Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet odbio sve nalete Zvezde i slavio u krcatom Pioniru

G

Gost123

pre preko 1 godinu

Trokorak, u stilu Bilija Berona.
s

sportas011

pre preko 1 godinu

Svaka cast partizanu na zasluzenoj pobedi, vodili su ljudi od druge cetvrtine do kraja utakmice. Zvezda sem Vildoze k Nedovica nema igraca koji moze da poentira. Partizan se minimum 7,8,9 puta nudio, jednostavno Zvezdi su izlazili sutevi ili nisu mogli zicere da pogode. Evidentno je koliko su pali u defanzivi u poslednjih 3 kola, katastrofa. A navijace partizana me treba ni komentarisati, koje lozenje je u pitanju. Zvezda je dobila dva derbija ove sezone pa se nije toliko slavilo kao sinoc. Ali polako, ima jos da se igra. Napred Zvezdo!!!
G

Gost021

pre preko 1 godinu

kartoncici sa izgledom navijaca fmp koje su drzali na pocetku utakmice su sve rekli. Nisam verovao da neko moze da predoseca sudbinu do veceras. nadam se da ce takav izgled imati jos puno puta. Cuvaj te ih trebace vam jos 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
v

vrlo vip gost

pre preko 1 godinu

Zek,Zek Dante je Matijas Panter je...
T

Trifuncina

pre preko 1 godinu

Price o budzetu Partizana su smesne. Jedan njihov Dobric ima sezona u Evroligi koliko 4-5 Partizanovih igraca u rosteru i to iskustvo kosta. Ne igra bre on za kikiriki svih ovih godina Evroligu u Zvezdi jer to iskustvo moze da naplati preko kao sto je na kraju i Davidovac uradio jer ga nisu cenili do kraja oko obnove ugovora. Gde su ostali igraci u rosteru sa 4-5 sezona u EL i koliko oni kostaju bili domaci ili ne, nego Happy Pink propaganda dize tenziju i zato je ostao na Seen kod KKP
L

Lajavi krelac

pre preko 1 godinu

Zato Naneli, Panter, Ledej, Egzum, Lesor i Papapetru sve igrači koji nisu videli EL do dolaska u Partizan igraju za subvencije...
L

Lajavi

pre preko 1 godinu

Exum ima godinu dana u EL samo pre KKP
G

Gost2222

pre preko 1 godinu

Dogovorili su da svako dobije jednu bez puno poena razlike-srpska posla
S

Sava Pancevo

pre preko 1 godinu

Apsolutno tacno.
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Да је среће да се Срби договоре......нема од тога ништа.
A

Atila17 1

pre preko 1 godinu

Ali igračina Dobrić se bacaka i glumi da ga Egzum udario.......sportista nema šta......igračina....
J

JhW

pre preko 1 godinu

1:1. Naša pobeda u Areni je mnogo lepša
P

Propaganda

pre preko 1 godinu

Je l' bilo ponoćne sednice ili će samo turneje po jutarnjim programima?
G

Gost779

pre preko 1 godinu

Partizan je bio bolji za taj jedan poen i to je to, detalji su odlucivali sto govori koliko su ekipe ujednacene. Utakmica je odigrana sa mnogo nervoze ali to je car koji nosi derbi. Prva dva puta smo mi bili bolji, sada oni. Sezona ide dalje, niti njima ova pobeda znaci siguran top8 niti nama znaci sigurno ispadanje iz borbi za top8. Oba tima su na 10-11 (Zvezda medjusobno bolja), ima jos 14 utakmica do kraja i svasta tu jos moze da se desi pogotovu zato sto ove sezone nemamo izrazite favorite koji gaze sve. Duga je sezona...
F

Fandjo112

pre preko 1 godinu

Partizan je juce bio MNOGO BOLJI od 1 poena razlike, rezultat ne predstavlja pravu sliku desavanja na terenu i kontrou utakmice 35 minuta.
P

Pick and Pop

pre preko 1 godinu

Samo da proverim da li se razumemo? Partizan je pobedio Zvezdu u Pioniru, na gostovanju, u utakmici u kojoj je Zvezda vodila samo u prvim minutima. Posto se stvara neka atmosfera da je u najmanju ruku remi, a možda i da je Zvezda pobedila, više nisam siguran. Jasno je da Partizan bolje tempira formu i da je Zvezda u padu. Efekat promene trenera je izvetreo i sada se sve svodi na individualni kvalitet i inspiraciju. Partizan je igrao ozbiljnu, strpljivu košarku i samleo Zvezdu. Uvek imao rešenje i defanzivno i ofanzivno. Pobeda čista kao suza posle mnogo vremena i još jedan momenat koji će dodatno osnažiti Partizanove ambicije i Zvezdu spustiti u realnost. Sportski pozdrav!
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Sve to ok ali kad njima zaigra kampaco bit ce opet u prednosti,strasan je ono igrac
G

Gost Stanko

pre preko 1 godinu

Partizan je bio bolji na celoj utakmici. A vi ste po ko zna koji put pokazali taliju. Ona trojka Vildoze u prvom, klasična gibanica i ova Nedoviceva na kraju iz auta. Mitrovic i Petrušev su stavljeni u džep, od strane naše unutrašnje linije. Mali Trifa nije imao poene ali je ukrao naj važniju loptu. Partizan je isparirao fizički zvezdi, čak šta više bio i jači u duelima. Jaka želja je presudila. I trio Ledej, Egsum i Lesor koji je pokidao. Ovog puta vam ni sreca nije pomogla.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Ne znam ko je imao više sreće, subjektivan si. Jeste mozda Vildozina trojka srecna, ali na pola tekme, dok Neda je dao i proslu iz auta, isto na kraju. Takvih trojki se on nadavao..vi ste imali vise srece, kad god je Zvezda prilazila, izlazila lopta 5-6 puta iz koša, a vama Ledej i sl. Davali slucajne koševe u poslednjim sekundama napada, jednom rukom..ok, igrali ste ok..ali ne pominji srecu. Zadnjih 4 minuta msm da niste dali kos iz igre..sve bacanja..za minimalne kontakte..kad bi se inace svirali takvi kontakti kao faul. Bilo bi 40-50 bacanja..pred kraj Exum gura rukom Zvezdinog igraca od sebe, nista sudija..onda msm Nedovic ga gradi samo i on odmah faul svira za nova vaša bacanja..
R

Realizam

pre preko 1 godinu

Slucajni poeni Ledeja o kojima pricas su upravo njegovo najjace oruzije, sut jednom rukom sa zadrskom.
@

@gost1717

pre preko 1 godinu

druze o cemu pricas ti gledaj tekmu pa na panteru su trebali da sviraju 20 faulova celo vreme ga vuce za ruke onaj sugavi lazic. vama treba svaku utakmicu najmanje po 30 faulova da se svira protivniku. ista prica bila protiv olympiakosa gde ste zadnjih 5 minuta najmanje 20 faulova napravili koje vam nisu svirali.
b

brt

pre preko 1 godinu

dzabe sve nista nebi bilo drugacije i da je zvezda pobedila,baskonija sinoc iz nicega pobedila valensija se gura u 8,tako da nema mesta ni za jedne,jednoatavno nece nam dati,ispravite me ako nisam u pravu,al bez vredjanja
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Ispravljam te.Nisi u pravu.Nemoj da se baviš teorijama zavere kao tvoj predsednik.Ne napadaju vas svemirci,Bodiroga,Savić,španska liga,Real,Barsa,sad i Baskonija i Valensija.Opusti se.Zabole ih i za Partizan i za Zvezdu.Svako tu sebe gleda.Ako ne uđete u 8 to je zato što niste zaslužili,a ne zato što su se sile mraka urotile potiv vas.Manje gledaj predsednika na Pinku i Hepiju i manje čitaj Treće oko i Zonu sumraka!
M

Miloooomir Maric

pre preko 1 godinu

Citava sustina Zvezdine igre u poslednje dve, tri sezone se ogleda u poslednjoj sekundi kada Dobric igra agresivnu odbranu na Exumu i onda pada i simulira da ga je Exum udario u glavu. Najveca sramota koja moze da bude za jednog sportistu. Jedan duel sa Ledejom isto Dobric drzi ledeja za ruku i bacaka ruku svoju u vis i trese se kao riba na suvom, srecom danasnje sudije nisu dopustale onakve stvari. Medjutim, citava plejada tih domacih kosarkasa u Zvezdi Dobrica, Lazica, Stefana Markovica, Lazarevica svoju igru bazira na krljanju i provociranju bilo kakvog kontakta kako bi oni mogli da se bacakaju i masu rukama, simuliraju, to im je ocigledno jedini benefit.
s

sh

pre preko 1 godinu

Vecina navijaca crvene zvezde u komentarima je veceras normalna, tako da nema potrebe da likujemo i ponizavamo, nastaviti sa jakom odbranom i razmisljati o sledecem mecu da se ne bi desio neki skandal tipa lyon daje 100 u BGu.
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Poznati su po normalnim komentarima kad izgube,jesi citao komentare kad su dobili u areni???

radonjica

pre preko 1 godinu

Tebi je ziveo dao sve, a meni Dante Exum jeee!
B

Boban1

pre preko 1 godinu

Danas smo bili jako loši,moraju i oni dobiti jedan derbi. Polako samo,još malo dolazi Campazzo,vraća se Martin i to je to,play off sigurica. Napred Zvezdo
R

Rame uz rame

pre preko 1 godinu

Da ali će “dolazak” Campazza “ubiti” Vildozu i to mu dođe tamte-vamte za kukuriku. Hasana je smešno i spominjati.
j

jading ste

pre preko 1 godinu

A gde je Curry?
G

Gostgohkz

pre preko 1 godinu

Sama kao list na vetru... 🖤
p

pajfula

pre preko 1 godinu

dobro je docekasmo i da dobijemo ove red je bio dobijamo ih svake trece godine,ali pirova pobeda nema nista od top 8.imamo tezi raspored,,sve u svemu bezveze,onaj prosli je bio istorijski....
H

Haha

pre preko 1 godinu

Placi mukice
A

Atila17 1

pre preko 1 godinu

Ko tebe pita šta????
С

СА

pre preko 1 godinu

Да Звезда има било каквог центра, добила би ово 10 разлике
h

hahahahaha

pre preko 1 godinu

Imate ih 5 u rosteru
G

Gostkiki

pre preko 1 godinu

Petoricu imamo, oni jednog i sve nas ubi koliki je.
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Niko vam nije kriv što imate para da dovedete Raduljicu da sjedi u zvezdinoj majici cijele sezone, a za to prima sigurni ne manje od pola miliona eura.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Bentil, Martin, Ilić, Petrušev, Kuzmić, Mitrović,Raduljica???Sedam visokih igrača i nije vam dosta??? Gde li je granica vašeg bezobrazluka???

IGY

pre preko 1 godinu

Steta za primljenu trojku na kraju mogla bi kostati ali da smo izgubili veceras to bi moglo mnogo vise, secam se kada je Zvezda jedne sezone krenula lose sezonu pa Radonjicu krenulo napravio fantasticnu seriju pobeda ali nije prosla dalje zato sto je obe izgubila od Efesa ,izgubila i poslednje 3 ili 4 utakmice a Efes pobedio sve i otisao dalje zbog medjusobnog skora.
f

forzzazvezda

pre preko 1 godinu

Darušafaka je bila
P

Paokara

pre preko 1 godinu

Zna li ko da li se Dobric digao sa parketa ili jos uvek lezi na patosu
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Tebi je zivot dao sve a meni Lidej je Zvezdasi za vas kasno je i tako malo po malo svaki vas plan je propao,nista vam od sezone nije ostalo.Dzabe vam novci moji sinovci.
S

Savicu ti si kriv

pre preko 1 godinu

Zasto ignorises dr.nebojsu,pa zar ti nije zao, covek se budi u cik zore,na svim tv stanicama objasnjava svoje "postenje" a ti tako Zorane-pa nije lepo.Kazi mu bar Nebojsa lopino,da moze opet da gostuje, sta ce mu raci veliki vodja,zasto je dao tolke pare za patuljka it Artgentine....
n

nazapaduništanovo

pre preko 1 godinu

Ama gledalo im se kroz prste i kad su ulazili u evroligu
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Svaka čast Dušku za sve ove sezone.Ali njegov poraz večeras.Prvo ne znam čime je Ivanović zalužio da se forsira pre Stefana Marković u rotaciji,a onda i ključna stvar Nedović se uvodi tek pred kraj utakmice gde praktično celu 4 četvrtinu igramo bez njega.Kao i u prvoj isto kad smo ušli odlučno u utakmicu i posle izmena Vildoze i Nedovića totalno gubimo kompas.Nikola Ivanović totalno promašena investicija Zvezde dečko kao da je zaboravio da igra košarku.Veoma smo limitirani pod košem.Ne znam ko je selektirao Bentila i Hauarda mislim da je suvišan svaki komentar pogotovo na Bentilova izdanja ove sezone očigledno to svi primećuju sem stručnog štaba.Mislim da izjava na konferenciji da je trener zadovoljan igrom svih igrača nije na mestu.Ako oni mogu da spavaju mirno posle ove utakmice onda nešto nije u redu.Ovde je se lomila sezona sa ova dva poraza mišljenja sam da smo veoma daleko od top 8.Koliko smo samo šansi propustili da okrenemo utakmicu neverovatno.I sigurno detalj koji najviše odslikava koliko je Duško izgubio konce ove utakmice je time out pred bacanja Exuma umesto kad završi sa bacanjima da bi preneli loptu na njihovu polovinu mi izvodimo loptu ispod našeg koša.I klasičan dokaz koliko je bila pogubna odluka da Nedović ne igra praktično celu poslednju četvrtinu je ovaj njegob pogodak za tri poena.Bio je veoma fokusiran možda i najbolja njegova igra ove sezone gde je praktično trebao da igra preko 30min da bismo mi dobili a on je odigrao tek oko 20min i na sve to imao 23 poena.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Eto koliko ima veliki učinak Holand kad mu ni ime nisam potrefio.
B

BxW

pre preko 1 godinu

1:1. Naša pobeda u Areni je lepša.

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Nije bilo realno da ih dobijemo 3 od 3. Bojim se da na kraju kada se bude podvlačila crta nama će u zbiru najviše faliti ona uzeta pobjeda protiv Barse i ono što smo izgubili u Litvaniji a nismo trebali. Večeras smo stalno jurili minus i kada je trebalo da prelomimio nismo to znali, tako da nismo ni zaslužili da dobijemo.
G

Gost09

pre preko 1 godinu

Pa vi gadjajte grudvom Lesora... Eno njega na tribini, slavi pobedu... :)
D

Dvc

pre preko 1 godinu

Sama ko list na vetru, sama ko Papapetruuu
a

asi

pre preko 1 godinu

A lepo su rekli da nece na crveno slovo da igraju😂😂😂
G

Gost1818

pre preko 1 godinu

Ivanovićeva tehnička odlučila meč.
P

Pioli

pre preko 1 godinu

Necemo se zaliti na lose sudjenje jer smo i pre pocetka utakmice znali da ce se gurati Partizan
k

kmecanje

pre preko 1 godinu

ne pomaze...treba ostati dostojansven.
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Božura ti tvog
c

crvena zvezda 78:79 PARTIZAN

pre preko 1 godinu

Pobeda je bitna
k

kecman006

pre preko 1 godinu

Cigani u nedelju igrate bas "tešku"utakmicu,teško će te pobediti
d

darkok

pre preko 1 godinu

Partizan ima mnogo lakši raspored u naredna tri kola od zvezde i verujem u sve tri pobede Partizana a zvezda ima dve na strani ako ih izgubi zbogom top 8,moj Partizan će imati meč loptu protiv Žalgirisa u gostima ako ih dobijemo ulazimo u top 8
S

Sascha 74

pre preko 1 godinu

Tacno tako Sve ce odluciti utakmica u Kaunasu
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Zvezda sledece tri igra na strani duplo kolo ove u Italija i pred kup Zvezda ide Makabiju.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Najveća žal ove godine za mene su izgubljene utakmice protiv one mrtve Valensije koja protov Zvezde odigra kod kuće najgori meč u sezoni, dok u obe utakmice protov Partizana ubacuju kao na treningu.
C

Colinjo

pre preko 1 godinu

A ja to gledam uživo, oba puta... bol
N

Nani1

pre preko 1 godinu

Bio sam u Pioniru, Grobar sam. Izjednacena tekma, po mom misljenju Dusko nije vrsio izmene kad je trebao, nelogicno mi je da Ivanovic igra umesto Pefija. Mi smo ovu tekmu odigrali bas onako kako treba, neko ce reci mala razlika, imamo top igrace, ali u ovakvim tekmama se postaje igrac. Videli ste, Panter uopste nije imao puno poena, ali je davao slobodna bacanja, Exum isto, smekerski odigrao, vidi se da nema vise divljanja kod njega, sigurniji je. Lesor topina, decko je iskidao. Zek takodje, pojavi se kad treba, ne zaboravite i protiv Fenera isto tako. Aleksaaaa je dao trojku kad se lomilo. Bice jos derbija... Ne znam samo koliko ima istine za ovog centra sto pricaju iz NBA, ne mislim na decka sto je potpisao za Monako. Tacno nam treba jedan ispod kosa, jaci od Lesora, a to je ovaj, videcemo. Pozdrav braco !
N

Nani1

pre preko 1 godinu

Bio sam u Pioniru, Grobar sam. Izjednacena tekma, po mom misljenju Dusko nije vrsio izmene kad je trebao, nelogicno mi je da Ivanovic igra umesto Pefija. Mi smo ovu tekmu odigrali bas onako kako treba, neko ce reci mala razlika, imamo top igrace, ali u ovakvim tekmama se postaje igrac. Videli ste, Panter uopste nije imao puno poena, ali je davao slobodna bacanja, Exum isto, smekerski odigrao, vidi se da nema vise divljanja kod njega, sigurniji je. Lesor topina, decko je iskidao. Zek takodje, pojavi se kad treba, ne zaboravite i protiv Fenera isto tako. Aleksaaaa je dao trojku kad se lomilo. Bice jos derbija... Ne znam samo koliko ima istine za ovog centra sto pricaju iz NBA, ne mislim na decka sto je potpisao za Monako. Tacno nam treba jedan ispod kosa, jaci od Lesora, a to je ovaj, videcemo. Pozdrav braco !
N

Nani1

pre preko 1 godinu

Bio sam u Pioniru, Grobar sam. Izjednacena tekma, po mom misljenju Dusko nije vrsio izmene kad je trebao, nelogicno mi je da Ivanovic igra umesto Pefija. Mi smo ovu tekmu odigrali bas onako kako treba, neko ce reci mala razlika, imamo top igrace, ali u ovakvim tekmama se postaje igrac. Videli ste, Panter uopste nije imao puno poena, ali je davao slobodna bacanja, Exum isto, smekerski odigrao, vidi se da nema vise divljanja kod njega, sigurniji je. Lesor topina, decko je iskidao. Zek takodje, pojavi se kad treba, ne zaboravite i protiv Fenera isto tako. Aleksaaaa je dao trojku kad se lomilo. Bice jos derbija... Ne znam samo koliko ima istine za ovog centra sto pricaju iz NBA, ne mislim na decka sto je potpisao za Monako. Tacno nam treba jedan ispod kosa, jaci od Lesora, a to je ovaj, videcemo. Pozdrav braco !
G

GostIgor8888

pre preko 1 godinu

Vidim spominju svi koš razliku i govore za ovu pobjedu Partizana da je Pirova pobjeda. A vidjecete da ce ova pobjeda biti vaznija Partizanu za prolazak dalje nego medjusobni skor sa CZ, evo živi bili pa vidjeli.
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Čestitke komsijia, ali cist poraz trenera !
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Bice ovo velika borba za 9.mesto !
r

ranGo

pre preko 1 godinu

ljudi moji cuvajte svoje bliznje i sve koje volite.... ne gubite razum i glave zbog jebene lopte koje ganjaju milioneri.... gledajuci veceras utakmicu mogao sam da izgubim najdraze bice zbog ne paznje hvala BOGU DOBRO JE... unuk mi je pa na stepenicama a ima samo 4 god.... kakva zvezda kakav partizan
M

Mordor

pre preko 1 godinu

Grmi, seva u kućici malog zlog patuljka.... čekamo ujutro saopštenja sa Pinka, Happy, B92....
t

trener

pre preko 1 godinu

Ajmo delije mirno spavajte reko vam trener,a on ce da se cera
r

realan 2

pre preko 1 godinu

fmp... jaka stvar....
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Čestitam na zasluženoj pobedi partizana. Dokle više da se foliramo, umesto što Čović svaki dan piše saopštenja i gostuje na jutarnjim programima, da je platio na vreme dugove odavno bi Kampaco igrao i imali bi bar još dve pobede više. Umesto što uporno drži u ekipi Holanda, Raduljicu i Kuzmića, da je doveo trojku i centra borili bi se za sam vrh EL. Pobedio nas je partizan ne zato što su bolji nego što smo mi odigrali loše. Previše zavisimo od Nedovića i Vildose. Kada njih dvojice nema na terenu igra ne postoji. Ubedjen sam da nebi izgubili da su igrali Kampaco i Martin. Aj videćemo šta će biti, najvažnije utakmice tek dolaze, kada se završi sezona onda se povlači crta. Videćemo šta će biti.
B

Bracafaca

pre preko 1 godinu

Cestitke komsije, bili ste bolji pa bilo to i za taj jedan poen.
G

GostDelije

pre preko 1 godinu

Cestitke kosarkasima Partizana. Mi idemo dalje bice jos pobeda i poraza. Samo jako u nastavku sezone.
Š

Ššššš

pre preko 1 godinu

Izgleda niste toliki Srbi, koliki mislite da ste. Sveti Sava pomože pravom srpskom klubu.
c

cerajse ti

pre preko 1 godinu

Al iz Zvezde
r

realno i istinito

pre preko 1 godinu

Bolji pobedio,a Ivanovic nikakav trener sovom ekipom i bucetom mora da bude u top 8,dobio vise od pola meceva na srecu i na igru Nedovica i Vildose,a skim ce da se cera(tera),Zeljko Srbine volite Srbija
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Druze ako neko ima budzet za top 8 to ste vi, a niste mu ni blizu kao ni mi sa manjim budzetom.
l

lion zion

pre preko 1 godinu

cestitke partizaiu na ovom nebitnom derbiju.zasluzena pobeda nema sta
U

Umri

pre preko 1 godinu

do zore
P

Pa jeste

pre preko 1 godinu

onaj bitan ovaj ne, da da

B9

pre preko 1 godinu

Nebitan derbi? Znaš li uopšte za koga navijaș?

B9

pre preko 1 godinu

Nebitan derbi? Znaš li uopšte za koga navijaș?
L

Licimur na kub

pre preko 1 godinu

Sada kada smo mi dobili derbi je nebitan, a kada je Nedović dao trojku kao da ste osvojili Evroligu.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Cestitke komsije na pobedi, zasluzili ste je veceras. Mec po mom misljenju izgubio Dusko Ivanovic, a zbog forsiranja Nikole Ivanovica i predugog drzanja na klupi Nedovica i Vildoze. Ovaj rezultat veceras nas je i jedne i druge izbacio iz bilo kakve trke za top 8 i sada nam se sve svodi na to da se borimo ko ce zauzeti bolje mesto izmedju nasa dva tima, cisto zbog rivaliteta.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Не бих се сложио. Па не могу Вилдоза и Недовић који су једини легитимни ЕЛ играчи играти 35 минута! Партизан има 5 тих Недовича и Вилдоза(пантер, ледеј, нанели, егзум, папа) па им је лакпеи да ротирају и распореде минуте! Код нас кад не играју њих двојица једноставно нема ко да повуче на овом нивоу кошарке. Можда Петрушев, ал кад не буде зелен и постане костантан
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

@lozac Nedovic je igrao 20 minuta. Za takvog igraca to je veoma malo. Nikola Ivanovic poredjenja radi 13 minuta, a kao da nije bio na terenu. Jedina uloga mu je da tapka loptu u mestu, trosi vreme i unistava Zvezdine napade.
Д

Дадо Нк

pre preko 1 godinu

На коју фору је избацио и једне и друге из топ 8??? Макаби 8 са побједом више,7 на табели 2 побједе више,па нема још једно коло до краја легендо него још 13!

Euroligue

pre preko 1 godinu

Zvezda mozda nema ali ima 6,7 igraca koji igraju Evroligu koju vec sezonu dosta toga zajedno su bili a Partizan ima igrace kojima je ovo prva sezona u Evroligi u bilo kom klubu i od nabrojanih nekima je tek druga ili treca sezona a Nedovicu i Vildozi koja je nepamtim.
u

uzice

pre preko 1 godinu

Jos nema Covica?Nije valjda da ce sacekati jutro.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Na Pink ujutro, pa neka kmeči tamo zajedno sa Sarapom.
l

lombardo

pre preko 1 godinu

ZASTO IGRA IVANOVIC JEDINO PITANJE I NISTA VISE...DECKO JE MAX ULEBKUP IGRAC I TOOO JE TO...SRAMOTA ...STEFAN MARKOVIC NE SME DA BUDE NA KLUPI TAKVOM BOFL IGRACU
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Nažalost skroz tačno! Volim Džonija ko brata, al ovo nije liga za njega...
r

romanjoli

pre preko 1 godinu

Ne vidim potrebu za kuknjavom sa jedne, ali ni za likovanjem sa druge strane. Koliko Zvezda nije imala kohones za preokret, toliko Partizan nije imao da povede većom razlikom. Košarkaški gledano suđenje je bilo blago loše, ali nije uticalo na krajni rezultat. Osim činjenice da je Partizan pobedio Zvezdu u gostima nakon 6 godina ništa vredno pomena. Sve ostalo je providan pokušaj da se zamaskiraju traume i frustracije zbog prva dva derbija. Pospana Zvezda pravila greške u odbrani u rangu pionira koje je Partizan iskoristio i to je to. Zvezda i dalje ima 2 poena prednosti u međusobnom skoru, tako da ova pobeda može na kraju da ispadne pirova. Svaki sledeći derbi igraće Kampaco + se Martin vraća na parket. Želim gostima da uživaju u pobedi, ali da ne dozvole da im ona opije um i razum, jer je KRK iza ćoška!
A

Ajmo Čovke

pre preko 1 godinu

Jutarnji program je tvoj....

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Dzaba vam novci, delije momci!
i

isa+ija

pre preko 1 godinu

Sreću ti želim istu kao i sa prvim.
M

Musa Ali

pre preko 1 godinu

Sreću ti istu želim i sa drugim.
u

ukrasi

pre preko 1 godinu

Lep vam ovaj ukras Kampaco,malo skup al sija pored klupe,
x

xzlgzwx

pre preko 1 godinu

Samo sw vi smejte tudjoj nesreci. Vidimo se u finalu ABA lige, kad ukras bude krasio pi terenu. A u EL smo i dalje na istom, sa boljim odnosom. Bili ste bolji i zasluzeno pobedili, ali to vam je sto vam je.
N

Navijac Fakundo

pre preko 1 godinu

Pa on je doveden da navija, vidis da ne mogu da napune ni mali Pionir. Moraju da placaju navijace da dolaze a taj je najplaceniji navijac ikad.
M

Maja-Bec

pre preko 1 godinu

Cim se vratio Ivanovic i cim je poceo da uzima munute Markovicu,mi smo u kanalu. Ne razumem zašto utakmice ne pocinjemo sa najboljom petorkom,vec Petrusev,Nedovic,ulaze posle 5min. Ponekad imam osecas da nasi igraci umesto lopte hvataju peglu,sve im bezi iz ruke. A petorku Lazic,Ivanovic,Dobric,Mitrovic,Lazarevic, ne treba ni komentarisati. Osim mozda Dobrica ,niko ni okean ne bi mogao da pogodi.
i

istina

pre preko 1 godinu

Jel naso Petrusev Ledeja posle roling zakucavanja
R

Reder8

pre preko 1 godinu

To je bio Lesor...
a

asi

pre preko 1 godinu

Eno ga Vildoza na centru jos skace da bi video bolje,pokusava da nadje Petruseva.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Imali smo sansu u trecoj cetvrtini i nismo je iskoristili. Zasto je Nedovic presedeo na klupi dobar deo poslednje cetvrtine ne mora da bude presudno. Presudna su dva glupa faula Lazica kada nije smelo da se prave faulovi, kljucna je losa odbrana Petruseva ponovo u poslednjoj cetvrtini,i kljucna je losa igra u napadu visokih igraca celu utakmicu, Mitrovica narocito. Lazic ove sezone nije trebao da bude u Zvezdi, hvala za sve do sada ali dosta je bilo.
i

istina

pre preko 1 godinu

Napred Partizane volimo te,cestitam zvezdi na dobrom mecu
V

VladR

pre preko 1 godinu

Zvezda sama sebe povedila sa prodatim loptama, klizanjem Nedovica, promasenim zicerima. Sudije poklonile par slobodnih Partizanu Panter kod prve trojke gazio liniju i tu je ukraden 1p
A

Auh sine

pre preko 1 godinu

A dobrićevo foliranje?
P

Pa

pre preko 1 godinu

ovu liniju niko nije video sem tebe
G

Gost01

pre preko 1 godinu

Sutra ocekujemo obracanje Nebojše Čovića na nacionalnoj televiziji... :)) Državni udar je bio vcrs... 😂🤣
K

Kod

pre preko 1 godinu

Jeremićke, hi hi hi
g

gost112233

pre preko 1 godinu

Dobrić odlazi iz cz, dobio od Holivuda ponudu da snimi film o flopingu.
s

slavuj

pre preko 1 godinu

Kada su sudije odgledale snimak i vidjele da nije bilo faula, zbog flopinga i simuliranja dosuđuje se tehnička greška igraču. Prva greška sudija na 6 sekumdi do kraja, na štetu Partizana. Druga greška glefaku faul nad Egsumom i vidi se da je u pitanju namjeran faul jako udaranje po rukama igrača. Druga greška sudija. Puno za samo 6 sekundi i dva gledanja snimaka. Propao pokušaj navlačenja a sreća što Dante ne griješi.
Y

Yebach

pre preko 1 godinu

Koliko navijači efempea elementarno ne prate košarku govori to što se svi oni čude otkud Ledej pogađa trojke…
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

Pobedili smo zasluzeno, pitam se i kako?? I ova pobeda kao i predhodni porazi pokazuju da je Partizan pogrijesio sto je ostavio sa platom od 1,2M Pantera u tim. Igrac koji zadnjih neloliko derbija, a bogami i bitnih utakmica prosto ga nema!!! Nista on nije bolki od Avramovica ili Andjusica.Cak i Naneli ne igra dovoljno kolilo bi trebao zbog njega. Fali ovde jddan klasicni olej koji ce probiti odbranu, povezati tim u napadu.Sa zvezdom prosto se mucimo svali kos da damo. Mozda gresim mozda Panter bude taj koji ce u narednim utakmicama( smatram bitnim i u derbijima u Maju) biti ubedlkivo najbolji i biti tak Lider koga ocekujemo.Ali mislim da ne gresim.
G

Gost53

pre preko 1 godinu

Dobar komentar.mada kao Zvezdas.mislim ipak da je Panter dobar igrac..e sad.da li ga je opteretila uloga kapitena..nametanje te vrste odgovornlsti.zaista ne znam.ali.opet ima ono sto moderna kosarka trazi.Za veceras cestitke.Imali smo svoje sanse.nismo iskoristili..dobili ste i to je to.Atmosfera odlicna.put kako treba sve to dalje da ide u narednim derbijima.Svako dobro
p

podesen

pre preko 1 godinu

Partizanu fali Lorenco Braun i Krstić.
G

Gostjdjsj

pre preko 1 godinu

procitas tekst i steknes dojam da je važnija trica nedovica nego pobeda partizana.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Pa jeste, u direktnom skoru mi idemo dalje. Izgubili ste većom razlikom. Meni je hajlajt ovog meča koliko god nismo dobri i dalje je dovoljno.
i

istina

pre preko 1 godinu

Tesi se to nije zabranjeno
1

1992

pre preko 1 godinu

Ama u kom direktnom skoru, na još 13 utakmica vi računate na to da ćemo imati isto pobjeda i poraza, pa nije dva kola do kraja.
H

Host

pre preko 1 godinu

Sta se desava u slucaju da imamo isto pobeda mi, Zalgiris i vi ? Mi bolji skor od Zalgirisa, oni od vas, vi od nas ?
@

@Host |

pre preko 1 godinu

Mislim ako bi se formirao takav trougao onda bi se mozda i gledala ukupna kos razlika a pre toga ako je jedan od tri tima ima sa nekim medjusobno 2-0 a da ostali imaju 1-1 mozda bi u tom slucaju taj tim isao dalje.
d

def

pre preko 1 godinu

Jel Dobrica malo sramota? Uzmi druze loptu kao Nedovic daj trojku a ne da se bacas i places jer ti Egzum pokvario sminku.
b

bok

pre preko 1 godinu

Realno covek se zaleteo i glavom lupio,glavu Egzuma jos onaj pad posle 1sekunde aha treba da padnem hahaha nzm sto pokusavas da simuliras kad ne znas,imao je srecu jer se za ono dobija tehnicka.
L

LeoLajke

pre preko 1 godinu

Veću kradju od Barselone ja nisam video!
S

Slazemo se

pre preko 1 godinu

Da je sudjeno bilo regularno Partizan bi ovo dobio preko 10 razlike..
D

Delijaprijedor52

pre preko 1 godinu

U kontekstu sam napisao da li ste ikad pokisli.potukli se.Vidite balvanderi.mi smo isli po snijegu.kisi..u Minhen.Madrid.Brisel..Split.Zg.Rijeka.Sarajevo.i tad smo i kislia i tukli se..Psihijatar.da mozda..ali mnogima od Vas umisljenih kvazi navijaca.Da.Bg mi je 400 km.ali sam.redovana na derbijima i Evropi.kako kosarka.tako i fudbal.Da balavci.Zvezda je zivot..kad to naucite.ali prvo ogledalo.stanete lijepo ispred njega i kazete sami sebi.Izvini.ali zaista smo licemjeri..Nista vise.a godina imam da Vas jos svasta naucim
i

istina

pre preko 1 godinu

U kojoj sobi si
S

Smesno,,

pre preko 1 godinu

Poslednjih 5,6 napada partizanu dosudjeni faulovi za slobodna bacanja kao da su oni bili domacini. Nisu se ni oznojili a zadrzavali su razliku. Kako god predju pola, odmah faul i bacanja. To nikada nisu dobijali na drugim gostovanjima.
G

Gost1234567890

pre preko 1 godinu

Navikli ste na Aba ragbi ligu....pomiri se da ste losiji danas bili i kraj. Nemoj da trazis alibi, vec cestitaj boljem. Panteru!!!
U

U Covic Aba ligi

pre preko 1 godinu

Im ne bi ni cetvorokorake svirali ..Nazalost ovde nemamo sudije kao u Aba ..Zato se i ovo desava ,a imamo mnogo skuplji i jaci tim !
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Jest da su Vildoza I Nedovic bili najbolji strelci kod nas ali su oni po meni izgubili utakmicu. Nedovic gubi loptu kada se nije smelo izgubiti a Vildoza ne ubacuje čist zicer. Ali jbg sa toliko izgubljenih lopti nemoze se dobiti ni lošiji tim od partizana.
G

Gost 008

pre preko 1 godinu

Tradicija je srusena napred Partizan ⚫⚪⚫⚪🏁🏁🏁🏁🏁💪💪💪🔥🔥🔥
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Kad imaš samo tri igrača sa 10+ čemu se nadaš? Kada igraš samo sa Kuzmićem kao klasičnom 5om čemu se nadaš?
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Zaslužena pobeda Partizana. Bolje ih je služio šut, imali su više uspešnih opcija u napadu, bolji učinak igrača sa klupe. Kada se zatvore Vildoza, Nedović i Petrušev, Zvezda je napadački potpuno impotentna. Sa Martinom je ovo potpuno drugačija ekipa, da ne pričamo o Kampacu koji još nije ni okusio Evroligu. Odbrana užasna. Previše otvorenih šuteva za tri poena smo im dopustili, mnogo nerezonskih faulova koji su doveli do lakih poena iz slobodnih bacanja, previše izgubljenih lopti. Mnogo je beskorisnih igrača u Zvezdi, slaba vajda od Ivanovića, kada nema ko da mu asistira u čistoj situaciji Dobrić je takođe beskoristan. Super je što Lazarević odradi dobar posao u odbrani, ali... zašto on ide u reket i pokušava da kreira napad? To je mnogo veći problem od izgubljene lopte Nedovića u pretposlednjem napadu. Ne zameram mu na tome, osim njega i Vildoze sada u Zvezdi nema ko da izgradi akciju, a sa time ide i rizik od gubljenja lopte. Tanki smo u reketu i pored dobrog Petruševa, koji je večeras bio dobro zatvoren. Pa, opet, i tako kilava Zvezda je bila blizu da okrene ovu utakmicu... Nekoliko šuteva je ispalo iz obruča, Vildozin tip in se vratio nazad, Dobrićev ulaz nije ušao za 2+1. Uz sve to, par (nije ih bilo mnogo, ali ih je bilo) kriminalnih sudijskih odluka (Smailagić udara Petruševa laktom i dobija dva bacanja) prelomilo je utakmicu. No, realno gledano, faktor X bilo je nekoliko buzzer beatera Ledeja u trenucima kada je izgledalo da Partizan gubi posed. Zaključak: katastrofalna Zvezda, Partizan za koplje bolji, potpuno druga priča kada igraju protiv drugih timova. "Ćeraćemo se još", što reče Duško na kraju.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Ja samo ne mogu da shvatim zašto Ivanović nije tražio čelendž kad je Smailagić udario Petrićevac u nos i umesto faula u napadu dobio dva bacanja...
G

Gost1234567890

pre preko 1 godinu

Nemoj biti smesan, cist faul nad smajlijem
K

Kurir

pre preko 1 godinu

Nije ovaj partizan loš koliko neki misle imali smo i mi svoje prilike da preokrenemo nismo uspeli šta je tu je idemo dalje
s

sad je tek

pre preko 1 godinu

muka...dva gostovanja u Italiji jbg tu tesko da se sta uspije.
G

Gostpp

pre preko 1 godinu

Zatim sledi gostovanje u Tel Avivu. Tri vezana gostovanja. Potop sledi! 😂
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

videli smo da mozemo da odigramo derbi uz obe grupe navijaca,trebalo bi smiriti tenzije i navijati sportski.zvezdas sam ali partizan bolje odigrao u prelomnim momentima...svaka cast za tekmu,pravi derbi.sportski pozdrav
J

Ja mislim

pre preko 1 godinu

Da je za ovo kriv Savić ili možda i Glikman
1

149

pre preko 1 godinu

Zaboravio si Bodirogu.

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Zvezda ce biti bolja od partizana medjusobno i u ABA i u Evroligi..Od straha ne umeju da pobede do kraja...8 godina zaredom maltretiranja i osvajanja titula...U zadnjih 10 godina 20 trofeja u zvezdinom muzeju na Malom Kalemegdanu
L

Laufer

pre preko 1 godinu

Isplaci se,bice ti lakse.
J

JV

pre preko 1 godinu

niko ne zna ovako "lijepo" da se mrzi kao srbi!
R

Ris

pre preko 1 godinu

Slazem se, kazem veceras kolegi slabiji smo u medjusobnom skoru ali bar je komisiji crkla krava!
D

Dusko Ivanovic,

pre preko 1 godinu

Je poceo da gubi konce! Nestaje sreca sa pocetka mandata..Radonjic bi sa ovakvim timom isao na f4 ! Ovaj tim Je najbolji u istoriji nase kosarke ali dzaba sve! Tolike smo pare ulozili da bi ovako bili ponizeni je sramota za trenera !
M

Mare BG

pre preko 1 godinu

Nazalost nasu ,slazem se sa tobom..
с

стари гробар

pre preko 1 godinu

Као Партизановац ћу рећи да Звезда није имала бољег тренера још од Ранка Жеравице, вечерас је био судар тренерских велемајстора у коме је Жељко добио врло тесно, Радоња би ово пукао 15 разлике...боље није могло када у тиму имаш два класна играча Недовића и Вилдозу, а Партизан Ексума, али је тимски јачи Партизан
А

АМОС

pre preko 1 godinu

Од почетка је ишло килаво, много изгубљених лопти, без подршке још два три играча, Петрушева и Митровића рецимо... Ивановић тек изашао из повреде али је морало боље, мало више храбрости. На крају није било и среће, непризната тројка Петрушева, промашај Вилдозе на полагању, клизање Недовића... Као да није било суђено! Биће још утакмица, ускоро Ниш и Факундо... Само напред!
1

122

pre preko 1 godinu

Jeste, Bog je kriv. Markovic vec dve godine nije dao vise od 5p a takvih kilavaca ima jos u klubu.
p

pppp

pre preko 1 godinu

Jel hoces da kažeš da je trojka Petruševa bila regularna????
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Petrusev ne moze da igra protiv brzih i nizih centara poput Lesora. Njemu odgovaraju jaci i tromiji, da ih izvlaci. Lesor nikako. I proslu i ovu se to pokazalo.
R

Raša77

pre preko 1 godinu

Samo tako, samo tako to srce želi...🖤🩶

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Zvezda bolja medjusobno!! Zvezda mora da pobedi kuci Valensiju,Baskoniju i Efes...A da ne pricam sta bi znacio brejk u Tel Avivu ako se desi,ko zna...
F

Fakundo

pre preko 1 godinu

Ajde budimo malo realni . Pisem kao Zvezdas .. Zasluzena pobeda Partizana . Priznajmo poraz jer smo ga zasluzili .Nismo pogodili neke suteve kad smo imali priliku da dodjemo u vodstvo i to nekoliko od njih je bilo .Tako da srecno u nastavku Aba lige jer za Euroleague Top 8 nemamo ni mi, a ni Partizan sanse .Sportski pozdrav iz Makedonije
h

hanter

pre preko 1 godinu

Ima jos mnogo da se igra

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Opet jalova pobeda jer samo tako znaju,ne umeju da pobede do kraja..Opet Nedović utrpao trojku,vaznu..Zvezda je bolja medjusobno i i dalje ispred njih na tabeli....Ako mislimo da ih olešimo u kupu,ne moze se jedna ekipa dobiti 4 puta zaredom...Zvezda samo sa 2 igrača igrala,i opet pola koša na kraju..Nema brige...

radonjica

pre preko 1 godinu

Strah u tebi izmice kontroli. Priznaj da se plasis narednih derbija, bratic. Tek cemo da vas gazimo!
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Aloo, plejmejkeri Partizana, Avram i Madar, ukupno JEDNA ASISTENCIJA???!!! Kriminalno i bezobrazno. Ejjj bre, strašno.
R

Rrrrrrrrrr

pre preko 1 godinu

Samo Avramović je imao 4, nego nisi ni pogledao utakmicu kako treba izgleda. Sećao bi se bar dve u četvrtoj četvrtini...
P

Pink Sarapa

pre preko 1 godinu

A od sporta nemamo nista! 🥹😭
b

bravo groblje

pre preko 1 godinu

zasluženo,mada bi se usrao u gaće od muke,ovo smo morali dobiti,e sad zašto nismo ostaviću stručnjacima da objasne,sad je kraj, igramo dve zaredom sa Žabarima u gostima,pa gostujemo Makabiju,možemo se jbt,sportski pozdrav sa moje strane
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Zaslužena pobeda Partizana koji je bio u prednosti skoro tokom cele utakmice.Ova trojka Nedovića na kraju kvari utisak jer nam dve utakmice zaredom daje trojku u zadnjim sekundama.Ovi iz predgrađa i njihovi navijači ne treba da se brukaju i traže razlog poraza u sudijama jer su sudije Evroligaške i nemaju razloga da budu ninačijoj strani.Nije isključeno ni neko Čovićevo saopštenje i gostovanje sutra u jutarnjem programu.Dobro je,ima boga,hvala ti Svevišnji i Sveti Savo.
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Klasicna statistika za Kuzmica,Markovica i Lazica 0! Cemu sluze?Ne mozemo sa Vildozom i Nedovicem protiv Legije stranaca sa ogromnim budzetom.
d

drvo 889

pre preko 1 godinu

Partizan
T

Ttgg

pre preko 1 godinu

Vildozinu promasenu trojku i polaganje na obrucu cu sanjati..
D

DelijaPrijedorRS 52

pre preko 1 godinu

Nevjerovatno.Dusko magijo..trenercino.oporavio si nas.najbolji trener.svih vremena u Zvezdi.a veceras.Dusko izgubio utakmicu.Dusko drzi Nedovica na klupi..ma.mars licemjeri.tv navijaci..navijaci na tastaturi.Vas i ne treba da zanima Zvezda.jer ste truli kao stari panj.slijepi kao kamen.a pokvareni kao mucak.Tako komentarisete i FK.ista stvar.sve strucnjak do strucnjak.a u stvari.balavurdija..juce naucila nos obrisati.Niti znas sta je Sever.niti znas dta je tribina.a najbitnijie niti znate sta je podrska klubu kojeg.nazovi volite.Kriticar do kriticara.objektivnost kao Bajaden u slucaju Rusije.Jeste li ikada zapucali negdje na utakmicu..pokisnuli.potukli se.bili gladni zbog Zvezde.ne vjerujem da ste..Pojma nemate.jadni ste.bjedni.Jadna bi bila nasa Zvezda da je takvi kao Vi podrzavate.jadna i bijedna.Zato..mars od Zvezde licemjeri.bolesnici.kvazi strucnjaci koji sve razumiju.a jedino sto znaku je utopijska filozofija.Da.izgubili smo.da.gubicemo.ali i pobjediti.a i kad pobjedjujemo.a narocito kad gubimo.Zvezda je zivot.sve ostalo su sitnice balavci
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Duško i Željko su po 19 godina u EL a zajedno imaju 9 osvojenih trofeja
@

@delija

pre preko 1 godinu

Cini mi se da ni ti nisi na utakmici bio... Ne budi onaj sto misli da zna sta je i kako jer si nekad isao na neku tekmu folirantu jedan.
G

Gost135

pre preko 1 godinu

Ja sam jako ponosan zato što se nikada nisam potukao zato što nešto volim. Živ ti meni bio, ali ako ti je tuča dokaz ljubavi, kod nrkog psihojatra da ideš odmah.
C

Czvv

pre preko 1 godinu

Kad nisu mogli nijednom da preokrenu i treba da izgube.
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Kada sam vam pisao kakav raspored ima Zvezda smejali se prvo Buducnost pa bio put u Litvaniju posle dva dana Cedevita sada derbi grobari imali jedan dan vise za odmor.Sledi u nedelju FMP pa duplo kolo EL obe igramo u Italiji.Dolazi Igoke pa idemo Makabiju i Zadru.Onda kup gde se sastajemo u polufinalu sa grobljem gde grobari imati dan i po vise za odmor.
g

gost9876454

pre preko 1 godinu

Ruku na srce, sta spominjes utakmicu sa FMP-om??? Imate preko 30+ pobeda i 0 poraza. To je trening a ne utakmica..
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Druze to sto su vas ubedili da Zvezda ne moze da izgubi od FMP to je vas problem.To sto ste vi gubili polufinala KLS-a od Mene i FMP-a sa Vujosevicem pa to svi znaju zasto,samo da ne bi od Zvezde izgubili pa vas ubedili da Zvezda namesta utakmice.
D

Da, da

pre preko 1 godinu

Ova u nedelju će biti neizvesna
B

Bnm

pre preko 1 godinu

Ovo je bilo za dr Nebojsu koji jedini dize tenziju jer misli tako da ce dobiti derbi. Svi smo videli da moze da gost pobedi i da bude gostujucih navijaca i nikome ne fali dlaka sa glave!!!! ALI JEDAN MORA DA DIZE FRKU, NAPRED CRNOBELIIIIII!!!!!!!
S

Smesno Smesno

pre preko 1 godinu

Grobari se raduju dzabe ! Pa predsednik ce posle ovog poraza dovesti jos jednog igraca od 7 mil kao Kampazza i gotova sezona!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Од доласка Душка вероватно наш најлошији меч.Цедевита је била наговештај лоше одбране ...Надам се дизању форме и борби за топ8.Верујем да смо полетели бар ми навијачи и подценили Партизан. Бен Бентил,шта рећи коју послуку порати,коме? Наш најкорпулентнији играч,а кад уђе у рекет ко риба на сувом. Никола Ивановић након прошле лоше сезоне,остане и ове и његови напади су држање лопте пет секунди до пред крај напада и баци "врућ кромпир" саиграчу.Он је играч ранга Филипа Човића,ако не и гори...није за ЕЛ. Лука Митровић,кад сам писао овде,да је лош и кош даје само кад положи ...добих овде,бољи је од Ледеја,ја појма немам...Он петицу може да глуми у аби,у ЕЛ против класичне петице нема шансе ни у одбрани да брани,ни у нападу.Кош да само ако на сантиметар од коша,а шут да увежба,споља,баш га брига,шта ће му шут. Није вече било Петрушева,Добрић лош у првом бољи у другом. Кузмић.... Вукли Недовић и Вилдоза...у неким моментима није било ни среће остане лопта на обручу.Много смо нервозни били...Гледао сам у клаџи текму,делује ми и баш лоше навијање.Ко је био у хали можда нешто каже,јер можда грешим. Партизан је екипа која живи од шута за три,а ми им дали гомилу отворених шутева,поготово у првом па шта их удвајаш.Играли смо фактички без Лазића, Марковића,Холанда,Кузмића... Нисам можда ту ни реалан ал мало су и судије... Добро имамо бољи скор,честитам победили су овом тешком мечу. Они су милионе уложили у 5-6 играча,ми у два+Кампацо. Напред Звездо!
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Filip Covic je bio odlican igrac i asistent, ali njemu je samo visina falila da bude odlican evroligaski plej, jednostavno fizika je u danasnje vreme cesto presudan faktor
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Па фалила је битна ставка,то и Ивановићу фали.
G

Gostperica69

pre preko 1 godinu

Ej bre budite srecni.Dobro ste i prosli.Za tri klase smo bolji od Vas.Imate samo dva igraca.Partizan ima tim i to je razlika.
M

Mrkalo

pre preko 1 godinu

Koji druze tim?Ledej i Exum sto su danas odigrali,ponoviti nece u skorije vreme.Ledej pogotovo.Coveka lopta slusala na sve strane,i ti pricas o nekom timu..
i

idemo Niššš

pre preko 1 godinu

Jel ste realni vi zvezdasi? pa koju kosarku igrate nedovic i vildoza uzimaju po +20suteva pa ako pogode super ako ne nikom nista koja je to igra.. vcr partizan vodio od pocetka do kraja i nije zasluzeno xaxaxaxaxa. a smarate vise sa sudjenjem pa vi posle svake utakmice placete na sudjenje pa nije ovo aba vucic liga pa da vam sviraju i sto jeste i sto nije. jedva cekam da budete kompletni pa da onda bude +15 za partizan. vec sledece nedelje idemo na 2 pobede vise i dovidjenja
G

Gost222

pre preko 1 godinu

a sta ste vi uzeli srece ti??zek ledejl vam dao 4 trojke,nije na trening nikad
G

Gost4567⁸

pre preko 1 godinu

Druze Zvezda nece igrati kup zbog namestenog zreba.Namestili su da imate dva dana odmora pre derbija.Vi igrate 15.02 sa pocetkom u 18 sati a Zvezda 16.02 sa pocetkom u 20 sati a polufinale se igra 17.02 sa pocetkom u 18 sati sto znaci da Zvezda nema ni 20sati za odmor.
S

Sale84

pre preko 1 godinu

Samo zapamti dobro to sto si rekao da ce te sledece nedelje imati dve pobede vise!!!
G

Gos

pre preko 1 godinu

Realno celu utakmicu vodio Partizan i zasluženo vodio. Atmosvera odlična i fer, ako izuzmrmo gađanje i vređanje na kraju. Vildoza, Nedović, Exum i Ledej igračine kad je najpotrebnije. Petruševu fali iskustva da postane top centar. Biće zanimljivo u aprilu, a realno ne ložite se nema top 8 ni za jedne ni za druge. Za nas su rezervisane 12 i 14 pozicija.
с

стари гробар

pre preko 1 godinu

Коментар кратак и тачан, иако сам ја на почетку Евролиге рекао да ћемо максимално бити између 10.-ог и 12.-ог места...
B

Bogdan B

pre preko 1 godinu

Kako
R

Radonjicu

pre preko 1 godinu

Vrati se !!!! Ovo se Radonji ne bi nikad desilo da nas dobiju u sred krcatog Pionira!
G

Gostiii

pre preko 1 godinu

Rafonjić kao u Bajdrnu tsko i u Panati objašnjava da je on samo trener za Zvezdu. Realno on bi sa ovim budžetom bio u prve 4 ekipe
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Poraz je krivica Nedovica i Mitrovica ali vise Nedovica sve vazne lopte na -1 ili rezultatu do 3 razlike je poklonio . Nisam zadovoljan napadom i odbranom u prvom poluvremenu u drugom smo izasli dobro i odigrali agresivnije . Najlosiji Lazarevic nikog nije sacuvao veceras ocajni prodor Vildose promasio 2 zicera sa pola metra. Mitrovic odigrao nedostojnu utakmicu za profesionalnog kosarkasa pogoto u odbrani . Nedovic u padu forme zeznuo je i protiv Zalgirisa Nismo izgubili sansu za TOP 8 ali cemo morati da dobijemo bar jednu u Italiji. Ako je nesto dobro u porazu dobro je da je samo -1 Treba shvatiti da Lazarevic nije za ozbiljnu kosarku i neka se ostave prica o mladim igracima 3 pobede bar imamo manje zbog tih '' mladih igraca''
C

Cacak

pre preko 1 godinu

Po meni krivac je Lazic,kakav glup faul za 2 bacanja na 71:72
p

podesen

pre preko 1 godinu

Lazarević ima 27 god i nije više mlad igrač,već zreo u najboljim godinama.
G

Gile864

pre preko 1 godinu

Realno Partizan bio bolji i zasluzeno pobedio.
K

Kako kako?!

pre preko 1 godinu

Imaju toliko manje placen tim i ovako nas ponize ! Sprdace nas zbog koreografije godinama! Ovo boli ! Sramota za igrace i trenera sto su ovo dozvolili!
B

Boli znam

pre preko 1 godinu

Dovesce se jos pojacanja nakon ovog poraza i dobicemo ih na jos vise ulozenog novca nego sada! S’njima jedino tako mozemo!
B

Baš

pre preko 1 godinu

Dobra utakmica... Ovakvih utamica smo svi željni... Ni jedni ni drugi nisuu bili na šuterskom nivou, Partizan je pokazao da ume, može i MORA da igra jaku odbranu kao veceras... Zvezda bila dobra u Ofanzivnim skokovima... Svaka čast jednima i drugima, lepa utakmica!
V

Viktorija

pre preko 1 godinu

Svaka čast za komentar realno. Dante i Zek klasa za sebe, ali i Nemanja je igračina. Zasluženo totalno, čitav meč vodili i pibedili. Papapetru nibe za nas definitivno izgubljen. SMajli odličan. Bravo momci
D

Dr Dre

pre preko 1 godinu

Cestitsl Partizanu na zasluzenoj pobedi,bili su bolji veceras i imali vise raspolozenih igraca,mi centra nemamo a Kampaco ne moze da igra zbog Covicevih svinjarija.Bice bolje sledeci put
J

Jel realno

pre preko 1 godinu

Da nema mnogo toksicnih komentara??? IMA NADE ZA NAS!!!!
m

mali zli patuljak

pre preko 1 godinu

I šta kazete nedović trojka ….
T

Terza Mag

pre preko 1 godinu

Zbog te trojke imamo bolji medjusobni skor.Nije za baciti.
A

AR

pre preko 1 godinu

Rekoh 3 stvari pre derbija, da ce Lesor razbiti Petruševa, da cemo imati poblem sa odbranom 1 na 1 i da Exuma ne mogu da sacuvaju bez faula.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Exuma je morao da čuva Lazić. Radonja je za Ivanovića ipak doktor kad je defanziva u pitanju.

Decoooo

pre preko 1 godinu

Hvala što ste nas pustili !!! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

I na kraju ćemo i jedni i drugi završiti među poslednja 4 na tabeli.
z

zero

pre preko 1 godinu

Igraj Ivanovicu sa Vildozom i Nedovicem zadnju cetvrinu pa izgubi a ne sa drvecem od lazica i lazarevica
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Alooo, Partizanu treba plej.
P

Penzioner

pre preko 1 godinu

Pustite nas da bar dostojno umremo
P

Penzioner...

pre preko 1 godinu

slobodno ti umri i ne brini za dostojanstvo. Ionako ga nikada niste imali.
B

Butragenjo

pre preko 1 godinu

Na zalost presudna utakmica za prolaz u TOP 8 koju nismo uspeli da dobijemo...
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Baš tako.Da je Zvezda dobila bila bi na dve pobede u odnosu na Partizan plus bolja u medjusobnom duelu.Praktično na tri pobede u odnosu na Partizan.Ovako se situacija menja.Zvezda poprilično pada energetski u zadnjim utakmicama.Partizan mi nekako deluje da ima više svežine.Obradović je doktor košarke.Govorili su da igra sa 6,7 igrača u rosteru,a on je razigrao celu ekipu.Svi mu igraju.Od Trifunovića će napraviti igrača.Odličan posao radi.U narednih šest utakmica imamo odličan raspored,tako da možemo još više da se približimo cilju da budemo u osam.Ali će svakako biti teško.I Zvezdi sve najbolje!
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Bicu realan i ako sam navijac Zvezde...veceras nismo zasluzili pobjedu i to je cinjenica. Previse propustenih prilika da se preuzme vodjstvo, ali mi uporno nisno pronalazili rjesenje u napadu. Ako imas samo dva raspolozena igraca a protivnik cak pet, onda nemas cemu dobrom da se nadas. Partizan je bio agresivniji i nekako djelovao energetski bolji od Zvezde, sto je rezultiralo skokom u napadu i dosta pokupljenih lopti poslije promasenih suteva. Moram reci i da je Zvezda u blagom padu...sta je uzrok, nisam siguran...da li je umor ili nesto drugo, ali je cinjenica da se osjeti i da nemamo vise onu konkretnost, prvo u napadu a onda ni agresivnost koja nas je krasila u odbrani, od kada je Dusko dosao na klupu. Veceras ni centarska linija...prije svega sa Mitrovicem nije bila na nivou, i naravno puno izgubljenih lopti koji su kumovali ovom porazu. Sve u svemu nedostatak kvalitetnijih rjesenja na poziciji pet i onda se sve svede na Vildosu i Nedovica.
L

LB

pre preko 1 godinu

Pirova,ali zasluzena pobeda Partizana...Veca energija,nerealno je da ovakva ekipa izgubi od bilo koga 3 puta.. Zeljko poludeo na kraju... Zvezda kriminalna plus stvarno nestvarno lose sudjenje...Ona trojka Egzuma preko Bentila,covek mu daje 3 metra fore...to u pionira ne smes da dozvolis... Zvezda je super prosla sa minus 1... Svaki sledeci derbi je sa Kampacom,pa cemo videti... Stize Asvel sa De Kolom,bice mnogo tesko za Partizan,a vec upisana pobeda... Zvezda malo van forme... Prosle nedrlje Zalgiris je izvukao bolji MS,Partizan nije,sto je extra za Zvezdu... ps.Svaka cast za Darka Plavsica,kakav komentator,veliki Zvezdas,a sportski prizna da je Partizan bio bolji i da je cisto kod ove situacije Egzum-Dobric...
4

446

pre preko 1 godinu

Kako pirova majketi?Bas suprotno!Pa Partizan da je izgubio gotovo bi bilo sa sansama za top 8!!!Ne kazem da su sad nesto velike ali bile bi nikakve sa porazom.
S

Sta je

pre preko 1 godinu

Realno rečeno. Bolji je pobedio. Nedović nemože sam. Smajli i Lesor su razbili petruševa, mnogo su jači od njega Dante igračina klasa velika. Tvezda u padu u grču. Partizan se podiže, ali mora nastaviti da se podiže. Papapetru totalni aut, naneli ide nabolje. Ima vremena za napredak. Sami jako i pametno igrati kao večeras
N

Novum

pre preko 1 godinu

Losa, stegnuta igra Crvene zvezde u napadu. Dosta losih resenja i izgubljenih lopti. Sudjenje ne bi komentarisao jer ne bi odobrili komentar, posto zivimo u vremenu autocenzure. Imali smo sansu za potpuni preokret u trecoj cetvrrtini ali Smailagic x faktor kao paradigma sudijskog kriterijuma, kad "lomi nos" Petrusevu a dobija slobodna bacanja i kasnije mu arbitri poklanjaju dva penala nakon sto je Bentil uhvatio cistu loptu ( i zbog 4 licne otisao na klupu). U cetvrtoj deonici nije prosao minut mi vec u bonusu oni ni jedan faul. U svakom slucaju necemo ni jedni ni drugi u plej of.
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Tesko je navikavati ekipu na kampaca pa igrati bez njega... Utakmica apsolutno negledljiva,namestaljka koju je partizan morao dobiti,i tako i jedni i drugi zavrsili svoju pricu u EL...tako to evroliga radi....sprdaju se...
A

Aebre

pre preko 1 godinu

Jel moguce da su renta navijaci pevali fak ju referi hahaha alo nba pustite tate da vam objasne kako se to radi.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Tate sto kad vezete par poraza nema ih nigde, cuje se skripa patika koja vam je u aba ligi standardna a nesto se busate
G

Gost 008

pre preko 1 godinu

Samo kukate cigani svaki derbi sudije priznajte jedanput da ste zasluzeno izgubili Partizan ceo mec odigrao dobro.
D

DV91

pre preko 1 godinu

Branku Laziću se zahvaliti na kraju sezone. Pravi dva faula za bacanja, u dve najvažnije odbrane na utakmici. Dosta je više, zaista.

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Ovu utakmicu smo izgubili u trećoj četvrtini. Tad da smo poveli vjerovatno bi dobili. Nije strašno igraće se košarka i poslije ovog derbija, ali brine što smo vezali dva poraza u EL i to treba hitno prekinuti. Možda je prilika za to u ovom duplom programu u Italiji sledeće nedelje. Sa tim brejkom bi nekako preživjeli do marta, pa da se onda pobijemo za TOP 8 do kraja.
G

Gostima

pre preko 1 godinu

Partizan je manje grijesio i to je to,imali su grogi partizan u 3 cetvrtini 4 puta da preokrenu i nista gube lopte ne znaju napad otvorene suteve su promasili,realno osim vildoze i Nedovića nemaju sigurne poene vecras falio Petrusev ali iskocio je Dobric,zamjerka Ivanoviću je ta da Bentil ne moze da igra ozbiljnu kosarku...Partizan treba da unajmi ozbiljnog trenera licnog Smailagicu decko je fajter i gine ali toliko gluposti napravi na iskakanju da je to za ozbiljnu analizu,prvi put se na derbiju u evo dvije godine pojavio Ledej,Panter i dalje nije naucio nista iz derbija,Exsum je pravi igrac ne bjezi od lopte,Lesor je postao ozbiljan centar,Avramović se pojavio,ali Andjusic i Madar su podbacili,sve u svemu Zvezda sa Kampacom je bolji tim e sad da li ce to materijalizovati od marta vidjecemo
A

Ab

pre preko 1 godinu

Cestitam!!! Sta drugo reci...naslov realan i objektivan...vodili ste 90% utakmice...kada ste nam se nudili lopta izlazila iz kosa...jbg...na kraju za utjehu nam je ova trojka za boli skor u slucaju da budemo poravnati u nekom kalkulacijama za top 8...sve u svemu dobar basket i korektna atmosfera...da se ne brukamo na veliku srpsku Slavu...aj uzdravlje...ceracemo se jos:)
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Srećne vam rane junaci i ostale fore Duško?
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Zasluzeno, cestitke. Odlicna tekma sto bi se rekla ceracemo se jos, sa Kampacom smo mnogo jaca ekipa nego bez. Cestitke zasluzeno!
l

lololl

pre preko 1 godinu

Ni jedni ni drugi nece uci u top 8! A imaju najboljeg i jednog od boljih trenera evrope, nenormalne budzete itd... Zvezda, tj Ivanovic poceo da gubi konce u ekipi, sramota da Stefan Markovoc presedi na klupi ceo mec!!! A sigurno bi doneo neke poene i asistencije, a da igra na silu Ivanovic kojo nije igrao 100godina, zato i treba da izgube, kad ima takav odnos prema igracu. I u Kaunasu se forisira N..Ivan. realno zasto Srefan M. Nije odigrao ni minut?? Nije zasluzio?OK I onaj Haland, sta i on ne zazluzuje ni minut? Partizan pobedio sa 6,5 igraca u rotaciji! Svaka im cast! U svakom slucaju, zasluzena pobeda a Ivanovic polako da pocne da dobija penale, sve gore i gore vodi utakmice I jos jednom sramota da Stefan M ne odigra ni minuta...eee
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Tebra Haland igra Fudbal u Sitiju a ne Kosarku u Zvezdi :)
P

Patriota

pre preko 1 godinu

Sramota od sudjenja. Jedino objasnjenje je da su gospoda sudije ostrasceni Partizanovci. Komsije kompletne nama fali samo Campaco i prvi centar-Martin Toliko o tome ko ce biti novi stari sampion ABA lige. Zvezda ulazi u Top 8. Laki noc.
k

krive sudije 3,2,1 start

pre preko 1 godinu

centrala naredila, sutra vadimo excel prikaz sudjenja po kvartalu u odnosu na cenu kokosa u Africi.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Da je sudio Belosevic, laganih +20 za Zvezdanu. Ja mislim da Covic treba da izda 8 saopstenja u narednih 10 dana. Sramota sta Savic radi.
m

miljan herceg novi

pre preko 1 godinu

cista namjestaljka ne samo ovaj mec nego komplet evro liga 😪😪😪😪😪😪😪😪😪
I

I corava koka...

pre preko 1 godinu

U ZADNJIH 5 DERBIJA OVO IM JE TEK PRVA POBEDA,NEKA IH NEK SE I ONI MALO RADUJU,JER IM SLEDI OPET 5 PORAZA U KUPU I U ABA USKORO...
G

Gost10293846

pre preko 1 godinu

samo se nadajte
@

@Gost10293846

pre preko 1 godinu

Ne znam kome je ostalo samo da se nada jer titule i EL videli niste preko jedne pune Decenije,tako ce se nastaviti i dalje bar jos 20 godina!
B

Bingole

pre preko 1 godinu

15-20 napada smo imali za vodjstvo i ni jedan nismo iskoristili.Cak smo u cetvrtoj cetvrtini jurili vodjstvo bez Nedovica i Vildoze,tek na kraju udjose. Sudije bile na strani Partizana,ne previse ali su bile. Ovaj faul u napadu na kraju ne svirase nad Dobricem,ocigledna pljacka.Cini mi se pri rezultatu 51:50 za Partizan Avramovic kasni da prenese loptu i umesto da bude napad za Zvezdu oni daju trojku.
G

Gost4927402

pre preko 1 godinu

jadni vi.
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Samo da pomenem raspored dočekujemo asvel onda gostujemo zalgirisu i bajernu opet kući fener alba 4 od 5 pobeda nadam se
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

Kao navijac partizana nije mi jasno zasto ivanovic drzi nedovica na klupi do 2 minuta pred kraja... al hvala mu
G

Gost102947

pre preko 1 godinu

a šta tebe to briga. pusti nek oni razmišljaju o tome
B

Bum 92

pre preko 1 godinu

Utakmicu su prelomile sudije, realno... Po ko zna koji put.... Nebitno dal je partizan ili bilo ko drugi... 1000 x sam reko, sto se mene tice ne moraju da igraju ovo lopovsko takmicenje... Sramno sudjenje

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Slažem se i dao sa sličan komentar prošle nedelje poslije one ragbi odbrane Žalgirisa u zadnjih 5 minuta. Uopšte mi ne bi bilo žao da ne igramo EL sledeće godine. Mišljenja sam da kao što se kupuju ove vajld karte i stalne licence tako se isto kupuju i mjesta u plej ofu.
Z

Zasluzena pobeda

pre preko 1 godinu

Duplo jeftinijeg tima! Ovo boli
G

GrobarNBGD

pre preko 1 godinu

Brate ne lupetaj, imamo 5 igrača sa milionskim ugovorom i najskupljeg trenera u EL! Plus nadam se da im ne računaš kampaca jer nije ugrao, a i sa njim smo za nijansu skuplji. I kao takvi ugramo očajno, uprkos večerašnjoj zasluženoj pobedi, mi(ni oni) top 8 nećemo videti
P

Panter NBGD

pre preko 1 godinu

Ma brate gde su jefitiniji ..mi imamo Igrace od 6,9 mil eura ,Vildozu od 5 mil Nesovica od 3,3 mil eura igrace sa f4 Petruseva ,Bentila ,za doselekciju doveli za par miliona Duska Ivanovica jos je treba Polonara za milion ..Skolovao nas je Zeljko sa duplo jeftinijim timom!
l

lanmiii

pre preko 1 godinu

Tako je Crno-Beli junaci, tovari milionerku! P.S. I za jedne i za druge, obrni okreni domaci igrači su ti koji resavaju stvari. Steta sto unistavamo nasu kosarku sa prevelikim brojem stranaca! Donose kvalitet ali ih ima previše.
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

branjenje trojke ne postoji kod Ivanovica , sami ih pustamo da sutiraju, Zato smo izgubili Kod radonjica to se nije desavalo ovoliko prostora za protivnika, Zato je Radonjic ipak bolji trener.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Ti nemaš pojma, kod Radonjića je svaka ekipa protiv nas imala šutersko veče.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Toliko godina kosarkaske karijere i ovako vodjenje utakmice veceras.Da se ovoliko iskusan trener pogubi zaboravi Nedovica na klupi 8 minuta poslednje cetvrtine.A povrh svega time out koji trazi pre bacanja a ne posle bacanja Exuma i umesto sa njihove polovine mi krenemo ispod kosa 5 sekundi do kraja.Zaista neverovatno!!!
G

Gost10385

pre preko 1 godinu

Ali zaboravljaš ko je na drugoj klupi.
S

SI0ba

pre preko 1 godinu

To mi je najneverovatniji potez večeri, traženje tajmauta pre bacanja...verovatno ništa ne bi promenilo ali neverovatan potez...nešto se pogubio...
C

Cerrrrrrr

pre preko 1 godinu

Fak ju referi aahaahahahahaha
G

Gost122219

pre preko 1 godinu

komentator samo sto nije zaplakao hahahahah
G

Grobar1029

pre preko 1 godinu

eno ih Plavšić i Kuzma plaču sad
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

U EL ni jedni nece uci u osam,kup ce dati Partizanu,Zvezda nece ni igrati,a ABA ligu uzima Zvezda sa 3:2. Vidjeti cemo to sigurno.

Decoooo

pre preko 1 godinu

Nebi bilo nezasluženo i da je Zvezda izgubila. Celu utakmicu Partizan je imao prednost i sasvim zasluženo je pobedio . Očekujem saopštenje i predlog da se Partizan isključi iz Evrolige . Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 😂😂😂😂😂😂😂😂
O

Ognjeeeen

pre preko 1 godinu

Alo Glikmane pusti im i tog Kampaca nek igra haahhahahahahahahahaha
1

149

pre preko 1 godinu

Ovog puta ni sudije im nisu pomogle! Bravo crno beli!
A

Aebre

pre preko 1 godinu

300 grobara objasnilo iznajmljenim renta navijacima
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

Utakmicu su po mom mišljenju prelomila dve trojke na kraju 3/4 (Avramović i Ledej). Tu smo bili u naletu, ali primili smo bzvz 6 poena... Suđenje nije presudno uticalo na rezultat, ali je bilo nekoliko skroz pogrešnih odluka poput faula Petruševu u situaciji kada mu Smailagić laktom razbija nos... Može li neko zdravorazumski da objasni zašto je Nedović u 4/4 minutažu dobijao na kašičicu...?
G

Gost456⁷

pre preko 1 godinu

Pa moze i glavom bez posledica.Sledeci derbi mozete Dobrica i palicom kada se nista ne sudi.Zvezdo lose jako lose.
A

Alo, molim

pre preko 1 godinu

Ne sramoti se
Д

Дејв Франкфурт

pre preko 1 godinu

Какво "домаћинско" суђење Бодирогиним пуленима, ово је срамота...
G

Gost1827

pre preko 1 godinu

hahhahahahaba
i

inace ti radis

pre preko 1 godinu

u Frankfurtu kao kosarkaski sudija a ne u reinigungs firmi, razumes se u sudjenje kao i mara u krivi...kao i svi vi..
Д

Дејв Франкфурт

pre preko 1 godinu

@inače ti rasiš- који то "МИ", несрећно ушушкано напредњачко јагње? Само ти пршти, и дави се у том катрану спокојности који ти омогућава твој врховни са свитом...
s

stiv79

pre preko 1 godinu

Realno teško će i jedni i drugi medju 8
d

djiki

pre preko 1 godinu

Dal ce grobari sad Vučić zvezdasa, ovo ono,....? E da ga slavite. Dao vam nikad veći budžet, EL, Obradovića... Zvezda ce biti druga ekipa sa Martinom i Kampacom. Da nam se ne dese vise Raduljica, Kuzmić, Holand, Marković jer to je za staro gvozdje
L

Lobanja

pre preko 1 godinu

Pitanje za grobare Jel mislite da je bilo fer sudjenje
1

1992

pre preko 1 godinu

Naravno da jeste.
C

Cer

pre preko 1 godinu

Opa poceo Bodiroga da krade ahahaha
G

Gost12048

pre preko 1 godinu

ako u Evroligi nije, gde je . Covicevoj Aba ligi. e moji vi
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Suđenje je bilo loše i neujednačeno u smislu kriterijuma oko faulova, naročito u finišu kad su se svirali mrki pogledi, ali nije to presudilo! Danas je jednostavno pobedio za nijansu manje očajan tim
P

Pantercicu

pre preko 1 godinu

Vrati i pogledaj 2 i 4 faul pantera, pa pogledaj 3 cetvrtinu, prvi faul vam sudjen posle 6min i 54sec. O glumi Dobrica da ne pricamo.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Eto... Dosao Željko i zveknuo vas kuci. Cisto da ne pametujete vise. Majstor je majstor.
P

Pioli

pre preko 1 godinu

doso dusko i zveknuo vas 2 puta
n

nismo trebali igrati

pre preko 1 godinu

mec, ili barem zavrsiti sa incidentom kao u finalima aba lige, bili smo spremni na tribinama..
G

Gostblabla

pre preko 1 godinu

naravno zao mi je sto smo izgubili, poludeo sam. ali jos vise sam poludeo kad vidim da su nam glavnog kreatora igre zakucali za tribine do marta. mnogo ste se okomili na zvezdu ove godine, zato padate opet na kraju, ustvari opet ni ne izlazite! NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRRD ZVEZDA
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Al da je borba 39 minuta i da se na kraju sve svede na bezvezne faule i bacanja Partizana je glupost ali ajde. Bilo je grešaka al da kažeš sve je subjektivno mišljenje sudija, al neću prežaliti na 50-51 kad Avramović ne prenosi loptu na vreme, sudije ne gledaju a Partizan daje trojku iz tog napada.
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Mi očajni u gostima oni loši kuci

Bojank91

pre preko 1 godinu

Zasluzena pobeda komsija, nema sta. Kasno d trojka stize. Prespavana 2. cetvrtina
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Ne može dva derbija za redom da dobijete trojakama u zadnjim sekundama i tučom, bez igre. Nisu svirali bar 10 faulova za Partizan u drugom poluvremenu, samo Lazić je pravio faul svaku drugu odbranu. Onaj floping Vildoze i ovo foliranje Dobrića, pa dajte bre ljudi smešno
@

@Igor

pre preko 1 godinu

Kontam ja da imate crnce al ne igra se ovde po NBA pravilima već po EL pravilima. Da su sudije zadržale kriterijum koji su postavile od početka, bilo bi bas čupavo, ovako su vam rutinski zatvorili utakmicu i mirno je priveli kraju umesto vas
G

Gost$&--&

pre preko 1 godinu

Foliranje Dobrica?Sada vec lupas kao Maksim po diviziji.
d

djule13

pre preko 1 godinu

Jel bio jos neki derbi, ili i gledao kosarku?
s

sudije sramno

pre preko 1 godinu

koliko se navlacilo za domacina fmp, kao i u mnogim mecevima. bravo partizan, nije lako protiv svih..
G

Gost84

pre preko 1 godinu

Zvezda igrala ovu utakmicu protiv afrike sve crni u partizanu hahahahh a sudije nu dodelile pobedu
m

morao si

pre preko 1 godinu

Morao si naći neki razlog, da su sve igrali Iz Nba, ako ne smeta nama, šta smeta tebi, idi plači, i čekaj sutrra na pinku, biće covke povodom krađe sudija, šta li mu već padne na pamet da je razlog poraza, a da ima veze s partizanom

radonjica

pre preko 1 godinu

Ono kad ceo mec vodis i dominiras kao gost u derbiju i na kraju im rutinski zakucas poslednji ekser u kovcegu! Zvezdana nije nijednom povela u mecu osim u prvom minutu, to je ta granitna odbrana 😂
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Imas 10 napada na 2 kosa,kos razlike da izjednacis i povedes i ti to ne iskoristis nijednom,oni 6,7 napada davali koseve bukvalno u zadnjoj sekundi. Sami smo krivi za ovaj poraz i to pred nasim navijacima i to posle vise od 6 godina,dobro je samo da imamo bolji medjusobni ako na kraju to odlucuje. Vidi se da je igra pala zadnjih nekoliko utakmica,treba ovo Ivanovic da podigne i sad kad se jos vrati Martin nadam se da ce biti bolje.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

У најбољем случају одлучиваће, ал за 11то место, јер реално ниједна ни друга екипа немају квалитет за топ 8
4

446

pre preko 1 godinu

Ama dal je moguce da ne mozemo da odbranimo zadnji napad i da nas onaj stakleni papak kao mecke voza svaki put .,.!Koliko dobrog uradimo,useremo jos vise
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

E da je igrao Facu....A inace su nam sudije pomogle.PRAVDA ZA DOBRICA!!!
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Partizan bio bolji i zaslužio pobedu.
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Ne mogu samo da se odlucim ko je igrac meca, da li Kampaco ili Lazic, imali su gotovo identican ucinak.
k

kk.Bezanija

pre preko 1 godinu

U ZADNJIH 5 DERBIJA IGOKEA POBEDILA SAMO JEDNOM,SAMO TAKO NASTAVITE OPET 5 PA JEDAN...
g

gostiksoks

pre preko 1 godinu

Placi veceras od muke,samo ti to preostaje?! Priznaj koliko ti je krivo a ,sanjaj ledeja!!!!
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Zvezda tesko da moze da odigra gore od ovoga. Danas igrali samo Vildosa,Nedivic i Oetrusev,ostali nisu vredni pomena. Ponovo se vraca ono da je ovaj tim ipak sklepan bez nekog jasnog plana. Bentil,Holand...brate rodjeni sta vi igrate?! Grobari odlicni danas. Sve vreme u vodjstvu. Zasluzena pobeda. Zvezda dobila u areni sa 3+,u pioniru -1,u nekom krugu Zvezda bolja.
a

ajmo sada

pre preko 1 godinu

Dan žalosti na Pinku, i ostalim televizijama, sutra se emituje samo prva od 4 skakaonice, da vidimo ko je kriv: sudije, masoni, Bodiroga, ventilacija, Zoran Savić, Fakundo...?
G

Gostimirovic

pre preko 1 godinu

Čestitke Partizanu, nismo zaslužili pobedu, 10 puta smo se primakli na posed razlike i mašili šuteve, nikako konačan preokret da napravimo. Večeras su bili bolji, kapa dole, Nedoviću svaka čast za trojku na kraju, mogla bi da bude važna zbog međusobnog skora.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Večeras su svi bili očajni, od igrača, trenera, sudija, pa do navijača! Cipiripikup festival antikošarke! Nego gde je ta grupa što je dobila 3000 karata? Ne da vožd da se navija protiv SNSovaca!
G

Gostimirovic

pre preko 1 godinu

@DelijaNS Mnogo tih "ultrasa" ili bolje rečeno debila je večeras ušlo bez karte, a ljudi sa sezonskim su ostali napolju da se svađaju da žandarmerijom, to je sve što imam da kažem na tu temu.
a

aezakmi

pre preko 1 godinu

Pogledaj tabelu na sajtu EL trenutno iako imate bolji medjusobni. I to samo zato sto je Partizan dobio Efes a Zvezda ne.
O

Opaaa

pre preko 1 godinu

Svaka čast Ivanoviću ali je ovo isključivo NJEGOV PORAZ, u 3. četvrtini jedan posed razlike, 4 napada ti igraš sa Ivanovićem, Mitrovićem, Lazarevićem...igračima koji zajedno nemaju 5 poena za 25 minuta...tad je derbi rešen!
s

sram vas bilo mafijo

pre preko 1 godinu

Sve najgore sudijama , i jos mnogo lepih cestitki , kad bi sve napisao ,ne bi mi odobrili komentar !
m

mrk12345

pre preko 1 godinu

Nije ovo Aba liga pa da otimate
G

Gostblabla

pre preko 1 godinu

aba ligu bi vas otkinuli sa 3 0 da nije bilo tih istih sudija. pokri se usima...
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Cestitam Partizanu iskreno,ponasali su se onako kako treba,nama je mnogo nedostajao Kampaco i Martin ali sta je tu je,tesko tri za redom da ih dobijes.Kad ne ide Ledeju ide Exumu,kad ne ide Exumu ide Panteru,pa Lesoru itd,nemaju povredjene igrace i kraj price!
h

hahaHah

pre preko 1 godinu

Zamolio bi Nebojsu C. kad izadje zadnji,da ugasi svetlo hahahha
S

Sinergija

pre preko 1 godinu

Daj Kampaca,daj Vildosu,daj Nedovića i ostale patuljke da se igramo...
b

brt

pre preko 1 godinu

pa dobro sta sad izgubili i tjt.necemo se bas sad nervirati
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Nisu platili kiriju u Luvreu hahahahahahahaha
A

Alcatraz

pre preko 1 godinu

Nedovic trojka gubi zvezdaaaaa Partizan sampionnnnnnn
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

šampion čega i kada hahah
S

Spale22

pre preko 1 godinu

Partizan sampion izraziti favorit!
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Poklon bacanja od bodiroginih sudija odlucila.Naravno i tehnicka iz prvog Dusku.Ovakvo sudjenje u gostima nema niko.
3

323

pre preko 1 godinu

Sramno sudjenje svaki kontakt faul za vartizan sampioni u slobodnim bacanjima
G

Gubert klasični

pre preko 1 godinu

Evroligaško suđenje... Šta nije jasno?
g

gostilo

pre preko 1 godinu

Cestitke partizanu celu utakmicu su bili bolji ,mi kao da smo se trudili da izgubimo. Faul nad Dobricem nije postojao ali nije ni nad Exumom 17 sekundi pre kraja .Generalno nismo zasluzili pobedu i tacka.
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

a gde je tehnicka za vildozu za floping
j

ja ja ja

pre preko 1 godinu

Hvala lepo,laku noccccc
x

xxxx

pre preko 1 godinu

Dje Kampacoooo?
ß

ßsssssssssss

pre preko 1 godinu

fak ju referiiiii, hahahahahahah cirkus , u srbiji ste rodjaci
G

GostNBG

pre preko 1 godinu

Da pametni.Ali sudije pricaju samo engleski.FU
l

looodčoek

pre preko 1 godinu

3 napada za redom im poklanjaju bacanja svaka čast sudije nema sta
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Mora da je Bodiroga sredio. 😅
G

Grobarrrr

pre preko 1 godinu

Nedovic the trojkaaa 😂😂😂
o

ogisa ogisa

pre preko 1 godinu

Dddddd nedovicccc..proklizaoooo hahaha
J

Junker

pre preko 1 godinu

Sramotna nasa 3/4. Svedes protivnika na 6 poena za 9 minuta i ne mozes da povedes. Napad nemamo nikakav. Vildoza i Nedovic igraju protiv 12 igraca.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Шта ћеш роде, они имају 5 класних ЕЛ играча од преко милион, а ми Недару и Вилдозу. Реално је да би ово са Факуом лагано добили, ал шта је ту је. Надам се да ће догодине држава да се отвори па да и ми имамо 5 играча са милион+ уговорима
J

Junker

pre preko 1 godinu

Bice prilike za Fakua, ali ovo danas je bilo uzas. Bentil odmah otkaz i sto dalje, nek ide u Bahrein da igra. Jedan derbi manje/vise, bice ih jos vrlo moguce 7 do kraja sezone.
a

a mi 10

pre preko 1 godinu

godina igramo evroligu
G

Gost181818

pre preko 1 godinu

opet poraz ivanovića, loše vođenje pred kraj utakmice, opet nedovic na klupi ivanović igra
l

lolol

pre preko 1 godinu

Jeste realno poceo da gubi konce Ova je neka divlja kosarka Plus Stefan M nula minuta, eeej nulaaa!! Sramota trenera
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Sramotno loše navijanje.
B

Boorazzzers

pre preko 1 godinu

Ne slažem se, odlično navijanje grobara
D

Drvo

pre preko 1 godinu

To se ne račuuna, grobari nemaju šmeka.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Hvala "grupi" koja je podelila instagramerima karte pod parolom "prijatelji kluba". Neko se verovatno dobro opario. Atmosfera bolja bila protiv Cedevite. Vazno da smo mi ostali kod kuce zbog toga.
Z

Zvezdas!

pre preko 1 godinu

Sramotno odigrana utakmica igraca zvezde, Nisu uopste bili na nivou, cestitke partizanu,
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Ako moze neko da mi objasni zasto je veceras moja Zvezda pustila utakmicu? Molim za ozbiljne komentare. Hvala
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Jel sme ovo ovako?
m

miroticcc

pre preko 1 godinu

Lepo kaze Carls Barkli....sto ulazis u frku kad si slabiji :))))
G

Gost1738392928

pre preko 1 godinu

hahahhahahahahahah kme kme sudije ovo sudije ono hahahahahha
M

Mimi mama

pre preko 1 godinu

Egzume resi ove kucke