Komentari na vest

Ostin Holins završio epizodu u Tel Avivu, slobodan u izboru nove sredine

P

Prvaci Evrope

pre 10 meseci

Vrati se Austin Hollins legendo u Crvenu Zvezdu
m

micas

pre 10 meseci

Strasno sta se radi..
1

1980

pre 10 meseci

U koliko novca da se opkladimo da će GAZDA da vrati Voltersa i Holinsa...
F

FIFI

pre 10 meseci

Kvota bi bila 1,15 da sigurno dolaze. U Zvezdi nema strucnih ljudi,otud i toliko promaseni transferi za sve ovo vreme. I ovo je vrlo verovatan scenario. Ovaj tim je sklepan kao i prslogodisnji. Zamazivanje ociju navijaca. Ali,ce zato arena da zvrji prazna u to sam siguran. Toliko da ce biti sramota! Covic je na dobrom putu da sve ukanali. To ce biti pravi odgovor na ovo izvlacanje para i pljackanje KK Crvena Zvezda!
1

1980

pre 10 meseci

@FIFI Ubeđen sam da većina novca namenjena KK ne završava u KK. Šta ti misliš o tome?
s

spiritus movens

pre 10 meseci

Te price o skautingu ne piju vodu. Da je Zvezda imala zagarantovan novac (kao Partizan) od pocetka minule sezone, i da je Dusko Ivanovic prosao sa igracima celokupne pripreme, tim bi bio barem 30% uigraniji i jaci. I ovako smo bili bolji ali nedovoljno da se nadomesti sudijska pomoc koju je Partizan imao. Da ne spominjem izostanak Kampaca u kljucnom delu sezone koji je takodje uticao na krajnji ishod sezone.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Kakav crni Holins. Nema šut, plus je sklon povredama. Holins, Volters, Ponitka, itd to su sve Evro kup igrači. Daj čoveče osvesti se, nemoj iste greške da praviš kao prošle sezone. Dosta je bilo sa gomilanjem prosečnih igrača. Da li je moguće da nekoliko godina ne možeš da nadješ igrača tipa Panter, Beron, Lojd, itd itd. Igrača koji može da pogodi iz svih pozicija, koji ima 20+ poena u rukama. Da li je moguće da nekoliko godina ne možeš da nadješ visokog jakog centra. Ako nema para, kaži nema para i kraj priče, da se ne zaludjujemo opet sa top 8.
g

gost777

pre 10 meseci

Apsolutno se slazem. Ako nema para uzmi 2 vrhunska EL igraca i okruzi ih Simonovicem, Petrusevim, i iskusnijim Davidovac, Mitrovic, Dobric i peglaj. Ili iskopati nekog dobrog igraca sa klupe EL ili iz EK, poput Berona.
R

Radonja 04

pre 10 meseci

Da je sklon povredama to se slazem, ali nema veze sto nema sut, u odbrani je vrhunski, u tranziciji isto... A to sto ne moze da se nadje igrac sa 20 plus poena i sutem sa svih pozicija isto nije tacno, ove godine su tri takva igraca bila, Kampaco, Vildoza, Nedovic, realno nisi bolje mogao da nadjes. Sad sto oni nisu igrali onako kako su trebali da igraju to je druga prica i problem vrv u nekom drugom, dal treneru dal u atmosferi u klubu, to niko ne zna... A imali smo mi i Lojda i Berona pa opet nista nismo uradili... Jedina razlika ove sezone od predhodnih je ta sto je partizan bio dosta jaci pa nismo uspeli da uzmemo ABU i sto nismo imali Radonju mocnog :) Tako da sve u svemu nisu nam problem samo igraci.
T

TP-1

pre 10 meseci

Pa ovo je katastrofa na kvadrat?!?!? Covicu odlazi,Covicu odlazi,Covicu odlazi...
C

Cartel

pre 10 meseci

Da li mi mozemo da dovedemo nekog ko nije najuren Iz prethodnog kluba I da je mladji od 35 godina,Da nije bivsi igrac...itd. Kao da nam Mrkela dovodi igrace u kk
В

Втб

pre 10 meseci

Бек шутер, просек 1.8 поена прошле сезоне, 6 месеци није играо, излази из тешке повреде, преко 30 година... савршено се уклапа у профил наших појачања.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 meseci

I onda neko priča o Mirotiću u Zvezdi. Ne budimo naivni.
g

gost0

pre 10 meseci

Imam takav osecaj da se pumpa prica za Mirotica, te 2 miliona, te 3 miliona, te povecana ponuda i onda kad zavrsi u Partizanu, bice prica eto, oni imaju budzet,oni ovo,oni ono...
s

spiritus movens

pre 10 meseci

Miroticu je milije da igra sa nasim ljudima Teodosicem, Simonovicem, Nedovicem, Davidovcem, Dobricem, Mitrovicem, potencijalno Kalinicem, itd. nego sa Panterima, Ledejima, Nanelijima, i sl. koji se krste sa 5 prstiju.
A

Au

pre 10 meseci

Ako ga dovedu i Woltersa bolje da ne igramo nista..
B

Bro......

pre 10 meseci

Come to red star
D

Djape45

pre 10 meseci

Lose krenuo, doveden kao bek suter a nije mogao nista da pogodi. Onda u drugom delu sezobe bio dosta bolji, kako ofanzivno tako i defanzivno. Da nije bilo te povrede prosle sezone, mozda bih ga i voleo videti ponovo u Zvezdi.