobili bi 20-0.
D

Dosadne

pre 3 dana

Crvene njineko...
i

ioioio

pre 3 dana

Ovo mi je najdraži trofej, svi vrlo dobro znate koliko je teško osvojiti kup Sajma.
M

Milojko Arsenić

pre 3 dana

A jadni ovi ljudi iz Pariza, nije im niko rekao da treba da odu u svlačionicu pri skandiranju i dobili bi 20-0.
M

Milojko Arsenić

pre 3 dana

A jadni ovi ljudi iz Pariza, nije im niko rekao da treba da odu u svlačionicu pri skandiranju i dobili bi 20-0.
1

149

pre 3 dana

Odlična atmosfera!
M

Marko 986

pre 3 dana

Zna Zeljko zašto je birao lakše protivnike, ipak se posledice metle osećaju. Pogledati četvrtu četvrtinu ni jedan domaci igrač na terenu. Ahhahahahahahhaha Iskreno jedva čekam da gledam ovaj turnir u Atini da se smejemo još!
F

Fmp Rakitovo

pre 3 dana

Partizan je jaci od nas suterska ekipa, jos se nisu uigrali idu u top 8 lagano
O

Ofk metla 3x

pre 3 dana

Cuo sam da na Karaburmi dele 🧹 besplatno po 3 kom!
k

kompleksasi

pre 3 dana

Pevaju o Zvezdi sve vreme😂 Kad vam ode Zoc i ostavi milione dugova, pevacete onda
s

srxx

pre 3 dana

Koliko pantera prati Partizan. Sve komentari limenkara.
m

muladen pfc

pre 3 dana

zasto se pevalo o covicu ?protiv pariza ej?zar nas toliko boli 8-0? licno sam protiv sirenja mrznje i da srpski i jugoslovenski sport uopste smanje tenzije.dobra utakmica nema sta!
8

8 nula

pre 3 dana

Eto pevacemo Covicu i Vesni na svakoj utakmici EL bas zbog te osme pobede.
G

Grobarcina

pre 3 dana

Ponadali se fmpeovci hahah a oni kad bi imali novu ekipu svaku bi izgubili , kao sto sad sve poraze imaju 🤣
F

Fakat

pre 3 dana

Odlicno je ovo. Prvi ozbiljniji protivnik, evroligas i to osrednji da se ne lazemo koji ce se boriti za 16. mesto i to dosao u goste i umalo poraz...A neki dan 400 komentara za Zvezdu zbog poraza od Olimpijakosa i izuzetno jakih ruskih ekipa da se ne lazemo i to bez 4 bitna kosarkasa u rosteru. Podsmevanje, sprdnja ali dobro sacekajmo mi maj, jun mesec pa da vidimo ko ce se zadnji smejati....
P

Pera2000

pre 3 dana

Svi se smeju Parizu a od njega Zvezda gubi sigurno u prvom kolu. Razbio ih raspali Zenit, sta ce tek Pariz da im radi...
C

Cipiripi LE2

pre 3 dana

Samo kosarka vas zanima, fudbal vise ne gledate ni na gostovanjima, on nek se ugasi dok vi skandirate u utakmici protiv Pariza zeni i deci covica
G

Grobarcina

pre 3 dana

Jedva dobismo mali Pariz koji je na nivou OlimpijeCedevite i to jos na nasem terenu u Sajamskoj hali i uz pomoc sudija,ovo je katastrofa kako igramo,opet ce mo izgubiti 3plu krunu i ove sezone a u EL dalje od 12 mesta nema sanse da budemo,ponovice se prosla godina siguram sam u to.
G

Grobarcina

pre 3 dana

Jedva dobismo mali Pariz koji je na nivou OlimpijeCedevite i to jos na nasem terenu u Sajamskoj hali i uz pomoc sudija,ovo je katastrofa kako igramo,opet ce mo izgubiti 3plu krunu i ove sezone a u EL dalje od 12 mesta nema sanse da budemo,ponovice se prosla godina siguram sam u to.
M

Maksjjdjdj

pre 3 dana

Opet pevaju Covicu,coveku koji ih razbija vec 10-12 godina,ali opet treba ih i razumeti sta da pevaju svojim igracima kad onde 90% ekipe ne zna rec srpskog.
c

ce gevara

pre 3 dana

Crni partizan pa slabiji su duplo nego prosle sezone!!!
P

Popop

pre 3 dana

Ovaj Pariz odlična ekipa.. ne piše se dobro komšijama u prvom kolu.. znamo kako inače prolaze protiv timova iz Francuske.. Partizan odličan večeras..
P

Popop

pre 3 dana

Ovaj Pariz odlična ekipa.. ne piše se dobro komšijama u prvom kolu.. znamo kako inače prolaze protiv timova iz Francuske.. Partizan odličan večeras..
j

jan

pre 3 dana

Najveca sramota je sto se na tajm-autu ne cuje rec Srpskog,sta to dobro Obradovic radi za Srpsku kosarku? A ova legija stranaca ce biti gora od proslogodisnje
c

chicha 59

pre 3 dana

inace na fmpovom tajm autu sve prsti od srpskog jezika... cuo sam da sveperopferopulos govori tecno srpski kakvih ovde debila ima
R

Ratajac

pre 3 dana

Sta Zvezda radi dobro za srpsku kosarku?! 12 Godina ni jedan vrhundki igrac nije izbacen?! Da nem Bognana i Jokicq bili bi Nivo Hrvatske ili slabiji..
E

Ee

pre 3 dana

GDE JE NAJVEĆI TRENER SVIH VREMENA DA ZAUSTAVI TO HORSKO PEVANJE??? A NE ČUJE, NIŠTA POZZ
M

Mile led

pre 3 dana

Pa ovaj Pariz ima da se igra sa tkz. zvezdom u prvom kolu
@

@mile

pre 3 dana

....a sta ako bude "vice versa"? hoce li to samopouzdanje naglo da splasne?
B

Bravo

pre 3 dana

Najveći i najtrofejniji klub na svetu Beogradski Partizan 🖤 i najtrofejniji trener u istoriji svih sportova na svetu Zeljko Obradovic 🖤 🤍 🇷🇸 Naravno i najbolji navijači kojih ima najviše u Srbiji i regionu, Ziveo Partizan i majka Srbija
Ј

Јјјј

pre 3 dana

Прва мало јача утакмица и мораш пред својих 2500 болесника да урлаш са трибина да би извукли победу 8:5 играча на терену
M

Mile led

pre 3 dana

Pa ovaj Pariz ima da se igra sa tkz. zvezdom u prvom kolu
G

Gost997

pre 3 dana

Ova sklepotina od tima nece sakupiti vise od 10 pobeda u el
G

GostO

pre 3 dana

Sad ce opet da krene grobarsko lozenje, ali cinjenica je da uz sudjenje kao da su sudila tri Bolthauzera iz najboljih dana, uz zapisnicki sto koji je ukrao skoro 2 sekunde na kraju, Partizan je jedva dobio ovu divlju ekipu koja ima samo onog sto smesno sutira. Ne znam kako se zove, gledao sam bez zvuka. Nek se plasi Evroliga!
v

vladano79

pre 3 dana

Sampioni pripremnog perioda
Đ

Đukin fan

pre 3 dana

Pariz će biti zanimljiv u ovoj grupi od 11-18 mesta gde su sasvim sigurno i Zvezda i Partizan!!!Prva grupa bogatih je realno dve klase ispred i to se videlo i na ovim turnirima po Grčkoj i Turskoj i to ne biva da se juri!Nece pomoći ni publika ni ložana ,tako je kako je!!
@

@ssss

pre 3 dana

Odličnu ekipu ima Partizan.Zvezdi neće biti lako prvo kolo protiv Pariza.Imaju dobru ekipu.
2

24.232

pre 3 dana

Poseban trofej treba da se dodeli, uz pomoc svih sponzora koji podrzavaju, vernim navijacima. Onima koji nisu isli na kosarku dok se igrala kosarkaska Liga sampiona i slicno. Kada je bilo po 500 ljudi. Koji su najveci dokaz sta znaci pratiti sport dok ima rezultata. A pritom dok te direktno drzava i njen covek vode. A ti glumis opoziciju... Treba na prijateljskom mecu, sa toliko zena i dece, pevati i dozivljavati najveci delirijum... dok se peva klubu i ljudima koji nemaju nikakve veze sa tim. Pehar za njih.
O

Ofk Beograd

pre 3 dana

Eno pocela i ona deca u OFK Beogradu da dele🧹 kupis jednu a dobijes 3 komada,sad metlanje i u Fk i u Kk kako ko hoce i kako ko pozeli...lagano!
A

ACDC

pre 3 dana

Odličan meč EL nivoa kakav sam čekao, uz par kozmrtičkih grešaka ali bože moj sve još su pripreme. E kad već skoro sve upropastiš baš ovako moraš da pobediš , da izmisliš pobedu i to je jako jako bitno videti da imamo takve igarče ,za to sposobne. Baš sam čekao ovakvu završnicu protiv ozb tima. Pariz ima strašnu bekovsku liniju, da su uradili bolji posao na centraskim pozicijama mogli bi za top 10 da se takmiče.
O

Ok

pre 3 dana

Gledao par minuta i odusevio se. Sve po planu igraju Ameri a domaci vezbaju aplaudiranje. Kapiten Vanja se uziveo. Ne ulazi u igru. Treba vedzbati aplaudiranje. Pokusevski je takodje vedzbao neku navijacku pesmu. Koga interesuje ovo ubistvo Srbske kosarke zarad ega jednog narcisa koji je u panici. Stize uredno metlanje.
@

@ssss

pre 3 dana

Za početak se opismeni.Bilo bi dobro da sve ove patriJote nauče prvo maternji jezik.
A

Ajde paneglu

pre 3 dana

Pokazace te vi sta je srpska kosarka...vec ste krenuli sa instrukcijama..
п

паћино

pre 3 dana

Извините спаситељи срБске кошарке. Лепо је спашавате играњем Неце, Калинића, Лазића, Теодосића који збирно имају 140 година.
T

Tebe

pre 3 dana

Tebe očigledno interesuje čim si ovde!
M

MileJe

pre 3 dana

Ne piše se srBsko...
Ž

Žocara

pre 3 dana

Samo treba biti objektivan i reći da pantere iz Železnika najviše boli činjenica da koliko god prizivali tu Igokeu, znaju da je Partizan i dalje zaista Partizan, pravi izvorni Partizan, a da njihova zvezda zaista ne postoji od 2011-e, i da je klub za koji navijaju danas zaista pravi Fmp, izvorni Fmp. To je ta prevelika bol, koju nikad, ali nikad neće moći da prevazidju. Sa ovim su se složili.
@

@

pre 3 dana

A sto je neko nervozan. Idi vedzbaj klanjanje.
o

oh boze

pre 3 dana

AHAHAHAH kakva pobeda, ahahahahah cirkus od kluba muce se sa parizom
z

zzbzbz

pre 3 dana

vi od cetri odigrane tri izgubili, sa kim se vi ne mucite?
v

videcemo

pre 3 dana

Prvo kolo u francuskoj, uzivajte u lepom porazu u sred Pariza. Vi prvo pobedite neku eurocup ekipu pa cete onda mozda neku na vecem nivou.
v

videcemo

pre 3 dana

Prvo kolo u francuskoj, uzivajte u lepom porazu u sred Pariza. Vi prvo pobedite neku eurocup ekipu pa cete onda mozda neku na vecem nivou.
s

srxx

pre 3 dana

Pariz je osvojio evrokup prosle sezone. Ove ce igrati evroligu. Mi bar igramo protiv evroligasa, a ne kao vi protiv ruskih timova koji ne igraju van granica svoje zemlje.
S

Sumar

pre 3 dana

Pa taj ce vas Pariz, ometlati u Evroligi.
c

chicha 59

pre 3 dana

steta sto te ne poznajem pa da bacimo neku paru da ce ovaj Pariz biti ispred fmp u EL..
p

pedja986

pre 3 dana

prijatelju, budi oprezan, gostujete im u 1.kolu...
P

PFC

pre 3 dana

Zato se vi ne mucite nego fino izgubite odma kao pravi kk rekreativo🤣😭🤣😭

Prosečni Komentator

pre 3 dana

Pa taj Pariz ce vec u prvom kolu da vas posalje u borbu sa asvelom i albom za 16. mesto
J

Jova911

pre 3 dana

Iskreno Pariz se pokazao jako dobro, jbt zar juce nije bila prica ekipa za osvajanje EL a danas ih Pariz k*ra.
T

Tugica

pre 3 dana

jel se ovako tesite nakon Zenita i CSKA 🫤
G

GR○B[ARI]

pre 3 dana

Svaka cast Zocu uspeli smo da dovedemo 4nba igraca Nilikina Washington Jones Pokusevski
@

@grobari

pre 3 dana

mozes da dovedes i 104, ovi su u nba imali ulogu koliko ja u skupstini mongolije
7

777

pre 3 dana

💶💶💶💶💶💶
M

Metla 8

pre 3 dana

Pa bre ovi iz igokeje na svom terenu u hali polovne robe jos pred svojim navijacima Jedva pobedise najgori klub u EL mali Pariz koji je na nivou Mege i Olimpije cccc....🤦
J

Jutka

pre 3 dana

Najgoeu klub je naša zvezda brt. tako kaže Evroliga
S

Sumar

pre 3 dana

Pa taj ce vas Pariz, ometati u Evroligi.
F

Fmp1

pre 3 dana

Ne, ne vi ste najgori tim EL pokazace vam Paris vec prvo kolo.
M

Metla na k te nosam!

pre 3 dana

Laka noć
Љ

Љубиша

pre 3 dana

Није најгори. Има један гори...
T

Torbicis

pre 3 dana

Ajde da ce taj najgori klub biti ispred vas, Zvezda,Asvel,Alba pitanje je ko ce biti na standardnom 16 tom mestu!!!
Ž

Žocara

pre 3 dana

Samo treba biti objektivan i reći da pantere iz Železnika najviše boli činjenica da koliko god prizivali tu Igokeu, znaju da je Partizan i dalje zaista Partizan, pravi izvorni Partizan, a da njihova zvezda zaista ne postoji od 2011-e, i da je klub za koji navijaju danas zaista pravi Fmp, izvorni Fmp. To je ta prevelika bol, koju nikad, ali nikad neće moći da prevazidju. Sa ovim su se složili.
I

Ivan3333

pre 3 dana

Zvezda je najgori klub u EL
n

ne pred rudu

pre 3 dana

screenshotuj ovaj komentar kad na otvaranju se Zvezda oklizne u Pariz 🙈
S

Sumar

pre 3 dana

Pa taj ce vas Pariz, ometlati u Evroligi.
V

VAM

pre 3 dana

Ovo sto se peva Covicima je nepotrebno stvarno ali ipak sve se to njima sa razlogom desava. Nebojsa je los covek, prevarant i da je drzave bio bi u zatvoru. Verujem da je ovo za njega najblaza kazna sto mora porodica da mu trpi uvrede, zasluzio je on mnogo gore.
N

Nema dalje

pre 3 dana

A vi ste sudije i sud? VI ste svi oboleli
С

Стварно нисте

pre 3 dana

Нисте ви чисти.
В

Втб

pre 3 dana

Звездаш сам и слажем се да Човић треба да буде у затвору, као и многи други политичари (лопови), али никад нећу подржати вређање са трибина, посебно чланова породице, без обзира да ли вређају Човића, Недовића, Калинића или Обрадовића, Савића итд.
i

igokeasi...

pre 3 dana

...samo vi vredjajte dr Nebojsu i njegovu porodicu a on ce da uzvrat da vas 🧹 svake sezone i naredne dve pune decenije!
G

Godzila

pre 3 dana

Mnogo je loš što neće da se skloni samozvanoj avangardi. Zato ga i vredjaju jer od muke više ne znaju šta da rade.
D

Donnie Brasco

pre 3 dana

Sve si u pravu, ali ovo vredjanje mora pod hitno da prestane!!! Više smeta Partizanu nego Čoviću.
M

Minusi

pre 3 dana

70 minusa hahhaaahahahaahahahhahaha
g

gunnersi

pre 3 dana

Slazem se, ali isto tako bi i Zeljko odsluzio svoju kaznu za ono sto je uradio…
B

Bushido

pre 3 dana

Žoc bi bio u zatvoru, Ostoja Mijailović takođe, da je države...
B

Bon.Jovi_985

pre 3 dana

Kad se budeš družio sa "Nebojšom" onda iznesi mišljenje, a ako imaš neke dokaze lepo odeš u policiju pa prijaviš. Onaj što davi i šamara igrače i lema sudije u svlačionicama je inače sjajan tip, zar ne? Kaži bre prijatelju iskreno da vas žulja Čova jer vam je razvalio klub da ne možete da se sastavite deset godina.
g

gost4

pre 3 dana

nije lepo pominjati neciju porodicu ako ta porodica nema nikakve veze sa sportom, ovako mu dodje skroz opravdano
-

-

pre 3 dana

Ovo samo Grobar moze da pomisli i napise. Jer stvarno treba imati takav bolesan sastav licnosti da ti ovo bude ok.
I

Išleri

pre 3 dana

Ovo je maksimum od ekipe partizana! Paris zaslužio da pobedi. Nekoliko lopti poklonjeno samo zbog pritiska Zeljka na sudije.
S

Sreća

pre 3 dana

Pa vi niste pritiskali sudije na kraju prošle sezone.
D

Dokaz

pre 3 dana

Da bez sudija ne moze ni ek ekipa da se pobedi. Bar 5 lopti je poklonjeno partizan.
V

Vs

pre 3 dana

Navijač Zvezde o suđenju
G

Ggv

pre 3 dana

@VS nemoj tako. Nisu oji takvi. Njihova legenda kluba, najveca ikada, kaze u javnosti sako da ne moze da garantuje za bezbednost sudija... Hahaha.
B

Bandalowski

pre 3 dana

Bice tesna borba sa Asvelom, Parizom i Albom
g

gustav

pre 3 dana

za FMP da, definitivno
O

Ognjeeeen

pre 3 dana

To misliš na fmp decenijskog fenjeraša?
K

Kiki Golub

pre 3 dana

Ako misliš na zvezdu onda će biti borba kao i svake godine.
d

deyan

pre 3 dana

Zna se ko se zadnjih deset godina bori sa njima i uvek bude u top 18. Ako ne ispred njih, uvek ste im blizu, od 15. do 18. mesta...
c

chicha 59

pre 3 dana

tacno.. i ove godine fmp ce biti sa njima ... od 14-16 mesta... teskaborba
c

chicha 59

pre 3 dana

tacno.. i ove godine fmp ce biti sa njima ... od 14-16 mesta... teska borba predstoji... pa ovaj Paris ce ih raskantati

Prosečni Komentator

pre 3 dana

Biće ali verujem u zvezdu da opet može biti bar iznad asvela i albe
K

KK Crvena zvezda

pre 3 dana

Da znaš, al pokušaćemo Top 16.
L

LOL LOL

pre 3 dana

Bravo za sudije i igokeu2 velika pobeda protiv prebogatog pariza
в

велики штрумф

pre 3 dana

Какав је оно био магичан трокорак Тајрика! Видела цела хала осим тројице судија. Јадно баш. На крају се лопта пдбоје срећно на тројку самом Карлику, а у последњем нападу је виђена магија Жоца јер он је тачно нацртао да Карлик посрне, да некако збизне лопту, да је неком чудом ниски Лундберг дохвати и међу три играча некако дода Дејвису… Сихурно су то вежбали… Чему ли се Партизан нада кад је пуком срећом добио код куће врло просечан тим који ће се борити са Албом за 17. место?