Igrači Crvene zvezde na parketu (© Star sport)
Igrači Crvene zvezde na parketu (© Star sport)

EPILOG FINALA: Danas se registruje 20:0, pehar večeras stiže na Mali Kalemegdan

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 10:00

Partizan Mozzart Bet bez zvanične žalbe na sinoćnja dešavanja u Areni

Prekid i osvajanje titule prvaka Srbije košarkaša Crvene zvezde danas dobija i zvaničan epilog. Zbog prekida druge utakmice finalne serije KLS u Areni pobeda je dodeljena Crvenoj zvezdi, a ostaje još samo da se danas registruje utakmica službenim rezultatom 20:0 i tako ozvaniči trijumf crveno-belih koji su sinoć dvoranu napustili bez pehara u rukama.

Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, zbog protokola i prekida utakmice pehar je sinoć vraćen u torbu i biće naknadno dodeljen Crvenoj zvezdi. Verovatno već večerasč. Prema nekim najavama trofej prvaka Srbije stiže na Mali Kalegendan kako bi zvanično bio uručen prvaku Srbije. Zvezdi će to biti deveta uzastopna titula prvaka Srbije.

Izabrane vesti

Na kraju će se pamtiti da je utakmica prekinuta početkom drugog poluvremena usled nemilih scena u Areni. Posle svih pokušaja ljudi iz Partizana da smire situaciju koji su samo rasplamsali publiku dodatno, doneta je odluka da se tribine isprazne. Na kraju posle brojnih peripetija i nezvaničnih informacija, isprva se mislilo da će se utakmica nastaviti u četvrtak, igrači Crvene zvezde su izašli na parket posle više od sat vremena kada se Arena u potpunosti ispraznila, dok je većina Partizanovih košarkaša već odavno napustila dvoranu.

Sudije su dale, po pravilima, 15 minuta vremena da se crno-beli pojave na parketu, kada se to nije desilo, postalo je jasno da je Crvena zvezda ostala šampion Srbije i da će slaviti službenim rezultatom iako je u momentu prekida Partizan vodio 57:45.

Vredno pomena, Partizan Mozzart Bet posle svih događaja nije podneo zvaničnu žalbu u zapisniku i jasno je da će danas klub sa Malog Kalemegdana i zvanično postati šampion Srbije.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanKLS

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara