Komentari na vest

Ovakvi Ameri su ranjivi, Lebron ih ponovo sam izvukao

@

@dzi

pre oko 2 meseca

Nemoj se srditi, bice to sve u redu
V

VoSeOslanjaNaVolaAcovek...

pre oko 2 meseca

Ameri pa ljudi igraju iz zajebancije .
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Niko da pomene da su igrali protiv svetskih prvaka koji su u finalu dobili nas. Protiv veoma ozbiljne ekipe kojoj se vrlo lako moze desiti neki igracki, timski pik bas na OI. I jos nesto veoma bitno, i pored ovoga sto radi lebron oni igraju bez svog najboljeg igraca. Bez sansi nismo ali tesko, jako tesko
D

Dzi

pre oko 2 meseca

raspale su se neke od najgorih drzava sveta ikada austrougarka bivsa jugoslavija englesko carstvo sssr ostalo je jos da se raspadnu Amerika i Kina da bi svet bi bolje mesto koliki su odvratni ovi ck amerikanci..kao najgora propaganda...nesto kao dubai pare i severna koreja sizofrenija...
L

Lekic sto pre

pre oko 2 meseca

popij
O

Ohica

pre oko 2 meseca

Citam komentare i ne verujem! Pitam se sto se pojedini ne presele u SAD i ne navijaju za Amere na predstojecoj olimpijadi! Dao bi zivot da osvojimo zlato , da ovi strucnjaci sto sede kuci i loptu u zivotu nisu pipnuli, crknu od muke!
@

@ohica

pre oko 2 meseca

...zasto da se presele, jer misle da su oni favoriti? ako ne mislis tako, bice da si ti taj koji nije pipnuo loptu. naravno da svi zele da osvojimo zlato ali jedno je zelja drugo realnost. verujem da svi zele da u fudbalu budemo svetski prvaci, ali realnost je da spadamo u treci red reprezentacija. mi imamo jokica i bogdanovica, oni imaju 10 igraca na tom nivou, malo bolji ili malo losiji, ali na tom nivou. pola nase reprezentacije navijaci pljuju da nisu ni za evroligu, a kod ovih svaki daje preko 20 poena u nba.
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Znaci mi kao svetski vicesampioni spadamo u treci reprezentacija ali zato Kanada, Francuska i Australija koji kurca nisu osvojili odavno su verovartno prvi red. I da, mi smo to osvojili bez Jokica, znaci imamo igraca, a imamo i tim. Sa Jokicem smo samo jos jaci.
r

ranjiviiiii

pre oko 2 meseca

dok prestanu da se zaaebavaju...pa nas otresu sa 20 razlike laganoooo...o cemu prica ovaj
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 2 meseca

peipremne utakmice, ne zaebaite. god mode se ukljucuje u playoffu
D

Dzi

pre oko 2 meseca

vama nekima mozak se ne ukljucuje nikad...
7

777

pre oko 2 meseca

Moze biti da su Ameri uvideli gresku,odlucili da prikoče i pokažu svoje "slabosti",ugledajuci se na taktiku nase reprezentacije,koja kada slabije odigra,krije karte,a kad osetno pobedi onda je spremna na juris po zlato.Ne trebamo se zato cuditi ovom rezultatu,jer svesni su i oni sami da ih cekamo u finalu,a ko ima jace karte,pokazace se tad.Moja prognoza,uzimamo zlato,nemamo konkurenciju.
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Auuuuu....Sinak, blago tebi.
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Ono što se Lebronu svira ne svira se nikome u svijetu. Ne smije čovjek da ga pogleda a da ne dobije faul. Da ne pričam o onom njegovom primitivnom rogušenju po terenu.....Vjerujem da će i ostatak ekipe biti zaštićen kod sudija preko svake mjere, ali se nadam da bi neka reprezentacija u eliminacionoj fazi mogla da ima savršen dan i izbaci reprezente najbahatije zemlje na planeti.
D

DDF

pre oko 2 meseca

Od nedelje krece"vrteska"od strane USA
D

Dzi

pre oko 2 meseca

jos zivot da ti pocne
g

grobarrrr

pre oko 2 meseca

steve ker oce da pusiti na zemlje sve ove zvezde u americu, koj legenda radi u interes kosarke
T

Tim sveta

pre oko 2 meseca

Jokic, Bogdan, Doncic, Shej, Marej, Wili Ernangomes, Janis, Markanen, Sabonis, Wagner, Wambanajma i Touns. Razbucavali bi ove amere svaki dan. Trener moze da im bude i Bobi - maltene kao DJ.
F

Fan

pre oko 2 meseca

Zemlja koja je u muškoj i ženskoj konkurenciji na olimpijskim igralma na najjačem turniru učestvovalia 30 puta osvojila 25 zlata 3 srebra i 2 bronze ove godine U 17 osvojile zlato sa prosekom od 70 poena najubedljiviji nastup ikada , Bogdan Bogdanovic koji je najuspešniji igrač Srbije koja je 2 najbolja zemlja svih vremena, SAD su proizvele bar 1000 igrača boljih od njega i to sve u 2. Najpopularnijeg sportu na svijetu. Nikada se ovakva dominacija jedne drzave u bilo čemu ovako globalnom neće pojaviti
S

Samo

pre oko 2 meseca

Sto to nije država nego kontinent ceo od 50 država. Evo Lebron je iz Ohaja. Skupi ekipu samo iz Ohaja, pa da vidimo kakvi će biti.
£

£

pre oko 2 meseca

I da podsetimo da su Ameri jedina drzava na svetu koja samoj sebi radi doping testove.
F

Fratello

pre oko 2 meseca

Nije drzava nego kontinent sa 50 drzava.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

jedva cekam da izgube da bi patioooooo i patio i patio....
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Ja se vise plasim Sudana.Igraju cudnu i brzu kosarku,konstantno prave blokove kako bi izgradili poziciju za trojku.Dosta su skocni,atlete su i bice zajebano..Ta prva sa amerima je najmanje vazna i tu mozemo samo dobiti jer svi ocekuju da se ameri prosetaju do zlata..Ja verujem u nase momke i bilo koja medalja bice ogroman uspeh i znam da ce uspeti makar srebro ili bronzu.
k

ksld

pre oko 2 meseca

ovi se zahebavaju ! ovi ako budu htjeli ima da svakog 50 pojena razlike nakantaju
C

Cek pocek

pre oko 2 meseca

Nek se zajebavaju... Lebron u 40, pola tima zrelo za unucice.... Oar lakata u rebro i resen problem
D

Dzi

pre oko 2 meseca

ma da, 100 razlike minimum svakog
k

koliko su ranjivi

pre oko 2 meseca

videli smo a videcemo opet za koji dan 30 razlike sa 50%
D

Dzi

pre oko 2 meseca

sta 30 sa 50, 70 razlike sa 14 posto.
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Ispada da smo samo mi delovali nemocno protiv Amera izgubivsi sa -30 poena. Kad pogledam koje sve igrace imaju Nemci, Australijanci, Kanadjani, Francuzi, Spanci, na poziciji organizatora igre, a koje mi, jasno mi je da samo ozbiljni zanesenjaci nas proglasavaju za favorite u odnosu na ove timove. A to je najbitnije mesto u timu, kao 10-ka u fudbalu.
Z

ZReticuli

pre oko 2 meseca

Nena više ni desetki, ni plejeva...
a

argh

pre oko 2 meseca

Zaboravljaš da je Jokić od prosečne ekipe Denvera napravio šampiona NBA lige, da imamo šutera Bogdanovića, kakvog jedino Amerikanci imaju. Zaboravljaš da imamo Pešića, koji forsira timsku igru i u napadu, i u odbrani, što je sa Jokićem još lakše. Naravno, možemo lako ispasti i u četvrtfinalu, jer nam može doći Kanada, ali možemo i lako do finala, sve je stvar i raspoloženja tog dana, jer niko ne odskače, osim Amerikanaca. Verujem da i njih možemo da pobedimo ako nam se poklope neke stvari.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

pa vi kad ne gledate ocima nego propagandom
P

Pale, RS

pre oko 2 meseca

Kada se oproste Džejms, Kari i Durent Ameri neće biti nepobjedivi više. Tejtum, Buker, Edvarc... Sve su to odlični košarkaši ali nisu nivo ovih iznad nabrojanih i to je činjenica. Ovu tekmu im je Džejms izvukao kad je najviše trebalo. Nas su ometlali drugo poluvrijeme, ali bez Milutinova, Bogdana i Jovića. Želim da vjerujem da je moguće, pogotovo posle ove dvije njihove utakmice. Mora im se braniti taj šut s polja, a tu najviše zaostajemo trenutno i da se ne ponovi da Adebajo da 3-4 trojke. Ako ne budemo taj šut shvatili ozbiljno dobiće nas isti ovi Njemci, Australijanci, Kanađani... Žao mi je što nemamo još jednog čistokrvnog šutera mimo Bogdana na ove izlazne pasove gdje ostanu naši bekovi sami i više fulaju nego što pogode. Takođe sam siguran da Pešić nije sve otkrio, stari lisac je to. Sve u svemu, jedva čekanje i mislim da će se ova Olimpijada zapamtiti. Podržimo momke!
a

auuuuuh

pre oko 2 meseca

hahahahahaha. sine jel pratis ti kosarku? ameri vec sada imaju igrace koji su cak i na nivou iznad nekih koji su pozvani...ako za nesto Ameri ne moraju da brinu,to je buducnost njihove kosarke. pa sto se toga tice oni su bar jedno 500 godina ispred evrope...to je zemlja u kojoj se najvise ulaze u razvoj mladih igraca,ne pricam samo o kosarci nego o sportu generalno! a kad si napisao ovo da nece biti nepobedivi kad se ovi povuku,ocigledno nisi pogledao 2 nba utakmice. jesi mozda nekad cuo za : Michella,browna,maxeya,younga,holmgrena,ziona,cuningema,bridzisa,millera,ja moranta,foxa? plus tatum,haliburton,edvards...to su sve vec sada zvezde NBA kosarke...neki su cak zasluzili i na ovoj olimpijadi da budu tu pre nekih od ovih igraca koji su sada pozvani. tu pre svega mislim na jalena browna,donovana michella,pa i Ja moranta koji je suspendovan...ne brini ti za buducnost americke kosarke jer ako je nesto sigurno,sigurno je to da ce oni uvek imati vrhunske igrace...prosto imaju savrsen sistem.
v

veliki strumf

pre oko 2 meseca

Амери су све гори како се приближавају ОИ! Нема никакве игре, никакве идеје, кад их успориш, кад не уђеш у трку са њима - погубе се. Само чврста одбрана и биће то све добро. Шут их уопште не служи, против Немаца су шутнули само 17 шута за три и погодили 6 (Немци чак 45 шута). На силу их је извукао Леброн кер задњих 5 мин нико други до њега није кош погодио. А Немци су изгубили јер је издивљао Шрудер који је сам упропастио 3 напада за редом кад се ломио резултат! У сваком случају, имамо врло реалне пансе да их добијемо, видећете! Уопште нису страшни, уопште!
D

Dzi

pre oko 2 meseca

ck amerike i drug lebron....
B

Brundo

pre oko 2 meseca

To sto mi igramo u grupi protiv njih je vrlo bitno jer u cetvrtfinalu ne mozemo sa njima da se sastanemo.Posle grupne faze 4 najbolje reprezentacije bice oznacene kao nosioci a preostale 4 kao nenosioci.I onda ide zreb parova, s tim sto reprezentacije iz istih grupa ne mogu ponovo u cevrtfinalu da igraju.Mogli bi da ih izbegnemo do finala ako se jos neke stvari poklope ali o tom potom.Ima dotle jos puno vremena.
G

Gost 007

pre oko 2 meseca

Dosta vise sa duplim standardima. Pa ipak su ovo samo pripremne utkamice… Oni kad su blizu poraza mi se nadamo nesto, a kad mi izgubimo nema veze, jos se uigravamo…
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Stari je Pesic lisac , odmarao je Milutinova i Bogdana uz to Dobric igrao 4 min protiv amera , u grupi ce biti druga prica

Bojank91

pre oko 2 meseca

Ne branimo šut spolja po mom mišljenju i tu su nas razbili
M

Montepaski

pre oko 2 meseca

Dokaz da mi kolektivno bez obzira na sport a prvenstveno mislim na fudbal i košarku imamo blokadu u glavi kada igramo protiv sila poput SAD u košarci ili Engleza prvih pola sata u fudbalu.
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre oko 2 meseca

А наши су као играли озбиљно против Амера ? Више ми њих можемо изненадити, него они нас. Њихова игра је то што играју, а ја сам сигуран да Пешић није кроз играче показао све.
M

Madridista 23

pre oko 2 meseca

Vidi se da ima prostora i skoro svi su igrali neke egal tekme ili su se drzali do 5 min pred kraj ,jedino su nas razvalili i nije mi jasno kako jer iskreno smatram da smo mnogo kvalitetniji od svih tih rep,mozda izuzimajuci Kanadu ,smatram da smo tu egal ,mada danas sam se iznenadio kada sam video da su i Kanada i Francuska i Nemacka ispred nas kao favoriti na kladionici
P

Paaaaa

pre oko 2 meseca

Sigurno i Ameri imaju vise zelje kada igraju sa jacim ekipama u ovom slucaju mi , sigurno je da su vise inspirisani protiv nas iako su Nemci svetski prvaci , jednostavno mnogo zelje su pokazali protiv nas za razliku od ostalih njihovih meceva , ali vraticemo im u finalu , Boze zdravlja
Z

Znik

pre oko 2 meseca

Niko ih nece pobediti, mozda im neko malo pripreti poluvreme ili izdrzi i 3/4 ali sve pobedjuju, a finale ce pocistiti svakog 20+ razlike. Jednostavno tim Sveta da se sastavi, nema sanse protiv njih jer nije u pitanju 5 na 5, vec 12 na 12, i tu niko ne moze da isparira.
k

kakav neznalac hahaha

pre oko 2 meseca

Shai, Bogdan, Doncic, Giannis i Jokic se sprdaju sa ovima u svako doba dana i noci
T

Tim sveta?

pre oko 2 meseca

Od pet najboljih igrača na svetu, jedan je "Amer" (EMBIID), ostali su Kanađanin, Grk, Slovenac i Srbin... Tim sveta bi pregazio Ameriku...
Z

Znik

pre oko 2 meseca

Opet vi pisete 5vs5, a naglasio sam da se ne radi o tome, 5 njih isparira, al sta cemo sa ostalih 7? A Bogdan bi se tesko nasao i u 12, a kamoli u 5. Kako mislis Bogdan pre Markanena npr?
N

No.1

pre oko 2 meseca

Ti veze sa životom nemaš! Markanen je krilni centar. Bogdan bi bio lider i kapiten tog tima sveta! Nije sve u poenima, čovek ima harizmu i sazreo je u svakom smislu. Taj Markan ne bi ni u 12 ušao kada bi se pravio izbor. Luka, SGA, Marej, Šeuder, Bogdan, Vigins, Wemba, Jokić, Gober/Vučević, Janis, Siakam/Markanen, Porzingas/Sabonis,
D

Deluks

pre oko 2 meseca

Ispada samo nas razbili.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Mi smo utakmicu protiv Amerike igrali Bez Bogdana, Milutinova, i Jovića
1

1983

pre oko 2 meseca

A oni bez Duranta ne palite se bez veze oni ce tek igrati pun gas kad pocnu igre i bilo koja medalja je uspeh oni uzimaju zlato lagano samo tu ima jos jakih ekipa bice tesko doci do finala
B

Bandalowski

pre oko 2 meseca

@1983 u ekipi kakva je SAD nesto slicno Realu u evropskoj klupskoj kosarci nije bitno ko je na terenu. Zato porediti odsustvo Durenta za Amere i Bogdana za Srbiju je nebo i zemlja. Bogdan je kapiten, srce i lider ovog tima.
T

Titel

pre oko 2 meseca

Ja sam ubeđen da postoje igrači koji igraju samo protiv nas, Spisu i ovaj raspali Vojtman svaki put.