Željko Obradović i Balša Koprivica (©Star Sport)
Željko Obradović i Balša Koprivica (©Star Sport)

Partizan Mozzart Bet čeka jak turnir, igra se na istorijski najznačajnijem sportskom mestu

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.07.24. | 18:37

Panatinaikos najavio jake pripremne utakmice

Slaže Željko Obradović polako mozaik za narednu jesen, a prema najavama iz Grčke tokom uigravanja potpuno nove ekipe jedna od Partizanovih stanica biće i Atina.

Kako je saopšteno, Partizan Mozzart Bet pozvan je na prestižni pripremni turnir u organizaciji aktuelnog šampiona Evrope, Panatinaikosa. Uz crno-bele i atinskog giganta, učesnici turnira biće još Makabi iz Tel Aviva i Anadolu Efes!

Izabrane vesti

Utakmice će se igrati 20. i 21. septembra, a prema poslednjim informacijama PAO je poslao zahtev koji je zatim i odobren, da se turnir organizuje na istorijskom Panatinaiko stadionu, poznatiji i kao Kalimarmaro. To je čuveni atletski stadion, mesto na kojem su održane prve moderne Olimpijske igre 1896. godine! Ovakva ideja je predstavljena kako bi klub odao počast nekadašnjem vlasniku Pavlosu Janakopulosu.

PAO je dosad napravio minimalne promene u sastavu koji je pokorio Evropu i Grčku, Efes i Makabi čekaju ozbiljne, a Partizan Mozzart Bet korenite promene u timu. Biće to potpuno nova ekipa za takmičarsku 2025/26, a posle postignutog dogovora sa Brendonom Dejvisom Željko Obradović želi da angažuje bar još dva pojačanja, sa fokusom na plejmejkeru i visokom krilu.

Kakav će to samo spektakl da bude, igraće se utakmice na istorijski najznačajnijem sportskom mestu, pre više hiljada ljudi!



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetKK PanatinaikosKK Makabi Tel AvivAnadolu EfesEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara