Ostoja Mijailović (© Star sport)
Ostoja Mijailović (© Star sport)

Ostoja Mijailović: KLS privatna liga porodice Čović!

Vreme čitanja: 3min | čet. 06.06.24. | 12:55

Oglasio se prvi čovek Partizan Mozzart Beta posle utakmice u Areni

Posle svi dešavanja iz Arene i pobede Crvene zvezde službenim rezulatom 20:0 u finalu KLS, oglasio se prvi čovek Partizan Mozzart Beta Ostoja Mijailović koji je u razgovoru za B92 upitao zbog čega se utakmice nisu prekidale kada su vređani ljudi iz Humske.

Izabrane vesti

"Mi smo juče organizovali utakmicu, kao i mnogo puta ove sezone i učinili sve što je u našoj moći da utakmica protekne u najboljoj mogućoj atmosferi. KK Partizan ne podržava, naprotiv, mi osuđujemo svaku vrstu vređanja na utakmicama i želimo da se ona iskoreni. Ali neke stvari su očigledne, dvostruki aršini koji sahranjuju našu košarku i potvrđuju da je KLS privatna liga porodice Čović!"

Predsednik kluba iz Humske je napravio rekapitulaciju sinoćnjih događaja.

"Do tog prekida meča, sa tribina su se čule uvrede na račun porodice Nemanje Nedovića, porodice Miloša Teodosića, čak i sporadične uvrede nekih manjih grupa na račun predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Ni sudija ni delegat, ni jednog trenutka nisu ni opomenuli publiku, sve do trenutka dok nije spomenuta Vesna Čović. Onda su izrečene brzinske opomene i sviran je prekid, mogao bih da kažem čak i namerno da se dodatno isprovocira publika koja je u takvom ponašanju prepoznala veliku nepravdu prema Partizanu!"

U dahu je nastavio Mijailović.

"Zašto nepravdu? Zbog gnusnih uvreda na račun Željka Obradovića, Zorana Savića, Alekse Avramovića, Alena Smailagića na nacionalnoj osnovi što su čak radili i neki novinari, Kevina Pantera, porodice Danila Anđušića, odnosno Nedovića, Teodosića, predsednika Srbije...Sve to je prošlo bez opomene, a kamoli pražnjenja tribina. Jako čudno zvuči da se u okviru iste lige na prvoj utakmici za verbalni delikt ka Željku i Zoranu, našoj delegaciji, ženama naših igrača ne opomene publika. A da se na sinoćnoj utakmici donosi odluka da se prazni dvorana za isti prekrsaj".

Prvi čovek Partizana se osvrnuo i na Aleksandra Grujina, direktora KLS.

"Nesrećni Grujin nema odgovor kad ga novinari pitaju zašto nije pražnjena dvorana na prvoj utakmici za isti prekršaj. Nema odgovor, naravno da ga nema kad nije čovek nego broj od predsednika Crvene zvezde!"

Pojašnjava šta se sve dešavalo posle prekida.

"Posle prekida smo obavili konsultacije, razgovarao sam i sa trenerom Obradovićem i sa predstavnicima kluba i dogovor je bio da naš predstavnik predloži nastavak meča za 24 sata. Glavni sudija se saglasio sa tim predlogom i informisao nas da će tako i biti. Naš trener je prišao svlačionici Zvezde da se pozdravi, tu su neki igrači već bili presvučeni, a nakon kratkog timskog sastanka je u skladu sa svim prethodnim, rečeno i našim igračima da mogu da idu kući".

Dodao je za kraj:

"Šta su u međuvremenu izrežirali delegat i sudije i uz čije instrukcije, to je svakome jasno! Izlazak na teren u trenutku kada je više od pola našeg tima uveliko napustilo halu. Ovakvu su im titulu dodelili, neka im služi na ono gde bi trebalo da im bude čast i neka je stave kao trofej odmah pored protivpožarnog aparata iz Kragujevca! Mi takve stvari jednostavno ne prihvatamo!"tagovi

KK PartizanOstoja Mijailović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara