Detalj sa utakmice Partizan Mozzart Beta (©Star Sport)
Detalj sa utakmice Partizan Mozzart Beta (©Star Sport)

Željko Obradović: Nije loše ponoviti da i grad ima benefit od Partizanovih utakmica

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 14:06

“Nadam se da će igrači shvatiti da imamo situaciju da zavisimo od nas samih, da u poslednje tri utakmice treba da damo maksimum“

Partizan Mozzart Bet je sada već dve godine standardno najgledaniji tim Evrolige, a prošlu utakmicu sa Real Madridom iz Beogradske arene ispratilo je 20.200 gledalaca.

O atmosferi na Partizanovim utakmicama ne priča se samo u domaćim okvirima, već je to postalo globalni trend i mnogi ljubitelji košarke i sporta dolaze u Arenu da bi osetili energiju sa tribina kada igra Parni valjak, naravno i njegov večiti rival Crvena zvezda.

Izabrane vesti

Pošto su tribine konstantno pune, a sve je više gledalaca iz inostranstva i sa praktično svih meridijana, očekuje se da će poseta i u četvrtak uveče za meč sa Olimpijakosom (TV Sportklub, 20.30) Arena biti prepuna, kao i u okršaju sa Valensijom na zatvaranju prve faze što će verovatno biti ključni meč za konačni rasplet.

Upitan da još jednom prokomentariše veliku posetu, Željko Obradović je rekao da klub ima veliki benefit od toga, kao i Grad Beograd.

“Ništa novo, to je već nešto uobičajeno. Navijači nam daju motivaciju i želju da se još više borimo. Nadam se da će igrači shvatiti da imamo situaciju da zavisimo od nas samih, da u poslednje tri utakmice treba da damo maksimum, pa da vidimo gde ćemo da završimo. Ponosni smo i srećni što imamo takve navijače, što vlada toliko interesovanje i što ljudi dolaze sa svih strana da nas gledaju. Možda nije loše ponoviti da, iz tog razloga, i ovaj grad ima benefite od Partizanovih poseta na utakmicama“.

Podsetimo, Partizan Mozzart Betu je trijumf sa Olimpijakosom neophodan kako bi zadržao visoke šanse da se nađe u plej-inu Evrolige, pošto ima bolji međusobni skor od gotovo kompletne konkurencije.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara