Komentari na vest

Panter blizu dogovora sa Barselonom

M

Mauro Tasoti

pre 12 dana

Nema ništa od toga.Niko nema milion ipo po sezoni za bacanje na nekoga ko ne pokazuje ništa na terenu,nikome nije odgovoran za svoje postupke,bude proglašen za kapitena iako bi verovatno odlepršao za Ameriku posle prve plate koja mu zakasni.Mislim da dok je Panter u ekipi i još ima odrešene ruke da radi na terenu šta želi svaka sezona će biti uspešna jednako kao i ova,sa nula trofeja.
E

Eseks

pre 12 dana

Vece budzete od vecitih u EL imaju oli,pao,fener,real,barsa,monako i sigurno jos par timova..Sve drugo je lozenje mase na obe strane
s

s223

pre 12 dana

Imaju druze skoro svi al se klinci loze
k

kojotski

pre 12 dana

Treba se pitati kakve su to zakulisne radnje i ozbiljni pokušaji destabilizacije crno-belih. Prvo Hezonja, sad Panter...šta je sledeće? Treba se zapitati odakle Barsi te pare, i ko sve ima umešane prste. Ovo ide do samog vrha. :sarcasm:
T

Top Gun

pre 12 dana

Idi i ne okreći se!
z

zmntb

pre 12 dana

idi vise i ne okreci se
B

Bandaš

pre 12 dana

Čovek je odličan bek šuter, ali mora da ima krštenog plejmejkera pored sebe. Jaramaz je trebao da bude taj plej, ali se nije snašao u Partizanu. Partizan mora konačno da dovede klasičnog pleja razigravača uz Pantera, Nanelija i Ledeja. Ofanzivni kapacitet postoji, ali mora neko da osmisli akciju na terenu i doda loptu u pravom trenutku. Takodje, neko mora da gradi koš i skače. To nije mogao Kaminski, potrebna je centar.
B

Branko K.

pre 12 dana

Da li je moguce da se nitko ne zapita da li Partizan pristaje da raskine vazeci Ugovor. Sva ta prica o odlasku Pantera je bez veze ukoliko Zeljko planira da mu Panter bude okosnica i kapiten tima s kojim planira da osvoji Evroligu .
S

Sima Arauho

pre 12 dana

Ko da bude okosnica?!Onaj koji ne pravi faul kad mu Željko kaže?!
П

Па...

pre 12 dana

...неко ко не може да освоји ни Суперкуп против Студентског центра, нема разлога да се бави освајањем ЕЛ. Он је јесте освајао, то је чињеница, као што сам и ја био ђак првак, али више нисам.
L

Luja

pre 12 dana

Bane, ti kao da si pao s duda na betonski blok i to na glavu. JSDP po svaku cenu želi da se reši Pante i ugovorom zagarantovanih 3,2 miliona evra po godini. Pitanje je hoće li Panter pristati da u Barseloni prima manje nego u partizanima. Barselona će mu dati maksimum 2 miliona. Razliku do 3,2 miliona pokriva JSDP. Nije idealno ali bolje platiti Panteru 1,5 miliona pa makar ne igrao nego 3,2 a da igra.

Marko L

pre 12 dana

Kako se brzo zaboravi sve... Koliko nam je srece i radosti doneo. Pljuvanje na najjace. Bravo, braćo....
M

Miloš 1970

pre 12 dana

Vodi ga kući, najgori stranac koji je bio u Partizanu!!
V

Vlš

pre 12 dana

Šta ke tačno doneo?
i

i da je doneo , a nije

pre 12 dana

ne zivi se od stare slave,.plus debelo preplacen..
G

Gost 0407

pre 12 dana

Mi imamo vrhunske domaće igrače: Teodosić, Topić, Nedović, Lazić, Davidovac, Mitrović...a uskoro Plavšić, Kalinić, Đurišić..., a vi od " domaćih" samo Pantera, a čitam da i on napušta brod kojim tri godine neuspešno kormilari nedodirljivi kapetan broda- Žoc!
S

Sima Arauho

pre 12 dana

Ma da,samo domaći a ovamo se pada u nesvest zbog Kampaca.
Л

Ламела

pre 12 dana

Кевин Пантер остаје
Х

Хахахаха

pre 12 dana

Остаје, али не у Партизану.
Г

Годтгост

pre 12 dana

Штета а баш му је добро ишло у Партизану узимао новац за ништа и још капитен.Неће човек да игра Еврокуп па оде.Толико о љубави.
T

Tandaramandara

pre 12 dana

Prošle godine sam ovde čitao da je namerno zaradio isključenje protiv Reala jer ga Željko čuva za F4!!!! ?? I to ne od jednog nego od više navijača! Kakva smo mi dijagnoza...
M

Marko6789

pre 12 dana

Ovo ne valja za Zvezdu uopste!
c

cule87

pre 12 dana

samo da nije spin, samo da nije spin.... 🙏
J

Jtd

pre 12 dana

Kao prvo, part i zvezd su u najboljem slucaju drugi deo EL po kvalitetu i novcu sto je vrhunskom strancu svakako veoma vazno. To sto mi mislimo da smo nesto mnogo bitni je druga stvar. Taj isti panter je dosao u part da igra EC samo zbog para, lova, dobro ajde i malo zbog zeljka :-) Kao drugo mi domace igrace nemamo, imamo par vrhunskih i takve cemo verovatno uvek imati ali oni nece ni u part ni u zvezd. Ovi ostali su prosek tako da mora stranac i to oni koji ostanu za donji dom EL. Zahvaljujuci iskljucivo nama okrenuli smo igricu naopacke, razigravamo pantera i slicne sa nasim igracima koji, opet zahvaljujuci nama nemaju kvalitet da budu vrhunski. Ostaju nam panter, ledej, hanga, gedraitis...da li je moguce da sr kosarka nije u stanju da napravi igraca kao sto je gedraitis, zapitajte se, nego mora da ga kupi. Sve u partizanu je bilo pogresno i sad kad(ako) ode panter vrlo je ocigledno da ce morati sve ponovo
R

Retro

pre 12 dana

Barsa ne voli partizan 😂😂😂
T

Torbicis

pre 12 dana

Panter je odigrao dobro-bas dobro tri meseca pred kraj prošle sezone,ostalo nije bilo spektakularno..tim se gradio oko njega a on nije postao lider a dobio je priliku da to bude!!! On je bek-ap opcija,a to kod nas nije mogao biti jer nemamo kvalitetnijeg od njega pa da on uskace iz drugog plana nego je sva pažnja usmerena na njega a kvalitet lidera nema i zelim mu SRECAN PUT!!! Nama treba lider,mozda i losiji igrač ali lider sa makar deset poena po meču ali da ih da onda kada niko ne može da pogodi nista..Da je ovaj tim imao igraca tipa Kecman osvojili bi sve trofeje u regionu!!!
J

Jhony

pre 12 dana

Ne ide u Barsu... Ide u Mursiju imam pouzdane informacije...
H

Harakiri

pre 12 dana

Sta god mislili o njemu, a ja licno mislim sve najbolje, cinjenica je da boljeg igraca necemo dovesti na njegovu poziciju.
s

steta 23

pre 12 dana

bas velika steta.. bas
.

.......

pre 12 dana

Da Panter nije u majstorici prošlogodišnje ABA lige dao 32 poena, Partizan ne bi osvojio ni taj jedan jedini trofej pod Obradovićem pa vi vidite. Da ga nije bilo, Partizan ne bi igrao četvrtfinale Evrolige sa Realom a posebno ne bi vodio 2-0, bilo bi glatko 3-0 za Real da nije bilo Pantera. Da napravio je posle glupost sa Ljuljom ali opet nije nikoga on udario, samo se izazvao opšti metež na terenu...Ove godine katastrofa kao i ceo klub, ne bih rekao da je za to najzaslužniji Panter već Obradović koji nije doveo kalsičnog pleja da razigrava ekipu, probija, vraća povratne pasove, prenosi loptu, da radi bilo šta što ne bi morao da radi bek šuter Panter (a morao je) i onda naravno da promaši posle kada treba još i da šutira. Ostao ili otišao hvala mu za prošlu sezonu, ova poslednja je bila za zaborav i to je to. Ovi što samo pljuju, valjda bi za njih bilo idealnije da igra Rade Zagorac i da budemo 7. u ABA ligi i igramo Fibinu Ligu Šampiona.
П

Па...

pre 12 dana

... погледајте ко долази у Звезду и Партизан, а ко одлази, па свако нека сам закључи ко ће играти ЕЛ а ко ЕК.
O

Oto

pre 12 dana

Obe ekipe će igrati EL, tek je krenulo sastavljanje timova, sa Zvezdom povezuju CMM, Kenana, sa Partizanom Monekea, Marinkovića…u prevodu spinovanje tokom celog leta je počelo…
П

Па...

pre 12 dana

...некако од Монекеа брзо дођосте до Лакића.
D

Deka PG

pre 12 dana

Ovo je već veliko pojačanje za Partizan
X

Xyz

pre 12 dana

Ako je ovo tacno, obradovalo bi me vise kao navijaca Partizana nego da dodje bilo koje pojacanje…da se razumemo, nije Panter los igrac, ali ima i nas pasos, godinama je ovde, mogao je bar da se potrudi da nauci neku navijacku pesmu…to sto prvi dolazi na trening i poslednji odlazi ne znaci da je vodja i kapiten u pravom smislu te reci. Jeste Partizan nosen njime i dosao prosle godine do 6-og mesta u EL, 0-2 protiv Reala, ali je to sve posle anulirao na stetu kluba(incident sa Ljuljom) i bukvalno odvojio klub od F4. Jednostavno covek moze puno da doprinese i onda da upropasti. Uzmite snimke i pogledajete koliko je mnogo bitnih suteva(obicno nerezonski dalekih) uzeo na kraju utakmica i promasio. O ugovoru i da ne pricam, preplacen igrac i za mnogo bogatije zemlje i klubove od Partizana i Srbije. I ponavljam…i da ga je sam Bog birao za kapiten, on kapiten i vodja nije i tacka. Svako mu dobro zelim i da se ne ljubimo.
B

Bjbjbub

pre 12 dana

Ne njake...Partizan mora da kupuje ovakve igrače jer-svojih nema...Sve da sklepate tim Veseli, Vanja, Lučić, Lovernj, Gos...sve da je to i moguće..nema tu više ništa..prošlo je vreme kada trener Partizana, ma ko on bio, pukne prstima a igrač dodje..Šesti u Evropi? Zanimljiv trofej...To niste pominjali godinu dana..Tek od poraza od Zvezde...Kolektivna amnezija...

@Bjbjbub

pre 12 dana

Pukne Dule prstima i dodje neki anonimus iz Ceske zemlje hokeja a on od njega napravi igracinu on ostavi takav dubok trag i pored toga nauci nas jezik ja sam tada bio klinac ali je takav utisak ostavio da nisam imao pojma da je stranac.To su osobine sto su odlikovale Partizan kao kosmopolitski klub a to su tri elementa sistem ,emocije, ljubav.
S

Sandman

pre 12 dana

Hvala Panteru za sve,ali doslo je do prezasicenja. Ove sezone je dosta utakmica upropastio,nista nije pogadjao kad se rezultat lomio i kad je trebalo. Oslobodice budzet sa njegovom platom i realno za te pare mogu da se dovedu 2 kvalitetna igraca,a mzd cak i 3. Treba se sad usresrediti na dovodjenje nasih igraca Vanja Marinkovic i Lucic, vratio bih i Lovernja koji bi ginuo za klub.
-

- z -

pre 12 dana

Pa zar on vec nije igrac Makabija? Verujem da sada Barca sa njima pregovara. Salu na stranu, ovaj prelazni rok u EL je zaista komedija zahvaljujuci novinarima...svako ima eksluzivne informacije, insajdere, izvore...
y

y16161

pre 12 dana

Sta vam covek uradi haahahahaha, uzeo vam para i para a nista doneo nije, isto kao Zoc kunete se u njega covek ne zna gde levo vec godinama, trenutno najsmesniji trener u evropi. Au hvala ti Boze sto ne navijam za vas hahaahaha
!

!

pre 12 dana

Časnije je navijati za klub u kome je Obradović trener (čovek po kome će se u budućnosti zvati trofej Evrolige ili neka Evropska nagrada, možda za najboljeg trenera) makar ne osvojio ništa (a osvojio je titulu šampiona Evrope sa Partizanom 1992., što je najvredniji trofej u Srpskoj klupskoj košarci svih vremena i sasvim je dovoljno što je to uradio). Nego za privatni klub Nebojše Čovića kome kada uticaj i moć politike budu opali jednog dana, pričaće se sve najgore, koliko je krao, koliko je podmetao drugim ljudima i koliko je zla činio u politici.
5

5.000.000,00 €

pre 12 dana

За разлику од Кампаца, нешто добро и урадио... 😉
Z

Znači

pre 12 dana

Ako je tačno da ide sretno mu bilo. Veliki igrač i kapiten, teško je boljeg naći i dovesti. Kada gledamo koliko smo ga kritikovati, pa pratite malo šta promašuje Džejms najbolji igrač, Larkina takođe serije promašaja, a top IGračina, Vilbekina da ne pričamo čovek nekad obruč ne pogodi. Mi hoćemo savršenog, e pa nema. Panter svo poštovanje od grobara i tačka
H

Hubibubu

pre 12 dana

Ni blizu...Svi su pomenuti osvojili skoro sve Kikica - pa ništa!
R

Repac Plandište

pre 12 dana

Ali komentari u stilu: doslo je do zasićenja ili bar cemo dobiti pristojno obestecenje. To ti je kao kad su nas oni zlikovci 99 bombardovali a pojedini frikovi trovali narod kako posedujemo Tesline zrake smrti, oružje strasnije od atomske bombe i kako cemo im se naheba.. milosne majke. Uključi mozak: Hezonja, svakako mnogo jace ime od Kevina sa najmanje duplo boljom sezonom uz to i mladji dobija 3 miliona godišnje a Kevinu ce dati 3,2 i plus platiti obestecenje. To je kao da ja tvrdim da je Milano platio obestecenje za Nejpira i uz to mu povecao platu. Sa ovim su se složili...
I

IgorIki

pre 12 dana

dobro je, dosta je bilo
b

bgcz

pre 12 dana

grobari su stvarno pacijenti. Pljuvali su Pantera do plejofa i četvrtfinala sa Realom. Prve dve utakmice je bio Bog, onda mentol do finala Aba lige. Prve dve utakmice finala Aba lige Bog, onda dve mentol, pa petu opet Bog. Vređaju ga celo leto jer ide, a kad je ipak ostao, onda je kevin kapiten. Pocetkom sezone majstor, u završnici je idiot. Mozda ipak ostane majstor, videcemo ishod pregovora.
O

O navijačima

pre 12 dana

Nisu samo navijači Partizana takvi i navijači Crvene zvezde su isti. Teodosić rahitični penzioner koji nema pojma do majstora košarke, Nedović svilena babetina pa onda sjajan igrač i tako u krug. Oni su zviždali svom igraču Smartu ove sezone na zagrevanju na derbiju misleći da je Kevin Panter (valjda ista frizura iz daljine), vređaju Partizan da je državni projekat a kad izađu podaci iz oba kluba posle kupa u Nišu, Zvezda od države za ove 3 godine dobila 21 milion evra a Partizan 16 miliona evra. Vređaju najpogrdnije Obradovića koji je rang Đokovića i Nikole Jokića (za Evropsku košarku). Sa druge strane navijači Partizana vređaju porodice igrača i uprave protivničke ekipe. A i jedni i drugi znaju da potegnu upaljače, čokančiće, čaše i novac na teren (baš ih briga da li će da povrede možda nekog iz svog kluba ili će zaista pogoditi nekog iz suparničkog).
K

Kazablanka

pre 12 dana

Jeste, grobari ovde jesu takvi, ali vi ste apsolutno isti takvi. Cas vam je Teo bog, cas vam je operisan od ozbiljne kosarke, matorac, starac, mrzi ga da igra... Pa onda Teo madjionicar... I sta sve ne. Nemojte da pricate da nije tako jer se iz komentara ocigledno vidi da jeste.
J

JovanPg24

pre 12 dana

Ovo mi jedna od najradosnijih vijesti. Samo se nadam da je tacna i da ce se brzo dogovorit sa Barsom Hvala na svemu,ali mi je mnogo milije da neki domaci promasi odlucujuce suteve. On se ponasao kao vlasnik Partizana. Daj sve meni malom Dzordanu
s

sasa70

pre 12 dana

"promasi odlucujuce suteve".................u evro kupu?
H

Hgʻzz

pre 12 dana

Koji domaci?
s

sasa70

pre 12 dana

jel to bese Barca koje je prosle godine rekla da mora da smanji plate??? Sada ispada da ce imati 50% veci budzet kao prosle sezone. Mozda su prodali nekog fudbalera pa imaju "visak"?
?

?

pre 12 dana

Za sve ove navijače Partizana koji se raduju što Panter odlazi (a odlaze i Zek i Naneli), je l ste vi svesni da Partizan nije u mogućnosti da više dovodi takve igrače? Država je zavrnula slavinu i gledaćete tim koji je duplo slabiji nego što ga je Partizan imao u ove 3 godine. Je l moguće da vi to ne vidite?
A

A milioni

pre 12 dana

Odoše i oni e Srbijo, Srbijo.
G

Gostina

pre 12 dana

..a meni panter jeeee...pa sta je sad grobari? Sad ga terate? Auuu koja ste vi sramota za kosarku. Dao vam je sve od sebe a sada ga terate kao poslednjeg.. da ne kazem sta!

GRKI GRK

pre 12 dana

Izgleda da dolazi Aranitovic iz Cibone, logicno je da onda Panter odlazi. Ipak je u pitanju pojačanje.
M

Mikac678

pre 12 dana

Koliko god dobar bio i koliko to statistika pokazivala Pater nas je u mnogim utakmicama ukanalio da je to šouuu! Novi ugovor je dobio najviše zbog prošlogodišnjeg finala sa Zvezdom i kad smo svi očekivali da će nastaviti njega nigde nije bilo da opravda platu koju zarađuju. Tako da je ovo najbolje i za klub i za igrača jer mi nemamo para da bi plaćali osrednjost!

GRKI GRK

pre 12 dana

Ovo danas je CRNI PETAK za sve navijače Partizana. Još samo da napišu i da odlazi Žoc ..... Pa da pomislim da je 1 april a ne 14 jun
0

099999LOJD

pre 12 dana

LOJD se vraca u ZVEZDU. CekaPROS se SAMO detaljna procena zbog problema sa kicmom. Info sa izvora. I najverovatnije Pojters I Armanija.PLavsic Bolomboj I Pojters na petici za IDUCU SEZONU. LAZAREVIC I ILIC IDU U ZELEZNIK. OSLOBADJASE PROSTOR. SLEMOVE NA GLAVU ZVEZDASI
P

PARTIZANŠTINA

pre 12 dana

Ako Kevin odlazi, hvala mu za sve i doviđenja. Sad prvo dovesti najkvalitetnije Grobarčine koje su nam dostupne. Igrači mentaliteta: Novice, Jana, Luče, Gagija. Hoćemo fajterski Partizan.
U

Ugug6g

pre 12 dana

Hahahaha...ibt...suze mi idu...O..Tebi nije najveća,tragedija što navijaš za Paću već što si u vremenskoj kapsuli a ne rade komande...
Š

Što ti je život

pre 12 dana

Kleli su se u njega, a sad ga teraju iz kluba. Šta napravi jedna metla od onakvih navijača. Pardon, dve metle.
B

Bok

pre 12 dana

Dogovorite se, mole te Grobari.
Z

Zoki959

pre 12 dana

Hvala ti za sve ,očito da si ove sezone igrao preko one stvari i za klub a I za tebe je najbolje da se rastanemo ima boljih igrača na tržištu , recimo (Bboldvin ) putuj igumane i zaboravi da si igad igrao za najvećeg trenera u Evropi koji ti je ukazao neizmerno poštovanje i povernje koje si ti prokockao svojim nepoštovanjem istog .
B

BokiUSA

pre 12 dana

Znas kako mu puca kais sto je imao Zeljka za trenera. To samo vi u svojim glavama imate los trip... stranci posebno oni preko bare zabole ih cose osim bank racuna za Evropu...
R

Repac Plandište

pre 12 dana

Hezonje su čudo. Sto oni mogu da izmisle to pas s maslom pojeo ne bi. Dakle, Kevin kapiten je imao 2,6 miliona platu ove sezone sledeće je trebalo da ima zagarantovanih 3, 2 miliona. Ne radi se ovde ni o kakvom zasicenju vec jednostavno o nasusnoj potrebi da se spasava budzet koji nakon katastrofalne sezone ne bi mogao da izdrži pre svega Kevinove, Zekove i Zelimirove milione a o primanjima ostalih sto ga vole ko oka dva da ne pričamo.Kevin kapiten ima cvrst ugovor za narednu sezonu. Dugo se je tražio model da se Partizan resi ogromne preuzete obaveze. Sva je prilika da ce resenje problema biti Barselona no nece ona uzeti Kevina uz prinadleznosti koje bi ostvarivao u Partizanu. Pa Hezonji daju tri miliona godišnje sigurno nece Panteru vise od toga. Resenje je da ce deo zarade i sledece godine placati Partizan, deo Barselona a i Kevin kapiten ce se odreći poslednje plate, iz postovanja prema navijačima i ljubavi prema klubu naravno. Sa ovim su se složili..
m

merllin_pfc

pre 12 dana

Ti znas 🤡
R

Repac Plandište

pre 12 dana

Da znam pouzdano, jedino ne znam koliki ce balast ostati još na Partizanu pa zato i ne pisem o ciframa. Sa ovim su se složili...
@

@repac plandiste

pre 12 dana

Hahahaha repac neki zna i to pouzdano 😂😂😂
r

reb8888

pre 12 dana

...mislim da je dobra stvar za partizan. jednostavno su mu dali preveliki ugovor. on te pare mozda vredi u ekipi sa budzetom od 40 miliona, koja je spremna hezonji da plati 3. u partizanu bi morao da ima brojke kao dzejms u monako da bi ugovor imao smisla, ovako tesko...u slucaju da ode i ledej, verujem da ce obradovic biti prvi put u situaciji da posle 3 godine radi rekonstrukciju u nekom timu. partizan gubi kontinuitet i bice potrebno mnogo srece za neke ozbiljnije rezultate u prvoj sezoni, bez obzira na igrace koji dodju. videlo se na zvezdi ove godine kada je promenila skoro ceo tim na sta je to licilo na pocetku sezone, i koliko je vremena bilo potrebno da pocnu da lice na tim. nesto dobijes, nesto izgubis...
3

35% za trojku

pre 12 dana

pa toliko centri imaju
j

joj boze

pre 12 dana

al smarate vise tacno ovo treba kaznjavati za iznosenje neistina i neprovjereni informacija...
R

Realni Arth

pre 12 dana

Nesto slicno bilo i prosle godine ali ove je drugacije, jer iskoristicw prvu priliku da ide, 3 godine jedan trofej, normalno jel? Ovo je tek pocetak.....!
K

Kup

pre 12 dana

Za početak ovo je najrealnija opcija, dobro za sve klub, igrača ... Nije on neko ko može da vuče tim baš na svakoj utakmici, jeste on veliki profesionalac, ali nema kontinuitet... Rezervna opcija beka, koja je dosta skupa za nas...sve bitne utakmice je podbacio, trenutak kada se lomi rezultati, loše odluke je imao...
Z

Zoki SU

pre 12 dana

Ima Boga ...hvala mu ! Nikada niko vise placen a naneo mnogo stete. Ukanalio nas protiv Reala prosle godine a u 15 utakmica protiv fmp2 odigrao dve dobre utakmice. Ove sezone u EL je direktan krivac za 4-5 poraza. Putuj ...Panteru, da se ne ljubimo .
D

Drvo

pre 12 dana

jel zaplakao kad je potpisivao za Barsu?
0

0o9o

pre 12 dana

Umesto Pantera LAKIC I ARANITOVIC. ZA EVRO KUP nisu losi
d

dvjk

pre 12 dana

Dolaze vam lojd i lundberg
H

Ha ha ha

pre 12 dana

Koja revolucionarna fora. Je l se celo odeljenje u drugoj smeni bas jako smeje?
P

Pfc Belgrade

pre 12 dana

Samo nek ide, barsa ima da se usreći, za nas spas em olakšanje u budžetu, em dva dobra košarkaša za te pare mogu da se dovedu.
Đ

Đukin fan

pre 12 dana

I još jedna overa od podne da makar 10 ekipa u EL pare ne koštaju ništa,budžeti preko 40 plus miliona tako da i prepodobni Srbin s pasosem Punter zaglavi via Barca!!!Ni 2 miliona € u Partizanu po sezoni nije dosta !!!Dakle čun se ljuljnu…ode sanak pusti!!!Tako je lane Šaban oklepao Zvezdu i nije pokazao ništa.Zato bez Ložane i spinova.Kad se ovome doda serija zajednickih dunđerskih i drugih biznisa čelnika oba kluba,tek je jasno kako su navijači izmanipulisani i koji zvrčak radi!!!A oni hrle na tribine,biju put po citave noći do Arene i nazad po Srbiji;pa ujutru na rmbanje za situ i mučenje kraj s krajem da sastave!!
L

Lom

pre 12 dana

Kradi Željko Laprovitoluuu!!!!
B

B.C

pre 12 dana

Vaše najveće pojačanje za sledeću sezonu!
G

GostO

pre 12 dana

To jedino ako se Barsa bas otvori, ili ako mu se Partizan bas smucio
O

Ok

pre 12 dana

Ako uspete da se ratosiljate... Pice za sve navijace. Svaka mu cast opeljesio vas je kapitenski. A ljubav do zadnjeg Eur.
Z

Zoki SU

pre 12 dana

Niste se ni vi bas usrecili ,Tobi,Hanga,Gilespi,Tompson,onaj play (ne znam na brzinu ni kako se zove ) a o Neipiru necu ni da prisem ili pricam. Isto toliko su dali kao i Ledej,Panter , Dozer i onaj nekrsteni Kaminski. Ni Kaboklo nije mnogo vise dao od ovih gore navedenih. Od svih stranaca u KKP najpostenije se ponasao i najvise dao Naneli. Nije na njega dzabe nahuskao doktor onog nesretnika Lazarevica. Lepo mu se zahvalio ...posao ga u FMP1.
O

Ognjeeeen

pre 12 dana

Da li gresim ili ne, ali videlo se da se zasitio, do duse nije mogao sam, previse je bio opterecen.Za te pare koje je trebao dobiti sledece sezone mogu se dovesti dva kvalitetna igraca.Srecno dalje Kevine!
S

Samo realnoo

pre 12 dana

Prosto i jednostavno, država je zavrnula budžet Partizanu, isto kao što su uradili od 2012-2021, punih 9 godina do povratka Željka Obradovića (onda su išla plakanja da je Partizan državni projekat iako Crvenoj zvezdi nije ništa falilo imali su sve vreme konstantan dobar budžet). E pa sad ostaje samo jedan državni projekat, i neka je tako, samo da više ne plaču da je "zli Partizan" u nekom boljem položaju do njih.
S

Sofronije III

pre 12 dana

a jesu li vama odnosili koševe? Jeste morali da prodate grb? Jeste li ijednog trenutka ostali bez državnih sponzora? Narikače...
S

Samo realnoo

pre 12 dana

Sofronije III, nisu odnosili koševe i Partizan nije menjao grb, i nije se spojio sa jednim drugim klubom kao što je to Crvena zvezda uradila, ali jesu mu bili oduzeti sponzori na dugo vremena i to od trenutka kada je Vujošević politički oteran (onaj isti što je sa budžetom od 1.5 M evra otišao na F4 što je naučna fantastika) pa do dolaska Trinkijerija 2019. (gde je opet dobio manje od Crvene zvezde).
P

Prejazi

pre 12 dana

Svi koji se raduju odlasku Pantera, zazalice. Videce te sta ce uraditi u Barceloni. Tamo ce igrati beka a ne pleja
M

Milojko Arsenić

pre 12 dana

Ovakav igrač ne može da ponovi dve loše sezone. Desiće se slučaj kao sa Lesorom ove. Velika greška.
S

Srbija 1999S

pre 12 dana

Znaci barsa ide u propast !?
I

IVAN 82

pre 12 dana

Kad ste mogli Panteru dati 2,5M Izjednacite ponudu Monaka za Dzejmsa 3M. Ostavite Nanelija,procenite je li vam bolji Ledej ili Moneke. I dako napokon badjete dobru 5cu!!
G

Grr

pre 12 dana

Biće lepo obeštećenje i smanjenje opterećenja budžeta. Odlazak na obostrano zadovoljstvo. Hvala kapitenu i srećno.
V

View

pre 12 dana

Ovog puta izgleda da je tačna informacija.
Z

ZDMP!!!

pre 12 dana

Ostaja najavi dream team a odose nam svi igraci koji valjaju,verovatno je mislio na Dream Team Aba lige…Ostoja jel ti Vucko naredio da i u basketu treba da se svedemo na granu fudbalskog kluba?
Z

Zvezda le

pre 12 dana

Grobari ovo vam je pojačanje, za ove pare možete dva ekstra igrača dovesti.
i

igor978

pre 12 dana

Najveće pojačanje za Partizan
M

Miloš 1970

pre 12 dana

Neka ide molim te samo da ga ne gledamo više!!
A

Avram kapiten

pre 12 dana

Nista nije pokazao ove sezone.
1

1112

pre 12 dana

Milutinov u Partizanu na dve godine!
S

Smejurija

pre 12 dana

Sad kad ste uparili Hezonju i Pantera lakše se diše. Još Mirotić i pali se mašina. Ali zato su tu Lakić i Aranitović na poziciji vređan i ponižavan.
E

Enky

pre 12 dana

Lakić i Arnautović su doktori košarke za lazića i lazarevića vaše ragbiste
@

@enki

pre 12 dana

A suze kaplju. Jad, beda, beznadje. Mangupe da li ti to uporedjujes majatora koji vas jase deset godina sa momcima koji nisu polozili prijemni ispit u Zvezdi. Treca liga, trebaju vam za aplaudiranje s klupe. Njihov problem.
B

Budak

pre 12 dana

Najgori i najskuplji ikada
R

Raša P

pre 12 dana

Zvezda želi da stopira transfer jer je to igrač koji joj je pomogao u osvajanju sva tri trofeja!
S

Sat plus

pre 12 dana

Ovi što pitaju zašto Barselona nije platila obeštećenje, onda bi mi plaćali poslednju godinu ugovora a ovako Barcelona preuzima ceo njegov ugovor i nama ostavlja prostor za dovođenje dobrih igrača.
Z

ZDMP!!!

pre 12 dana

Kakve to veze ima?Naravano da ako ga potpisu su duzni da mu placaju i platu,mi svakako nismo duzni tudjem igracu da placamo ugovor,svakako smo trebali uzeti obestecenje…
M

Mica sa dva lica

pre 12 dana

Zasićenje. Srećno dalje.
F

Figaro

pre 12 dana

Hvala na svemu. Srećno dalje majstore!
p

poteraj

pre 12 dana

Pustio bi Partizan Pantera neće on njih 2.6 neto ne može dobiti bukvalno nigde osim u Partizanu
e

evo banke

pre 12 dana

opet manje od tromesecnog Kampaca
B

Boners

pre 12 dana

Kampaco 1,7 za sest meseci. Posto je samo to odigrao Zvezdu je kostao daleko manje nego Panter vas.
I

IVAN 82

pre 12 dana

Nek mu je sa srecom, prva sezona toplo,hladno. Druga jedino dobar protiv Monaka i Zvezde i onaj jedan mec protiv Reala. Sta reci o ovoj sezoni. Uzas. Srecno u Barseloni. Ali preskup si da bi ostao!!!
N

Nazalost

pre 12 dana

Nije problem u Panteru ali u saigracima.... Kako da igra sa Smajliem i njemu slicnima... Zivi bili pa videli kako ce da pokida u Barsi... Jedan od malo pravih profesionalaca u nasem sportu... Ziv bio , ledjendo!!!!!!!
V

Visente Del Boske

pre 12 dana

Nakon Hezonje uze vam barsa i Pantera,a opusteno stize vam Aranitovic kao zamena 😂
Z

Zmajkovic

pre 12 dana

Ako ne pozure i potpisu Andjusica, nece imati ko da igra sledece sezone xD
u

uplakano partizanče

pre 12 dana

Život damo Pantera ne damo
c

cvekla metla

pre 12 dana

svi beze is evrokupa posle 🧹
G

Ggostt

pre 12 dana

EK to je to!

lpool

pre 12 dana

Maa niiijeee moguce !
c

cao cao

pre 12 dana

Ma dajte mu i pasoš i traku, a mamlaz ne može da izdrži 2 min za F4 nego upropasti i tu i sledeću sezonu.
B

BCS Šabac

pre 12 dana

Ovo je veliko pojačanje ta Partizan o budžetu da se i ne priča.
B

Bandalowski

pre 12 dana

JEDAN JE KEVIN KAPITEN
k

kevin kapitencina

pre 12 dana

nadam se da si ironican
S

Sima Arauho

pre 12 dana

Jel ima neki ziro racun da uplatimo nesto samo ga vodite!
H

Hubtct

pre 12 dana

Nisi tako telalio tokom sezone?
D

Darko1101993

pre 12 dana

Znaci definitivno Evrokup sledeće godine, i bolje nek fmp1 osvetla obraz ovoj prciji od zemlje. A mi ako budemo igrali kls cirkus sledeće godine da nas opet masakriraju one spodobe Jovicic obrknezevic i ona devojcica Nikolic onda treba da se ugasimo.
p

podesen

pre 12 dana

Ne lupaj kao Maksim oba nasa kluba igraju EL.Pravi se reset ,kosta mnogo,za te pare 2 ekstra igraca se dovode.
o

ombrenomadee

pre 12 dana

Ah shit, here we go again