Kevin Panter (©Starsport)
Kevin Panter (©Starsport)

Panterov pozdrav: Partizan moja kuća! Grobari, najbolji ste, Željko, hvala za sve

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 11:04

Kapiten otišao iz Beograda

Šokirao je košarkašku javnost kada je kao učesnik Fajnal fora sa Armanijem uopšte prihvatio da se zbog poziva Partizan Mozzart Beta i Željka Obradovića spusti u Evrokup. Onda je postao kapiten crno-belih i jedan od najpouzdanijih šutera Evrolige. Ali posle tri godine u Beogradu i Kevin Panter i Partizan shvatili su da je rastanak u ovom trenutku najbolja opcija za obe strane.

Nije Panter ni ove sezone bio loš, ali nije baš ni bio igrač koji je opravdavao toliku platu. Međutim, svakako će ostati igrač koga će se u crno-belom taboru sećati po dobrom. A ni on neće zaboraviti Beograd.

Izabrane vesti

Poslednje tri godine sa Partizanom su bile izazovna i neverovatna vožnja, i u čudesnim i u teškim trenucima, i zahvalan sam na jednom od najboljih iskustava u mom životu“, počeo je Panter u oproštajnom pismu na svom Instagram profilu.

Pre no što je zahvalnost izjavio svima onima koji su ga pratili u poslednje tri sezone.

Ljudima, posebno deci/mladim košarkašima, nadam se da sam vas inspisirao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe.

Saigračima iz protekle tri godine, volim vas sve. Delili smo neke sjajne uspomene i izgradili snažne odnose koji će trajati zauvek.

Mom stručnom štabu, od prvog dana ste bili najbolji. Otkako sam došao u Beograd, pomogli ste mi na svaki mogući način.

Grobarima, najboljim navijačima na svetu, hvala vam na neverovatnoj podršci. Bili ste uz nas i kada smo bili gore i kada smo bili dole, bez obzira na svet.

Fizoterapeutima, hvala vam što ste uvek bili uz ekipu i svakoga kome je bila potrebna pomoć. Cenim sve što ste nam davali svakodnevno.

Partizanu kao klubu, hvala ti što si bio moja kuća u ove tri godine. Uvek ćeš mi biti u srcu.

Treneru Obradoviću, učinio si me kapitenom posle prve godine u Partizanu. Verovato si u mene i izuzetno sam zahvalan na našem odnosu i na tebi samom“.



tagovi

Kevin PanterKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara