Navijači Partizan Mozzart Beta (©Star Sport)
Navijači Partizan Mozzart Beta (©Star Sport)

Partizan Mozzart Bet pooštrava mere bezbednosti i provera pred duel sa Olimpijakosom

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 14:26

Klub iz Humske reagovao u dogovoru sa bezbednosnim službama

Partizan Mozzart Betu je svaka od poslednje tri utakmice prve faze Evrolige izuzetno bitna, a sve počinje sa Olimpijakosom (četvrtak, 20.30) u Beogradskoj areni.

Ispred kluba je tokom otvorenog treninga za medije izašao portparol Ivan Ivković i izneo da se u svetlu tragičnih događaja u Moskvi prošle sedmice, kao i zbog pojave falsifikovanih ulaznica na duelu sa Real Madridom, uvode dodatne mere bezbednosti i provere.

Izabrane vesti

“U ime kluba bih da saopštim da je nakon sastanka bezbednosnih službi odlučeno da se u svetlu tragičnih dešavanja u Moskvi pooštre mere bezbednosti od strane policije i svih službi koje su zadužene za bezbednost. Takođe, želeo bih da najavim navijačima da se uvodi nova pretprovera karata zbog pojava falsifikovanih ulaznica koja će se odvijati ispred dvorane. Imaćemo dva prstena provera sezonskih i dnevnih karata, pre nego što navijači mogu da uđu u halu“, rekao je Ivković.

Podsetimo, Partizan Mozzart Bet je putem saopštenja objavio još posle poraza od Reala da su u pripremi krivične prijave protiv pojedinaca zaposlenih i u klubu zbog protivzakonitih radnji.

Za sve navijače poruka iz Parnog valjka znači i dodatno kalkulisanje sa vremenom polaska ka Areni i dolaska u zonu dvorane, kako bi se na vreme prošle sve kontrole i zauzelo mesto na tribinama.



tagovi

EvroligaKK PartizanPartizan Mozzart BetIvan Ivković

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara