Komentari na vest

Ostoja Mijailović: KLS privatna liga porodice Čović!

S

Srdjan S

pre 3 meseca

Navijam za Zvezdu, ali sam objektivan i imam svoju glavu. Zbog ovakve mafije u sportu i na tribinama, vec odavno ne idem na utakmice. Besmisleno mi je. I vi crno beli kao i crveno beli, radite decenijama po istoj instrukciji.. da sto vise polarizujete, posvadjate i razjedinite ovaj nesretni narod koji se najvise raduje perifernim stvarima(sportu). Tako se ubija kriticna masa i prave klanovi za obavljanje prljavih poslova. 45a se nikad nije zavrsila. Bezboznici! Oprosti im Bože!
@

@Srdjan S

pre 3 meseca

Nauci prvo sta je 'kriticna masa' pa se posle javi i probaj da se pravis pametan.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Kakvo spinovanje i prosipanje gluposti. Za pocetak, Partizan je domacin i organizator utakmice. I Zvezda kao protivnik i sudije su tu, kao i ostali zvanicni organi. Jedini koji nisu obavsteni su domacini, koji su otisli kuci. Da li je ikome iole pametnom, to logicno? Lazete ljude, a istina je da ste se uplasili, jer su vasi navijaci vandali zahtevali da ne igrate, ako se prazne tribine. A staln se pozivate da nema nasilja, ali s ene odricete primitivaca tzv vasih navijaca. Drugo, ne lazi ljude i dalje da je utakmica prekinuta zbog vredjanja. To je primitivno i nekulturno, ali se utakmica prekinula zbog ubacivanja predmeta na teren, kao i gadjanje igraca i rukovodstva Zvezde svim i svacim. Trece, vas "veliki" strucnjak Zeljko je sedam puta uzastopno izgubio od Zvezde. I sto bi sad Zvezdi trebalo da nesto tu izmislja, kad vas razbija u svakoj utakmici?

vladetaub@gmail.com

pre 3 meseca

Ne navijam ni za jedan klub i ne bih ove godine dodelio pehar ni jednom klubu. Nema dobre volje da se iskoreni vandalizam i primitivizam u sportu. Sve mi deluje nekako izrežirano i naivno,valjda postoji procedura kako se postupa u slučaju prekida,ko i kako odlučuje o nastavku? A naše pare se troše,kako?
P

Pravda

pre 3 meseca

Odmah Žalba na Odluku KSL-u i Tužba medunarodnom sudu za sport.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Odmah se zalite i jedva cekam da stigne odgovor, a ti i tebi slicni zapanjeni odlukom. Ali, za pocetak prvo nauci kako se zove telo na cije odluke bi se zalio.

Sliks17

pre 3 meseca

Stvarno bre neki navijaci kao da nemaju mozga, sve se slepo veruje ako tako Ostoja kaze...
P

Preža

pre 3 meseca

Pali više zalizani, otpevao si svoju pesmu. Sva sreća pa si tu još 2 sezone!
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Bez suza. 🤧

JamesBond

pre 3 meseca

Ovo Obradovic nikad nije doziveo! Vodjama navijaca se obraca na Vi a oni njemu na ti!
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Pa ima ih više. Mora sa vi. A oni su panjevi, šta očekivati. Svakako dobar scenario za još jednu epizodu "kome je sada do košarke...".
K

Koš i lična

pre 3 meseca

Svi smo videli i čuli . Prvo vređanje a naravno i gađanje tvrdim predmetima i ne znam zašto laže i koga pravi na budalu ovaj čovek. Utakmica je prekinuta zbog gađanja igrača Zvezde od strane navijača Partizana. Da li je moguće da niko iz Partizana ne poznaje pravila? Ne volim što je Zvezdi dodeljen pehar na ovakav način ali mi je drago što ga Partizan nije osvojio samo zbog ponašanja svojih navijača. Epa niste hteli da nastavite bez navijača onda neka ispašta klub.

Da se prisetimo

pre 3 meseca

Vredjanja od te pesme koju su prvo izmislili navijaci Zvezda a zbog cega ja ne pamtim da je ikada prekidana utakmica vredjani su nekada Pavlovic i Dule Vujosevic njihove zene i porodice ni na momenat nisu prekidane utakmice.Sada se na prvo skandiranje prekida utakmica igraci izlaze odma a sudije posle njih i naredjenje praznjenje dvorane nista od toga nije bilo u prvom mecu kada se nije zaustavljalo vredjanje Zeljka ,Savica itd....I da glavni argument da nije isto vredjanje odredjenih trenera i igraca ili njihove porodice ali opet bio je ogroman propust bio.Ni na momenat nije prekinut prvi mec niko se nije udostojio da opomene navijace da prestanu ni oficijalni spiker niko drugi ali nista cudno Pesic je rekao da mi nemamo profesionalnu domacu ligu ovo je liga Nebojse Covica.

❤️❤️❤️

pre 3 meseca

Utakmica je pauzirana i navijaci su opomenuti zbog verbalnog delikta, a prekinuta i sudije i zvezdini igraci su napustili teren zbog toga sto su zasuti sa tribina raznim predmetima, a to niko ne spominje...
P

PD

pre 3 meseca

Ali utakmica je pauzirana? Pa d ali i ti sam u to veruješ? Šta sve nećemo čuti od Vas. Juče me je jedan ubedjivao da nije prekinuta utakmica zbog vredjanja nego da je samo "zaustavljena", ti sad koristiš termin "pauziraba". Šta je sporno reći istinu, utakmica jeste prekinuta zbog vredjanja Vesne, nakon čega je došlo do gadjanja igrača Zvezde, gde su oni krenuli u svlačionicu pre nego su ih sudije poslale koje su krenule za njima. Znači prekinuta je zbog vredjanja a hala je ispražnjena zbog gadjanja predmetima a to su dve različite stvari. Sportski pozdrav
M

Marsovac

pre 3 meseca

Da je sreće da se formira prava srpska liga a ne ovaj cirkus pa ko hoće da igra neka igra a ko neće neka igra ABA ligu ili neku drugu!Ako ne mogu Zvezda i Partizan da usklade kalendar neka naprave po dva tima i treba ograničiti broj stranaca na najviše dva.
C

Caks

pre 3 meseca

Liga sa 4 ekipe to samo u srbiju ima
4

454

pre 3 meseca

Nekako smo brzo stigli od "strah u njima izmiče kontroli" do metle??
4

454

pre 3 meseca

Nekako smo brzo stigli od "strah u njima izmiče kontroli" do metle??
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Тачно све. Од речи до речи. Свака ти је као Његошева. Чека те велика борба. Мораћеш много да објашњаваш...Пуно среће,требаће ти. Напред Партизан!!!
H

Hjjkrr

pre 3 meseca

Smisli Njegoš sve, dok jaše svoju Violu!
Г

Гост Ад

pre 3 meseca

Заборавили сте да у саопшењу наведете да су на кошаркаше Звезде бацани разни предмети. кошаркаши звезде су били приморани да напусте терен.
Г

Гост Ад

pre 3 meseca

Да ли су судије изрежирале да брутално вређате играче Звезде. Да ли су судије криве шти су гробари гађали играче Звезде. Да ле се сећате када је Лесор дивљао у Арени ударио играча Звезде уз овације са трибина. Лесор одлази на трибину да би заједно са навијачима прославио свије насилничко понашање. Неко је морао да спречи насиље од стране навијача, управе и појединих играча Партизана.
S

Saldanjaseko

pre 3 meseca

Kako ste to uvek vi da sprecite i kako vas nikad ne kradu ,nikad na vasu stetu neverovatno
V

Viola

pre 3 meseca

Svako je u zlatnom dobu dobio neki plijen. Šta ćemo mi tek saznati, jer sve bude i prođe.
G

Ggostt

pre 3 meseca

Saglasili da Vaš predstavnik kluba zatraži da se igra za 24h a sudija se složio, (i rekao vam da to zatražite od predstavnika zvezde) i nastavlja mijailović, a onda smo otišli do zvezdinih igrača i pozdravili se??? Šta pričaš čoveče, znaš li propozicije uopšte, pa juče ste napisali da je delegat saopštio, sad sudija, pa koga lažete?? Kako možeš sam da se saglasiš sa svojim predstavnikom da se utakmica igra sutra?Lebe mekani!
I

Ivanoo

pre 3 meseca

Bolje ti objasni zašto ovaj Tomkins za tri meseca uzeo tri titule, a Obradović za tri godine jednu.
G

Gost namernik

pre 3 meseca

Obradoviću nisi uračunao da je zamalo osvojio plej in, a da je prošle godine igrao plej of.
H

Hulio

pre 3 meseca

Sve ok ali da vredjate trudnu zenu od nedovica ili cerku od bivseg kapitena srbije teodosica...nije prvi put da se prazni hala,sto niste to hteli,reci ostoja limaru ?
m

malo zbunjen...

pre 3 meseca

ja pomislih da unazad par godina sa patlidzanom igramo ali sam se grdno prevario...ipak je to Bezanija.... pojma nisam imao da oni imaju tim u kosarci..
G

GostNezvani

pre 3 meseca

Bolje gledajte da odaberete igrače za sledeću sezonu, mani se politike.
k

kodak

pre 3 meseca

pitaj Bokana za savet i njega je Covic resio pre par godina.
a

aman za aman

pre 3 meseca

Ovolike tenzije ,gotovo bi se moglo reci i mrznja,proizvod su frustracije zbog losih rezultata...Da je Partizan pribelezio "8-0" bilo bi reci mesecima samo o vanvremenskim kvalitetima igraca a narocito trenera itd...Ovako im preostaju najprizemnije manipulacije navijacima jer je taj teren najlaksi i najplodniji za to.
M

Mauro Tasotilll

pre 3 meseca

Ostoja,imao si posla sa mnogo većim talogom nego što si mogao i da zamisliš.Oni će da slave i ovu i ovakvu pobedu.Ne biraju sredstva da dođu do cilja po svaku cenu.Sinoć ih strašno povredilo vređanje predsednikove žene,pobegli pa odbili da se vrate iako je moglo da se nastavi već posle pet minuta.Čekali,taktizirali i ostvarili plan kojeg bi se mnogi postideli.Pobedili bez protivnika,bez navijača,bez stida i srama,u gluvo doba noći kao i svi šaneri.Za sledeću godinu pamet u glavu,borbeno i hrabro do povratka tamo gde je Partizanu mesto.
N

Ne

pre 3 meseca

slavićemo pobedu protiv Mančestera i Reala buaaaaaa!
G

Gost namernik

pre 3 meseca

Opusti se ćoveče, bili ste 11. EL, zamalo osvojili plej in, malo li je? Zvezda nije bila ni blizu plej ina.
5

56789

pre 3 meseca

OSTOJA,SAVICU I ZELJKO ODLAZITE IZ KLUBA!
L

Larkin

pre 3 meseca

Mislim da vašeg mezimca bi trebalo izbaciti iz KLS i pored vašeg sponzora i predsednika KSS. Srambo šta radi već treću godinu u DOMAĆEM prvenstvu.
n

nesaaaa

pre 3 meseca

Da igrači ne smeju da igraju zbog navijača ima samo u zemlji Srbiji

Srpski samuraj

pre 3 meseca

A sve je počelo euforijom sa Miroticem, a završilo krađom parfema! Dobro, tu je 11 mesto u EL, to je već uspeh ove sezone!
J

JužniFrontPančevo

pre 3 meseca

Sad konačno Ostoja vidiš sa kim imaš posla, svih ovih godina. Oni su jači i od države, kako stoje stvari...
R

Reall

pre 3 meseca

Ko su to oni. Pa zar nije i Odtoja član onih. Odakle mu onda novac za najskupljeg trenera i ovoliko skupih igrača. I on je deo onih!!!
D

DDF

pre 3 meseca

Kada budes otisao iz Partizana poput tvojih"cimera"iz fudbalskog kluba,mocicemo da funkcionisemo kao pravi Partizan...sinocnji incident je isceniran van kluba i unutar kluba Kada god se Partizan izdigne iz C.Zvezde,po naredjenju ko je postavio tebe za predsednika kluba Partizan bude"vracen"unazad...slucaj Trinkjeri,nedolazak Mirotica,desavanja zadnjih dva meseca
Б

Без наде

pre 3 meseca

Остоја не вреди ни коментарисати ни било шта причати. Миљеница кад губи онда могу да гађају судије и играче наравно и да псују па чак и неки директори угледног предузећа да се тако понашају.Они су заштићена братија и зато нико неодговара. Када им се узврати они кмече и позивају се на културу, које се и они сами не предржавају. Где ћеш већи скандал јесенас у фудбалу дерби миљеница јавно износе неће да играју јер им не одговара судија . Да ли је неко одговарао,па нема коме јер су код нас правила,,, кадија те тужи кадија ти суди,,, у ствари влада закон јачег.
З

Занимљиво...

pre 3 meseca

...тај Партизан је у кошарци у СФРЈ имао четири титуле за 45 година. Просек титула на отприлике 11 година.
!

!!

pre 3 meseca

Zanimljivo je i da je Crvena zvezda najveći broj titula u košarci osvojila od 1945-1955 gle čuda u periodu najljućeg posleratnog komunizma, pod terorom gde su ljudi ubijani kao muve, gde su nestajali preko noći i gde su se slali u logor koji se zvao Goli otok. Za narednih 35 godina do raspada Jugoslavije Crvena zvezda je osvojila samo 2 titule. To ti nije zanimljivo a? O Evropskim uspesima da ne govorim, jer ih skoro nije ni imala.
З

Занимљиво...

pre 3 meseca

...да је Звезда имала 14 титула у кошарци, а Партизан 15 у кошарци и фудбалу заједно. Нема потребе да се пише ко је био Партизан после рата, а има и у филму "Бићемо прваци света".
З

Занимљиво...

pre 3 meseca

...да је Звезда освојила евротрофеј кад Партизан није имао ниједан трофеј.

@Занимљиво...

pre 3 meseca

Taj film je bolja propaganda od svih propagandnih filmova bivse SFRJ stvarno bi mogli da su zivi da im pozavide ,ispadne da su neka deca pravila terene na Kalisu u borbi protiv drzave bez ikakvih uslova a pogledas malo neke podatke vidis da se mnoge stvari ne podudaraju.
T

Tandaramandara

pre 3 meseca

Ova bruka od sinoć je iskorišćena za spinovanje i skretanje pažnje sa sramne sezone KK. Ostoja i Žoc su iskoristili bes i frustracije navijača,poslušali njihov savet da ne igraju bez publike i sebi tako kupili još jednu sezonu u kojoj će njih dvojica dobro zaraditi
D

DS1989

pre 3 meseca

Ostoja idi zali se onome ko te postavio na ovo mesto...
Л

ЛазаКГ

pre 3 meseca

Парфем је крив за све.
Č

Čarapan

pre 3 meseca

Da bi te bilo sramota izgovorene reči treba da si čovek. Blago tebi, ti to nisi.
o

oknar DV

pre 3 meseca

Partizan je svjetsku košarkašku baštinu darivao novom strategijom- "bježimo braćo pobjeda je naša"
Č

Čarapan

pre 3 meseca

Da bi te bilo sramota izgovorene reči treba da si čovek. Blago tebi, ti to nisi.
D

DarkoSr

pre 3 meseca

A koje ubacivao predmete??moj deda..to ne spominjes
К

Какав глуп

pre 3 meseca

Изговор!
D

DjulaMeshter

pre 3 meseca

8:0 baki, ma dajte im još 10 miliona!
Z

Zemun P.F.C.

pre 3 meseca

15:0 dečko. Još si mali završi školicu obnovi istoriju.
@

@Zemun P.F.C

pre 3 meseca

15:0 када су Звезду ваши владари претходно довели до гашења и 8:0 када имате скупљу екипу и најтрофејнијег европског тренера на клупи, не могу се поредити ни у бајкама. Само мало логике и рационалног размишљања и све дође на своје по значају!!!
5

56789

pre 3 meseca

NE TAKO DAVNO SMO BILI ZEMLJA EVROPSKIH SAMPIONA OD KAD ZVEZDA VEDRI I OBLACI REPREZENTACIJE NEMA NI U JEDNOM SPORTU!!! NAPISI TE MI JEDNOG OZBILJNOG IGRACA KOJEG JE ZVEZDA NAPRAVILA ZADNJIH DESET GODINA U SVIM SPORTOVIMA
П

Па...

pre 3 meseca

... може, није проблем. Топић, Гудурић, Добрић су прошли Звездину школу. Наброји ти једног играча из Партизанове школе, а да није Берић, од 1945. до данас.
Г

Групни вс Па(с)

pre 3 meseca

Ђорђевић,, Томашевић, Вујанић, су били звездина школа .., .па су били испод нивоа наведених горњих звездиних ведета, познаттих колико и Лапонских кошаркаша ! а онда су дошли у Партизан ! као и увек што се кошарке тиче, ви постојите да би победили нас, помоћу туча, прекида, судија и других вама знаних марифетлука ...а нама су Евро простори мали ...
П

Па...

pre 3 meseca

... Вујанић вам је спаковао 40 поена пре него је прешао код вас. Толико о томе колико је био слаб играч. Ђорђевић и Томашевић су такође Звездина школа, али си питао за последњих 10 година. Ако ћемо дужи период, ту су и Јарић, Ракочевић, Стојаковић дошао са 16 година. Ако ћемо још у прошлост, ту је Славнић.
5

56789

pre 3 meseca

TO SU ZA TEBE VRHUNSKI IGRACI???? TOPIC IMA TALENAT DO NJEGA JE KAKAO CE SE RAZVIT. DOBRIC ISPOD PROSJEKA GUDURIC PROSJECAN IGRAC. DJE SU OSTALI SPORTOVI
5

56789

pre 3 meseca

PARITZAN KAD JE BIO PRVAK KAO DANAS ZVEZDA IZBACIVAO JE VRHUNSKE IGRACE U SVIM SPORTOVIMA A ZVEZDA ZA DESET GOD APSOLUTNO NISTA. REPREZENTACIJA NAM TONE U SVIM SPORTOVIMA SRPSKI SPORT SE GASI
П

Па...

pre 3 meseca

... изволи, наброји те врхунске играче из Партизана . Ја их не знам, ти ме научи.
O

Objavljen Video

pre 3 meseca

Eno na YouTubu objavljen danas video kako flasa sa vodom pogadja Lazica u glavu dok mirno sedi na klupi, nakon toga je prekinuta utakmica i Zvezdini igraci se povukli sa terena!
0

0211

pre 3 meseca

A i KK Partizan je klub Zeljka Obradovica, gde se zanemaruje uspeh kluba jer je bitno kako se Zeljko oseca i sta on kaze. Pukli ste kao tikve.
G

Ganga

pre 3 meseca

Koji rezultati stoje iza ovoga čoveka koji bi ga kvalifikovali za predsednika FkP?
I

Ivan ..

pre 3 meseca

Iskreno, ne verujem vam da niste bili naknadno obavesteni o novoj odluci da ce se nastaviti utakkmica istog dana. To je sigurno bilo tako. Ko vam je kriv sto ste odlucili da ne izadjete... Vodili ste 12 razlike, verovatno bi dobili tu utakmicu.
I

Ivan5374

pre 3 meseca

Nova odluka😂😂😂😂

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Ostoja nemam nikakvo mišljenje o tebi, ali svaka ti je na mestu. Tužba so strazbura.
O

Ocigledno

pre 3 meseca

Niste izasli jer se ulagujete navijacima jsd. I sad iskrivljujete istinu zbog sebe i njih. Strasno je sto na taj nacin samo sirite mrznju.
D

Dragooo

pre 3 meseca

Upravo zbog ovakvih likova je nastala tolika mrznja izmedju dva kluba!!! Dva kluba izbistog grada, srprki klubovi , ljudi moji cemu tolika mrznja. Nek uvijek pobijedi bolji. Jel' smak svijeta izgubiti i neosvojiti trofej??? Za vas iz uprave jeste jer potrosite silne milione a ne ostvarite nista. Kazem i za jedne i za druge. Uveo bih da se derbiji igraju bez publike, sa stranim sudijama pa izvolite. Tolika mrznja i vrijedjanke i jednih indrugih. Sramota. Sve od uprava pocinje
D

Drvo

pre 3 meseca

Slažem se sa gosn Ostojom, mojim Instagram predsednikom, takođe moramo reći da je i superkup bio privatno takmičenje Studentskog Centra.

Delija

pre 3 meseca

grobarski trofej PP APARTA🔖🔖🔖🔖od 30.000.000€ bacili tolike pare! Za top 12 i NULA 🏆
D

Djokica stidi se

pre 3 meseca

Nista ti
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Žali se Silvesteru Staloneu ahahaha ahahaha.
B

Boban1

pre 3 meseca

Sala je ispražnjena zbog bacanja predmeta na igrače Zvezde i sudije a ne zbog verbalnog delikta,prestani više sa lažima i ti i Obradoglu. Ja ne znam odakle vi uopšte u finalu kad 2 godine za redom niste hteli da igrate ovu ligu. Da je “privatna liga” porodice Covic,vi bi bili izbačeni i ne bi imali pravo ni ABA ligu da igrate. Sad kad dodje na naplatu potez neće vas ni biti više.
R

Rzaz

pre 3 meseca

Mi o ovome nebi trebali ni da komentarišemo. U svakoj normalnoj drzavi partizan bi bio suspendovan bar na 5godina . Kraj
M

Mjv

pre 3 meseca

Slazem se, da je KLS neka liga partizan08 bi bio suspendovan na 10 godina.
G

G line

pre 3 meseca

Grobari znam da je tesko posle bilo kog poraza, ali ajmo da manemo terije zavera, juce je ispraznjena hala, imamo snimak koji kruzi gde navijaci Partizana kazu da ne igrate bez njih, i vi se ne pojavljujete na parketu, cemu onda ovakvi spinovi???
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

druze dal su im rekli ili ne manje vise ,najvaznije je pitanje koja je razlika izmedju novice,zeljka ,ledeja ...i covica i vucica ?? zasto se utakmica prekida na prozivke ove dvojice zasto se smanjuje ton na TV ?? statut drzave srbije kaze da su svi gradjani ravnopravni ..jesu li ? nadji mi gde i kad je u istoriji jugoslavije i srbije policiji zabranjeno da radi svoj posao zbog kosarkaskog finala fmp-buducnost podgorica !! zamisli ti zabranis policiji da obavlja svoju duznost ejjjjjjjjj o cemu mi dalje da pricamo ??
@

@metalika moj dobar

pre 3 meseca

razlika je jer ste vi vredjali zene i decu a zatim gadjali igrace. Spominjes Buducnost, znas Zvezdi policija nije garantovala bezbednost u tom momentu, Zvezda se nije pojavila i izgubila mec sluzbenim rezultatom 0:20.
T

Torbicis

pre 3 meseca

Da,tako je! Zasto bi igrali bez nasih navijaca?Sta su to nasi navijaci uradili sto nisu radili vasi?Licno ne podrzavam vredjanje,igraci na terenu su manje više izgledali pristojno,ali ovde su dvostruki kriterijumi u pitanju!!! I to svi znate! Stavite veceras ako mislite da treba.Ne tako daleko odavde se slavi "oluja" ali to više govori o njima i obelezilo ih je za vek vekova!!!
B

Boban1

pre 3 meseca

@metalika moj dobar,nije istina da je zbog toga sala ispražnjena. Igrači Zvezde i sudije su se povukli posle ubacivanja predmeta na teren,a jedna flaša sa vodom je pogodila Lazića u glavu. Prestanite lagati,ukucajte na you tube i sve ćete videti. Pitanje je da li zelite da vidite ili i dalje zelite živeti u vašem svetu prepunom laži i prevara.
S

Sinak

pre 3 meseca

Vidis ostoja namerno malim slovima, za tebe niko ni ne zna da li imas zenu i decu jer nas ni ne zanima, kukavicki je dirati zenu i decu
e

e

pre 3 meseca

Verovatno "najveci "rezultat u istoriji srpskog sporta.Imas tim koji je sa neuporedivo vecim budzetom ,najtrofejnijeg trenera u Evropi,prosek od 19hiljada navijaca i dodje neko i uzme ti sve trofeje,napravi istorijsku seriju pobeda i na kraju ti uzme i cast i obraz(doduse za to si sam odgovoran).Da li je realno da. posle svega toga niko u Partizanu nece podneti ostaviu?
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

oba tima su pravljena za EL a ne domaci kup ,KLS ..ajde ABA to vredi moram biti iskren . Gde je ko u EL zavrsio ? pravdanje budzeta i dovedenih propalih igraca preko kls i domaceg kupa je za naivne
@

@metalika moj dobar

pre 3 meseca

A sta je tacno vrednije vase 11to mesto od naseg 16og? da li ste prosli dalje od nas? da li ste imali jednu utakmicu vise od nas u EL? Da li ste dobili trofej za 11to mesto? Da li ste dobili bonus za 11 mesto?
П

Па...

pre 3 meseca

... колико знам, оба клуба су завршила ЕЛ истог дана. Друго нешто је занимљиво. Партизан је, по речима Остоје, имао Топ 8 буџет, а завршио једанаести или дванаести. Ко је за то крив?
N

Nenadpfczemun

pre 3 meseca

Izgleda da si jos mlad istorija je Dulovih 15-0
E

Ee

pre 3 meseca

A šta ste vi uradili, ni malo jeftiniji ili slabiji tim, EL 16/18. Aba osvojena u prvoj ukradenoj utakmici, ali najmanje sporna. Osim što sudijama nije garantovana bezbednost. KLS režija i sramota i to je to. Lepo napisa onaj pre mesec dana - o lokalnom i globalnom, da će vaditi propalu sezonu na pobedama protiv Željka. A sve na vašu sramotu, kao ukraden pehar, kao titula 1946. Sramote nekada velikog kluba.
T

Tripla Kruna 8-0

pre 3 meseca

Tako to radi Doktor kosarke Nebojsa,prvo osvoji TRIPLU KRUNU lagano i to sa duplo slabijim i jeftinijim timom od igokeje,pa ih zatim pometla sa 8-0 u svim derbijima a onda sve to finisira dovodjenjem odlicnog Mekintajera koga je i sam Zeljko trazio da dovede u toku ove sezone ali Mekintajer nije hteo da se vrati u klub koji ne voli!
T

Tripla Kruna 8-0

pre 3 meseca

Tako to radi Doktor kosarke Nebojsa,prvo osvoji TRIPLU KRUNU lagano i to sa duplo slabijim i jeftinijim timom od igokeje,pa ih zatim pometla sa 8-0 u svim derbijima a onda sve to finisira dovodjenjem odlicnog Mekintajera koga je i sam Zeljko trazio da dovede u toku ove sezone ali Mekintajer nije hteo da se vrati u klub koji ne voli!
R

Realno ste loši

pre 3 meseca

Postoji snimak gde vođa navijača govori da nikako ne smeju da igraju bez njih, možda u tom grmu čuči zec....A Željko klima glavom i odobrava...Čudno.
P

Psi ho

pre 3 meseca

Ako se ne varam ti si se zalio i u Evroligi da te kradu, pa u ABA ligi pa u Kupu, pa evo i u KLSu...Los posao radis u Partizanu i to je neminovno. Zeljko kada je pricao kako si ga zvao u Partizan dovoljno goovori o tebi, da ti kao predsednik kluba kazes nekome ako ti ne dodjes nema ko drugi da dodje, pokazuje sve tvoje sposobnosti.
?

??

pre 3 meseca

Zašto nije pražnjena hala u Pioniru kada se vređa Željko Obradović??
@

@??

pre 3 meseca

Zato sto niko nije gadjao igrace i sudije.
m

mišu

pre 3 meseca

vrati pare od poreza..lazi tamo druge neke

GRKI GRK

pre 3 meseca

Stavicemo trofej pored svih trofeja koje smo osvojili ove godine. 1. KUP RADIVOJA KORAĆA 2.ABA LIGU 3.KLS A ti nisi osvojio ni protivpožarni aparat ove godine a potrosio 30 miliona evra.
Г

Групни

pre 3 meseca

све противпожарне апарате сте већ активирали, када вам као синоћ, није ишло ... прешли сте на већи ниво прекида ...
R

Rfdes

pre 3 meseca

Lazi ih Ostoja oni to i vole samo nemoj da im ukines topli obrok kada idu na utakmice.Pa kad su progutali pricu da ste platilu porez od onih para sto su vam skupljalu.Pa za kup i aba ligu da su sudije krive zasto sada ne bi i u ovo poverovali.
T

Tandaramandara

pre 3 meseca

Ja danas krenuo u Arenu(haha) kad tamo- Nema ništa!!!! N. Č.
L

LXXIII

pre 3 meseca

Sve je to lepa priča za naivne i neupućene u stvarno stanje u "instituciji". Nikako da objasniš kako sa tolikim budžetom u tri godine nekako nategnete jedu ABA ligu i to uz svesrdnu pomoć Pink parfema i njegove bratije iz dežele. Ceo sistem bazirati na jednom sudijskom šibicaru je totalni amaterizam. Pričom preko medija nećete moći tako lako da se operete pred pulom sponzora kojima ste proćerdali desetine i desetine miliona Evra kao i navijačkom masom koja vas je podržavala. O državnoj vreći bez dna da ne pričamo.
G

Girona

pre 3 meseca

Ako se ne varam vi nista igrali ovo takmicenje dve godine zbog navijaca i odnosa, pa ste sada dosli i pokazali vredjanjem zena, dece i gadjanjem igraca i sudija kako se zasluzuje licenca u EL?
?

??

pre 3 meseca

Cigani, ko je pretio Mirotiću da ne dođe u Partizan, da nisu možda navijači Partizana? Ko je napisao saopštenje pred finale ABA lige da ne garantuje sigurnost sudijama i onda pokrao 1. utakmicu finala sa duplo više slobodnih bacanje? (druge dve su bile poštene, čisto da naglasim). Ko je sklonio ceo snimak tuče između Nanelija i Lazarevića i gde ne znamo kako je incident tačno išao? Ko potkopava i vrši pregovore sa Kaboklom pred finalnu seriju KLS-a? Ko napušta teren pa čeka da odu svi iz Partizana da bi se posle 2 sata vratio da pobedi "za zelenim stolom". Ja znam da u vašim redovima ima jako malo normalnih ljudi, ali valjda svi vidite koliku listu spletkarenja imate??
P

Pa sad

pre 3 meseca

Sa većinom se slažem, ali većina nas ima drugove Zvezdaše koji su normalni ljudi i koje je sramota svega. Peckamo se i mi, ali komentari ovde seju mržnju.
@

@??

pre 3 meseca

Ko je pretio Miroticu? Niko cak je sam rekao da je izabrao ponudu koja misli da mu je najbolja, kreni od sebe da li bi pre ziveo u Italiji ili medju nama goljadijom. Ali znamo ko ga kune pola sezone. Ne fali minut snimka u vezi Lazarevica i Nanelija, veruj malo vise svojim ocima nego Ostojinim spinovima. Takodje i sada pogledaj koji je spin upucen jer je utakmica prekinuta zbog gadjanja igraca i sudija a ne zbog vredjanja. ukljuci mozak.
@

@Pa sad

pre 3 meseca

Sramota ih je mozda vas koji vredjate zene i decu
.

....

pre 3 meseca

@Pa sad Nema šanse, od 10 navijača Crvene zvezde, kod 9 njih je ovo sve u redu. Slobodno možeš ličnu anketu da sprovedeš i sve svoje prijatelje da pitaš šta misle o ovome, koliko god da ih imaš pa ćeš videti rezultate. Drago mi je da si ti jedan od retkih, koji vidi da nije sve u sportskim okvirima.
@

@....

pre 3 meseca

majsotre vredjate zene i decu pa koje vi vrednosti imate?
@

@??

pre 3 meseca

Prestani da pustas filmove u svojoj glavi koji ti povredjuju osecanja.
A

Ahahahaha

pre 3 meseca

Vi danas igrajte i navijatte ahahahahahaha
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Mani nas vise demagogije, kontaktiraj Saleta Djordjevica ako mislis da iko vise dolazi na utakmice, ni juce nas nije bilo puno
G

Grobarčina

pre 3 meseca

Na kog Saleta misliš, jel na Saleta Djordjevića sina Bate Dordjevića, na oca i sina dva velika Zvezdaša???
R

Razlika

pre 3 meseca

Pa ti imaš 25 privatnih firmi uz blagoslov vlasti. Nebojša ima 25 titula, nama je to jedino važno.
R

Rebel

pre 3 meseca

I sta slagaces sto puta da je zbog vredjanja i to je to? Prekinuto je jer ste gadjali sudije i igrace dosta vise lazi, smiri se
R

Rebel

pre 3 meseca

Ja sam francuska sobarica.
V

View

pre 3 meseca

Uplašili se katastrofe, mnogo bilo da sudije navlačr pa svi tutanj u mrak, pravi se mrtavi dok protivnik ne ode kući a onda oživeše i "pobediše". Nešto kao u Nišu u izbornoj noći. Isti patern. C&R
@

@View

pre 3 meseca

Vidim ti nick krades, tako da mi je jasno i u privatnom zivotu cime se bavis i za koga glasas
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Hiljadu puta sam vam rekao i za fudbal i za košarku, ZAŠTO SE KAČITE SA JAČIM OD SEBE (u svakom mogućem smislu jačim) kada na kraju uvek dobijate po ušima. Gde ćete viljuškom na TENK.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Florentino?
f

fostuona

pre 3 meseca

hajmo sad neuspesnu sezonu zamazite oci sa ovim glupostima..
Z

Zeljko1212

pre 3 meseca

Ostoja mozes da duva..., tebi krivo sto nije tvoja, bila je tvojih podanika, 2006,2010 je bilo i gore ali nikom nista
P

Preža

pre 3 meseca

Mišljenja sam da bi vam bolje legao Marijan Rističević kao predsednik JSD? Nekako je drčniji i otresitiji od ovog Ostoje. Samo kazem.
ć

ćao ćao

pre 3 meseca

Jel se sećaš ovih reči " Ostoja kreni počinje ti utakmica za par minuta. Ajde kreni" Zaboravljaš??
D

Druže Ostoja

pre 3 meseca

Kaži ti nama jednu stvar, zašto igrači beže iz kluba, pusti me ovih skretanja pažnje.
R

Rtfd

pre 3 meseca

Pa i euroliga i aba liga je privatna pa ne vidim da ti nesto smeta da igras.A da tamo sude Slovenske i Hrvatske sudije samo ne valjaju Srpske sudije.
N

Nero Wolfe

pre 3 meseca

Srpske sudije im nisu smetale samo kad su smeli da ih vozaju u gepeku.
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 3 meseca

Onda ne ucestvujes u toj ligi i bacas mrlju na klub ali bar manju mrlju nego ovako. Da li je moguce da optuzimo Macvana da mu ne dugujemo pare pa on dokaze da ipak dugujemo, da li je moguce da slucaj Madar mi ne citamo mailove, da li je moguce da nasi igraci izadju iz hale a svi ostanu u hali, pa malo je previse tako slucajnih stvari i eto bas sve protiv nas?!
Č

Čoveče

pre 3 meseca

Kakva ti je to frizura? Pa ti si počeo da ličiš na metlu. Ništa nije slučajno.
b

balkanski spijun

pre 3 meseca

" Pa ti nisi Jakovljevic...Ko si ti ? " ..Perika mu bas lose stoji...
P

Presađivanje

pre 3 meseca

Čoveče, kakva ti je to frizura? Pa ti si počeo i da ličiš na metlu.
G

Gallina

pre 3 meseca

Evo pitanje na ove lazi, kada se desilo da posle praznjenja hale da se ne nastavi sa utakmicom, koja je onda poenta praznjenja? Prazni se hala da bi se stekli uslovi za utakmicu.
M

MJK

pre 3 meseca

Koje su ti ovo price sramotis nas cele sezone.... Videces i sam po porodatim sezonskim kartama
t

twbo

pre 3 meseca

Tebi barem stranka može da kupi ligu.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Čović i Terzić vam zakatančili Jsd 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒 "Ne mogu više da zadržim bol ne pomažu tablete uz sav alkohol, i plačem Željko moj plačem pred strancima još ukus tuge peče na mojim nepcima" ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣
M

Mosquito

pre 3 meseca

Burazeru "..don Vito..", seljaci su gospoda za tebe.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Mosquito. Jel ti je to jedino ostalo da kažeš, od sve muke??? Ajde jedi se još više. Osvojićete i vi jednoga dana neki trofej, kunem ti se u to Ljubiše mi mojega svi grobari.
e

eh

pre 3 meseca

sve je ovo organizovano od strane igokea-parizan!Nisu igrali ovo takmičenje 2 godine i sada kao žele, ali samo da bi napravili cirkus od njega...Da se skine fokus sa METLANJA i katastrofalne sezone i uloženih velikih para.Napravite opet fuziju pa probajte da osvojite prvenstvo preko Drine.
R

Realni Arth

pre 3 meseca

Znaci sve je bilo ok kad je Partizan dva puta postao prvak za zelenim stolom, prvi put se to desilo u junu 2006. godine.Druga utakmica finala plej-ofa Superlige između Partizana i Crvene zvezde prekinuta je zbog sukoba između navijača Crvene zvezde i policije. Ovi sukobi su rezultirali povredama i haosom na tribinama, kakav dugo pre toga nije viđen. Zvezdini igrači se nisu vratili na teren nakon prekida, pa je uprava lige dodelila pobedu Partizanu, koji je u tom trenutku vodio sa 63:56. Drugi put je Partizan na ovaj način došao do titule u junu 2010. godine. Košarkaši Partizana su tada odbranili titulu šampiona Srbije u finalnoj seriji protiv Hemofarma.U seriji su slavili 3:0, a treća utakmica nije odigrana, jer se Hemofarm nije pojavio nakon incidenta u drugoj utakmici.Incident se desio u Vršcu, kada je došlo do sukoba igrača oba tima i zbog toga Hemofarm nije želeo da se dođe u Beograd na treći susret. Sudije su dodelile Partizanu pobedu službenim rezultatom 20:0, a oko 4.000 gledalaca u hali Pionir slavilo je devetu uzastopnu titulu. Nemojte da sirite mrznju, da palite masu, SRAM TE BILO, Ostoja! A 2022, secas se kad je ispraznjen Pionir, pa posle sat i 20 minuta krenula tekma ponovo, i Zvezda dobila pred praznim tribinima, a vi ste dobili pretnje od navijaca da nikako ne igrate bez njih, zato SUt FUCKING UP, i budi bar jednom u zivotu Dostojanstven!
c

cule87

pre 3 meseca

istina je na sredini... mislim da je izgubila košarka ovakvim epilogom. siguran sam da bi igrači zvezda vise voleli da su pobedu ostvarili na parketu. kao i pravi navijači. a ove što komentarišu i pokušavaju da ispadnu duhoviti ne smatram uopšte ljubiteljima sporta
B

Bolovanje au

pre 3 meseca

Možda je moguće razumeti da je neko Želimirov bot, ali bot ovog čoveka iz Prislonice ?
T

Top Gun

pre 3 meseca

Majstore pored toga sto ste vredjali zene i decu, nije zbog toga prekinuta utakmica vec zbog gadjanja igraca i sudija, vodite se parolom 10000 puta ponovljena laz postaje istina.
@

@PD

pre 3 meseca

Ne ,utakmica je ZAUSTAVLJENA nakon tog pevanja,da bi se publika opomenula preko spikera,predstavnika kluba,predstavnika igrača...a PREKINUTA je trajno kad je doneta odluka o pražnjenju hale,nakon ne smirivanja povika i ubacivanja tvrdih predmeta na teren,prema klupi Zvezde i prema sudijama pri izlasku sa terena.
z

zero

pre 3 meseca

Mediji pisu da su igraci CZ insistirali da se tribine isprazne.....
P

PD

pre 3 meseca

Nije šija nego vrat. Ako ti tako tumačiš u redu, ja nisam ni rekao da je trajno prekinuta zbog vredjanja već da je prvobitan prekid ili kako ti kažeš zaustavljanje, nastupilo zbog vredjanja a ne gadjanja koje je usledilo nakon toga. Sportski pozdrav
G

Golemax

pre 3 meseca

Ok, ali zasto nije prekinuta u ponedeljak kad se isto tako pogrdno skandiralo Zeljku i Savicu?
D

Dobro se lošim vraća

pre 3 meseca

Umjesto da kažeš hvala sudijama koji prekidaju utakmicu iz razloga što te vrijeđaju navijači tvog kluba, ti tako... Ccc, kakav si to čovjek?! ;))
v

vroom

pre 3 meseca

Pa napravite i vi privatnu KLH, sta je problem?
П

Па...

pre 3 meseca

...док је Остоје и Желимира, не бринемо за титулу.
K

KBLO7063

pre 3 meseca

Očekivana demagogija...od ekipe koja je projektovana za top 8 i koja nije ušla ni u pley in,ekipa bez glave i repa koja i ne zna šta igra sa neverovatnim amplitudama u toku utakmice,7/8 izgubljenih na jednu loptu,izgubljen kup i aba,ni jedan ali ni jedan igrač nije napredovao čak šta više ..došli smo do toga da je Zvezda kriva zbog toga? nema veze ni Žoc,ni ti ,ni Savić..bitno da je Čović kriv za sve!
A

Alo Železnik

pre 3 meseca

To što je sezona loša, ne znači da neko treba još i da te krade.
П

Па...

pre 3 meseca

...и нама је сезона у ЕЛ лоша, али то не значи да треба да вам поклонимо титулу.
g

gf

pre 3 meseca

Navijači Partizana koji su bili u hali, su na nivou tima za koji navijaju, pomračenje mozga. Vi ste ove sezone doživeti poraz bukvalno na svim frontovima. potpuna nemoć, bes, unižavanje ugleda kluba, jezivo ružna slika
U

Uuu hahahhaha

pre 3 meseca

Kako je ovaj čovek na vrhu KKP, bez grama mozga.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Ne znaš šta pričaš iscrpljen si, treba ti energije uzmi bananu manki.
M

Mosquito

pre 3 meseca

Nije fer da ti ostanes gladan.
D

Dejann

pre 3 meseca

Sve u redu Ostoja,ali kad tokom sezone pričaš kako ti ne potpaljuješ vatru,već su je mnogo pre tebe potpalili drugi ( " zna se koji " kako kažeš ) zašto onda pominješ kup u Kragujevcu i PP aparat,kad tada nisi bio u klubu,a i niko ili skoro niko od uprave.Pa onda ako se vratimo unazad pa se potsetimo "Vaših" titula 2006. i 2010. koje ste osvajali bez protivnika na terenu,reći ćete da je to davna prošlost i tako možemo u nedogled.Čović jeste to za šta ga smatrate,ali nemojte prati ruke i ogradjivati se kad ste isti , a u nekim stvarima i mnogo gori.Prikrivanja iza imena Željka Obradovića,a njega iza " nepravde" i floskula tipa "privatna liga,privatne sudije" ," zna se odakle vetar duva i ko seje mržnju",znate vi i sve vam je jasno,ali neću o tome" , uz licemerne i lažno korektne izjave,gde se ni jednom rečju ne čestita iskreno barem kolegi sa druge klupe(koji barem nije deo ovog našeg mulja), su sve dokazi "alibi priče" i promašene sezone,koju ste ipak uspeli da završite kako ste i želeli( ucveljeni i predatavljeni žrtvama),time stavljajući povez na oči sopstvenim navijačimai pravdajući neuspeh.
s

sale1

pre 3 meseca

Nije tacno da smo vredjali zeljka. Mi smo proslavili vase osvajanje 11 mesta uz adekvatni vatromet ,pesmu , koreografiju.cela sala ZVEZDASI svi su aplaudirali i cestitali treneru koji ove sezone nije osvojio nista ALI BAS BAS NISTA !!! Zelimo vam puno srece i naredne godine isto da prodjete , naravno oticice dosta igraca alii sta da se radi zivot je to, mozda neke niste isplatili pa vas opet tuze ????
P

PP aparat

pre 3 meseca

Partizan treba da ima moć da do ovoga ne dođe, a ne da Železnik režira scenario gde je Vesna MVP. Služi njima na čast i PP aparat i krađa pehara i titula 1946, pa sve prisvajaju.

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Sine, to što ti pratiš košarku poslednjih petnaest minuta je tvoj problem. Dve titule ste osvojili kada Hemofarm i Zvezda nisu ponovo izašli na teren nakon povlačenja, a vi slavili i rugali se svima! Tvoj KK Pobegulja/Metla iz Prislonice je doživeo debakl, uz desetine miliona utrošenih miliona! Moraćete kod gazde po još miliona, oa da makar smanjite broj metli!
D

Dileje Sever

pre 3 meseca

Čuj ovog samuraja, jel to veliki odmor u toku?
M

Mene

pre 3 meseca

Zanima, zašto igrači beže iz kluba.

Usput

pre 3 meseca

Ne pratim košarku pa mi neke stvari nisu jasne,eo ko je voljan da mi objasni... Ako sam dobro razumeo iz šesnaestog pročitanog teksta. Utakmica prekinuta- Partizan otišao kući jer su mislili da se utakmica odlaže za sutra- Zvezda se vratila na teren i registrovano kao pobeda Zvezde. E sad šta meni tu nije jasno je da je Partizan nominalno domaćin valjda,kako može onda domaćin da ode kući pre gosta? Prvi put čujem za tako nešto...
O

Onako usput

pre 3 meseca

Kako gost može da ostane u kući kada domaćin nije tu. Sakrio se, obukao u civilke, stigao poziv, presvukli se sudije i igrači i vratili se na teren. Splačine.
А

А...

pre 3 meseca

...где се сакрили? У бункер? Зна се ко су сплачине.

Usput

pre 3 meseca

@ onako usput, to mi nije jasno. Pa valjda je trebalo biti čudno domaćinu zašto gosti ne odlaze? Nije Luvr pa da se ne vide. Nešto mi je šuplja priča...
G

GostO

pre 3 meseca

Evo ovako. Utakmica prekinuta jer nema uslova da se nastavi zbog gadjanja igraca i sudija sa tribina. Po propozicijama, hala se prazni, a utakmica se nastavlja kad se to desi. Partizan ode kod navijaca, i kaze im to, a navijacinonda skandiraju, cuj mene prete, dakle skandiraju, da ne igraju bez njih. Partizan se vraca, trazi da se utakmica pomeri za sutra jer ne mogu da igraju bez navijaca koji vredjaju decu. Sudije im kazu da se ne pale, nego da se spreme da igraju kad se hala isprazni. Partizan onda resi da poslusa svoje navijace, i odu kuci. Sudije i Zvezda se vrate na teren kad je hala ispraznjena, sve po pravilima i propisima. Saceno je 15 minuta, Partizan se nije pojavio, utakmica registrovana 2:0, i to je to. Ovo sto sad Ostoja prica je laz. Uporedi ono njihovo saopstenje od sinoc i ove njegove izjave, i videces da tu ima stvari koje je pricao a koje se ne pojlapaju sa saopstenjem. U prevodu lazu. Niti se utakmica prekida zbog skandiranja, niti delegat odlucuje kad se igra, niti se igra sutradan, sve su to Ostojine i Partizanove lazi. Ili su mozda oni tako hteli, ali nisu mogli to da dobiju, jer to nije po pravilima. I to ti je otprilike to. Pravila postoje preko 20 godina, nisu menjana, i ako oni tvrde to sto tvrde, ili ne. znaju pravila ili lazu. Niko nikog nije prevario, nego oni sad pokusavaju da spinuju ovo kao da su zrtve, a realno, sami su izbaceni sa utakmice od strane sopstvenih navijaca. Sve sto kazu ostalo je laz.
S

Sove

pre 3 meseca

Шта је било са сезонама 2021/22 и 2022/23?
s

snsLimar

pre 3 meseca

Ostojaa kako je bilo u Cacku na proslavi pobede na izborima u nedelju, cuo sam da ste pekli vola na raznju proslavljajuci pobedu, bilo pica i pecenja za sve iz stranke, pravi si domacin, nema sta👍
N

Nero Wolfe

pre 3 meseca

Sramoto, ime ti je partizan.
B

BRAVO OSTOJA

pre 3 meseca

bravo za grobar i ekipu i trenera sinoc, neka uzimaju trofej u zamracenoj areni. Sta je docekao Teodosic da se tusira krece kuci pa opet da oblaci dres, dok Jelisaveta sa mladim Terzom vezba tekst za predstavu
b

baš ste

pre 3 meseca

s.toka sam tvoj komentar govori sve o tebi.
!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 3 meseca

najlakse sad preko Covica prati svoje ovosezonske neuspehe i skretati paznju sa ocajne sezone! nek se prica o Covicu,a ne o Zeljkovom i Ostojinom fijasku i pored 30 mil. € drzavnih para
G

GostO

pre 3 meseca

Nauci pravila Ostoja! Znam da je tesko jer si odnedavno u kosarci, ali imas najboljeg trenera svemira, vasione i kosmosa, a i sire, da ti objasni koja su pravila, jer nisu menjana decenijama. I shvati, nije Partizan veci od drzave i nije veci od lige, da za njega vaze posebna pravila, koja ce da se menjaju kad Partizanu to odgovara. Ono saopstenje sinoc je bilo gnusno i puno lazi, ova izjava takodje. Ako ne zelite da igrate ligu, nemojte, ali neka vas onda KSS kazni po pravilima, pa cete mozda tako da postanete prvi treceligas koji ce igrati utakmice u Evropi. Ako imate para, jer ako se ovako ponasate vec tri godine, ukinuo bih vam drzavne desetine miliona, i dao bih vam para koliko Zvezdi do sad. Pa se snalazite.
B

Bruce1ee.

pre 3 meseca

Kako je lako manipulisati u ovoj drzavi. Imas ocajnu sezonu i sve opeglas time sto pocnes pricu kako te drzava sputava, a zapravo ti sipa milione. Kako te sudije kradu, pa i napravis cirkus kao sinoc planski. Ovo je isto kao u vreme Vladana Lukica u Crvenoj Zvezdi, kada on nema rezultate i svi su drugi krivi osim uprave. Isto tako sada rade Mijailovic, Vucelic,Vazura, Covic, Terzic, a svi su u istoj ekipi. Posebno sam razocaran u Zeljka, divio sam se tom coveku, ali ga je okruzenje upropastilo, umesto da kaze napravljena je losa selekcija, kriv sam, pokusacemo to da ispravimo sledece sezone, on krece pricu svi su drugi krivi osim mene... Pamet u glavu braco i sestre Srbi, ipak smo mi isti narod, ne dozvolite da stradamo zbog manipulatora.
.

......

pre 3 meseca

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/srbija-kls/partizan-crvena-zvezda-prekid-derbi-finale-superliga-srbija/
X

Xyz

pre 3 meseca

Ostoja ispao si naivan, Covke te je maestralno odeasio. Ali ti prvi nepriznajes ovu ligu, tako da ne razumem sto se uzrujavas. Sledece godine opet nemoj da je igras.
D

Da podsetim...

pre 3 meseca

Da se malo vratimo nazad i podsetimo na fantasticne uspehe Ostoje,Savica i obradoglua inace 'najboljeg trenera' galaksije: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljenih svih 8 poslednjih derbija od Zvezde i Covica i to za redom u razmaku od samo 2 meseca, 3) Izgubljen domaci Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12-13 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju, 6) izgubljena ABA liga sa 3-0 i to lagano, 7) izgubljena i KLS takodje lagano....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!🤣
N

Napisao sam

pre 3 meseca

Nesto u stilu Ostoja nemoj da nas svadjas. I niste mi pustili komentar. Vi ste isti
G

Gostivojevic

pre 3 meseca

Zasto lazes Ostoja.Utakmica nije prekinuta i traznja da se hala izprazni zbog vredjanja nego zbog gadjanja tvrdim predmetima Zvezdine klupe.Ako se 2022 mogao Pionir izprazniti sa navijacima Zvezde zbog istog dela sto onda nebi mogla i sa vama njoframa.To sto vi sluste uvoznike banana na veliko iz Crne Gore to je vas problem.Drugo Ostoja sto lazes da mi navijaci Zvezde vredjamo porodicr od Avramovica i Andjusica ili bilo kojeg igraca Partizana.Vas licno kao i Rumenog ima da vredjamo kada god nam se ukaze prilika.
V

Vladano79

pre 3 meseca

evo suza za suzom ide...gde ces lopatom na bager
D

DINGO

pre 3 meseca

Jeste privatna liga. Pa de je necija privatna liga vi je ne bi ni igrali zbog bezanije dve godine. A i sinoc ste pobegli,odlucili sami da posalji igrace kucama ocekivajuci da se druga utakmica igra danas sa publikom
0

09999

pre 3 meseca

LIMARU NEPISMENI UTAKMICA JE PREKINUTA I TRAZENO PRAZNJENJE HALE ZBOG GADJANJA IGRACA I DELEGACIJE C. ZVEZDE A NE ZBOG SKANDIRANJA. VI NISTE KAO ORGANIZATOR ISPRAZNILI HALU U STRAHU OD VASIH NAVIJACA I STA JE TU PROBLEM. SPIKER NIJE SLUZBENO LICE. PRVA MERA SVUDA U SVETU JE PRAZNJENJE DELA ILI CELE HALE. NE SPINUJ VISE. ZA 3 GOD. JEDAN TROFEJ RUMENOG TO VAS BOLI. SRECNO U EVRO KUPU OD JESENI.
M

Mikula

pre 3 meseca

Tako bre, skrenite temu na nešto peto da opravdate silne milione koji su bačeni za džabe. Rezultati gori nego kad je igrao Majstorović i Ratkovica. Studentski Centar je uspeo do trofeja, a ti šta si osvojio?
p

pietrus

pre 3 meseca

trebali su da izadju odmah nakon prvog vredjanja Teo- ve ćerkice(prve recenice) degazira lootu u ovu ne sretnu i jad publiku i pravac svlacionica...
E

Efes level PRO

pre 3 meseca

Vas je Efes posteno oplevio bez pomoci sudija i bez farse, bez 20 slobodnih bacanja vise i 15 licnih manje, bez izmisljanja prestupa i laznih pravila (Lesor), bez petokoraka i ovakvog sudjenja godinama i u kupu i u aba a tek u ovoj smesnoj kls da ne govorimo,
N

Ne znam.zasto

pre 3 meseca

Partizan treba da napravi novu ligu sa svojim ljudima i pravilima. Moze da se zove Srpska kosarkaska liga. Sigurno bi je vecina srpskih klubova radije igrala nego ovaj cirkus od kobajagi lige.
П

Па...

pre 3 meseca

... пробајте, таман да видимо где сте и ко вас подржава и мисли као ви. Имате за почетак две екипе, Партизан и ОФИ.
g

gunđalo

pre 3 meseca

ovde Čovićeve pudlice ne kontaju poentu. Nije problem u prekidu. On se desio, nego u tome što je KKP informisan od strane delegata i sudija da se odlaže za 24h. Nakon toga je Čovke zvao svog vojnika sa platne liste zvanog Uroš Knežević i utakmica se "nastavila" u 23 h, kad su svi napustili salu. nije vam džabe nadimak, zalužujete ga svako slovo
Ц

Цопе

pre 3 meseca

Докле више спинови о вређању? Нису вређања били повод за пражњење хале, већ гађањр играча Звезде и судија разним предметима
P

Pitam za druga

pre 3 meseca

Sta kaze Sale Kovacevic?
p

pitanje

pre 3 meseca

kako je prosla zetva trofeja u kk Igokea2?
G

Galiot

pre 3 meseca

Gledam samo kako maestralno maskiraju potpuni krah ove sezone!!! Ponovo 0 trofeja,najtrofejniji trener Evrope,0-8 u medjusobnom skoru sa Zvezdom!!! 1 od 13 mogucih trofeja za tri sezone je bas malo za ovako skupocenu ekipu,koja se raspala i pre kraja sezone!!! Odlaze im igraci, niti im javljaju kuda idu,ni gde su stigli, medjusobne tuce u svlacionici,pola igraca ne prica jedni s drugima,ali ipak imaju opravdanje.... SUDIJE!!! Pazi majku mu,dvadesetak razlicitih sudija koji su sudili poslednjih 8 derbija,da baš ni jedan ne valja!!! Bas tuzno i jadno ponasanje tako velikog nekadašnjeg stručnjaka,nemam sta drugo da kazem sem JADNO!!!
Б

Блок

pre 3 meseca

Породице играча партизана није вређала цела хала ,није проведено са шипке ...и ако је било ,било је спорадично ,што је свакако за осуду . Овде је певала цела хала ... Пустите ми коментар!
L

Luba

pre 3 meseca

Mnogo je žalosno kako ste nisko pali. Svoju fudbalsku frustracäiju prenosite na košarku. Ne možete parirati Zvezdi nigde pa gađaze njene igrače i stručni štab i onda vam je neko drugi kriv.Psujete predsednika i državu a da vam nije para od države nebi vas više bilo.Kada ćete konačno biti sportisti i reći mi smo krivi radi loše organizacije. Kako Baja peva SVI STE VI KOMUNISTI PRAVLJENI NA KALUP ISTI.
N

NN7

pre 3 meseca

Kakva lavina laži,pa otpašce ti i ta presadjena šerpa
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

"Sedeo sam tako sam za našim stolom sve što iole vredi palo je u vodu, OPET ME JE ČOVIĆ NAPRAVIO VOLOM, igrao sam samo epizodu samo epizodu. 24 🏆
Г

Групни

pre 3 meseca

тако је, Човић легенда, у Европи шеснаеста, седамнаеста, преко синдиката на море ...

Don Vito Corleone

pre 3 meseca

Čega se pametan stidi, time se bdale i kradljivci nikova ponose.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Lažni. Kradi kradi Nik lopove, šta ti je drugo ostalo mukooo. Sa fudbala si prešao na košarku, ovde nema zvanično "Afrikanaca" nema koga da pljuješ od igrača Zvezde. Čović i Terzić vam zakatančili Jsd 🧹🧹🧹🧹🔒🔒🔒🔒🔒
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Pa šta ako smo mi iz Železnika, umemo bar da drmamo koševe, da pljujemo igrače, aktiviramo PP aparat, ukrademo pehar kada ga ne osvojimo, umemo da vređamo a da nas niko ne opominje. Ovo za krađu pehara, jednostavno namirišemo bakar i kada ne umemo da igramo basket.
9

988

pre 3 meseca

Bolje pričaj o skoru 8-0 u sezoni u kojoj ste imali najveći budžet ikada na ovim prostorima. Dobio si materijal za spinovanje. Ne izbegavajte odgovor na najvažnije pitanje, ko je kriv za katastrofalnu sezonu??
S

Sramota

pre 3 meseca

Veliki blam za Partizan je i 7:0 ali je tebi malo pa i ovu jucerasnju Zvezdinu sramotu racunas kao pobedu.
R

Realan navijac kk vojvodine

pre 3 meseca

Dobro jutro!
C

Cane1

pre 3 meseca

Na zalost jos jedna u nizu neobjektivnih ,pa cak bi rekao bezobraznih izjava ovog covjeka.Prije bilo koga komentara trebalo bi da se kaze:Partizanu se nije smjelo dozvoliti da igra ovu mini ligu.Jasno je kao dan da ekipa koja odluci da ne igra domacu ligu automatski ide 2 ranga nize.Sto se tice uvreda naravno da ih ima na obe strane(na moju veliku zalost),ali ovo sa vredjanjem maloljetne djece je nevjerovatno ,podlo,bezobrazno i nedopustivo.Sto se tice samog prekida utakmice on je uslijedio nakon gadjanja igraca Zvezde svim i svacim i sudije su shodno propisima uradili kao i prije 2 sezone(praznjenje dvorane).A onda slijedi nevjerovatna stvar Partizan brzopotezno izdaje saopstenje gdje se navodi da se radi o skandalu, da su oni obavjesteni da se mec nastavlja sutradan .Medjutim prava istina se vrlo brzo cula .Nevjerovatno koliko je sve to bilo pripremljeno da je cak i oficijelni spiker bio ukljucen u to.Ipak jis jednom se ispostavilo da su u lazi "kratke noge" i prava istina je isplivala u javnost.Nekoliko puta sam vec isticao da je svu ovu mrznju izmedju ova 2 kluba donio D.Vujosevic ,a sve ovo je samo natavak nedopustivih desavanja.Najgore u svemu ovome je sto se ne nazire kraj.
P

PD

pre 3 meseca

Ti pričaš o istini, a slagao si koliko već u spomenu zbog čega je utakmica prekinuta. A jedina je istina da je prekinuta zbog vredjanja Vesne Čović a da su igrači otišli u svlačionicu kada su počeli da ih gadjaju, i da je zbog toga doneta odluka o pražnjenju hale, a to su dve različite stvari. Sportski pozdrav
M

Mc Lovin

pre 3 meseca

Posto KSL nema veze sa KSS, molim te mi reci, koja su to 2 ranga nize u KSL? Kako se zovu, koji klubovi igraju...?
J

Jel sigurno tako bilo

pre 3 meseca

Da li si ti gledao utakmicu i kada je doslo do prekida i sta je rekao Trifunović navijačima? Rekao je "molim vas, zaustavić utakmicu". Tada nije bilo nikakvog gadjanja, a on je dobio zadatak da pokuša da smiri navijace inace ce se utakmica prekinuti. Naravno da nije uspeo, navijači su počeli da skandiraju još glasnije i tada je sudija svirao prekid. Tada je počelo gadjanje Zvezdinih igrača. Pogledaj snimak, ne dozvoli da te neko laže.
k

komedija

pre 3 meseca

ostoja isti kao covic samo je malo kao kulturniji ali i pokvareniji ovaj covic on laje non stop a ovaj ostoja sve radi iza ledja a kao fin
Z

Zokilii

pre 3 meseca

Kad vidi stvarno covek neutralno,kao Zvezdas sam jednog momenta rekao,ma daj vise pusti ovo nemoze samo Zvezda osvajati sve u fudbalu i kosarci..ma daj AV,Terza Covic..nema to smisla..a sad kad vidim kakvi su to ljudi i Ostojic Savic Obradovic i iz fk Partizana..samo gazite ih jos jedno bar 10 godina!Nek placu cvile napustaju takmicenja ne dolaze na njih tuku vredjaju samo ih GAZI!
B

Boki08999

pre 3 meseca

Napustamo Igru uzmi snimak i promotaj da vidis ko je napustio tekmu. Isti si Covic
P

PD

pre 3 meseca

Pročitaj još jednom svoj komentar pa ako vidiš koliko je osion i koliko oslikava celokupno stanje i moralno posrtanje u našoj državi a ne samo u sportu možda shvatiš u čemu je tvoja zabluda, a i svih koji su ti po navijačkog pripadnosti dali plus. Ako ipak ne shvatiš onda ti nema pomoći.
S

Svabo

pre 3 meseca

Neko ne govori istinu, izostavlja neke stvari i samim tim nastaje zlo medju nama. Uopste ne govorim ko je od njih u pravu, niti je to bitno. Nama Srbima neperijatelji ne trebaju
A

Ala ovaj

pre 3 meseca

Ostoja laze.Utakmica nije prekinuta zbog vredjanja nego konstantnog gadjanja klupe Zvezde sa tvrdim predmetima.Ostoja koje si ti 🐖🐖🐖
b

boc

pre 3 meseca

Ostojče....
I

Ipswich

pre 3 meseca

A kako je samo sve lepo počelo. Krcate tribine "Arene" se crne, nasmejane devojčice, slatka nasmejana deca, raznovrsna grobarska publika skoro svih generacija, pesme grobarske paraju svod dvorane, šalovi crno-beli, na jednom piše "Sisaj Zvezdo"... Kreće igra, posle nekog vremena kad god bi Zvezdini igrači imali loptu ili izvodili aut, retka slobodna bacanja, pokušavali da šutiraju kroz šumu ruku raznih Ledeja, Pantera, Kaminskih, Trifunovića koji biju li biju bez kazne urlaju neki glasovi toliko jako da nadmašuju mnogobrojnu grobarsku publiku u Areni, pa se čuju najjezivije psovke i najgnusniji primitivizam... opet se unosi sudijama u lice sa klupe gde je svetski trenerski košarkaški guru....A kada preteraše dobri grobari, pa se iskazaše u raznim bacačkim disicplinama, onda kada je svima postalo jasno (ne bih o repretoaru tih svetski kontra kulturnih navijača) da je igrati nemoguće u toj sportskoj hororo predstavi, kao deca na ulici izmišljahu neka pravila povoljna samo njima u datom trenutku i pobegoše (znaju da bi u miru i tišini -12 očas bilo +10), a kada su shvatili da fora ne prolazi usledi kme kme.. Ma ne treba nam ni 8:0 u pobedama, neka bude 7:0 i dalje (svejedno je, jer se zna bolji ove sezone). Ja bi im odneo tu kantu od pehara koji oni pljuju kad god im tako odgovara sa sve protivpožarnim aparatom iz Kragujevca, eto im, nama ne treba. Nama je Sferopulosov postupak posle prve utakmice u Pioniru na KZM bio puna satisfakcija i slika našeg "zakucavannja" onih divnih s početka ovog komentara sa sve onim izanđalim guruom koji im je bio najbolji prezenter te njihove sportske kontra kulture. Samo neka i dalje pokazuju šalove i transparente, mi nećemo jer nam ne treba to, već im sve pokažemo na terenu.
N

Na slovo, na slovo

pre 3 meseca

Ondulirani Ostoja, osedeli Obradoglu ometlani, oprašeni, osemenjen od ostrašćenog osokoljenog oponenta osam-0, oskar osvojili, obadvojica otišli osedlaju (k)obilu. Ovića mi.
G

Gost033

pre 3 meseca

Dvoglavoj aždaji iz Železnika mora se stati na kraj,to neće biti lako jer i hobotnica se pita.
V

Vikktor

pre 3 meseca

Limaru nije ispražnjena hala zbog povika nego zbog ubacivanja predmeta na parket... 🧹🧹

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Ali kako uspeva da ubedi ove njegove navijače, koji "zakonski" imaju pravo da određuju ko će da igra i da li će igrati, i skrene pažnju sa sopstvenih grešaka i propusta, kao i desetine spucanih miliona! 😄 Jesu li i ABA liga i EL privatne? U duhu organizacije kojoj pripada!
Z

Zokilii

pre 3 meseca

Covece bolesni kako te nije vise sramota,sta radite ti i Obradovic,pojma nemate 8 0,za Zvezdu,vrsite veciti pritisak pred svaku utakmicu svako takmicenje unapred!I ovo ste sve vas dva sinoc izrezirali jel ste znali da u 3 utakmici sanse nemate!Divljate igraci vam razbijaju glave drugim igracima..a vi ovaj onaj prvi poceo..kao da,je bitno!Nesmes da tuces,nula od ljudi ste postali!A o Covicu ne mislim nista bolje nego o vama!Inace ti nisi nikog razocarao,al Obradovic covek koji je najbolji trener trofejni Evrope..dozvoli da ga uvucete u to mulje..da to dozvoli...e to je razocarenje!
N

Nele135

pre 3 meseca

Evo ga ovaj postenjacina.Biznismen...joooj zemljo gde mi zivimo.
I

Ilijae

pre 3 meseca

Nije mi jasno zašto navijači Partizana ne reaguju na ovakve izjave. Pa dokle više traženje alibija i laganje?
Z

Zrenjaninac

pre 3 meseca

Pa ovde se ponavlja istorija "institucije" KK Partizan: 2006 kolaps (titula za zelenim stolom), 2010. kolaps (titula za zelenim stolom), 2024. ponovo isti recept, kolaps, da bi se bar jedna utakmica dobila za zelenim stolom ...Hmmm, dosadna matrica !!!
P

Predsednik države

pre 3 meseca

U petak će se razmatrati odluka o smanjenju budžeta KK Partizan, jer očigledno ne poštuju napor države da im izadje u susret." Preveden deo teksta sa BBC-a.
D

Dr.Magistar Covic.

pre 3 meseca

Jesam ti lepo rekao da cu gostovati na svim kanalima ako ne sviraju kako ja kazem,ja ovde vedrim i oblacim!!! Naravno da je moja liga,moje sudije cak imam i dva kluba u istoj ligi i ne moze niko da mi zabrani da se fmp zove kk zvezda mts,meridianbet,socer itd.
s

son

pre 3 meseca

da da, covjek prica o casti a dvije sezone ne zeli da igra ligu.. na svakom drugom mjestu bi dobio direkt nogu, ali ne i kod nas..kakav cestit covjek
P

Prti

pre 3 meseca

Zamena teza. Klasicna politicarska zamena teza. Kaze lik vredjaju se zene i deca ali i Zeljko. Igrace Zvezde ne racuna to se podrazumeva
O

OSTO JA

pre 3 meseca

SVE SMO OD ZVEZDE POGUBILI SAMO SAM OSTO JA 🤣🧹
N

NN7

pre 3 meseca

Kakva lavina laži jbt,opašće ti tačno ta presadjena šerpa
А

Армата

pre 3 meseca

Је ли вам Весна отјерала Кабокла, је ли она дирала Јарамаза? Је ли она вређала Милутинова? Је ли она узела паре од донација навијача...
R

Raša P

pre 3 meseca

Nadam se da će glavni finansijer da zavrne slavinu u svim klubovima JSD. I opet je izbegao da kaže da je većina vređala predsednika a ne manja grupa. Kako je KSS uopšte dozvolio Partizanu da igra i ako su samo inicijativno istupili 2 godine iz takmičenja. Zašto nisu kažnjeni?
K

Ko je ovaj lik

pre 3 meseca

Jesi osedlao kobilu?
G

Glavati

pre 3 meseca

2022. Su nama ispraznili halu samo zato sto smo vredjali sudije Javora i Pukla, pa smo se vratili, istovarili ih i uzeli aba ligu.. I onda su oni pobegli iz KLS-a.. Pa da je neke pravde Partizan ne bi ni smeo da igra KLS ove godine.
H

Hej

pre 3 meseca

Nemojte predsednika da dirate.
b

brine

pre 3 meseca

je li se savić već žalio kod bodiroge i el znali li se šta
A

Av partizan

pre 3 meseca

Top 8 budzet propo
L

Ljigo

pre 3 meseca

A ABA LIGA I KUP KORAĆA čija je to privatna liga? Bedo.
g

gost1978

pre 3 meseca

jedina razlika izmedju ostoje i covica je sto jedan savija, drugi ispravlja lim
h

hghghgf

pre 3 meseca

A malo da pisete o najvecem uspehu Partizana ove sezone, tj kako je Pao osvojio El?
g

gost5262

pre 3 meseca

Jedan Olimpijakos je izbacen u 3 ligu jer nije hteo da igra domacu , a vi????Ti ces da pricas o moralu i postenju??
D

Druže

pre 3 meseca

Pusti ti ovo, kaži ti nama, zašto igrači beže iz kluba. To mene najviše zanima.
B

Bekon

pre 3 meseca

Lazes kao pas utakmica nije prekinuta zbog vredjanja nego zbog baceni prdmeta na sudije o zvezdine oigrace a vama su navijaci naredili da se navracate
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Hvalice se Covkins i navijači FMP-a i sa ovom titulom...🤣
b

brine

pre 3 meseca

kakav si ti predsednik kluba kada ti navijači govore šta da radite i slušate voditelja u areni da se utakmica igra sutra ,pa vi ni pravila ne znate
M

Megisa89

pre 3 meseca

Partizan i ne bi trebao da igra KLS jer se zadnje dve godine nije učestvovao. Nije im smetalo pre dve godine kada su nama ispraznili tribine pa smo ih opet dobili ili 2010. kada se Hemofarm nije pojavio a oni sacekali da istekne vreme i podigli trofej.
k

kaboom

pre 3 meseca

Apsolutno svi koji su vredjani od strane navijaca Zvezde su to svojim ponasanjem i zasluzili. Vredjani su direktni ucesnici utakmice sto je navijacki folklor svuda u svetu. Neverovatno je da ovaj covek sve ove godine ne vidi ponasanje svojih igraca, koji pokazuju srednji prst, hvataju se za uvo ili gestikuliraju prema protivnickim navijacima. Takav primer od vredjanih igraca Zvezde jednostavno nemate. Igracima Zvezde se vredjaju zene i deca!? To je vec bolesno! Na kraju krajeva, utakmica je prekinuta zbog ruznih poruka na racun osobe koja nije deo te utakmice, koja nije prisutna u hali, zasto nisu prestali? A igraci su napustili parket onog momenta kada su predmeti ubacuvani na parket. Kad smo vec kod dvostrukih arsina, mada ove situacije i nisu bili iste, setite se finala ABA lige, gde se u jednoj situaciji hala praznila, a u drugoj nije. Sve je to bilo rezirano i za finale ABA lige ove godine, ali navijaci Zvezde nisu naseli. Ovo sinoc je bilo rezirano, ali od strane navijaca Partizana i oni su jedini krivci zasto je Partizan, bez borbe ostao bez trofeja. Doticni kao i kompletno rukovodstvo i trener sa strucnim stabom, treba da podnesu ostavke, ako bar malo obraza imaju. Za tri godine najveci budzet na ovim prostorima i samo jedan trofej od mogucih 9! Sreca Partizana je sto je ovo sinoc prekinuto, jer da nije, zamislite kako bi izgledala treca utakmica, posle koje bi Najveci Srbin rekao da je u drugoj utakmici bila vrhunska atmosfera i da on nije video nista sporno!
K

Kazite bar Nepomenik

pre 3 meseca

Neverovatno kako svi izbegavaju da izgovore ime koje stoji iza svega.
a

armija

pre 3 meseca

Aparat smo istrosili da vas ugasimo... Valjda ce drzava da nam pokloni nov za sl sezonu, uz metle, trebace nam...
Г

Групни

pre 3 meseca

као приватник, морао би Остоја да схвати приватника сваке врсте, од приватника који има свој клуб , кошаркашку лигу, првенство, до прватника који сарађује са државом у смислу нанавке возила ... али шта је то у односу на то када примера ради узмемо једног Мила, или не ...узмимо Орбана који државу води као приватни својину, своју прћију, пита се за све, ко ће доћи, колико ће се одвојити, решава убиства, саопштава када ће се шта дешавати ... доба приватништва и подређивања приватнику је Остоја, твоје доба ... седиш на форумима са њима, једнако гласате, идете по мишљење код истог Ефендије ... сви би могли, сви би требали да укажу на приватност у овој држави, само ти не ...пливаш са ајкулама, лечиш им хемороиде, црно бела рибице ... у тренутку када нам се измигољио Миротић, требао си да извршиш харакири ... али не би имао ко да продаје Ландровере ... а то није добро за бизнис ....
A

Ab

pre 3 meseca

Pa kada je utakmica danas?
S

Samo

pre 3 meseca

Ako je to istina,podnesite ostavke svi u klubu odmah.Niste sposobni da vodite jedan ozbiljan klub i tacka.Niko ne moze da ide kuci dok predstavnik kluba nema primerak zapisnika u rukama i to ti je tako od "beton" lige do El.Na zapisnik imas cak i pravo na prigovor,kao i na zalbu,pa cak i kapiten ima pravo prigovora u sam zapisnik.Ima nas ovde i koji smo se bavili sportom,prema tome ,samo se brukate ovakvim izjavama.
P

Pst

pre 3 meseca

A koga briga sta ovaj misli. Pobeglo mu pola tima pre finala a busali se u grudi cele sezone kako su eto tim. Jedan za sve itd. Bahacenje i bezobrazluk prema igracima koji su sikanirani je rezultat kraha sezone. Covek na terenu bude pometlan u ABA ligi i prvo sto izjavi on igra EL a pobednik lige nije sigurni ucesnik. Verovatno se on pita. Pljuvanje po Srbskim sudijama. Strasno.
L

Lokaut

pre 3 meseca

Ovoj je samo, u Srbiji, i Srbskoj krajini fk Borac Banja luka, imamo diktatora i on odlucuje ko če biti, Šampion, tuga od kosarke i sporta u Srbiji, ovakvi če upropastiti sport u Srbiji. 😪😪😪😪😪😪🇷🇸🇷🇸
D

Duka333

pre 3 meseca

Plaky, plaky-NONO, NONO
V

Vuk Č

pre 3 meseca

Ovaj čovek je sramota Partizana i srpske košarke.
F

Fakti

pre 3 meseca

Jadni ste i vi i oni. Nekako ste divlji, jadni i primitivni.
P

Presađeni

pre 3 meseca

Zaboravio si samo da na prvoj utakmici na teren nije bačen ni petoparac, a na drugoj ste gađali naše igrače flašama, upaljačima, šrafovima. Zato je došlo do prekida.
Д

Др Мр

pre 3 meseca

кад сте узимали 13 титула у низу лига била поштена . сад гад звезда узима 9 титула .лигс нерегуларна . шта ми наприча

GRKI GRK

pre 3 meseca

Jedan je dr.Nebojša Čović...... Gde će brdo (Ostoja) na PLANINU (Čović).
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Sendvic brigada okupirala KSL.Jos malo cete niz vodu....PARTIZANE NAPADAJ!
S

Smederevo23

pre 3 meseca

Tako je Ostoja, Covic je kriv za svih 8 poraza ove sezone. Nisi ti nista pogresio. Gde ti da pogresis.
1

12244999

pre 3 meseca

Kao Partizanovca me sramota.Da ovaj nešto priča.Na sastanku odbora stranke da ali u ime nas...Kakva uprava takav i klub.Zvezda je 100 godina ispred.Od njih na žalost treba da se uči.Vučela ista priča... njih dva na sudu mi se kao nerviramo a Delije slave.Smešni smo postali.
N

Nemoj molim te

pre 3 meseca

Zavadjas narod
j

jsd

pre 3 meseca

Najmanje sto mozete da uradite ti zeljko i savic je da koliko je danas idete. Da se razumijemo ne zbog rezultata, jer kakav ste sistem i ovo vam je mnogo. Nego mora neko da preuzme odgovornost za ovo sinocnje ponasanje.Ovo nije pojedinican ispad nego organizovano. Ovo je posao za tuzilastvo.
z

zorge

pre 3 meseca

Vi niste 2godine igrali ligu srbije to je poniženje srbske košarke vas čuva danilović i kss mesto da vas izbace iz kls u najniži rang oni vas nagrađuju znači da kss radi za partizan ovo privatna liga danilović i kss koji uništavaju srpsku košarku ostavka danilović i kompletnog rukovodstva kss
M

Mi Grobari

pre 3 meseca

A Vuk Beli sve nas gleda...
g

gg31

pre 3 meseca

Da je privatna kao što kažeš, suspendovali bi vas na 10 godina zbog prekršaja koji ste napravili bežeći prethodne dve godine, slab ti je spin limeni.
N

Napredni

pre 3 meseca

OSTOJA, KAKO TI JE BILO NA PROSLAVI POBEDE U NEDELJU NA IZBORIMA?
O

Ojo

pre 3 meseca

Pa sto ni jednom nisi pomenuo kako su navijači partizana zapretili igračima i Željku da se ne igra nastavak ?
z

zeljkogoat

pre 3 meseca

skupio i ti muda da kazes nesto konacno cutis kao p sve vreme
I

Imam problem

pre 3 meseca

Treba da mi se odradi limarija na automobilu, pa mi samo javi kad možeš da mi ga odradiš.
K

Košarkaš Čačak

pre 3 meseca

Ceo sam život u košarci pitam se kakve ovaj čovek ima veze sa košarkom?Basket na fizičkom nije odigrao.
g

gunnersi

pre 3 meseca

Hahahah licimeri klasicni. Niko ne pominje gomilu predmeta kojima ste gadjali igrace i sudije.
z

zauzeto ime

pre 3 meseca

kad partizan nesto izjavi to je spinovanje, kad zvezda nesto izjavi to su činjenice .... zanimljivo, dvostruki arsini kao i sve ostalo

Delija

pre 3 meseca

Sto ostoja ne pomene bacanje šrafova, upaljaca, flaša...itd naravno gadjali su igrace Zvezde i sudije. Kada su nama ispraznili halu bilo je ok, odigrala se utakmica sada jadni partizan nece, bio je incident, delegat je odlucio da se isprazni Arena, i da se odigra utakmica do kraja niste izasli jer ste hteli tako, Zvezda je sacekala 15 min. Sudija svirao kraj, Zvezda uzela TITULU .... IDEMO DALJE. Ovo saopstenje nema veze sa ISTINOM.
O

Objavljen Snimak!

pre 3 meseca

Eno ima snimak na YouTubu izbacen danas, neko snimio verovatno iz prvih redova do terena, kako FLASA SA VODOM POGADJA LAZICA U RAME dok mirno sedi na klupi Zvezde, nakon toga dolazi sudija i uzima flasu pa je predaje zapisnickom stolu! Nakon toga donesena je odluka o prekidu meca i praznjenu tribina, znaci sve je jasno ko dan! Potpuno zasluzen prekid utakmice i povlacenje igraca sa terena da bi spasli zivu glavu od huligana!
G

Gost77

pre 3 meseca

Ee mukice, neka vam vođa sledeće sezone da budžet prosečnog NBA tima, pa da nas makar jednom pobedite i uzmete kup Radivoja Koraća.
S

SuperStar

pre 3 meseca

Cuti tamo nemoj da ti pustim Nevolju 😂😂😂😂😂
K

Kapialri

pre 3 meseca

Br 1 u BG njegovi ljudi vecina navijaci najvise skupili.Nagrada golema.Jos da nađe Mačvana i sa Jahtom na more.Zasluženo kmeeeee
J

Ja pa ja

pre 3 meseca

Što si zapenio,pa svejedno niste igrali KLS zadnje dve godine....
M

Ma jašta

pre 3 meseca

Malo se ne prijave ,malo beže ...šta će...
2

24.232

pre 3 meseca

Njihov trener je i pre pocetka svega rekao da su ova liga i sudije cirkus... cemu onda bunjenje na bilo sta? Zabranili vam navijaci da nastavite pred praznim tribinama i to je to. Nemojte nikad vise da igrate KLS kad je vec degradirate i svima lepo.
S

Smajkijaja

pre 3 meseca

"Svima je sve jasno i sve se zna". Bolesnici. Zoc je zatrovao sve sto ima veze sa kosarkom u Srbiji. Pljuje po nasoj kosarci. Pa na derbijima u Grckoj i Turskoj, jesu li ga zasipali cvecem ili vredjali. Bio je ispljuvanog sakoa posle jednog derbija u turskoj. Ali tamo je gospodin, a ovde zrtva. Licemer belosvetski. Posle svakog derbija je srao i srao..... Ovo sinoc je epilog njegove narcisoidnosti i sujete. Ljudi u KK ne primaju platu, ali zato je on redovno placen. Zato su Panter, Ledej i Naneli redovno placani. Sto ne kaze da su pare koje su skupljali od grobara prosledjene na njegovu platu i plate najplacenijih stranac u klubu. Zbog toga mu se i raspala svlacionica. Bitno da ih Covic unistava. Ne braco, Zoc vas licno unistava.
D

Drvo

pre 3 meseca

@Smajki tako je brate, kažu da je najveće umeće otići na vreme dok si na vrhu, Želimir to nije umeo i sad ne može da podnese što briše patos sa njim ko god stigne, od Mege, Zadra i Studentskog Centra do Zvezde, pa mu je svako kriv osim njega. Imaće partizani još dosta problema sa njim jer neće moći nikako da ga smene.
y

ynwads

pre 3 meseca

Da da, slazem se. Nego Ostoja, kako je bilo na mitingu u Cacku?
B

Blizi te drugar

pre 3 meseca

Idi vidi s komandantom Maretom, na prvoj je liniji sa Oskarom
E

Eto tako

pre 3 meseca

Vi to najbolje znate
М

Мишко

pre 3 meseca

Када се псују и омаловажавају играчи очито нико не реагује, када се вређају деца и председник који вам даје паре онда је опомена и прекид.Многе ствари брзо заборављате, држава је крива што вам даје паре, треба да се угасите,мафијоооо
p

pedja986

pre 3 meseca

predsednik ne daje svoje pare, kao prvo i osnovno, daje nase pare, a nas ima i grobara, na vasu zalost. drugo, ako predsednik ne zeli da daje, neka proda klubove, ali tad gubi kontrolu nad masom, jbg, ili, ili, ali nemoj raditi jedno, a kukati sto nije ono drugo, izvoli, prodaj i te pare daj zvezdi. Znamo da ste srecni i da vam je Coki idol, ali nemojte islirati mozak drugima, znamo i mi svi ko je i sta je, a saznacete i vi brzo, vama treba vreme, i dzaji je sever vikao "dzajo lopove". polako, sve se vrati, mi sad ispastamo za neka vremena, vi cwte duplo ispastati, jer ovakva navlakusa rezima za jedan klub nije zabelezena u svim sportovima.
@

@misko

pre 3 meseca

Znam da bi bio Covicev fan, nivo inteligencije mora da ide u minus, razumem te... Ali ja bih zaista vole da pitam, od kada je porodica Covic prva porodica Srbije? Molim te daj i nama neiformisanima da cujemo tu istinu.. Posto se nije praznilo na pesmu Vucicu federu, ali jeste kad se Neci i Vesnici pevalo... Nemo da lagite, vlasnik kosarke u Srbiji Neca Covke se naljutio sto mu se pogrdno peva, i naredio prekid utakmice..
Z

Zotax

pre 3 meseca

Ne mozes ti da kontrolises sta navijaci skandiraju. Dok god nema nereda i dok moze da se igra utakmica, ne moze neko samoinicijativno da prazni tribine. Pogotovu sto isti prekrsaji nisu na isti nacin sankcionisani. Klub moze novcano da se kazni ili da se zapreti sa praznom tribinom na narednim mecevima. Ja navijam za Zvezdu ali sam uvek objektivan, isto se i Zvezdi desavalo pre nego sto se promenila vlast. Znaci iskorenite politiku iz sporta, preveliku mrznju i podele stvaraju sa ovakvim postupcima.
@

@zotax

pre 3 meseca

gajenje gostujuce klupe svime i svačim nije za prekid ?
D

DjokicaLotric

pre 3 meseca

Lepo si im utero Ostoja. Nista ja vise ne bih dodao. Ali licemerima bez casti i morala nista to ne vredi. I dalje ce misliti da su nesto osvojili sa -12

Delija

pre 3 meseca

NARAVNO DA JESMO, a vi za 3 godine uzeli jednu ABA sa najboljim trenerom i najskupljim igracima koje vam DRZAVA placa! Svi u crveno belom uzivaju u 9-toj u nizu TRIPLETA a vi kako ste? Avantgardo?
M

Metla x8

pre 3 meseca

@DjokicaLotric... Izgubljena Tripla Kruna + Top 12 u EL...itd Veliko Bravo za vaseg ostiju i zeljka, samo nek nastave tako, nemam nista protiv!👍
z

zaks

pre 3 meseca

Utjerao je on vama, tek ćete osjetiti.. Ne pročitah da je spomenuo bacanje predmeta u teren i gađanje igrača i sudija , kao i poziv vođe navijača da slučajno ne bi izašli na teren?
P

Pobogu...

pre 3 meseca

Bravo, Đokice, ljubi svog prepoštenog SNoStoju.
@

@djokice

pre 3 meseca

nismo osvojili sa -12 nego sa prethodnih 7:0 :)
V

Vuk Č

pre 3 meseca

Misliš na onih 7 uzastopnih.
D

Dorcolac

pre 3 meseca

pre cu slusati Staljina kako prica o ljudskim pravima nego vas o licemerstvu
c

cccc

pre 3 meseca

spinovanju kraja nema .muka nam je i od covica ,a od tebe posebno.hala vredja predsednika ti kazes sporadicno.oce to kako ti kazes.vredjanje porodica kosarkasa reprezentativaca ,to te ne pogadja ali si prepoznao nepravdu prema partizanu.crveni i zoran jesu vredjani ali niko porodice ni igraca ni uprave u pioniru pomenuo nije.to je razlika.bolje da ste i ove godine pobegli,a iskreno se nadam da ce i u kkcz i u kkp uskoro doci novi predsednici pa da gledamo kosarku.i za kraj nam reci samo imas li snimke tih koji su gadjali i vredjali
M

Mrgud12

pre 3 meseca

Nadam se da ove godine necete dobodit nesposobna pojacanja,, ubijate nas navijace
G

Grr

pre 3 meseca

Po ko zna koji put izbruka se predgrađe, dobiše utakmicu sa minus 12, ali ostaće bruka da se priča i prepričava.
N

NemustiHorostas,

pre 3 meseca

Ti orepricavas nemuštim jezikom
m

marko5891

pre 3 meseca

Cije bruka? Ponovo ste utekli iz KLS kao i prethodna dva puta! Igraci Zvezde su se vratili na parket, kada su se stekli uslovi za nastavak utakmice! E sad, to ste vi utekli... to je vas problem!
i

izgubuli ste sve

pre 3 meseca

@Grr,,, 8-0 i metla za ginisa🤫🧹
C

Cetke i metle

pre 3 meseca

Hvala vama tz.navijacima.Tesko da bi dobili ali bez vetra u ledja nista.Posto sam prisustvovao utakmici vidim posle na nadvoznjaku opet nekog smenjujete.Jel Zeku i Bjeku jos uvek ?
G

Godt1244

pre 3 meseca

8:0
m

ma

pre 3 meseca

Mozete sad da se ponosite time,sto ste 18 minuta bili blizu izjednacenja u seriji,kao sto ste bili prvacivEvrope u fudbalu 15minuta.
Z

Zvezdaš 73

pre 3 meseca

Vredjali smo sve živo i tek kad smo pomenuli i Vesnu Čović, oni prekinuli....strašno. Samo što nije rekao što su bebe, trudnice , žene vrednije od Vesne!!!???? Idi primaj naredbe od Belivukovih naslednika...Sto ne kažeš da niste smeli od navijača da izadjete???? To je jedina istina!!!!! I šta mu znači ono da držimo trofej pored protivpožarnog aparata iz Kragujevca. Nama je protivpožarni aparat iz Vatrosprem Beograda....hehehehe
a

av

pre 3 meseca

Ali vam je taj aparat u zelezniku :D
4

41045

pre 3 meseca

@zvezdas73, sa pp aparatima je pocela dinastija covic da otima trofeje. Finale kupa 2013 je prekinuto zbog vas a utakmica se igrala sutradan a odliku doneo covic.
G

Gost1111

pre 3 meseca

Pa prekidalo se i pre.. ne tako davno 2022.. ali se mi vratismo i odigrasmo do kraja
B

Bggb

pre 3 meseca

Jel 5 na 3
!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 3 meseca

dobro je , Napredni ste, ove sezone ste dosli na bar pola finalne serije, pre ste “zaboravljali” da se prijavite i raspustali igrace pre takmicenja, sad na pola utakmice… i niko vas kaznio nije
Р

Равногорац 91

pre 3 meseca

Црни Остоја, опашће ти и та пресађена коса.
J

Jana Colovic

pre 3 meseca

Ostoja, javi mi se na insta da vidis kako cu da te oraspolozim. Odmah ces se pomiriti sa KLS i Covicem. Tvoja Jana Colovic❤
O

Ostoja prodaj njivu

pre 3 meseca

Sta reci za pojavu koju vredjaju navijaci instalacije i sad on nekome drzi predavanja cccc....
O

Ojo

pre 3 meseca

I Evroligu ima da privatizujemo!
N

Nesretnici

pre 3 meseca

Za pocetak u top 16
g

gf

pre 3 meseca

Možete Vi da pričate koliko hoćete i da kukate, činjenično stanje je sledeće, odradili su Vas svetski na svakom niovu, i na terenu i van njega, Vi ste naseli na baš sve i ispali potpuni majmuni, sezonu završavate uvređeni, poraženi i smešni. Mislim, legitimno je da isteruješ neku svoju pravdu, ali onda nepa opravdanja kriv je neki Ljulj, Čović, ova ili ona liga ...
g

gost22

pre 3 meseca

Brate,kako se daje 1000 + 🤣🤣🤣🤣🤣 Bravo za komentar. Ja slicno pisem,ali mi ne objavise jutros nijedan komentar takav. Uradio ih Covic,mangupski.
R

Rebel

pre 3 meseca

Pogledaj tabelu EL i videces kakva je kome sezona. Nasa nije sjajna, ali opet bolja od svake vase prethodnih 11 godina. Ove druge tabele mogu samo interno po zelezniku da imaju neku vrednost.
R

Rebelcino

pre 3 meseca

Zelim vam da svake godine budete 11ti u EL a mi da osvajamo sve trofeje. Mada sa kad je Boltauzer precrtan drma vam se i to mesto
P

Princip

pre 3 meseca

a spiker samovoljno objavi da je nastavak u cetvrtak. samo kod dotichnih ima to... a grobari zabranili igracima da dalje igraju. savic drukers nas zuzio sa bodirogom za kampaca. zoc ne moze pobeiti nikog vise. ostoja nema pojma osim o limarstvu. kraj
N

Nanas

pre 3 meseca

Da imas imalo obraza cutao bi i pokrio bi se po usima, ne bi pisao nebuloze i pokrivao ocajnu sezonu piskaranjem, nego si srecan u dubini duse,jer si ovim cinom dobio alibi pricu,i sada ces zamazivati oci navijacima par dana ovom pricom,a neces polagati racune u sta,i gde je baceno 20 miliona...
K

Ko bi i reko cuda da se dese

pre 3 meseca

Idi na miting pa se zali preCedniku
V

View

pre 3 meseca

Konačno da i cz da sebi autogol. Ovim potezom su sve priče o sudijama potvrđene, u supritnom moglo bi da se gleda i ovako i onako. Gubiš 12 razlike, teško da sudije mogu da navuku, preti katastrofa i onda sudije prekid zbog verbalnog delikta koji nije rasizam, holokaust,... a onda kao u Nišu u izbirnoj noći naprave se mrtvi dok je protivnik tu, kad ode oni ožive i "pobede". C&R
Z

Za vas treba da....

pre 3 meseca

važi,tebi verovala sam slepo....
G

Gorostase

pre 3 meseca

Hoces da ti platim da odes da gledaš utakmicu uzivo, bogalju
S

SAŠA FRANKFURT

pre 3 meseca

Pre će biti da ste vi sami sebi dali autogol, a ne CZ. Verovatno su Zvezdini navijači vređali familije i decu, a upaljači, flaše, i razni predmeti padali su s neba!
X

XeXeXe

pre 3 meseca

Samo ti sebe ubeđuj u te stvari, nama ne smeta. Ali zapitaj se gde su one silne pare od nakupljenih titula do 2013. I zašto Ostoja nije platio porez državi od navijačkih donacija? Propada polako Želimirov projekat, držite ćega 🙌
R

Realno gledano

pre 3 meseca

Ovo vise odgovara Partizanu nego Zvezdi. Alibi prica za izgubljenu sezonu, bez trofeja.
V

Vuk Č

pre 3 meseca

Cela Srbija je videla. Tako da sve ove vaše laži više ne prolaze. Vaše nesposobnosti pokrivate lažima....Ove godine ste ostvarili veliki uspeh 11 mesto u EL.
A

Autoprevoznik

pre 3 meseca

Bice prije da ste vi sebi dali autogol.
@

@view

pre 3 meseca

...kao da je bio poslednji minut a ne pocetak drugog poluvremena, pa zvezda nije imala vremena da stigne ili partizan nije vec gubio i vecu prednost. uporno gurate tu pricu o verbalnom deliktu a preskacete o ubacivanju svega i svacega. a o sudijama, nema sta ovo da potvrdi, postoje snimci na kojima se vidi i kakvi smesni faulovi su svirani zvezdi i sve ostalo.
Z

Zulu

pre 3 meseca

Mislim da si propustio par detalja. prvo igrači Zvezde su izašli sa parkrta posle kiše pretmeta kojim su bili zasuti na klupi i terenu. Sudije su tražile da se isprazni hala. Onda navijački vođa poziva igrače i Željka i saopštava im da ne treba da igraju ako se hala isparzni. Nedugo zatim oficijalni spiker samovoljno premešta odigravanje utakmice za suta. Tako da druže deluje mi da je Partizan taražio izlaz iz KLS na ovakav način. Opet, dvanaest razlike se stiže pogotovo kad se tribina isprazni. Usput i da se izgubilo u Pioniru bi Zvezda mogla da pobedi. A i da se KLS prepustio Žocu i crkuzantima ne vidim razlog za Zvezdinu nervozu. Mi smo uzeli ABA ligu i prvi smo u redu za El što je cilj pre svake sezone za večite. Kup u Nišu ima veću vrednost od KLS-a. Ako meni ne veruješ pita Željka da ti to potvdi. Tako da mi deluje da je Najtrofejniji poslušao magare iz mase sa megafonom a posle se pokajo pa smislio čupri kako im niko nije rekao da če tekma da se nastavi. E sad što se Žoc zorta od megafon Boy-a to je pitanje za njega i upravu kk Partizana. Možda su sve te njive iz Vojvodine došle na naplatu. Pitaj Limara možda on zna nešto više.
N

Nero Wolfe

pre 3 meseca

I Ostoja je privatno vlasništvo zna se kojeg čoveka, koji mu je stvorio sve u životu,sramota je da predsednik partizana bude biznismen malo jači od kisele vode.
M

Mosquito

pre 3 meseca

Alo ZULU ti si jos pod travom.... Stavi očale i gledaj.
O

Ovaj

pre 3 meseca

Što se više pojavljuje i priča, gubi kredibilitet kod sopstvenih navijača.
T

Tzz

pre 3 meseca

To pričaš o svom ćokiju
G

Gost997

pre 3 meseca

Kenan, Mekintaje a evo sad i Kalinic, covkins samo ceka da overi sva 3 odjednom, na ovih 8 0 u 2024 mislim da ce Renato Grbic imati pune ruke posla
M

Mosquito

pre 3 meseca

Tebi Renato Grbic nece trebati... Supalj si pri vrhu.
X

Xxxaja

pre 3 meseca

A sto protivpozarni iz Kragujevca? Nisam u toku...

Igor Nikolic

pre 3 meseca

Utakmica je prekinuta na par minuta zbog vređanja Vesne Čović iz tog prekida je krenulo gađanje i povlačenje ekipe!
g

gosss

pre 3 meseca

utakmica je prekinuta iz vredjanja teovog deteta
s

stalno su neki drugi krivi

pre 3 meseca

gospodine ostoja prvi ste rekli da ako se neko bude gadjao povlacite ekipu sto su vasi NAJBOLJI navijaci to uradili krivi te druge za vas neuspeh i kako da opravdate 20 miliona evra

Igor Nikolic

pre 3 meseca

Jel se ti šališ sad sa komentarom ili šta? Jeste da Arena utišava ton kada je Partizan domaćin ali mi nismo gledali istu utakmicu! Osuđujem svako vređanje!
K

KAKO SU ONO REKLI

pre 3 meseca

"Tokom sastanka kojem su pored predstavnika bezbednosnih organa Republike Srbije prisustvovali i predstavnici KK Crvena zvezda, jasno je istaknuto da će svako ugrožavanje fizičkog integriteta aktera utakmice i članova delegacije KK Partizan Mozzart Bet (neposredno, ili posredno putem bacanje predmeta, pljuvanja i sličnih aktivnosti kojima su naše utakmice u prošlosti bile uprljane), dovesti do napuštanja terena dok se ne steknu adekvatni uslovi za igru.
G

Gwwbwbwbb

pre 3 meseca

Do zastoja je doslo zbog vredjanja, nikakvog gadjanjq nije bilo. Prekid i izlazak sa terena su bili 20tak min posle toga, zbog cega je prestalo da se igra???? Zbog verbalnih uvreda, pa kao 20 min stojimo, bez ijednog predmeta.
:

:3

pre 3 meseca

Gađana je klupa Crvene zvezde
g

gstz

pre 3 meseca

jeste u pravu si mi nemamo oci i ne mozemo da vidimo snimke jeste jeste sve ste upravu vi ste kraljevi bravo
Р

Реалан

pre 3 meseca

Све стоји, увреда је увек било, с обе стране, што не подржавам никако, према било коме, јер то онда више није спорт. Суштина јуче јесте да се играчи Звезде и судије нису повукли у свлачионицу због вређања. Много пута се дешавало да се утакмице зауставе због погрдног скандирања... Суштина је да су јуче напустили паркет у тренутку кад је кренуло убацивање разних предмета у терен, где је угрожена безбедност актера. Треба подсетити да је први Обрадовић изразио да ако се ствари убацују на паркет он ће први повући екипу, што се наравно није десило. Крајње дискутабилно је шта се догодило и шта је истина, али све делује да играчи Партизана под притиском навијача (јер тврде да су двоструки аршини, на шта ја опет кажем да су се они могли жалити на вређања на шта би сигурно било опомена) нису хтели да играју пред празним трибинама. Просто није реално и логично да се оволико разликују приче из Партизана и делегата, дакле неко много лаже, а сумњам да би делегат у овим околностима и овом притиску смео да дозволи грубо кршење правила, јер би у том случају требало човека доживотно избацити из кошарке! Реалнија је прича да играчи Партизана нису хтели на терен пред празном халом и то је то, али било на чијој страни да сте, ово је толико ужасно и лоше и по нормалне људе, спортисте и институцију наше лиге и дербија...
S

Sasa1234

pre 3 meseca

Al kad počnu da spinuju, opomenuti su zbog vrijedjanja a napustila je Zvezda parket tek kad su ih krenuli gadjati svim i svačim, kao i sudije, zbog toga se hala prazni, kao i pionir u majstorici prije dvije god.navijači partizana nisu dali igračima da se utakmica nastavi inače bi oni nastavili jer su bili u dobrom momentumu....
M

Metla 8-0

pre 3 meseca

IZGUBLJENA TRIPLA KRUNA + TOP 12 U EL + METLA 8-0... BRAV0 OSTOJA! 👏🧹
!

!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 3 meseca

lazes Ostoja ,izmisljas jer ste poslusali navijace da se ne igra bez publike koja je izbacena zbog gadjanja nekim srafovima i flasama !
G

Guru

pre 3 meseca

Kao navijac Partizana kazem da mnogo kenjate!!! To da Zvezdi pomaze drzava, pomaze, pomaze i nama ali naravno da ce njima vise. Ali isto tako kad je bila prethodna vlast, mi smo bili 1. godinama i najdominantnija ekipa, bukvalno svaki odlican mladi igrac u zemlji je zavrsavao kod nas... To sto niste znali da selektirate ekipu za ovu sezonu, to je cisto vasa greska. Evo jutros javljaju da je Mekintajer na pragu Zvezde, a nama bi legao kao budali samar. Skoro cela ekipa je podbacila, u cemu je problem? Treniraju sa najvecim trenerom Evrope, i nista. Da li je problem u Zocu, mozda i jeste, mozda ga je pregazilo vreme, evo primer i Mesine u Milanu, sa onakvom ekipom kakvi rezultati...Daleko od toga da smo mi ludilo ekipa, realno i jeste da se borimo od 8-10 mesta, ali da te najveci rival bije 8x zaredom, to onda nesto nije u redu. Jebiga, Covke se baca odma' na posao. I uveren sam da ce ove godine da stvore vrh ekipu i da napadnu Top 8. Ja im iskreno to i zelim, kao i nama. Toliko
b

brat blizanac

pre 3 meseca

svaka čast na iskrenost ;)
M

Marcos

pre 3 meseca

Preuzmi odgvornost sto te Zvezda izbabusala 8 puta u nizu,sto niste osvojili ni jedan trofej sa najvecim budzetom u istoriji
9

9q9191

pre 3 meseca

Ali ovi i dalje ubedjeni da je Zvezda napustila teren zbog vredjanja a ne gadjanja haahahahahaa ok zivite u zabludi. I da, privatna liga Covica a partizan nije izbacen jer nije igrao 2 godine smehotres sa vama
K

Kejn

pre 3 meseca

Da je malo normalnosti u drustvu pa da svi vi sto nas jasete decenijama zavrsite iza resetaka na decenije. I ti i Covic i Zeljko i Vazura i Terza i Piksi i Dzajic i Tole i Djura... Trebao bi ceo objekat novi da se napravi da svi vi sto ste nas krali i jahali stanete. Vi "sportski" radnici u jednu zgradu a "gospoda" politicari u drugu...
m

ma da

pre 3 meseca

Naravno da može. Nego smo malo naivni.
L

LIMAR OVO NE SPOMINJE

pre 3 meseca

https://youtu.be/JikHYEoikEs?si=c9X3zGMdZPGck605
G

Gost22

pre 3 meseca

ovo niko ne moze da otvori
Ц

ЦЗ НС

pre 3 meseca

Gost22@ Претпостављам да је снимак гдје играчи и руковођство ККП стоје поред дијела трибина гдје им навијачи практично наређују да не настављају утакмицу без присуства публике (сви медији су објавили са снимком истог). И ту крећње гомила дезлинформација у саопштењима да је свакако мучно читати исто. Апсолутно не окривљујем искључиво ККП, ту су негдје и једни и други на жалост са претпоставком да се неће у догледно вријеме било шта промјенити.
P

Prepostenigrobari

pre 3 meseca

Koliko vidim nije spomenuto nigde da su gadjani igraci i strucni stab, kao ni KKP sto sinoc u zvanicnom saopstenju to nije spomenuo, znaci za njih se to nije desilo, nema veze sto se na SVAKOM snimku vidi hrpa predmeta kako leti i klinci koji skupljaju. Dalje, dogovor da se isprazni hala i nastavi utakmica, kao 2022 u Pioniru kada je ispraznjena hala, igraci sacekali utakmica se nastavila, pravila su veoma jasna. Vi niste izasli posle ispraznjena hale jer su vam tako rekli VODJA NAVIJACA i SPIKER ??? Pa jel ima neko sa gramom mozga u Partizanu da dodje i da kaze isti ti navijaci su na -12 napravili to sto su napravili i oteli nam cistu pobedu posle 7 poraza od Zvezde. Ne razumem sta je trebalo da se desi sinoc osim ovog epiloga zaista kad je Partizan za prvu utakmicu najavio da ukoliko bilo sta poleti sa tribina da napustaju parket, to se nije desilo, sinoc se desilo mi smo napustili parket naravno. Jok nego ce spiker i vodja navijaca da mi odredjuje kad cu da nastavim utakmicu a ne pravila koja postoje vec X godina. Bolje Ostoja da prica kako je sa najvecim budzetom u istorji na ovim prostorima uspeo 7 puta da izgubi od Zvezde, za 3 godine da osvoji 1 trofej sa najtrofejnijim trenerom, kako je dozvolio da jedan klinac Trifunovic smiruje 10+ hiljada navijaca a ne neko sa autoritetom kao npr Obradoglu.
R

RadeSRB

pre 3 meseca

I vi gospodine i gospodin Čović i vodeći ljudi KLS sedite već jednom i sredite(ako ste u stanju i ako ste normalni) probleme dok se ne desi nešto katastrofalno ( prm.slučaj Brkić)
S

Skaljarski klan

pre 3 meseca

Klinac da ti objasnim nesto, vaseg Brkica je likvidirala mafija iz c.gore jer je sa njima imao poslove i biznis,navijaci nemaju nista sa tim dogadjajem,tako da ne lazi narod,ima nas starijih koji se toga dobro secamo!
S

Sportska Srbija

pre 3 meseca

“Naš predstavnik predlozio nastavak utakmice sutra” haha Svuda u svetu predstavnici takmicenja po pravilniku koji je vezan za to takmicenje donose odluke, samo kod nas domaci navijaci vredjaju i ubacuju u teren svasta, onda kazu ekipi da ne igra bez njih, a naravno niko iz kluba ne sme bez navijaca da odluci nista. I onda iz domace ekipe postavljaju uslove i biraju kako ce se nastaviti utakmica. Svi nam se smeju, a uvek krivca trazimo u drugima. Treba drzava da digne ruke od oba kluba i bice Srbija mnogo zdravija sportska sredina! I drugi klubovi igraju fudbal i kosarku, ne samo ova dva
6

6q6161

pre 3 meseca

Najsmesnija izjava IKADA haahahahahahaahahahahah cutite bruke jedne ne brukajte se vise zivi bili
P

Pored

pre 3 meseca

čega će u Partizanu da stave četiri izgubljena finala ove sezone i već antologijsko 11 mesto?
C

Casper T.

pre 3 meseca

..."nekih manjih grupa na račun predsednika Srbije, Aleksandra Vučića"... Kako manjih kada je gluv mogao da shvati da je cela hala skandirala: Vučiću p...!? Ostoja, majstore, reci pošteno da je to skandiranje do zabave svih navijača, a ne manje grupe
Г

Групни

pre 3 meseca

није то "свих навијача" ... то је потекло из народа, народна изрека, народна умотворина, народна заоставштина, наслеђе,са колена на колено, е, сада што су неки мимо народа, уз Вођу, то је њихова слика ... и прилика ...
G

Goxxx902

pre 3 meseca

Kad Prislonicki limar prica o kosarci i postenju...Neprocenjivo.
š

štos

pre 3 meseca

Dovedi Natha da objasni kako ćete sledeće sezone da razbijete Zvezdu hahahaha
j

jsd

pre 3 meseca

Auuuuu, sta ovaj kk strucnjak lupeta. Pa ljudi sta je ovo ima li ovaj lik obraza. Sudije i delekat i klupa Zvezde su napustili kad su poceli da ih gadjaju svim i svacim.Nesretnice je li se osjetis bar malo posramljenim sto si cuo sa tribina. U evropskoj kosarci ovakvog sramotnog navijanja nema. Valjda je ovo vidio Bodiroga i onaj Litvanac.
Z

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 3 meseca

Razbise ih Zvezda ove sezone da se ovi pogubili u svojim lazima
P

P. Dragan

pre 3 meseca

G. Ostoja na tvoju veliku žalost sinoć je bio prenos utakmice pa ti ova tvoja priča ne pije vodu. Prvo utakmica nije prekinuta zbog vredjanja nego gadjanja igrača i klupe Zvezde gde se lepo vidi u prenosu. Drugo nikonikad nije vredjao supruge i decu trenera, Savića i igrača. Treće vama navijači odredjuju kada ćete da igrate a kada ne.
H

Hhzzzz

pre 3 meseca

Pa sto se nije igralo 25 min pre napustanja terena? 1 predmet nije upao dok nisu krenuli da izlaze.
S

Ssssiii

pre 3 meseca

Uvek im je neko drugi kriv mora da su navijaci Zvezde sinoc gadajali.
B

Bravo Ostoja

pre 3 meseca

TOP 12 U EL, IZGUBLJEN ABA SUPERKUP, IZGUBLJEN NAS KUP, IZGUBLJENA ABA LIGA, IZGUBLJEN KLS, PLUS 8-0 METLA 🧹 🤦🧹
O

OVO NE SPOMINJE

pre 3 meseca

https://youtu.be/JikHYEoikEs?si=c9X3zGMdZPGck605
Ф

Феф

pre 3 meseca

Кад је приватна лига што нисте избачени у бетон лигу кад сте је својевољно напуштали?
s

senseimaster

pre 3 meseca

Prepoštene mukice,svi su protiv njih....aj za Zvezdu razumem,mrze je ali oni su ovakve scene imali i sa Hemofarmom,Radničkim,Fmp-om,Vojvodinom,Bfc-om....jedan učesnik stalno isti,ostali se menjaju....kako uvek VI....
C

Covkins

pre 3 meseca

je dobro rekao, ovaj je toliko merodavan da prica a tamo gde je rodjen vrane lete naopacke zbog sramote da pogledaju
P

Pale, RS

pre 3 meseca

Znači pun mi vas je više.... Tebe i Čovića, dva oka u glavi bi zavadili. Samo neka saopštenja, neke izjave, samo kukanje jedni na druge... Stvarno je dosta više svega svakom normalnom navijaču.
K

Konacnooo!!

pre 3 meseca

Konacno padaju maske, nema vise lepo cemo, idemo u rat sa njima i u blato! Drugacije ne moze. Naneli 💪👊👊👊
Г

Герасим

pre 3 meseca

Окупај се
D

Djjdhdjcjf

pre 3 meseca

Prvo jbt Naneli...Anericka klosarcina bez trunke vaspitanja i samopostovanna..Drugo usrasmo se! Trece, pa kad ste vi kao lepo?
g

gf

pre 3 meseca

I tebe će postrojavati ovi što prepoznaju veliku nepravdu. Neće biti dovoljno da im platiš pivo.
Г

Гоблин

pre 3 meseca

Слушате те ликове четвртастих глава са мегафонима и после кукате кад настане хаос. Сами сте криви
r

ragazzi di belgrado!

pre 3 meseca

hahahaah klasicna zamena teza , tribine nisu praznjene zbog uvreda, nego zbog toga sto su svakakvi predmeti poleteli prema igracima Zvezde! Ja sam sinoc i ovekivao cirkus, jer sve osim pobede Partizana bilo bi cudo, posle onolikog kukanja u medijima i stvaranja pritiska na sudije i celu organizaciju, sinoc da je Golden Stejt dosao, ne bi imao sanse da pobedi... Previse im se izlazi u susret a najveca su propast srpskog sporta!
G

Gost22

pre 3 meseca

Cekaj,a gadjanje igraca Zvezde cvrstim predmetima nista? I ranije su se praznile hale pa se utakmica odigravala? I jos nesto,jel nesto uradjeno mimo zakona? Nije naravno. Cao zdravo. I Partizan je uzimao titule na ovaj nacin. Zakoni su tu da bi se postovali. Zasto ranije nisu,to je pitanje za nekog drugog
Z

Zvezdale

pre 3 meseca

A uporno ne spominju da su igraci Zvezde zasuti predmetima i da su zato otisli u svlacionici.I valjda se konsultujes i sa celnicima Zvezde da li su za to da se utakmica odlozi i ako potvrde ok a ne na svoju ruku sa sudijama doneses nekakve odluke sam .Cirkus majkemi sa ovim klubom😂
b

brine

pre 3 meseca

limaru lažeš pa gledali smo utakmicu ,prekinuto zbog gađanja klupe Zvezde i zbog toga je traženo da se navijači izbace ,

Igor Nikolic

pre 3 meseca

Prekid je nastao zbog vređanja Vesne Čović i trajao je par minuta,zbog gađanja su igrači otišli u svlačionicu! Ne opravdava se vređanje ni gađanje,ali ako ne prekidaš utakmcu zbog vređanja 10 ljudi što Zvezdinih što Partizanovih čemu prekid zbog tamo neke Vesne?
m

ma ne laže

pre 3 meseca

Samo govori šta su mu rekli. Nije on bio na utakmici.
N

Nikolaks

pre 3 meseca

A hoce li neko uzeti odgovornost za katastrofalnu sezonu. Ili da slavimo 11 mesto u Euroligi. A Ostoja sta mislis da se borimo za pravdu kroz institucije i Zeljko ce da pomogne....
B

Bojan767

pre 3 meseca

Antologijska zamjena teza od strane za kosarku neznavenog limara .
s

sasa1111

pre 3 meseca

Ovaj čovek sam sebi upada u stomak!
2

24.232

pre 3 meseca

Jel moze doticni da objasni gde to pise i koje je to pravilo, da SUDIJA odredjuje kada se nastavlja utakmica i to na parketu? Bez delegata, bez komesara, bez predstavnika oba kluba? Jel gledao neke snimke nekada, ako ne uzivo, kada se svi skupe na centru i saopstavaju im se odluke u isto vreme? Na kraju krajeva, sto ne sme da kaze da su im navijaci zabranili da nastave utakmicu, gde imaju snimci gde se jasno vidi i cuje, a da ne da se prebacuje prica na sudiju?!
B

Brat od Turčina

pre 3 meseca

Hahaha šta ti imaš da prihvataš druže, sns lik koji je za 3 godine ukupno uspeo da zamalo uđe u f4 i osvoji jednu aba ligu. I uspeo sa 'slavnim' trenerom izgubi 8 utakmica od poluamaterske ekipe. Da imate imalo časti i ti i taj tvoj trener, otišli bi posle 8-0 već jutros. Ali hvala bogu, samo još što duže sedite tu gde jeste, jer ima boga, mi ćemo da pevamo.
B

B.C

pre 3 meseca

Ostoja , smaraš više! Pa 7 puta ste izgubili i ti opet trla baba lan da joj prođe dan! Jeste gađali igrače i sudije, jeste i šta sad tebi nije jasno!? Jel vas neko gađao u Pioniru!? Nije ! A i ako jeste , što niste napustili teren!? Uvijek vam je drugi neko kriv samo vi ispravni! Za to se ide kod psihijatra!
Л

Лазар

pre 3 meseca

Биједниче и преваранту
D

Dezurn1kr1vac

pre 3 meseca

U centar ! A sledeće sezone na prvu psovku na prvu uvredu tražiti pražnjenje hale !
e

ejjj

pre 3 meseca

https://youtu.be/JikHYEoikEs?si=c9X3zGMdZPGck605 Sirite ovaj klip da se vidi zasto je trazeno da se isprazne tribine, prica o Vesni je samo njihova laz i spinovanje
D

Djole Rx

pre 3 meseca

Da li je moguće da se svi prave kako je prekid izazvalo skandiranje Vesni Čović, a ne uletanje predmeta u teren? Bukvalno svaki snimak koji postoji pokazuje kako ljudi skupljaju stvari s parketa, kako se pravimo da se to nije desilo?
D

Danedaca

pre 3 meseca

Muko moja i Bogu si teska. Svi su krivi za ocajnu i katastrofalnu sezonu samo OstojaSNS frizura nije 😂
W

Web Queen

pre 3 meseca

Ali pored protivpožarnog aparata 🤣🤣🤣
e

ejbre

pre 3 meseca

Kakav nikogović...

Realno123

pre 3 meseca

Ovo je cupanje za losu sezonu i ne placen porez. Kls je nebitna i niste je ograli 2 godine i ovo vam je izgovor da je ne igrate sl godine. Priznajte da ste sjebali sezonu a skupo je naplatili i sve ok
V

Vasilis

pre 3 meseca

Ostoja, Ostoja, uvek su bile tenzije ali nikad mrznja veca nego od kad si ti usao u sport. Nemas jednog prijatelja covece, imas desetine, mozda bijes i preko 100 miliona evra i opet te svi izbegavaju. Ne bih rekao da je samo to Covica. Ti si anomalija srpskog drustva, olicenje svega loseg, podmukao, zao, pokvaren, ulizica, poltron, skorojevic ali si naleteo na rutav nos i Covic ce te vratiti nazad odakle si dosao. Sklanjaj se iz kosarke dok ti je vreme, pojacaj akciju “Apel” i preuzimaj FK. Terzic je mnogo slicniji tebi i tu ces naci vec zajednicki jezik, Nebojsa je ipak liga iznad i jedan od mocnijih ljudi u drzavi.
g

gost99

pre 3 meseca

posumljeni ima iq 0 definitivno
S

Stefan 1989zzzzzemun

pre 3 meseca

Utakmica je prekinuta zbog ubacivanja predmeta u teren, dokle cemo da se pravimo ludi i da mislimo da je prekinuta zbog Vesne Čović, obavestite gospodina iz Prislonice
O

Opaaaaa23

pre 3 meseca

Izasao ostoja ali nikako da spomene da su na teren bacane flase, kovanice i upaljaci nakon cega su igraci i sudije otisli.Zaboravio je da spomene da nisu izasli da igraju u dogovoru sa svojim navijacima.Za sve sto sam rekao postoje snimci
Џ

Џа

pre 3 meseca

Наравно, ни речи о гађању играча и тренера, као ни о томе да су вође са мегафонима тражили да не излазе на терен. Иначе те вође не знају ни сва слова а камоли пропозиције такмичења па су се мало заиграли. По ко зна који пут су назови-навијали уканалили свој тим
P

Pekpek

pre 3 meseca

Njihovo je da reziraju, a vase jje bilo da ne nasednete
D

Dane daca

pre 3 meseca

Ja sad pored Laze Lazarevica i sretoh ovog retkog gospodina 😂😂😂
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Tako je ostoja 💪
I

Indigopo

pre 3 meseca

Pitaj spikera
g

ggsss

pre 3 meseca

Koliko je limarija za pasata ?
L

Laze i laze

pre 3 meseca

"Tokom sastanka kojem su pored predstavnika bezbednosnih organa Republike Srbije prisustvovali i predstavnici KK Crvena zvezda, jasno je istaknuto da će svako ugrožavanje fizičkog integriteta aktera utakmice i članova delegacije KK Partizan Mozzart Bet (neposredno, ili posredno putem bacanje predmeta, pljuvanja i sličnih aktivnosti kojima su naše utakmice u prošlosti bile uprljane), dovesti do napuštanja terena dok se ne steknu adekvatni uslovi za igru.